Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
hajrá, magyarok!
 
 
 
 

Romário és a szerénység

2016. február 23. 15:58

Az egykori legendás brazil válogatott középcsatárról, Romárioról garantáltan nem fogják megformázni a szerénység szobrát. Véleménye szerint se Cristoano Ronaldo, se Messi nem fér minden idők 5 legjobb futballistája közé, neki viszont ott van a helye.
A '80-as és '90-es évek zseniális gólvágója, Romário arra vállalkozott, hogy megnevezze az 5 legjobb játékost a labdarúgás történetében

Maga a brazil újságíró is – akinek sorolta a neveket – elcsodálkozott, hogy ezen a listán se Cristiano Ronaldo, se Lionel Messi neve nem merült fel, pedig az elmúlt években ők ketten voltak azok, akik a legtöbb Aranylabdával büszkélkedhetnek.

Fotó: AFP

A most már brazil szenátorként ténykedő Romário listája természetesen egyik honfitársával, Pelével kezdődik. A brazilok ikonját más nem is követheti, mint az isteni Maradona, az argentinok legendája. A harmadik, még dobogós helyen a Real Madrid jelenlegi vezetőedzője, a francia Zidane található. Véleménye szerint a világ negyedik legjobbja nem is lehet más, mint maga Romário. Az utolsó ezen a listán pedig a "fenomenális", a brazilok Ronaldója.

Fotó: Magyar Távirati Iroda Zrt.

Egy biztos, a felsorolt labdarúgók egytől egyig fantasztikusak voltak és nem lehet elvitatni, hogy egy ilyen felsorolásnál egyértelműen felmerülhet a nevük. Azt viszont erősen kétlem, hogy ezzel a felsorolással Messi, vagy Cristiano Ronaldo nem feltétlenül értene egyet. Egy kakukktojást garantáltan találnának.

(Forrás: abola.pt)

OLVASTAD MÁR?

hajrá, magyarok!
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Az Iszlám Állam is beszállt a Jeruzsálemről szóló vitába

Az Iszlám Állam terrortámadásokkal fenyegette meg az Egyesült Államokat csütörtökön amiatt, hogy Donald Trump amerikai elnök kormánya elismerte Jeruzsálemet Izrael fővárosaként.

Juncker is fejet hajtott a V4-ek előtt

Juncker is fejet hajtott a V4-ek előtt

amerika, london, párizs

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke csütörtökön, a visegrádi országok vezetőivel közösen tartott brüsszeli megbeszélést követően kijelentette: az uniós határvédelem erősítését szolgáló, jelentős összegű felajánlás bizonyíték arra, hogy a visegrádi négyek szolidaritást mutatnak, és kiállnak Olaszország és más országok mellett.

EP-képviselő: a migránsokat még a kérelmük elbírálása előtt szétosztanák

EP-képviselő: a migránsokat még a kérelmük elbírálása előtt szétosztanák

amerika, london, párizs

A dublini rendszer reformjáról szóló európai parlamenti (EP) javaslat szerint az Európai Unióba (EU) érkező illegális bevándorlókat még azelőtt szétosztanák a tagállamok között, hogy a menekültkérelmüket elbírálnák - mondta el Jean Lambert brit zöldpárti EP-képviselő az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában.

Végre: alapítványt hoztak létre a szegedi papucs megmentésére

Alapítványt hoztak létre a szegedi papucs hagyományainak folytatására, a szervezet kezdeményezte, hogy a páratlan lábbeli felkerüljön az UNESCO Szellemi Kulturális Örökség listára.

A csehek 80 százaléka nem kér a brüsszeli kvótákból

A csehek 80 százaléka nem kér a brüsszeli kvótákból

amerika, london, párizs

A cseh állampolgárok négyötöde, 80 százaléka ellenzi, hogy Csehország elfogadja a Brüsszel által megállapított migrációs kvótákat - derült ki abból az országos felmérésből, amelynek eredményét csütörtökön hozták nyilvánosságra Prágában.

A svéd kormányfő csak most jött rá, az antiszemitizmus is a migráció velejárója

A svéd kormányfő csak most jött rá, az antiszemitizmus is a migráció velejárója

amerika, london, párizs

Stefan Löfven svéd miniszterelnöknek néhány év Svédországot megcélzó, masszív migrációs hullámokra volt szüksége ahhoz, hogy rájöjjön, a Közel-Keletről nemcsak bevándorlók érkeznek, hanem velük együtt az antiszemitizmus is.

Brüsszel nem tolhat ki a magyar gazdákkal

Brüsszel nem tolhat ki a magyar gazdákkal

közeleg a tél

Az Európai Unió Bírósága csütörtöki döntésében részben megsemmisítette azt az EB-határozatot, amely a magyar gazdák támogatását több millió euróval kurtította volna meg.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére