Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
közeleg a tél
 
 
 
 

Schiffer rendesen beleszállt az álbaloldali, liberális MSZP-be

2017. augusztus 18. 14:28

A volt LMP-s politikus, Schiffer András az ATV reggeli műsorában nevetségesnek minősítette azt, ahogy Botka László megpróbál elhatárolódni Gyurcsány Ferenctől, ugyanakkor pedig hiteltelennek nevezett minden ígéretet azoktól a szocialistáktól, akik amikor kormányoztak, minden ígéretüket megszegték.

Schiffer András nem kímélte az MSZP-t, amikor az ATV reggeli műsorában arról kérdezték, hogy miért tartja olyan álbaloldali, liberális pártnak a szocialistákat, amely nem alkalmas a kormány leváltására.

Schiffer erre azt válaszolta, hogy szerinte az már kezd komikussá válni, amilyen módon az ellenzék Gyurcsány Ferenccel kapcsolatban viselkedik. Annak idején ők Gyurcsány kormányának képviselői, miniszterei és tanácsadói voltak.

Sőt a volt LMP-s politikus szerint 2004-ben még voltak olyan emberek is (például Botka László), akik MSZP-alapszervezetekben amellett kampányoltak, hogy ne Kiss Péter, hanem Gyurcsány Ferenc legyen a szocialisták miniszterelnöke.

Schiffer szerint két választási vereség után most már oda jutottak az ellenzéki pártok, hogy nem kell nekik Gyurcsány, mert nagyon népszerűtlen.

Arról azonban egy vakhangot sem mond Botka és a többi ellenzéki vezető sem, hogy egyébként 2004 és 2010 között mit csináltak rosszul, és ma mit csinálnának másként. Ráadásul, ha valakik egyszer már kormányoztak, és úgy, hogy megszegték a választóknak tett ígéreteiket, akkor egyébként az ő esetükben viszonylag kevéssé kíváncsi az ember arra, hogy mit is ígérnek"

– mondta a jelenlegi ügyvéd, volt országgyűlési képviselő.

OLVASTAD MÁR?

közeleg a tél
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Az igazi kérdés az, hogy mi jön Merkel után

Az igazi kérdés az, hogy mi jön Merkel után

piszkostizenkettő

Sok szempontból is történelmi választás volt a tegnapi. Az AfD bejutásával és a szocialisták történelmi vereségével új korszak kezdődhet a német politikában. Az igazi kérdés pedig az, hogy mi jön Merkel után.

Ezúttal tanúként lesz meghallgatva Czeglédy

Tanúként hallgatják meg Czeglédy Csabát egy iskolaszövetkezettel kapcsolatos büntetőperben a Szegedi Törvényszéken. A vádirat szerint a makói szövetkezet több mint félmilliárd forint áfát csalt el alig több mint egy év alatt.

Fekete bőrű bevándorló lövöldözött egy templomban

Fekete bőrű bevándorló lövöldözött egy templomban

amerika, london, párizs

Az amerikai Nashville melletti Antioch városban történt lövöldözésnek egy halálos és hat sebesült áldozata van. Megsebesült a merénylő is.

Blokádokkal kontráznak Macronra a franciák

Blokádokkal kontráznak Macronra a franciák

amerika, london, párizs

Hamar megérkezett a válasz az új munkajogi reformokra.

Az FPÖ örül, a zöldek sivalkodnak a német választás után

Az FPÖ örül, a zöldek sivalkodnak a német választás után

amerika, london, párizs

Természetesen az osztrák politikai életet is felrázta a vasárnapi német választás, a Szabadságpárt örült a leginkább.

Kelet-Németországban második erő az AfD

A szavazatok összeszámlálása után kijelenthető, hogy az egykori NDK területén az AfD a második legnagyobb erő, egy tartományban nyert is a jobboldali párt.

Történelmi csúcson a Bundestag létszáma

Történelmi csúcson a Bundestag létszáma

amerika, london, párizs

Hétszáznál is több képviselője lesz a német parlamentnek.

Egy "menedékkérőt" sem vett át Magyarország, szomorkodik a Soros-szervezet

Az Amnesty International emlékeztetett arra, hogy az európai uniós országok a migránsok áthelyezésében mindössze a vállaltak harmadát teljesítették.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére