Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Rendőrségi túlkapást bosszult meg a Teréz körúti robbantó?

2016. október 10. 10:38

BUDAPEST, 10:38

A rendőrség mindent bevet annak érdekében, hogy elkapja a több mint két hete végrehajtott robbantás elkövetőjét. A hatóság emberei többek közt olyanokat keresnek, akik ellen eljárást indítottak a 2006-os, Gyurcsány Ferenc elleni demonstrációt követően, valamint olyanokat is megvizsgálnak, akik szimpatizáltak a nemrég elítélt Budaházy Györggyel és csoportjával. A rendőrség továbbra sem zárja ki, hogy az elkövető egy olyan személy, akit korábban robbanóanyaggal való visszaélés miatt már elítéltek.

Dávid Ferenc szociológus Tumblr-oldalán írta meg, hogy két civil ruhás rendőr kereste fel szombat reggel. Az egyenruhások elmondták neki, hogy házról házra járnak, hogy elkapják a robbantót. 

Azt mondták a szociológusnak, hogy felkeresnek minden egykori zavargót, akinek anno balhéja volt az állammal. 

Dávid tevékenyen nem vett részt a zavargásban, csupán kutatást végzett, hiszen az utcán lévők viselkedésformáit tanulmányozta. A rohamosztagosok emiatt 30 napra előzetes letartóztatásba helyezték, ám végül csak tíz napot kellett rács mögött lennie, utána kiengedték, majd rá kilenc hónapra ejtették a vádat ellene. 

A Magyar Idők forrása szerint semmi meglepő nincs abban, hogy olyanokat keresnek most a hatóság emberei, akiket korábban előállítottak. Nem elképzelhetetlen, hogy olyasvalaki követte el a robbantást, akit a rendőrök tíz éve az utcán vagy a fogdában összevertek. A nyomozás egyik szála szerint a robbantó a rendőröktől elszenvedett korábbi sérelmét akarta megbosszulni. 

Az egyenruhások több szálon is folytatnak nyomozást, olyanok közt is keresik az elkövetőt, akik a nemrég elítélt Budaházy Györggyel szimpatizáltak. 

Olyan személyeket is megvizsgálnak a hatóságok emberei, akiket korábban már elítéltek robbanóanyaggal való visszaélés miatt, mivel korábban több olyan eset is előfordult, hogy focilabdába bombát építettek.

A nyomozást azokra is kiterjesztik, akikről tudják, hogy szélsőséges nézeteket vallanak, extrém csoportokhoz tartoznak és erőszakra hajlamosak.

(Magyar Idők)  

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Bezáratnák az ukrán nacionalisták a beregszászi magyar külképviseletet

Mintegy másfél tucat ukrán nacionalista tüntetett hétfő délelőtt Magyarország beregszászi konzulátusa előtt, követelve az összes magyar konzul kiutasítását és a konzulátus működésének beszüntetését, mert szerintük a képviselet "az ukránellenes politika eszközévé vált".

Műmájer vagy, Bono!

Műmájer vagy, Bono!

piszkostizenkettő

Bono nem politizáló zenész, hanem zenélő politikus (persze a gagyi kategóriából). Vagy hogy a politikus kifejezést fajsúlyosabb figuráknak tartogassuk, mondjuk azt, hogy közönséges küldönc, aki történetesen nem papírból olvassa fel a Szabad Nép vezércikkét, hanem merő véletlenségből egy basszusgitáros is álldogál mellette, a háta mögött pediglen egy dobos üldögél.

Románia mégiscsak a Tiszáig terjed?

Románia mégiscsak a Tiszáig terjed?

amerika, london, párizs

Románia egyesülésének századik évfordulója alkalmából a keleti szomszédunk már megint túltolja a biciklit, a románok most egy olyan térképpel házalnak, amelyen az országuk határa Debrecenig és Szolnokig, vagyis a Tisza vonaláig terjed.

Komolyabb büntetésre számíthatnak a szemetelők

Komolyabb büntetésre számíthatnak a szemetelők

kétharmad

Az illegális szemétlerakás már mindenkinek az agyára megy. Annak érdekében, hogy megfékezzék a szemetelőket, a kormány azt tervezi, bűncselekménnyé minősíti az illegális hulladéklerakást.

Csődbe mehet az MSZP: utolsó tartalékaikból vegetálnak

Csődbe mehet az MSZP: utolsó tartalékaikból vegetálnak

kétharmad

A párttagok Puch Lászlót és Gyurcsány Ferencet teszik felelőssé azért, mert teljesen eladósodott a szocialista párt.

Elvették az engedélyét a migránstaxiztató Aquariusnak

Elvették az engedélyét a migránstaxiztató Aquariusnak

amerika, london, párizs

A panamai hajózási hatóság visszavonta az Aquarius nevű civil mentőhajó regisztrációját, a legközelebbi kikötéskor el kell távolítani róla a panamai lobogót, és nem hajózhat ki új regisztráció nélkül - tudatták a hajót bérlő NGO-k.

Szijjártó: az ENSZ-nek jogi és biztonsági garanciákat kellene adnia az üldözött keresztények visszatéréséhez

Szijjártó: az ENSZ-nek jogi és biztonsági garanciákat kellene adnia az üldözött keresztények visszatéréséhez

kétharmad

A külgazdasági és külügyminiszter New Yorkban nyilatkozott a távirati irodának.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez lesz ma.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére