Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
889
 
 
 
 

Sargentini, segíts! Szaúd-Arábiába menekülnék

Olvasói vélemény | szerző: L.V.

2018. augusztus 23. 12:18

Mi itt ebben a Kárpátoktól ölelt kis országban majdnem 10 millióan nagy reményekkel és izgatott várakozással tekintünk önre. Ön megállás nélkül hangoztatta, hogy értünk, magyarokért aggódik. Bár ez az aggódás kicsit emlékeztet minket az '50-es évek hangulatára, amikor az ávós így üdvözölte elszállítás előtt az érintettet: „Érted jöttünk, nem ellened”.

Ilyenkor a magyar ember már tudja, hogy ebből vagy nagy és hosszadalmas verés, vagy internálás, esetleg halál lesz... De előtte egy kis verés.

A magyar lakosság 99,9999% gyanakvással hallgatja az ön szavait, miszerint ön a mi javunkat akarja. Én szeretnék most az első lenni, aki megpróbál hinni önnek.

Ön olyan nagy tekintélyű, és annyit tett már egy szebb világért, ezen belül szinte mindent megtett a muszlim népesség Európába telepítéséért, hogy bizonyára felfigyeltek a muszlimok érdekében folytatott elszánt ténykedésére már Szaúd-Arábia vezetői is.

Az ön és a muszlim közösség között meglévő, nyilvánvalóan rendkívül szoros barátságot szeretném igénybe venni. Juncker úr szerint „a szolidaritás nem egy egyirányú utca”. Biztosan azt értette ez alatt, hogy ha az EU szolidáris a muszlim „menekültekkel”, akkor Szaúd-Arábia, Kuvait, Abu Dhabi stb. is szolidáris lesz az oda „menekülő” keresztény menekültekkel.

Tehát ha ön ilyen elszántan küzd a szolidaritás, emberség és humánum nevében a muszlim közösség menekültként való befogadásáért, akkor ugyanilyen vehemenciával fog küzdeni – első fecskeként – értem is, azért hogy Szaúd-Arábia menekültként befogadjon engem.

Tudja, én egy kis fogyasztású, közép-kelet-európai csendes kis menekült szeretnék lenni, és csak azokat a jogokat szeretném igénybe venni Szaúd-Arábiában, amiket az ENSZ, Soros György és ön, mint az ő beosztottja elvár az Európába betelepítendő muszlim „menekültek” részére.

Kérem, hogy egyeztessen mihamarabb Szaúd-Arábia illetékes vezetőivel, hogy a kölcsönösség és viszonosság nemzetközi elvét követve, menekülésem előtt az alábbi igényeimmel kapcsolatban küldjenek garanciavállalást. Ami nekem JÁR az ENSZ és az EU szerint, illetve amit ön is biztosan tiszta szívvel támogat:

  • Ugyanazokat a juttatásokat kapjam meg, ami ott minden állampolgárnak alapjogon jár.
  • Havi fix ikszezer USD a budapesti bankszámlámra utalva.
  • Rendes, normális, berendezett otthon, 200-250 m2, kis medence, légkondi.
  • Normális autó, nem dízel! Mert környezetbarát vagyok! Valami normális autó... Audi Q6 vagy Mercedesből valami magasabb kategóriájú. Szó sem lehet lapos kocsiról... Nekem isiászom van... Hogy tudnék ki-be szállni egy Lamborghiniből beisiászozva?
  • Évente 17 repülőjegy Budapestre, mert igaz, hogy menekülni akarok innen, de a gendertudatom miatt időnként érezhetem úgy is, hogy most éppen nem akarok menekülni.
  • Családegyesítés joga, akire én azt mondom, hogy az én rokonom, az mind kapjon menekültstátuszt. Mi, magyarok olyanok vagyunk, mint egy kis család! Már az őseink is vérszerződést kötöttek, szóval mi csaknem 10 millióan szegről-végről vérrokonok vagyunk. Rokonok nélkül mit ér a menekültstátusz.
  • Az otthonomtól 10 km-re legyen egy kis berendezett sertéstelep. Szeretem a sertéshúst, és biosertést szeretnék enni ott is, mint itthon. Szóval 100 mangalica legyen a telepen.
  • Legyen a közelben katolikus templom! Nekem is jogom van a szabad vallásgyakorláshoz! Naná, hogy eljárnék hetente 6-szor a templomba hálaimát mondani, hogy ilyen aranyéletem van munka nélkül a mások költségére.
  • Legyen az otthonom közelében normális strand, ahol hűvösebb napokon a NŐ párommal kifekszünk a napra, ő bikiniben, én meg lazán fürdőnadrágban. Esetleg ha a NŐ páromnak nincs kedve kimenni a partra, akkor a srácokkal ki tudunk ülni sörözni a strandra, úgy mint itthon a Balcsinál. Persze, a sör előtt egy kis sült kolbász csak lemegy.

Ha valami még eszembe jut, szólok.

Kedves MAGYAROKNAK SEGÍTENI AKARÓ Sargentini, hát ez lenne az én egyszerű, szerény igényem. Ha esetleg a költségek miatt aggódna Szaúd-Arábia, akkor egy alternatív megoldást tudok a menekültelveim megtartása mellett felajánlani Szaúd-Arábiának:

Szaúd-Arábia illetékes vezetői beszéljék meg Sorossal, hogy a magyarok maradjanak otthon, és Soros adjon az otthon maradt magyaroknak fejenként 100 ezer dollárt. Ez is tökéletes win-win helyzet: mi itthon maradtunk, Soros meg ahogy tervezte, „segíthetett” sok-sok embernek. Hiszen a „segítés” Soros, Juncker, Merkel, Mogherini és az ön szándéka is.

VAGY NEM?

Sargentini asszony, VAGY NEM?!

Ezt a cikket egy olvasónk írta. Amennyiben Te is kedvet kaptál, várjuk írásodat a velemeny@888.hu címre. A további részletekről itt olvashatsz.

OLVASTAD MÁR?

889
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A bajoroknak is bevált a határvédelem

A bajoroknak is bevált a határvédelem

amerika, london, párizs

Hat hónapja döntöttek a határvédelem mellett a bajorok, hétfőn sajtótájékoztató keretében számoltak be a kezdeményezés eredményeiről.

A fiatal munkanélküliek közel fele migráns Franciaországban

A fiatal munkanélküliek közel fele migráns Franciaországban

amerika, london, párizs

Az OECD statisztikái szerint a fiatal francia munkanélküliek 40 százaléka vagy külföldön született, vagy legalább egy bevándorló szülővel rendelkezik.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei.

Hiteltelen a baloldali előválasztás

Hiteltelen a baloldali előválasztás

piszkostizenkettő

Magyarország egyik legelvtelenebb politikusának számító Karácsony Gergely az elvhűségéhez méltó tisztaságú baloldali előválasztáson kaphatja majd meg a hitelesítő pecsétet az összellenzéki főpolgármesteri jelöltségre.

Trump megvédte a fake news média áldozatául esett diákokat

Trump megvédte a fake news média áldozatául esett diákokat

amerika, london, párizs

A fake news terjedésének és veszélyeinek talán a legeklatánsabb példáját láthattuk a hétvégén, Donald Trump azonban kiállt a megtámadott diákok mellett.

Orbán Viktor az amerikai külügyminiszterrel tárgyalt

Telefonon egyeztetett egymással kedden délután Orbán Viktor miniszterelnök és Mike Pompeo, az Egyesült Államok külügyminisztere - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére