Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Sarrazin: szigorúbb törvények kellenek Németországban

2016. augusztus 23. 12:58

BERLIN 12:58

Az egykori szociáldemokrata politikus, több sikerkönyv szerzője, Thilo Sarrazin alapjaiban változtatná meg a migránsokra vonatkozó német törvényeket, hogy vége legyen a szabályozatlan bevándorlásnak.

Fotó: AFP

Thilo Sarrazin volt szociáldemokrata politikus, a Deutsche Bundesbank egykori vezetőségi tagja több ponton is változtatna a német menekülttörvényeken. Sarrazin szerint, amikor egy külföldi beteszi a lábát Németországba és menekültnek titulálja magát, automatikusan a német törvények alanyává válik, ezért menedékkérelmet nyújthat be és szociális ellátásra is jogosult lesz. A migránsok pedig teljes mértékben kihasználják a szociális és adminisztratív szabályokat.

Thilo Sarrazin a genfi menekültegyezményen is változtatna. A migránsok ellátását nemcsak annak az országnak kellene állnia, ahol az illegális határátlépő letelepedni szeretne, hanem bevezetné a társfinanszírozást is. Ez azt jelentené, hogy más országnak is hozzá kellene járulnia az illegális bevándorlók ellátásához.

A politikus szerint az illegális határátlépőknek csak akkor szabadna jogosultnak lenniük az állami szolgáltatásokra, ha megkapták a tartózkodási engedélyüket.

A Németországba érkező migránsokat egy centrumban helyezné el, ahol ujjlenyomatot vennének tőlük és a retinájukat is szkennelnék. A biometrikus adatokhoz a hatóságok például a rendőrség bármikor hozzáférhetne.
A tranzitzóna mindenki számára kötelező lenne

Ha valaki nem hajlandó ott tartózkodni, és elhagyja a kijelölt területet, akkor hatóságok jogosultak lennének a tartózkodási engedély megtagadására. A tranzitzónán kívül megtagadnák a migránsoktól a szociális juttatásokat is.

Akit elutasítottak azt azonnal a származási országába deportálnák vagy oda, ahol elsőként belépett az EU-ba. A migránsok hazaszállításában akár a hadsereg is közreműködhetne, amennyiben szükséges lenne.

Thilo Sarrazin szerint az afrikai falukból nem indulnának útnak a migránsok, ha tudnák, hogy attól még, hogy megérkeztek Németországba, nem kapják meg automatikusan a tartózkodási engedélyt és a menekültstátuszt, ezért van szükség a szabályok szigorítására.

(FAZ, Junge Freiheit)

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A brit újszülöttek közt már a Muhammad a legnépszerűbb név

A brit újszülöttek közt már a Muhammad a legnépszerűbb név

amerika, london, párizs

Szépen lassan eltűnnek a hagyományos brit keresztnevek.

A migránsoknak duplán nagy buli az újév Németországban

A migránsoknak duplán nagy buli az újév Németországban

amerika, london, párizs

Az eddigi legnagyobb szilveszteri-szülinapi migránspartit Kölnben tartották 2015 és 2016 fordulóján.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez volt ma.

Kirúgtak egy egyetemista újságírót, mert szerinte a nőknek nincs pénisze

Kirúgtak egy egyetemista újságírót, mert szerinte a nőknek nincs pénisze

fehér férfi

Az egyetemi újságba író férfi annyira felháborította a transznemű közösséget, hogy ki kellett őt rúgni, pedig csak egy biológiai tényt közölt a Twitteren.

A liberalizmus mint imperializmus

A liberalizmus mint imperializmus

amerika, london, párizs

Dogmatikus utópizmussal vádolja meg a birodalmi terjeszkedésű liberalizmust legújabb könyvében Yoram Hazony, a jeruzsálemi Herzl Intézet vezetője, aki szerint a liberálisok bizonyos szempontból korántsem állnak távol a múlt század marxistáitól vagy éppen a középkori egyháztól.

Németország felügyelete alá vonhatja a legnagyobb török iszlamista szervezetet

A német titkosszolgálat megfigyelés alá helyezheti a török iszlamista ernyőszervezetet, a DITIB-et.

A salzburgi csúcson is felkapták Orbán Viktor javaslatait

A salzburgi csúcson is felkapták Orbán Viktor javaslatait

amerika, london, párizs

A salzburgi csúcstalálkozón minden szem a migrációra figyelt. Az uniós vezetők már idén megkezdenék a tárgyalásokat az arab, észak-afrikai és közel-keleti államokkal. Eközben egyre inkább előtérbe kerülnek Orbán Viktor korábbi javaslatai a migrációs krízis hosszú távú kezelését illetően.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére