Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
7:59
 
 
 
 

Reggel 7:59

2018. március 30. 07:59

Orbán Viktor csütörtökön a nagykanizsai városi televíziónak adott interjújában kifejtette, hogy Magyarországon minden harmadik, negyedik választás többről szól, mint a parlament összetételéről; most el fog dőlni Magyarország jövője, de nem négy évre, hanem sok évtizedre. A miniszterelnök úgy fogalmazott, hogy jövő vasárnap nem szokványos választásra készül. Elmondása szerint 1990-ben sem csak egy parlamenti választás volt, akkor arról kellett dönteni, hogy a régi világ szabályai szerint folytassák-e a magyarok az életüket vagy a szabadság törvényei szerint rendezzék be Magyarországot. Orbán Viktor leszögezte, hogy jelenleg Európán belül egy küzdelem zajlik, ami arról szól, hogy melyik országnak sikerül kimaradnia abból a világtendenciából, amely szerint egyre vegyesebb népességű, vegyesebb kultúrájú, egyre több gyökértelen embert befogadó bevándorlóországok jönnek létre. Szerinte az a kérdés, hogy a lengyelekkel, csehekkel, szlovákokkal, horvátokkal és talán a románokkal együtt sikerül-e kimaradni ebből és meg tudják-e őrizni Magyarországot keresztény, nemzeti, magyar országnak. Úgy fogalmazott, hogy jelenleg hazánkban nincs terrorizmus, de mindez most veszélybe került, hiszen a választás igazi tétje: bevándorlóország lesz-e Magyarország vagy sem.

Egy tanú vallott Czeglédy Csaba és Gyurcsány Ferenc kapcsolatáról, aki szerint Czeglédy segítette a Demokratikus Koalíció megszervezését is, szerepet csak azért nem vállalt benne, hogy az az MSZP-ben való szerepvállalását ne hátráltassa. A forrás szerint így Gyurcsány mindig mindent tudott arról, ami az MSZP-ben történt, sőt, akiket az MSZP-ben Czeglédy finanszírozott, nem voltak a DK-val ellenségesek. A tanú azt is kifejtette, Czeglédyn keresztül jutott el a pénz Gyurcsány Ferenctől ahhoz, akit le akartak fizetni. Kifejtette, mindig neki szóltak, ha készpénz kellett erre-arra. Czeglédy cipősdobozokban vitte a pénzt Gyurcsányéknak, aki bejáratos volt a Gyurcsány-házba is.

Németh Szilárd csütörtökön Budapesten bejelentette, hogy minden magyar háztartásnak jár a téli rezsicsökkentés, ezért a kormány a 12 ezer forintos jóváírás kiterjesztéséről döntött. A Fidesz alelnöke közölte, 298 település 29 ezer háztartásába nincs bevezetve sem a gáz, sem a távhő, ezért az ott élőknek nem járna a rezsicsökkentés. A kormány szerdai döntése szerint azonban a 12 ezer forintos egyszeri utalással ezek a családok is részesülhetnek a kedvezményben. A politikus leszögezte, a kormány arra kéri a polgármestereket, hogy mérjék fel a településükön, milyen problémák jelentkeznek a rezsicsökkentéssel kapcsolatban, és küldjék el a kormánynak, amely megpróbál megoldást találni minden egyedi problémára. Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára emlékeztetett, 2010-ben Európa egyik legdrágább háztartási rezsijét fizették a magyarok, a kormány egyik legelső döntése pedig az volt, hogy befagyasztotta az energiaárakat, és ezzel megakadályozta a további áremelkedést. A politikus felidézte, hogy 2013-ban kezdődött a többlépcsős rezsicsökkentés, a villamos energia, a gáz és a távfűtés árát átlagosan 25 százalékkal, az egyéb háztartási költségekét átlagosan 10 százalékkal mérsékelték.

OLVASTAD MÁR?

7:59
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A Fidesz megpróbálja kihúzni Junckerből, mennyi közpénzt utal az EU a migránskártyákra

A Fidesz megpróbálja kihúzni Junckerből, mennyi közpénzt utal az EU a migránskártyákra

kétharmad

Írásbeli kérdéssel fordulnak az Európai Bizottság (EB) "isiászos" elnökéhez.

Olasz kormány: a francia étvágy hírhedt és már régóta ismerjük

Az olasz kormány egyik minisztere úgy fogalmazott: a francia elnök az EU Olaszország ellen irányuló nyomásának vezéralakja lett.

Kigyulladt Gyurcsányék főhadiszállása

Kigyulladt Gyurcsányék főhadiszállása

kétharmad

Szombaton, Budapest VI. kerületében kigyulladt egy négyemeletes irodaépület negyedik emelete. A helyszínre nagy erőkkel érkeztek a tűzoltók. Közben kiderült: a Demokratikus Koalíció (DK) irodái "gyulladtak" ki. A tüzet eloltották.

Élő adásban jelentkezett be a boszniai mészáros

A háborús bűncselekmények miatt életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélt Ratko Mladic volt boszniai szerb hadseregparancsnok pénteken élő adásban jelentkezett be telefonon a szerbiai Happy Televízióban, ezért az ENSZ nemzetközi törvényszéki mechanizmusa (MICT) úgy döntött, a következő egy hónap során felvételt készít az elítélt beszélgetéseiről.

Most akkor hány nem létezik valójában?

Most akkor hány nem létezik valójában?

kétharmad

Liberális körökben az egyik legfelkapottabb téma manapság a gender, vagyis a társadalmi nemek elmélete. A genderhívők nem a biológiai nemekben, vagyis a férfiban és nőben gondolkodnak, hanem tucatnyi társadalmi nemben. A genderszabadságnak az is része lehet, hogy valaki reggel még férfinak érzi magát, de estére már nőként viselkedik. Ezt a "tudományt" a jövőben a magyar kormány nem kívánja államilag finanszírozni a magyar egyetemeken. Mondanom sem kell, a libsi hiszti egyből beindult.

Olyan tüntetés várta Merkelt Chemnitzben, amelyre senki sem számított

Olyan tüntetés várta Merkelt Chemnitzben, amelyre senki sem számított

amerika, london, párizs

Angela Merkel német kancellár Chemnitzbe látogatott. A kelet-németországi város arról vált híressé az elmúlt hónapokban, hogy egy gyilkos migráns miatt nagy tüntetések folytak a városban. Az elmúlt hónapokban egyre csökkent a feszültség, ám Merkel megérkezése kiverte a biztosítékot és a tüntetők újra ellepték az utcákat.

The UN migration pact is a crackdown on national sovereignty and here is the reason why

The UN migration pact is a crackdown on national sovereignty and here is the reason why

amerika, london, párizs

The "Global Compact for Safe, Orderdly and Regular Migration" is about to be signed in December. However, the tendency we see is that more and more countries are backing out of the agreement. Let us examine the reasons behind this phenomenon.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére