Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Robespierre, Szamuely, Trockij és Zuckerberg

Pozsonyi Ádám

2019. április 6. 12:59

Megint tiltottak a Facebookon.

Lassan megszokja az ember – mint ahogy beletörődik abba, hogy a szomszédja hajnalban a vékony hálószobai válaszfal mellett bömbölteti a rádiót –, hogy képtelenség fejben tartani most épp ki is az MSZP elnöke, vagy hogy a nagynénikéje tök süket.

Kb. 2 hétig tudom használni a profilom, aztán beüt a krach. Már szinte semmit nem lehet posztolni. Az ember körülír dolgokat, és mellébeszél, mint a Kádár-rendszerben. De az se elég.

„Ebben a videóban megfigyelhető, hogy a napsugárzás milyen végzetes roncsolódást okoz a bőrünknek. (UV kamerával látható az, ami szabad szemmel nem.)

És mi, európaiak, mégis görcsösen erőlködünk, hogy tönkretegyük a hámsejtjeinket, és boldogok vagyunk, ha hasonlít a bőrünk egy gyapotszedőére.

Hajrá szoli!

Hajrá »Jaj, lehetne egy kis színed!«"

Majd következett egy YouTube-link.

Azonnal tiltottak.

Tehát, ha nyilvánosan úgy gondolom, hogy beteges dolog, hogy az európai ember folyamatosan szégyelli a fehér bőrét, és hogy ez a küzdelem a barnaságért nemcsak kulturálisan beteg, hanem a tudomány állása szerint is egészségtelen, az gyűlöletbeszéd. A szoli ellen felszólalni gyűlölködés!

Kedves, idióta liberális barom! Te, aki diktatúráról beszélsz naponta, mert a veszteséges bevándorláspárti szennylapod nem fizeti a kormány, és nem ad hozzá állami támogatást.

Tudod, EZ a diktatúra!

Ja, igen, most azzal jössz, hogy ez „magáncég”. Én azt mondom, döbbenetes állapot, hogy egy magáncég olyan hatalomhoz jut, hogy ha nem fogadod el a feltételeit, kikerülsz a világ vérkeringéséből, és megszűnsz létezni. Mert megszűnsz. Te meg a balmazújvárosi helyi újság tulajdonosi hátterével jössz, és hisztizel, ha a Vámosmikolai Hírek hirdetési felületein eggyel több fideszes cégnek jut hely, mint ballibközelinek. De azt rendben találod, hogy a Facebook, a YouTube, meg az Insta mindent töröl, ami szerinte „alapelvekbe” ütközik. És az alapelveket persze ő dönti el. És nem az a lényeg, hogy embereket tiltanak. Nem, itt értékeket és világnézeteket tiltanak be.

Valami rémlik, miszerint volt egy mondás, ami így hangzott: „Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de halálomig harcolni fogok azért, hogy elmondhasd.”

Ez a liberalizmus nagy alapgondolata, amit mindig felhoznak az autoriter, jobboldali szélsőségek ellen, de ezt valahogy senki nem idézi mostanság. Megjegyzem, azóta kiderült, hogy Voltaire (François-Marie Arouet) nagy valószínűséggel soha nem mondta ezt a szállóigét – az idézet először 1906-ban, több mint 100 évvel Voltaire halála után volt olvasható Evelyn Beatrice Hall egyik könyvében –, és ahogy Marat, Robespierre, Szamuely, Trockij, tehát a haladás régi harcosai se gondolták egy pillanatig sem komolyan, úgy a mai tolerancia-rendőrség vezetője, Zuckerberg se.

Mellesleg azt, hogy „gyapotszedő”, nem kizárólag bőrszín miatt használtam. Az egy foglalkozás, ami tűző napon való tartózkodással jár. Nem csak azt jelenti, hogy "nigger". 

A Facebook minap harcot hirdetett a fehér nacionalizmus ellen. Nem a nacionalizmus ellen. Á, dehogy! Csak a fehér nacionalizmus ellen. A Black Power fent van, a White Powert nem találtam. (Hogy a nacionalizmussal mi a gond, azt amúgy nem értem, itt fogalmi zavarok vannak, de egy olyan idiótának, aki szerint létezik egyes meg kettes szülő, felesleges ebbe belemenni.)

Nem értek egyet, tehát náci vagyok. Kérdéseket teszek fel, tehát náci vagyok. Fehér ember vagyok, tehát náci vagyok. Fehér férfi vagyok, tehát háromszorosan náci és gyűlölködő vagyok. Akit likvidálni kell.

Tehát elmondom még egyszer: posztoltam egy tudományos kisfilmet a bőr és a napsugárzás kapcsolatáról, és tiltottak. Ezek szerint, ha a tudomány nem illeszkedik a píszíbe, tiltják. (Erre jó pár példa volt az elmúlt években.)

Korábbi korokban különféle rendszerek vagy a vallást tiltották a tudomány nevében, vagy a tudományt vonták kétségbe, ha nem illeszkedett a valláshoz. (Utóbbit főleg magánemberek, mert az összes egyetemet a középkorban az egyház működtette.)

De hogy üldözzék a tudományt is meg a vallást is, arra még nem volt példa.

Én egész eddig azt hittem, az 1984 egy regény. Egy antiutópia. De kiderült, egyesek számára az a következő ötéves terv.

Azóta persze megbántam szörnyűséges tettemet, és hogy bizonyítsam igyekezetemet a megjavulás terén, lenne egy javaslatom. Ezután a cenzorok – akarom mondani a szabad és gyűlöletmentes világ eljövetelét segítő alkalmazottak – azon kívül, hogy az illető profilját zárolják 30 napra, esetleg odaírhatnák szép piros betűkkel a delikvens profilképe mellé, hogy

"GONDOLATBŰNÖZŐ!"

Mert így, ha valaki rájuk keres, még azt hiheti, hogy ő is olyan, mint egy tisztességes ember.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Közel 16 millió focipályányi erdőterület pusztult el 2018-ban

Közel 16 millió focipályányi erdőterület pusztult el 2018-ban

ökojobb

Az ökoszisztémára leselkedő legnagyobb veszélyt a trópusi esőerdők eltűnése jelenti.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ezek lesznek ma!

A spanyol bevándorlásellenesek is falat építenének a migránsok ellen

A spanyol bevándorlásellenesek is falat építenének a migránsok ellen

amerika, london, párizs

A spanyol belpolitikában egyre népszerűbbé váló VOX párt kijelentette, mit kezdene a bevándorlási válsággal: megmászhatatlan falat húznának a migránsok megállítására.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak ma a legfontosabb hírek!

Csodák márpedig nincsenek - legalábbis a Magyar Kupában biztosan nem

Csodák márpedig nincsenek - legalábbis a Magyar Kupában biztosan nem

hajrá, magyarok!

A Magyar Kupa elődöntőjében lejátszott szerdai mérkőzéssel folytatódik a Pörge szurkol!

Szijjártó: elfogadhatatlan az ukrán nyelvtörvény, Porosenko szellemiségét idézi

Szijjártó: elfogadhatatlan az ukrán nyelvtörvény, Porosenko szellemiségét idézi

kétharmad

Elfogadhatatlannak nevezte a csütörtökön megszavazott ukrán nyelvtörvényt Szijjártó Péter. A külgazdasági és külügyminiszter a közmédiának úgy nyilatkozott: a magyar nemzeti közösség jogait sértő törvény Petro Porosenko távozófélben lévő elnök szellemiségét idézi, aki magyarellenes politikát folytatott.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére