Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
közeleg a tél
 
 
 
 

Röhej: a terrorellenes különbizottság beválasztotta a "kerítésbontó" Niedermüllert is

2017. szeptember 13. 08:28

Azt eddig is láthattuk, hogy milyen eredménnyel sikerül megfékeznie a terrorizmust az EU-nak. A kedden felállított terrorellenes különbizottságnak az lenne a feladata, hogy a terrorizmus elleni uniós harc gyakorlati és jogi hiányosságait feltárja. Mulatságos, hogy ehhez rögtön sikerült egy migránssimogató, kerítésbontó magyarországi képviselőt, a DK-s Niedermüller Pétert beválasztaniuk.

Lebontanám a kerítést, jöjjenek csak hozzánk a menekültek"

– mondta június elején Niedermüller. Jutalmul, egyetlen magyarként, be is választotta kedden – a Soros embereivel telepakolt – Európai Parlament a terrorellenes különbizottságba.

Niedermüller Péter

Az ellenzéki politikus két hónappal a barcelonai 15 halálos áldozatot követelő merénylet előtt azt mondta, szerinte nincs összefüggés a migráció és a terrorizmus között, és nem tart terrortámadástól egy európai fővárosban sem. A politikus a jövőben társaival együtt dolgozik majd azon, hogy meg lehessen akadályozni a barcelonaihoz hasonló támadásokat, kérdés mekkora sikerrel.

Niedermüller nevéhez is fűződik az új Európai Menekültügyi Ügynökségről szóló jogszabály kidolgozása, vagyis a Soros-terv egyik legfontosabb eszköze. (Soros 2015 szeptemberében közzétett hatpontos javaslatának egyik eleme, az évi egymillió migráns Európába történő befogadása mellett, hogy az uniónak létre kellene hoznia egy közös Menekültügyi és Migrációs Ügynökséget).

Ez a szervezet segítené Görögországban, Olaszországban a hatóságokat a migránsválság kezelésében, de úgy tudni ez az ügynökség felelhet majd a migránsok felső határ nélküli állandó áttelepítéséért is.

(Hirado.hu)

OLVASTAD MÁR?

közeleg a tél
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Nyugat-európai kolóniák jönnek létre hazánkban, mert itt biztonság van

Nyugat-európai kolóniák jönnek létre hazánkban, mert itt biztonság van

közeleg a tél

Egyre többen érkeznek hazánkba a nyugat-európai országokból, mivel nálunk nincs jelen az iszlám a mindennapokban és nem kell félni egy esetleges terrortámadástól.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Merkelék már megint nem tudtak megegyezni; A legújabb közel-keleti darázsfészekről beszélgetett Trump és Macron; Hirtelen meghalt a katalán kormánytagok ellen vádat emelő spanyol főügyész - a nap legfontosabb hírei a 888-on.

Merkelék már megint nem tudtak megegyezni

Merkelék már megint nem tudtak megegyezni

amerika, london, párizs

Ismételten kudarcba fulladtak a vasárnap késő estére időzített berlini egyeztetések a CDU/CSU jobbközép pártszövetség, a liberális FDP és a Zöldek első közös kormányának megalakításáról, mivel az FDP kivonult a tárgyalásokról. Merkel ezután jelentette be, hogy az újbóli sikertelen tárgyalásról értesíteni fogja Frank-Walter Steinmeier államfőt.

Már alakulóban van a magyarok melletti koalíció az EU-ban

Járóka Lívia, a múlt héten megválasztott EP-alelnök a Magyar Időknek elmondta, bízik abban, hogy az unió idővel talál egy minden tagállamnak megfelelő konszenzusos megoldást a migrációval kapcsolatban.

Komédia: Mugabe nem mond le

Komédia: Mugabe nem mond le

amerika, london, párizs

A várakozásokkal ellentétben nem jelentette be lemondását vasárnap esti televíziós beszédében Robert Mugabe zimbabwei államfő, és közölte, hogy ő fog elnökölni pártja decemberi kongresszusán.

Ezúttal a német hadseregben robbant a szexbotrány

Ezúttal a német hadseregben robbant a szexbotrány

amerika, london, párizs

A szexuális zaklatások lelepleződése úgy tűnik az egész világon végigsöpör: most a Bundeswehr magyarázkodhat.

A migránsválságba törhet bele Merkel koalíciós-bicskája

A migránsválságba törhet bele Merkel koalíciós-bicskája

amerika, london, párizs

Annak ellenére, hogy a németországi koalíciós tárgyalásokon lassanként közelednek az álláspontok a legtöbb kérdésben, a migránsválság kezeléséről nem tudnak megállapodni a pártok.

Brüsszeli bürokraták szeszcsempészhálózatot működtettek Afganisztánban

Az Európai Unió afganisztáni képviseletének több alkalmazottját azzal vádolják, hogy saját fogyasztásra rendelt szeszesitalokat adtak el a kabuli feketepiacon. Az ügyben vizsgálat indult.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére