Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Se a Jobbik, se az ATV nem ismeri a Google-t

2016. december 5. 14:32

Igazi gigászok csatáját hozta össze reggel az ATV-ben Rónai Egon és a jobbikos Mirkóczki Ádám. Egymásra licitáltak hülyeségből. Az egészből olyan sztori jött össze, hogy még mindig csak kapkodjuk a fejünket.

A történet valahol ott kezdődött, hogy Rogán Antal beszámolt az igazságügyi bizottságnak idei miniszteri tevékenységéről. Az ellenzéki képviselők természetesen megpróbálták sarokba szorítani, inkább kevesebb, mint több sikerrel. Amikor Staudt Gábor jobbikos képviselő próbált meg nemzetbiztonsági kérdésekben emberkedni, akkor Rogán azzal szúrt vissza, hogy talán visszavehetne kicsit az arcából, mert ugyanis ő épphogy átcsusszant a nemzetbiztonsági átvilágításon.

Ebből lett aztán a nagy ügy. A jobbikosok ugyanis teljesen kiakadtak, hogy Rogán honnan tudhat ilyesmit. Több sem kellett hát nekik, el is kezdték körbejárni a médiát és telesírni az összes stúdiót. Ez újabban a néppártosodás egy új eleme, hogy a kőkemény exgárdista jobbikosok úton-útfélen azon rinyálnak, hogy őket bántják. Rónai Egonban azonban most egy igazán értő és megértő fülre találtak. Rónai szépen fel is dobta a labdát.

„mi a véleménye, volt egy miniszteri meghallgatás, ott sok érdekes elhangzott Rogán Antal szájából. […] ott azzal példálózott, hogy van olyan jobbikos képviselő, aki alig csúszott át a nemzetbiztonsági átvilágításon. Az ugye, ha jól tudom, egyrészt az önök bizottságának a problémaköre, hogy Kivel ilyen módon milyen adatok születnek, másrészt pedig ezek szigorúan titkos adatok. Ez hogy szivároghat ki?”

Mirkóczki „Donald Trump egy félőrült” Ádámnak persze több sem kellett:

„egy biztos, Rogán Antal erről nem tudhat. Az, hogy ő egy miniszteri meghallgatáson hat évvel ezelőtti, nem tudom, bármilyen Alkotmányvédelmi Hivatal által kiállított dokumentum birtokában dobálózik  szavakkal. Számomra ez azt mutatja, hogy így működik a Fidesz-kormány, tehát egy maffiakormány, aki visszaél a hatalmi koncentrációval, visszaél azzal, hogy milyen dokumentumok lehetnek a birtokukban”

Hogy igazságot tegyünk, ráeresztettük a témára legjobb oknyomozó újságírócsapatunkat. Kollégáink ezért elkezdtek dolgozni az ügyön, hogy felfejtsék ezt a rejtélyt. Miután felmentek a Google.com-ra, legalább 5 másodperc kellett ahhoz, hogy kibontsák az igazság minden részletét:

„A Jobbik négy képviselőjének átvilágításakor gárdistamúltjukkal összefüggésben állapított meg nemzetbiztonsági kockázatot a polgári titkosszolgálat. A képviselők az Alkotmányvédelmi Hivatal (AVH) által készített szakvélemény nyilvánosságra hozatalát követelik, és úgy döntöttek, feljelentik Balajti Lászlót, az elhárítás főigazgatóját.”

Ezt a munkát úgy látszik Rónai Egon nem tudta elvégezni. Sebaj. Mirkóczkitól persze nem várható el semmi, hisz elemi érdeke, hogy ne derüljön ki az igazság. De Rónaitól azért talán igen. De belátjuk, hogy sokkalta könnyebb hüledezni, meg egy velőset rogánozni, mint elvégezni egy Google-keresést. És egy ilyen ember gondolja magát komoly újságírónak.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Osztrák politikus: elítéljük a Soros-Sargentini-jelentést, Magyarország halad a helyes úton

Osztrák politikus: elítéljük a Soros-Sargentini-jelentést, Magyarország halad a helyes úton

amerika, london, párizs

Johann Gudenus, az osztrák Szabadságpárt, az FPÖ frakcióvezetője, az Osztrák-Magyar Barátságot ápoló bizottság elnöke elmondta, hogy el kellene ismerni a magyarországi folyamatokat. Kifejtette, hogy határozottan elítélik a Soros-Sargentini-jelentést és az Európai Parlament által alkalmazott eljárást.

A brit újszülöttek közt már a Muhammad a legnépszerűbb név

A brit újszülöttek közt már a Muhammad a legnépszerűbb név

amerika, london, párizs

Szépen lassan eltűnnek a hagyományos brit keresztnevek.

A migránsoknak duplán nagy buli az újév Németországban

A migránsoknak duplán nagy buli az újév Németországban

amerika, london, párizs

Az eddigi legnagyobb szilveszteri-szülinapi migránspartit Kölnben tartották 2015 és 2016 fordulóján.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez volt ma.

Kirúgtak egy egyetemista újságírót, mert szerinte a nőknek nincs pénisze

Kirúgtak egy egyetemista újságírót, mert szerinte a nőknek nincs pénisze

fehér férfi

Az egyetemi újságba író férfi annyira felháborította a transznemű közösséget, hogy ki kellett őt rúgni, pedig csak egy biológiai tényt közölt a Twitteren.

A liberalizmus mint imperializmus

A liberalizmus mint imperializmus

amerika, london, párizs

Dogmatikus utópizmussal vádolja meg a birodalmi terjeszkedésű liberalizmust legújabb könyvében Yoram Hazony, a jeruzsálemi Herzl Intézet vezetője, aki szerint a liberálisok bizonyos szempontból korántsem állnak távol a múlt század marxistáitól vagy éppen a középkori egyháztól.

Németország felügyelete alá vonhatja a legnagyobb török iszlamista szervezetet

A német titkosszolgálat megfigyelés alá helyezheti a török iszlamista ernyőszervezetet, a DITIB-et.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére