Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Se a Jobbik, se az ATV nem ismeri a Google-t

2016. december 5. 14:32

Igazi gigászok csatáját hozta össze reggel az ATV-ben Rónai Egon és a jobbikos Mirkóczki Ádám. Egymásra licitáltak hülyeségből. Az egészből olyan sztori jött össze, hogy még mindig csak kapkodjuk a fejünket.

A történet valahol ott kezdődött, hogy Rogán Antal beszámolt az igazságügyi bizottságnak idei miniszteri tevékenységéről. Az ellenzéki képviselők természetesen megpróbálták sarokba szorítani, inkább kevesebb, mint több sikerrel. Amikor Staudt Gábor jobbikos képviselő próbált meg nemzetbiztonsági kérdésekben emberkedni, akkor Rogán azzal szúrt vissza, hogy talán visszavehetne kicsit az arcából, mert ugyanis ő épphogy átcsusszant a nemzetbiztonsági átvilágításon.

Ebből lett aztán a nagy ügy. A jobbikosok ugyanis teljesen kiakadtak, hogy Rogán honnan tudhat ilyesmit. Több sem kellett hát nekik, el is kezdték körbejárni a médiát és telesírni az összes stúdiót. Ez újabban a néppártosodás egy új eleme, hogy a kőkemény exgárdista jobbikosok úton-útfélen azon rinyálnak, hogy őket bántják. Rónai Egonban azonban most egy igazán értő és megértő fülre találtak. Rónai szépen fel is dobta a labdát.

„mi a véleménye, volt egy miniszteri meghallgatás, ott sok érdekes elhangzott Rogán Antal szájából. […] ott azzal példálózott, hogy van olyan jobbikos képviselő, aki alig csúszott át a nemzetbiztonsági átvilágításon. Az ugye, ha jól tudom, egyrészt az önök bizottságának a problémaköre, hogy Kivel ilyen módon milyen adatok születnek, másrészt pedig ezek szigorúan titkos adatok. Ez hogy szivároghat ki?”

Mirkóczki „Donald Trump egy félőrült” Ádámnak persze több sem kellett:

„egy biztos, Rogán Antal erről nem tudhat. Az, hogy ő egy miniszteri meghallgatáson hat évvel ezelőtti, nem tudom, bármilyen Alkotmányvédelmi Hivatal által kiállított dokumentum birtokában dobálózik  szavakkal. Számomra ez azt mutatja, hogy így működik a Fidesz-kormány, tehát egy maffiakormány, aki visszaél a hatalmi koncentrációval, visszaél azzal, hogy milyen dokumentumok lehetnek a birtokukban”

Hogy igazságot tegyünk, ráeresztettük a témára legjobb oknyomozó újságírócsapatunkat. Kollégáink ezért elkezdtek dolgozni az ügyön, hogy felfejtsék ezt a rejtélyt. Miután felmentek a Google.com-ra, legalább 5 másodperc kellett ahhoz, hogy kibontsák az igazság minden részletét:

„A Jobbik négy képviselőjének átvilágításakor gárdistamúltjukkal összefüggésben állapított meg nemzetbiztonsági kockázatot a polgári titkosszolgálat. A képviselők az Alkotmányvédelmi Hivatal (AVH) által készített szakvélemény nyilvánosságra hozatalát követelik, és úgy döntöttek, feljelentik Balajti Lászlót, az elhárítás főigazgatóját.”

Ezt a munkát úgy látszik Rónai Egon nem tudta elvégezni. Sebaj. Mirkóczkitól persze nem várható el semmi, hisz elemi érdeke, hogy ne derüljön ki az igazság. De Rónaitól azért talán igen. De belátjuk, hogy sokkalta könnyebb hüledezni, meg egy velőset rogánozni, mint elvégezni egy Google-keresést. És egy ilyen ember gondolja magát komoly újságírónak.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Országos tüntetés Macron ellen - az elnök nem érti a mindennapi emberek nehézségeit

Országos tüntetés Macron ellen - az elnök nem érti a mindennapi emberek nehézségeit

amerika, london, párizs

Növekszik az elégedetlenség Franciaországban, miután emelkedik az üzemanyagok ára. Szombaton gigatüntetésre készülnek a franciák: mintegy 1500 helyszínen fogják korlátozni a forgalmat az autósok.

Kövekkel dobálták meg az elégedetlen mexikóiak az illegális migránskaravánt

Kövekkel dobálták meg az elégedetlen mexikóiak az illegális migránskaravánt

amerika, london, párizs

A balliberális nemzetközi eliten kívül sem a helyiek, sem pedig egyes politikusok nem örülnek a fokozódó bevándorlásnak. Például az Egyesült Államokkal közös határnál fekvő mexikói Tijuana polgármestere a városban tartózkodó, az Egyesült Államokba igyekvő több mint 2 ezer migráns távozását sürgette pénteken.

Öt EU-s tagállamba vándorolhatott Kadhafi titkos pénze

Öt EU-s tagállamba vándorolhatott Kadhafi titkos pénze

amerika, london, párizs

Moammer Kadhafi egykori líbiai diktátor pénzalapjait 2011-ben befagyasztotta az ENSZ. Vagyis azokhoz elvben nem lehetne hozzáférni, a közelmúltban azonban kiderült, hogy több százmillió euró hiányzik ezekről a számlákról. A legújabb információk alapján a líbiai pénzügyi alapokat összesen 5 EU-s ország csapolhatta meg. Belgium, Nagy-Britannia, Németország, Olaszország és Luxembourg érintett.

Bekérették az ukrán külügyminisztériumba az új, kinevezett magyar nagykövetet

Orbán Viktor miniszterelnök és Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes legutóbbi, Ukrajnával kapcsolatos kijelentései miatt problémáznak az ukránok.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt a mai nap.

Mesterséges intelligenciával cenzúrázzák a férfiak nyilatkozatait

Mesterséges intelligenciával cenzúrázzák a férfiak nyilatkozatait

fehér férfi

High-tech módszert talált a Financial Times, hogy kevesebb férfi nyilatkozzon a cikkeikben.

Munkatársunkat megbüntette a Facebook, amiért a homoszexuálisokról mert írni

Munkatársunkat megbüntette a Facebook, amiért a homoszexuálisokról mert írni

censored

A jobboldali véleményt tűzzel-vassal üldöző Facebook-cenzúra ismét lecsapott, ezúttal Horváth Zsófia munkatársunkat, a Pszicho sorozatunk arcát tiltotta a Facebook három napra.

Orbán: összefogásra van szükség a közép-európai országok között

Orbán: összefogásra van szükség a közép-európai országok között

kétharmad

A magyar kormányfő a dunaszerdahelyi Mol Labdarúgó Akadémia megnyitó ünnepségén hangsúlyozta a közép-európai országok együttműködésének fontosságát.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére