Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
közeleg a tél
 
 
 
 

Röhej: a terrorellenes különbizottság beválasztotta a "kerítésbontó" Niedermüllert is

2017. szeptember 13. 08:28

Azt eddig is láthattuk, hogy milyen eredménnyel sikerül megfékeznie a terrorizmust az EU-nak. A kedden felállított terrorellenes különbizottságnak az lenne a feladata, hogy a terrorizmus elleni uniós harc gyakorlati és jogi hiányosságait feltárja. Mulatságos, hogy ehhez rögtön sikerült egy migránssimogató, kerítésbontó magyarországi képviselőt, a DK-s Niedermüller Pétert beválasztaniuk.

Lebontanám a kerítést, jöjjenek csak hozzánk a menekültek"

– mondta június elején Niedermüller. Jutalmul, egyetlen magyarként, be is választotta kedden – a Soros embereivel telepakolt – Európai Parlament a terrorellenes különbizottságba.

Niedermüller Péter

Az ellenzéki politikus két hónappal a barcelonai 15 halálos áldozatot követelő merénylet előtt azt mondta, szerinte nincs összefüggés a migráció és a terrorizmus között, és nem tart terrortámadástól egy európai fővárosban sem. A politikus a jövőben társaival együtt dolgozik majd azon, hogy meg lehessen akadályozni a barcelonaihoz hasonló támadásokat, kérdés mekkora sikerrel.

Niedermüller nevéhez is fűződik az új Európai Menekültügyi Ügynökségről szóló jogszabály kidolgozása, vagyis a Soros-terv egyik legfontosabb eszköze. (Soros 2015 szeptemberében közzétett hatpontos javaslatának egyik eleme, az évi egymillió migráns Európába történő befogadása mellett, hogy az uniónak létre kellene hoznia egy közös Menekültügyi és Migrációs Ügynökséget).

Ez a szervezet segítené Görögországban, Olaszországban a hatóságokat a migránsválság kezelésében, de úgy tudni ez az ügynökség felelhet majd a migránsok felső határ nélküli állandó áttelepítéséért is.

(Hirado.hu)

OLVASTAD MÁR?

közeleg a tél
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Robbanásszerűen fejlődött az ingatlanpiac

Robbanásszerűen fejlődött az ingatlanpiac

Szakértői becslések szerint idén akár 17 ezer új építésű lakást értékesíthetnek országszerte, ami több mint kétszerese annak, amit két éve el lehetett adni. A szakértők szerint az új és használt lakások piacán érzékelhető hatalmas fellendülés és a kormányzat otthonteremtési támogatási rendszerének kialakítása között szoros az összefüggés.

May pénteken nagyvonalú lesz az EU-val

May pénteken nagyvonalú lesz az EU-val

amerika, london, párizs

Brit lapinformációk szerint Theresa May brit miniszterelnök szerint "nyitott és nagyvonalú" javaslatot tesz pénteki firenzei beszédében az Európai Uniónak.

Ismét tízezrek tiltakoztak Macron ellen

Ismét tízezrek tiltakoztak Macron ellen

amerika, london, párizs

Ismét több tízezren vonultak az utcákra csütörtökön a francia nagyvárosokban a legradikálisabb szakszervezet a CGT felhívására, hogy második alkalommal tiltakozzanak a tervezett francia munkajogi reform ellen.

Simicska Lajos menekülőre fogta

Simicska Lajos menekülőre fogta

közeleg a tél

A milliárdos üzletember médiabirodalma eladósorba került.

A V4-ek és Washington fontos, természetes szövetségesek

A V4-ek és Washington fontos, természetes szövetségesek

közeleg a tél

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Washingtonban elmondta, hogy a visegrádi csoport országai és az Egyesült Államok egymás természetes szövetségesei.

A 2015 óta Európába érkezett 2,2 millió migránsnak csak a 3 százaléka tért vissza a hazájába

A 2015 óta Európába érkezett 2,2 millió migránsnak csak a 3 százaléka tért vissza a hazájába

amerika, london, párizs

Az EU tagállamaiba, illetve az unión kívüli Norvégiába és Svájcba 2015-2016-ban érkezett 2,2 millió bevándorlónak eddig csak a 3 százaléka tért vissza a hazájába és több mint a felük még mind a mai napig nem rendelkezik törvényes menedékjogi státusszal - olvasható a Pew Global Research által az európai statisztikai adatok összesítésével elkészített tanulmányában.

Ez mutatja Magyarország erejét

Magyarország erejét Széchenyi-díjasai mutatják meg igazán - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Széchenyi-díjjal kitüntetettek tiszteletére adott vacsorán a Pesti Vigadóban csütörtök este.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére