Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
7:59
 
 
 
 

Reggel 7:59

2018. április 20. 07:59

A Soros György által alapított Nyílt Társadalom Alapítvány (OSF) bezárja budapesti irodáját és Berlinbe költözik. Minden jel arra enged követeztetni, Soros Györgyék nem kívánták magukat alávetni a teljes transzparenciának, így inkább elmenekülnek az országból.

Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő szerint az elmúlt hetek német rendőrségi intézkedései összefüggésben állnak Horst Seehofer szövetségi belügyminiszter kinevezésével. Példaként említette azt, hogy elkezdték a gépjárműlopásokra szakosodott marokkói bűnszervezetek felszámolását és a fiatalkorúakból álló bűnbandák elleni fellépést. Spöttle arra számít, hogy a kiskorú bűnelkövetőket Ausztriához hasonlóan Németországból is kiutasítják a jövőben. A szakértő beszámolt arról is, hogy eddig Németország nagyon kesztyűs kézzel bánt olyan emberekkel, akik már tucatnyi alkalommal voltak büntetve. Korábban a német rendőrök féltek kényszerítő eszközöket használni bevándorló hátterű elkövetők ellen, még akkor is, amikor ez indokolt lett volna. Ismeretes, hogy a bajor kereszténydemokrata politikus zéró toleranciát hirdetett minden szabálysértéssel és törvényszegéssel szemben. A rendvédelmi dolgozók egyöntetűen üdvözölték Seehofer kinevezését és az új irányvonalat.

Morvai Krisztina a 888-nak eljuttatott közleményében azt írta, sajnos megszavazták Strasbourgban a hazánk destabilizálását segítő civil szervezetek támogatásáról szóló előterjesztést. A politikus szerint az Európai Parlament elé olyan gyalázatos előterjesztés került, amelynek a lényege, hogy az Európai Unió anyagilag is támogatni fogja azokat a civil szervezeteket, amelyek gyakorlatilag hasonló tevékenységet végeznek, mint az ukrajnai Majdan téri felforgatás, amelynek az eredménye ismert. Morvai szerint nem lehet hátradőlni, hiszen elkezdődött a tudatos, szervezett destabilizálás, tömegtüntetésekkel, az ellenzék azon bizarr összefogásának élesítésével, amelyet már a választásokon is megkezdett az ellenzék. Morvai Krisztina sajnálatára a magát konzervatívnak és kereszténynek valló Európai Néppárt is igennel szavazott, de nagy örömére a Fidesz-delegáció jelen lévő tagjai nemmel szavaztak, azaz elutasították az előterjesztést.

OLVASTAD MÁR?

7:59
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Miért Magyarország? Miért Debrecen?

A BMW és Gyurcsány beszéde.

889
Cseh lap: az EU liberális demokráciája pont olyan, mint a szovjet népi demokrácia volt

Cseh lap: az EU liberális demokráciája pont olyan, mint a szovjet népi demokrácia volt

amerika, london, párizs

Magyarország és az Európai Unió vitájában Csehországnak a saját érdekében ki kell állnia Magyarország mellett - írta szerdán a Lidové Noviny című cseh konzervatív napilap.

Rögtön az első meccs sorsdöntő lehet a Vidinek az El-ben

Rögtön az első meccs sorsdöntő lehet a Vidinek az El-ben

hajrá, magyarok!

Csütörtökön a BATE Boriszov ellen kezdi meg szereplését a magyar csapat az Európa-liga csoportkörében.

Évek óta azon dolgoznak Merkelék, hogy átvegyék a határőrizetet

Évek óta azon dolgoznak Merkelék, hogy átvegyék a határőrizetet

amerika, london, párizs

A brüsszeli elit már évek óta arra készül, hogy ők mondják meg a nemzetállamoknak, ki léphet be Európába, így Magyarország területére is, és ki nem.

Elmarad az apokalipszis: közel a Brexit-megállapodás

Az EU bejelentette, hogy tud megoldást az észak-írországi határ kérdésére, vagyis arra a problémakörre, amely a leginkább foglalkoztatja a briteket a Brexit kapcsán. Eközben Theresa May brit miniszterelnök levelet írt az egyik legnagyobb német lapba, a Die Weltbe. A Brexit kérdése az uniós állam- és kormányfők ma kezdődő, informális találkozóján is szóba kerül.

Még a "toleráns" nyugat-európaiak sem viselik el a nők burkába kényszerítését

Még a "toleráns" nyugat-európaiak sem viselik el a nők burkába kényszerítését

amerika, london, párizs

Nyugat-Európa mind több állama döbben rá talán túl későn, hogy a bevándorlással nemcsak az olcsó és képzetlen munkaerő áramlott be az országukba, hanem a migránsok magukkal hoztak olyan szokásokat is, amelyek az európai értékekkel összeegyeztethetetlenek. Ilyen például a nők hidzsábba és burkába kényszerítése, amely mind több EU-tagállamban lesz illegális. A Pew Research közvélemény-kutató cég arra volt kíváncsi, hogy ezek a lépések tükrözik-e a átlagemberek véleményét.

Katasztrofális a svéd határvédelem

Katasztrofális a svéd határvédelem

amerika, london, párizs

Egy, a választásokig visszatartott jelentés szerint katasztrofális az, ami jelenleg Svédország határain zajlik.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére