Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Rossz hír a liberálisoknak: nem történt beavatkozás a német választásokba

2017. október 5. 23:38

BERLIN, 23:38

Nem történt nagyszabású informatikai támadás vagy dezinformációs művelet Németországban a szövetségi parlamenti (Bundestag-) választást felvezető kampányban – mondta szövetségi alkotmányvédelmi hivatal (BfV) vezetője csütörtökön a Bundestagban egy nyilvános meghallgatáson.

Hans-Georg Maassen azért nem bírta ki, hogy ne oroszozzon egy nagyot, szerinte a korábbi németországi és külföldi tapasztalatok alapján joggal lehetett tartani attól, hogy orosz részről megpróbálják befolyásolni a Bundestag-választást, ennek ellenére mégis elismerte, hogy

a belső elhárításért felelős nemzetbiztonsági szolgálatnál nem tapasztaltak ilyesmit."

A nemzetbiztonsági szolgálatok törvényhozási felügyeletét ellátó bizottság, az úgynevezett parlamenti ellenőrző testület eddig rendre zárt ülésen, egy lehallgatásbiztos helyiségben tanácskozott. Egy törvénymódosítással – amely a szolgálatok demokratikus ellenőrzésének erősítését szolgálja – viszont bevezették, hogy évente egyszer nyilvános ülést tartanak, amelyen meghallgatják a szolgálatok vezetőit. Így a most először megtartott, háromórás nyilvános ülésen a bizottság tagjai a BfV vezetője mellett a szövetségi hírszerző szolgálat (BND) és a katonai elhárító szolgálat (MAD) vezetőjéhez is intézhettek kérdéseket.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

"Mindent meg kell tenni az otthonaikból elüldözött keresztények hazatéréséért"

"Mindent meg kell tenni az otthonaikból elüldözött keresztények hazatéréséért"

szabad vasárnap

Mindent meg kell tenni azért, hogy az otthonaikból elüldözött keresztények hazatérhessenek - jelentette ki Erdő Péter bíboros, prímás az ökumenikus imahét megnyitóján vasárnap este a budapesti Szent István-bazilikában.

A szexuális zaklatási botrányokból is Trump-ellenes mozgalmat faragnak

A szexuális zaklatási botrányokból is Trump-ellenes mozgalmat faragnak

amerika, london, párizs

A nemrégiben napvilágot látott szexuális zaklatási botrányok megrázták a világot, de egyesek arra akarják felhasználni az egészet, hogy Donald Trump ellen szervezkedjenek.

A H&M után most egy olasz kozmetikai céget vádolnak rasszizmussal

A Wycon Cosmetics egy fekete körömlakkal csapta ki a biztosítékot a libsiknél.

Bajorország saját maga gondoskodna határai megvédéséről

Bajorország saját maga gondoskodna határai megvédéséről

amerika, london, párizs

Az új bajor miniszterelnök létre szeretne hozni egy saját bajor határőrséget, illetve egy menekült- és kitoloncolási hivatalt.

Kövér: a magyar a megmaradás nemzete

Kövér: a magyar a megmaradás nemzete

közeleg a tél

A történelem ugyan szétválasztotta és szétszórta, de a kultúrájuk megtartja a magyarokat, ezért a magyarság nem a szétesés és a szétszóródás, hanem a megmaradás nemzete - jelentette ki Kövér László a felvidéki Dunaszerdahelyen, ahol köszöntőt mondott a magyar kultúra napja alkalmából rendezett ünnepségen vasárnap.

Gond volt a migránsokkal, ezért nem fogad be több illegális bevándorlót a német város

A migránsok felborzolták a kedélyeket Cottbusban, ezért a lakosok nem akarnak több illegális bevándorlót befogadni.

Titokban tárgyalt Simicska embereivel Hadházy Ákos, az LMP politikusa

Titokban tárgyalt Simicska embereivel Hadházy Ákos, az LMP politikusa

közeleg a tél

Hadházy Ákos a hétvégén titkos politikai egyeztetésen vett részt Simicska Lajos politikai, üzleti és médiabirodalmának legfontosabb vezetőivel. A tét az LMP függetlenségének feladása.

Több mint száz párt futna neki az olasz választásoknak

Több mint száz olaszországi politikai formáció regisztrálta magát vasárnapig a márciusi parlamenti választásra, amelyen jelöltként Paolo Gentiloni jelenlegi miniszterelnök is indul. A felmérések szerint nagy meglepetésnek azonban a volt miniszterelnök, Silvio Berlusconi számít.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére