Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
hajrá, magyarok!
 
 
 
 

Rio 14. nap - Usain Bolt hivatalosan is legenda lett!

Mezei "Slow" Dániel, Romao André

2016. augusztus 20. 04:10

Hihetetlen meccsen kapott ki a magyar női vízilabda-válogatott! A Szabó Gabriella, Kozák Danuta, Csipes Tamara, Fazekas-Zur Krisztina kajak egység hatalmas fölénnyel jutott a döntőbe, akárcsak a Vasbányai - Mike kenu kettős! Marozsán Dzsenifer gólja aranyat ért a németeknek! Nézd meg, mi történt tegnap Rióban.
Fotó: MTI Fotóbank

FORRÓ SÁV

 • Hetedik lett az olimpiai bajnok Pars Krisztián a kalapácsvetés döntőjében, tehát nem tudta megvédeni címét a magyar nehézatléta. 
 • A magyar női válogatott a negyedik helyen végzett az olimpiai vízilabdatornán, miután a bronzmérkőzésen 12—12-es végeredményt követően a büntetőpárbajt elveszítette 7—6-ra Oroszország ellen. 
 • A női öttusázóknál a magyarok közül Kovács Sarolta a 17. helyen ér célba, Földházi Zsófia a 26. lett.
 • Szabó Gabriella, Kozák Danuta, Csipes Tamara és Fazekas-Zur Krisztina közel egy hajóhosszal nyerte az előfutamot, K-4 500 méteren, automatikusan döntőbe jutott.
 • A Vasbányai Henrik—Mike Róbert egység a férfi C-2 1000 méteres elődöntőjében a harmadik helyen ért célba, ezzel bejutott a holnapi döntőbe.
 • És végül: Bolt megcsinálta! 

EZ TÖRTÉNIK

3:45 - A jamaicai csapat nyerte a 4x100-as férfi váltót, így az utolsóként futó Usain Bolt — ugyan az első 25 métere szoros volt — fantasztikusat futott és megnyerte 9. olimpiai aranyérmét. Carl Lewis után újabb kilencszeres olimpiai bajnoka van az atlétikának, Bolt megcsinálta a tripla triplát, tehát három olimpián nyert 3—3 aranyérmet. A világ legnagyobb sprinterét láttuk 2008 óta a pályán, aki valóban legenda lett, mint Ali vagy Pelé. Erre vágyott, el is érte.  
Fotó: MTI Fotóbank

3:22 - A kalapácsvetés döntőjét a tadzsik Nazarov nyerte, hazája első olimpiai aranyát megszerezve. Mögötte a 40 éves fehérorosz Tyihon végzett. Bronzérmes a végén 77,73-ra javító lengyel Nowicki. Ez volt a papírforma. 

3:15 - 6. kör: Az már-már biztosnak tűnt, hogy Pars Krisztián pontszerző, de a lengyel Nowicki feljön a 3. helyre, 77,63-mal. Így hetedik helyen áll Pars. Végül az is maradt, mert hálót ért az utolsó próbálkozása, amit ki is lépett. Jó, hogy ott volt a 8 között, de talán egy kicsi benne maradt. Azonban nincs miért szégyenkeznie. 

3:11 - Tyihon igen nagy dobása!! 77,79, így marad a 2. helyen. Nazarov pedig javít, mert 78,07 után most 78.68 méterre dobja a szert. Ő az első, ő kezdi az utolsó kört az élről. 

3:04 -5. kör: 74,62  Pars dobása. Úgy tűnik igaza volt, amikor az nyilatkozta, hogy még két hét kellett volna, hogy jó formában legyen. De a sérülései után már ennyi ideje nem volt. Így is csoda, hogy itt van!
Fotó: MTI Fotóbank

2:56 - 4. kör: Pars 74, 89, nem javult. Tyihon szektoron kívül. Nazarov kilép. Pars Krisztián azonban visszaesik, mert a szlovák Marcel Lomnicky 75,97-et dob, amivel jelenleg a negyedik helyen áll.

2:55 -2:55 - A női 5000 métert meglepetésre nem az etióp Almaz Ayana nyerte, a kenyai Cheruiyot két ezüstérem után olimpiai bajnok. Új olimpiai rekord: 14:26.17!!

2:52 -Soha nem volt még tadzsik aranyérem az olimpián! Most lehet. 

2:50 - 4. kör: Nazarov átveszi a vezetést! 78,07 a tadzsik dobása! Ez nagyon nagy, ide Krisztián már nem fog tudni elérni. A dobogó a cél, de az elvárás előzetesen a döntő volt. Ami már megvan! 

2:47 - Nowicki jön. A lengyel 74,97 métert dob, de marad Pars mögött. 

2:44 - Öten vannak hátra a kalapácsvetésben, ha négyen nagyobbat dobnak nála, akkor Pars nem folytathatja a versenyt. 

2:43 - Nem engedték el az 5000 méteres döntőt, mert a nők közül valaki állandóan vonalra lépett. 

2:35 - 3. kör:  Nazarov javít, de még mindig a második. Tyihon harmadikra nem javult. A mexikói Del Real 76,05-öt dobott, ő a harmadik. Pars is nagyobbat dob, 75,28-at, marad az ötödik. 

2:26 -  2. kör: Ivan Tyihon is messzebb jutott, 77,43-at tud dobni másodikra. Ezzel most akár nyerni is lehet? Pars 75,15-öt dobott a második sorozatban. Krisztián a negyedik, mert a katari el-Szeify túldobta.  

Fotó: MTI Fotóbank
2:23 - A második dobásával javít Pars, de marad a harmadik helyen. A címvédő Pars Krisztián a negyedik legnagyobb dobással jutott be a 12-es döntőbe, de látva a mezőnyt és az eredményeket, a magyar fiú talán oda tud érni a dobogóra.

2:15 - 74,77-et dob az első sorozatban Pars Krisztián. A tadzsik Dilsod Nazarov 76,16-tal vezet, Tyihon a második három centivel kisebb dobásával. Pars pillanatnyilag a 3. helyen áll a kalapácsvetés döntőjében. 

1:50 - Szerbia 87—61-re nyert Ausztrália ellen a férfi kosárlabdázóknál, így a szerbek játszhatnak az Egyesült Államokkal a vasárnapi döntőben.

1:40 - A negyedik helyezett magyar válogatott játékosai közül Keszthelyi Rita és Bujka Barbara is bekerült a női vízilabdatorna álomcsapatába az olimpián. A legértékesebb játékos az amerikai Maggie Steffens lett. A női vízilabda olimpiai álomcsapata:

Ashleigh Johnson (amerikai) - Maggie Steffens (amerikai), Arianna Garibotti (olasz),Keszthelyi Rita, Bujka Barbara, Madeline Musselman (amerikai), Ash Southern (ausztrál)

0:40 - A női futball-válogatott, többek közt Marozsán Dzsenifer góljával 2—1-re legyőzte Svédországot a riói torna döntőjében, így a magyar származású klasszis is olimpiai bajnok lett.   

 • a döntőben:
 • Németország-Svédország 2—1 (0—0)
 • a 3. helyért:
 • Kanada-Brazília 2—1 (1—0)  

23:30 - A női öttusázók versenyét az ausztrál Esposito nyerte a pazar kombinált szám, a lövészet és futás után, mert jobban bírta erővel, így a lövészete is nagyon erős lett. A sokáig vezető lengyel Nowackát végül a francia Clouvel is megelőzte.

A magyarok közül Kovács Sarolta a 17. helyen ér célba, Földházi Zsófia a 26. lett. Némiképp csalódás ez az eredmény, de a részvétel is fontos. Holnap a fiúk jönnek. 

22:02 - Földházi Zsófi jól van és egy ilyen blokkolás után — a ló megtorpant az akadály előtt — ennek örülni kell! Újra egy kép, hogy lássuk mennyire nem volt szép az eset.   

Fotó: MTI Fotóbank

21:50 - A magyar női vízilabda-válogatott ellen győztes címvédő amerikaiak kiütötték Olaszországot a döntőben! Amerikai Egyesült Államok — Olaszország 12—5, ennél mi jobbak voltunk!

21:50 - Kovács Sarolta 32 hibaponttal zárta a lovaglást az öttusában. Összesen ezzel 784 pontja van, a 13. helyen áll, egy nagy futással is nehéz felérni a dobogóra. A kombinált szám, futás és lövészet, este 11 órakor kezdődik.

21:25 - A kínai Liu Hong nyerte a 20 km-es női gyaloglást, a második helyen a mexikói María Guadalupe González ért be, a harmadik Lü Hsziu-li lett. A magyarok közül Madarász Viktória a 25. helyen ért a célba, Kovács Barbara az 58., Récsei Rita pedig 59. lett.

21.00 - Ledobta a ló Földházi Zsófia öttusázót, aki a 30. helyen állt a tusa előtt, de így már biztos, hogy alig léphet előrébb. Szerencsére, miután átbukfencezett a ló fején, a komoly esés ellenére nem lett baja a magyar sportolónak. Földházi az akadályrombolástól eltekintve nem hibázott. 222 ponttal zárta a számot, amelyben 300-at lehet szerezni. 
Fotó: MTI Fotóbank

20:25 - BMX - Csak a látvány kedvéért! 

Fotó: MTI Fotóbank

A nőknél a kolumbiai (!) Mariana Pajon az első, az amerikai Alise Post és a venezuelai Stefany Hernandez előtt.A férfiaknál az amerikai Connor Fields volt a leggyorsabb, míg a második helyen holtversenyben az amerikai Long és a kolumbiai Carlos Alberto Ramirez végzett. .

19:52 - A női öttusázóknál a bónusz vívást követően Kovács Sarolta a 8. helyen áll. Következik a lovaglás. Az állás két szám után:

 1. Oktawia Nowacka (lengyel) 554 pont
 2. Elodie Clouvel (francia) 542
 3. Alice Sotero (olasz) 524
 • 8. Kovács Sarolta 516
 •  
 • 30. Földházi Zsófia 472
Fotó: MTI Fotóbank

19:31 - Elindult a női 20 km-es gyaloglás, három magyarral a mezőnyben, Madarász Viktória, Kovács Barbara és Récsei Rita személyében.

18:47 - Bíró Attila, a női vízilabda-válogatott edzője a következőt nyilatkozta az elveszített bronzmeccset követően az M4 csatornán: „Kiénekelték a sajtot a szánkból, ez a mi hibánk volt. Megfordítottuk a meccset, majd a majdnem megnyert csatát elveszítettük, mert a végén elkövettünk egy-két hibát. A végén nem kellett volna beadni a centerbe a labdát, hanem be kellett volna dobni a sarokba, ez a két-három másodperc is számított volna. De nem erre akarom kihegyezni. Készültünk az ötösökre. Két jó kapusunk van, de az oroszok picivel jobban mozogtak. Olimpián a negyedik hely nagy fegyvertény, de azért az érem hiányozni fog. Sajnálom a lányokat, de nem öreg csapat a miénk, még fejlődhetünk, és bőven kell is javulnunk a jövő évi hazai világbajnokságra.”

18:13 - A szinkronúszás páros versenye után a csapatdöntőben is Oroszország lett az olimpiai bajnok. A kínaiak a londoni versenyhez hasonlóan most is másodikként zártak, míg a harmadik helyet Japán szerezte meg.

18:10 - A spanyol Carolina Marín nyerte meg az olimpia női egyes döntőjét tollaslabdában, három szettben legyőzve az indiai Sindhu Venkata Pusarlát, aki korábban Sárosi Laura első ellenfele volt.  

18:06 - Kovács Sarolta összesítésben a harmadik legjobb időt úszta, míg Földházi a hatodik leggyorsabb volt az öttusázóknál a második tusában.

17:40 - A magyar női vízilabda-válogatott a negyedik helyen végzett, miután a bronzmérkőzésen 12—12-es végeredményt követően a büntetőpárbajt elveszítette 7—6-ra.

17:39 - Liszunova is belövi, Kasó közben a kapuban: 6—7. Kisteleki kihagyja.

17:38 - Boriszova újra belövi: 5—6. Bujka is: 6—6

17:38 - Grizsina most sem hibázik: 4—5. Antal: 5—5. hibátlanul büntetőztek eddig

17:37 - Prokofjeva is belövi: 3—4.  Czigány is magabiztos: 4—4

17:36 - Karimova is betalál: 2—3. Keszthelyi: 3—3

17:35 - Liszunova: 1—2. Kisteleki: 2—2

17:34 - Oroszok kezdik: Boriszova belövi 0—1. Bujka is: 1—1

17:33 - A büntetőkre Gangl Edina áll a magyar kapuba

17:31 - Nézzük a büntetőket a női vízilabda bronzmeccsen.

17:31 - Atlétika: A világbajnok Matej Tóth győzelmével ért véget a férfiak 50 kilométeres gyaloglása az olimpián. A szlovákiai sportoló 18 másodperces előnnyel ért célba elsőként. A három magyar induló közül mindössze egy ért célba, Venyercsán Bence a 44. lett.

17:29 - Hihetetlen!!! A dudaszó pillanatában egyenlítenek! 12—12 az állás, így jönnek a büntetők.

17:27 - Prokofjeva ejtése a kapufán csattan, nálunk a labda és Bíró Attila időt kér. 32 másodperc van hátra az utolsó negyedből.

17:25 - Büntetőt dobhatunk megint: Keszthelyi bedobja!!! 12—11. 1:11 van hátra

17:24 - Grzsina egyenlít előnyből: 11—11.

17:23 - 2 perc van hátra és nálunk a labda!

17:21 - Prokofjeva szépít. A kapufáról hozzá pattant a labda: 11—10. 3:26 hátra a mérkőzésből

17:20 - Takács blokkol, miénk a labda!

17:19 - 4:43 perc van a végéig, kettővel vezetünk és az oroszok időt kérnek.

17:17 - Kettővel vezetünk, Czigány ló egyet védhetetlenül: 11—9

17:15 - Illés Anna!!! Megint nálunk az előny: 10-9. Nagyon jól teljesítenek a lányok, végre nem mi kapaszkodunk, hanem az oroszok akarnak beérni minket!

17:14 - Grzsina újra dob egyet, már a negyediket: 9—9. Kasó kicsit bevédte

17:11 - Vége a harmadik negyednek, 9—8-ra vezetünk!!!

17:10 - Vezetünk! Antal Dóra kettős emberelőnyben bombáz a hálóba: 9—8

17:07 - Kasó Orsolya elkezdett védeni. Ez jó jel...

17:04 - Illés Anna egyenlít előnyből: 8—8. Nagyon izgalmas a meccs, a csapatok folyamatosan reagálnak egymás góljaira. Eddig még egyik csapat sem tudott két góllal elhúzni!

17:02 - Megint az oroszok vezetnek, Liszunova dobja: 7—8

17:00 - Büntetőhöz jutunk: Bujka bedobja: 7—7

16:52 - Félidő: Magyarország — Oroszország 6—7. A 6 dobott gól még csak-csak, a 7 kapott 16 perc alatt sajnos nem kevés. Jól jelzi, hol kell javulnia a válogatottnak. Az amerikaiak elleni elődöntőben is hátul döcögött a szekér.

16:49 - Grizsina beindult, már harmadik gólját lövi gyors egymásutánban: 6—7

16:48 - Szűcs Gabit észrevették, aki teljesen egyedül maradt a kapu előterében, köszönte szépen, belőtte: 6—6

16:45 - Grzsina betalál Kasó kapujába: 5—5. Még ugyanebben a percben duplázik: 5—6

16:43 - Közben a gyaloglóknál beért a szlovák Tóth, ő lett az olimpiai bajnok.

16:42 - Bujka Barbara újabb gólja, persze megint csavar: 5—4

16:39 - Kisteleki Hanna éles szögből egyenlít előnyben: 4—4

16:37 - Grinyeva húzása után emberelőnyben 3—4

16:34 - Vége az első negyednek: Magyarország — Oroszország 3—3

16:31 - Bujka-csavar akcióból: 3—3. Benne és Keszthelyiben lehet bízni. Az egész olimpia alatt végig kiegyensúlyozottan teljesítettek. Most már beismerhetjük, hogy ők vitték a hátukon a csapatot!

16:30 - Magyar időkérés, emberelőnyben támadhatunk utána. Ezt nem használtuk ki.

16:29 - Sőt, orosz fordítás akcióból, Karimova: 2—3

16:28 - Orosz egyenlítés, Liszunova: 2—2

16:24 - Bujkáról kiállítanak, az előnyt kihasználjuk, Keszthelyi: 2—1. Két előnyből kettőt értékesítettek a lányok. Így tovább!

16:23 - Antal Dóra egyenlít, amikor már lejárt az emberelőnyünk: 1—1

16:21 - Orosz gól emberelőnyből, Tyimofejeva: 0—1

16:20 - Elkezdődött a mérkőzés...

16:16 - Elhangzottak a himnuszok, hamarosan kezdődik az olimpia női vízilabdatorna bronz-mérkőzése. Női vízilabdázóinknak ez lehetne az első érme olimpián.

16:02 - A következő magyar érdekeltségű esemény 16:20-kor kezdődik. A női vízilabda-válogatott a bronzéremért játszik Oroszországgal. Kövesd nálunk élőben a mérkőzést.

15:55 - A Ceiner Benjámin, Hufnágel Tibor, Kugler Attila, Somorácz Tamás alkotta férfi kajak négyes alakulat az elődöntőben az ötödik helyen végzett futamában, nem jutott a döntőbe.

15:54 - 750-nél visszaelőztek a szerbek. Ceinerék a negyedikek.

15:54 - Féltávnál már a döntőt érő 3. helyen a magyarok.

15:53 - 250 méter után Ceinerék 4. helyen állnak.

15:49 - A következő elődöntőben viszont van kikért izgulni. Férfi kajak négyesünk (Ceiner Benjámin, Hufnágel Tibor, Kugler Attila, Somorácz Tamás) az első futamban indul. Az első 3-ban kell végezni a döntőbe jutáshoz.

15:34 - A következő elődöntőben szerencsére nem vagyunk érdekeltek, hiszen a női kajak négyesünk egyenes ágon jutott a döntőbe előfutam győztesként. Ráadásul milyen magabiztosan nyertek...

15:25 - A Vasbányai Henrik—Mike Róbert egység a férfi C-2 1000 méteres elődöntőjében a harmadik helyen ért célba, ezzel bejutott a holnapi döntőbe.

15:24 - 750-nél feljöttek a csehekhez, de maradt a harmadik hely.

15:23 - 500 méter után a helyzet változatlan. Ukrán, cseh, magyar a sorrend.

15:22 - 250 méternél Vasbányaiék a harmadik helyen. Nagyon lemaradva a vezető kettőstől.

15:18 - A következő elődöntő a férfi kenu kettesek 1000 méteres futama. Vasbányai Henrik és Mike Róbert a magyar induló, jó eséllyel, hogy döntős lehet az egység. Mikéék a kettes pályán.

15:15 - Molnár Péter a hatodik helyen végzett futamában a férfi kajakosok sprintszámában, ezzel nem jutott a fináléba. A B-döntőben vigasztalódhat.

15:10 - Jön Molnár Péter a hármas pályán.

15:09 - Az első elődöntőt a brit Liam Heath nyerte.

15:07 - Elkezdődnek az elődöntők a kajakosoknál, a férfi kajakosok sprintszámával indul. Molnár a második futamban lesz. A legjobb 4 közé kell jutnia a döntőhöz.

15:03 - A Ceiner Benjámin, Hufnágel Tibor, Kugler Attila, Somorácz Tamás alkotta magyar egység az ötödik helyen végzett előfutamában a K-4 1000 méterén. Az elődöntőben folytathatják a fiúk.

15:02 - 250-nel  a vége előtt 5. helyen Ceinerék.

15:01 - 500-nál visszacsúsztak a 6. helyre.

15:00 - 250 méter után Ceinerék a 4. helyen állnak.

14:57 - Jön a férfi K-4 második előfutama, benne Ceiner Benjámin, Hufnágel Tibor, Kugler Attila és Somorácz Tamás.

14:55 - Elutasították Hosszú Katinka és csapata keresetét, amelyet a Swimming World Magazin és Casey Barrett ellen adtak be a doppingvádak miatt. Katinkáék közleményben reagáltak erre: „Nem sokkal az utolsó versenyszámom után kaptuk a hírt Rióban, hogy az arizonai bíróság a véleményszabadságra hivatkozva elutasította a keresetünket, amit a Swimming World Magazin és Casey Barrett ellen adtunk be, miután tavaly májusban rágalmazó cikket jelentetett meg rólam valótlan állításokkal. Egyértelmű, hogy Mr. Barrett és a Swimming World Magazin úgy próbál az úszósportban aktuális maradni, hogy botrányokat kelt ott, ahol egyébként nem léteznek – az én rovásomra. Tudatában vagyunk, hogy Mr. Barrett és a Swimming World Magazin továbbra is folytatta az én, és más külföldi olimpikon úszók lejáratását. Most a jogi csapatommal egyeztetjük, hogy mik a lehetőségeink és bár csalódott vagyok, hogy a bíróság így határozott, azt továbbra is állítom, hogy a riói olimpiai játékokon elért eredményeimet szabályos körülmények között értem el. Mr. Barrett és a Swimming World Magazin által tett kijelentések nem igazak. A riói élményeink nagyszerűek voltak és a többi sportolóval, edzővel, kisegítő személyzettel történt interakcióink mind megtestesítették az Olimpiai Játékok fő értékeit – kiválóság, barátság és tisztelet.”

14:54 - Az első előfutamot a német négyes nyerte.

14:49 - Következnek a férfi négyesek 1000 méteren. Ceiner Benjámin, Hufnágel Tibor, Kugler Attila és Somorácz Tamás versenyez magyar színekben. A második előfutamban indulnak.

14:45 - Szabó Gabriella, Kozák Danuta, Csipes Tamara és Fazekas-Zur Krisztina közel egy hajóhosszal nyerte a futamot, K-4 500 méteren. Nem kell elődöntőzni, a hölgyek már a döntőben érezhetik magukat.

14:44 - 250 méter után a magyar egység vezet.

14:41 - Következik a magyar lányok futama. Kozákék az ötös pályán. A németekkel vagyunk egy futamban, nagy meccs lesz a döntőbe jutásért egyenes ágon.

14:39 - Az első előfutamot a fehérorosz négyes nyerte, ezzel egyenes ágon jutott a döntőbe.

14:36 - Jönnek a női kajak négyesek, a mezőnyben a Szabó Gabriella, Kozák Danuta, Csipes Tamara, Fazekas-Zur Krisztina magyar egységgel.

14:33 - A futamot a német egység nyerte, Vasbányai és Mike a harmadik helyen ért célba. Folytatás az elődöntőben.

14:32 - 750 méter után már a harmadik helyen Mikéék.

14:31 - 500-nál a negyedik helyre jöttek fel.

14:30 - 250 méter után Vasbányaiék az ötödik helyen állnak.

14:27 - Következik Vasbányai és Mike futama. A magyarok az ötös pályán.

14:25 - A férfiak kenu kettesnek 1000 méteres első futamát a brazil Souza Silva-Queiroz dos Santos duó nyerte, ezzel automatikusan a döntőbe jutott.

14:16 - Molnár Péter a 9. legjobb idővel jutott az elődöntőbe, ahol csak egy picivel kell többet rátennie, és bejuthat a fináléba, a legjobb 8 mezőnyébe.

14:11 - A következő előfutam, ahol magyaroknak szurkolhatunk a férfiak kenu kettese lesz, Vasbányai Henrikkel és Mike Róberttel.

14:08 - Molnár a harmadik helyen végzett az előfutamban, ezzel folytathatja az elődöntőben. Futamgyőztes a francia Beaumont.

14:03 - Következik Molnár Péter futama... A magyar kajakos a hármas pályán készül a 200 méteres távra.

14.00 - Az első futamot a német Rauhe nyerte.

13:59 - Hamarosan indulnak a kajak-kenu versenyek előfutamai. Elsőként a férfi kajak sprinterek lapátolnak, egy magyar indulóval is, Molnár Péterrel.

13:00 - Elindultak a férfi gyaloglók 50 km-es versenye. Három magyar indulónak szurkolhatunk: Rácz Sándor, Srp Miklós és Venyercsán Bence indult neki a távnak színeinkben.

FONTOS

A mai napi versenyek előtt így állunk az éremtáblázaton:

A MAGYAR VERSENYZŐK PROGRAMJA:

ATLÉTIKA

13.00: férfi 50 km-es gyaloglás (Rácz Sándor, Srp Miklós, Venyercsán Bence)

KAJAK-KENU

14.00: férfi K–1 200 m, előfutamok (Molnár Péter)

14.21: férfi C–2 1000 m, előfutamok (Vasbányai Henrik, Mike Róbert)

14.37: női K–4 500 m, előfutamok (Magyarország – Szabó Gabriella, Kozák Danuta, Csipes Tamara, Fazekas-Zur Krisztina)

14.51: férfi K–4 1000 m, előfutamok (Magyarország – Ceiner Benjámin, Hufnágel Tibor, Kugler Attila, Somorácz Tamás)

15.07: férfi K–1 200 m, elődöntő

15.21: férfi C–2 1000 m, elődöntő

15.29: női K–4 500 m, elődöntő

15.36: férfi K–4 1000 m, elődöntő

ÖTTUSA

17.00: női úszás (Földházi Zsófia, Kovács Sarolta)

19.00: női bónuszvívás, lovaglás (Földházi Zsófia, Kovács Sarolta)

ATLÉTIKA

19.30: női 20 km-es gyaloglás (Madarász Viktória, Kovács Barbara, Récsei Rita)

VÍZILABDA

16.20: nők, a 3. helyért: MAGYARORSZÁG–Oroszország

ÖTTUSA

23.00: női döntő

ATLÉTIKA

02.05: férfi kalapácsvetés, döntő (Pars Krisztián)

 

OLVASTAD MÁR?

hajrá, magyarok!
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Márki-Zay Péter a bíróság szerint is hazudott

A helyi kórház jó hírnevét sértő kijelentései mellett két másik ügyben is elmarasztalta a Szegedi Ítélőtábla Márki-Zay Péter "független" hódmezővásárhelyi polgármestert.

Angliában tanult az egyik Srí Lanka-i terrorista

Angliában tanult az egyik Srí Lanka-i terrorista

amerika, london, párizs

Ezt az ázsiai ország védelmi minisztere jelentette be, azonban nem részletezte, melyik terroristáról van szó, valamint melyik brit egyetemre járt a merénylő.

A Magyarországon elkapott szír terrorista letartóztatását meghosszabbították

Három hónappal meghosszabbították a Magyarországon elfogott, terrorcselekménnyel gyanúsított szír férfi, Hasszán F. letartóztatását.

A németek háromnegyede azt sem tudja, hogy kicsoda Manfred Weber

A németek háromnegyede azt sem tudja, hogy kicsoda Manfred Weber

amerika, london, párizs

A legfrissebb adatok szerint a német választópolgárok csupán negyede hallott a Néppárt csúcsjelöltjéről.

Ne hallgassunk X úrra!

Ne hallgassunk X úrra!

piszkostizenkettő

X úr amióta megszületett, egyszerűen nem érzi jól magát. És ha már így esett, igyekszik másokat is sűrűn részeltetni a rosszkedvéből.

Orbán Viktor: Magyarország erősíteni akarja kapcsolatait a keleti országokkal

Orbán Viktor: Magyarország erősíteni akarja kapcsolatait a keleti országokkal

kétharmad

Megváltozott Kelet és Nyugat egyensúlyának helyzete, de Magyarország ebben az új helyzetben nem veszélyt lát, hanem lehetőségeket, amelyeket a keleti országokhoz fűződő egyre erősebb kapcsolatok építésével akar kihasználni - mondta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Kazahsztánban.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére