Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Rúzst sem használhatnak a nők a francia no-go zónákban

2016. december 21. 20:58

PÁRIZS, 20:58

Brutális felvételt közölt le a France24, amelyen részletes elemzésekbe bocsátkoznak a - többek között a BBC, az Index és a 444 által is elhazudott - franciaországi no-go zónák kapcsán.

Különös idők eljövetelét vetíti előre az, amikor a szegregáció elleni, és a nők jogaiért való küzdelemben már egyetlen baloldali, liberális médium sem mer felszólalni, nehogy megsértsék az általuk dédelgetett migránsok jogait. Így járt nem rég a BBC, az Index és a 444 is, amikor azt az ordas hazugságot kezdték el terjeszteni, hogy nem léteznek olyan no-go zónák a fejlett nyugat-európai térségekben, ahová fehér ember már nem mer betérni.

Ezzel szemben a France24 által leközölt felvétel szerint, már nemcsak a tősgyökeres, európaiak szorulnak ki az életterükből, hanem még azok a nők is, akik amúgy muzulmánok.

A felvétel tanulságai alapján a párizsi külkerületekhez tartozó negyedekben már olyan belterjes, férfiuralom alá tartozó muzulmán világot alakítottak ki az ott élők, hogy egyenesen kitiltották a közterekről és a társasági helyekről a nőket.

A rejtett kamerával készített képsorok hűen ábrázolják azt a momentumot, amikor két - amúgy muzulmán - nő szeretne betérni egy férfiak által uralt kávézóba, melyet heves összeszólalkozás, majd kitessékelés követ. A civilizálatlan muszlim férfiak érvelései pedig így hangzanak:

  • "Otthon a női családtagjaim azt csinálnak, amit akarnak. De amikor velem vannak, akkor nem."
  • "Itt, ebben kávézóban nem megengedett a nemek keveredése."
  • "Ez itt nem Párizs, hanem Sevran (a főváros egyik migránsok lakta külkerülete - a szerk.), itt úgy működnek a dolgok, ahogyan mi szeretnénk!"
  • "Itt egy másik mentalitás alapján élünk!"

A felvételen továbbá elhangzik, hogy a nők ilyesfajta szegregációjának megkérdőjelezése tabudöntögetésnek számít.

Csakhogy Lyonban sem könnyebb a helyzet. 

Egy a csatornának interjút adó tősgyökeres óvónő arról beszél, már mindent meg tesz annak érdekében, hogy ne vegyék őt észre az utcán a muzulmán férfiak. Sem a színes ruhák viseletét, sem a szoknyák hordását nem engedi magának, de még a vörös rúzst is inkább mellőzi. Arra a kérdésre, miszerint miért vállalja ezeket a szabályokat önkéntesen, csak annyit válaszol:

mert félek."

Nagy kérdés, hogy az elnyomottak, az elesettek és a nők jogait csupán a szavak szintjén védő indexesek, 444-esek mikor érzik kellően szükségszerűnek majd azt, hogy szót emeljenek azokért, akik félelemben élik le az életüket.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Orbán Vik­tor szín­padra lé­pett a Szig­li­geti Szín­ház­ban

Orbán Vik­tor szín­padra lé­pett a Szig­li­geti Szín­ház­ban

bulvár

A miniszterelnök gya­lo­go­san ér­ke­zett Szol­no­kon a Szig­li­geti Szín­ház­hoz, test­ő­rök­ és dísz­kí­sé­ret­ nélkül.

Ilyen, amikor egy demokratává vedlett kommunista aggódik a demokratikus alapelvekért

António Guterres ENSZ-főtitkár arról beszélt a világszervezet Közgyűlésének 73. ülésszakának általános vitáján, hogy ostrom alatt állnak a demokratikus alapelvek.

A CDU és CSU nyíltan felkelt Angela Merkel ellen

A CDU és CSU nyíltan felkelt Angela Merkel ellen

amerika, london, párizs

Meglepetésre elveszítette a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) és a testvérpárt bajor Keresztényszociális Unió (CSU) közös szövetségi parlamenti képviselőcsoportjában kedden tartott frakcióvezető-választást Volker Kauder. Az Angela Merkel kancellár bizalmasaként számon tartott politikusnak így 13 év után távoznia kell a tisztségből.

Orbán: Európa kiváló szakemberek képzésével dolgozhatja le a versenyhátrányát

Elkezdődött az EuroSkills 2018, a szakmák Európa-bajnoksága Budapesten.

Trump ismét kiállt a szuverenitás eszméje mellett, elítélve a globális kormányzást

Trump ismét kiállt a szuverenitás eszméje mellett, elítélve a globális kormányzást

amerika, london, párizs

Az Egyesült Államok szuverenitását hangsúlyozta Donald Trump amerikai elnök az ENSZ Közgyűlése 73. ülésszakának kedden kezdődött általános vitájában, és elutasította "a globális kormányzást, ellenőrzést és uralmat".

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

A Maldív-szigeteken leromboltak egy gyönyörű alkotást az iszlám nevében

A Maldív-szigeteken leromboltak egy gyönyörű alkotást az iszlám nevében

amerika, london, párizs

A világ első ár-apály galériáját a Maldív-szigeteken állították fel, azonban a rendőrség lebontotta, mert az alkotást iszlámellenesnek minősítették.

Az osztrák belügyminiszter arra kötelezné a rendőrséget, hogy írja meg, ha migráns az elkövető

Arra is felkérték őket, hogy ne nyilatkozzanak az elfogult, liberális újságíróknak, riportot és nagyívű beszámolót pedig csak akkor készíthetnek, ha az újságírók garantálják a semlegességet.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére