Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
7:59
 
 
 
 

Reggel 7:59

2017. december 5. 07:59

Címert lopott egy román csapat

A román "élvonal" utolsó helyezettje, a Juventus Bukarest nem bíbelődött sokat, mikor címert kellett választania, egyszerűen lelopták az olasz Juve logóját, belepingálták a saját dátumaikat és ennyi. Természetesen ez feltűnt a zebráknál is, a torinói sztárcsapat ezért figyelmeztette a csapatot, hogy jogtalanul használják a "Juventus" nevet és a csapat címerét. A román együttes edzője és a tulajdonosa ezért most könyörög a torinóiaknak, hogy a szezon végéig hadd használják a címert, mert a román szövetség szabályzata szerint szezon közben nem lehet nevet változtatni. Úgy tudni, a bukaresti csapat 2018 nyarán várhatóan a székhelyéül szolgáló bukaresti városrész, Colentina nevét veszi majd fel. A lelopott címert ITT lehet megnézni.

Annyira eldurvult a helyzet a svéd no-go zónákban, hogy a tűzoltók rendőri kíséret nélkül már be sem mernek menni. Uppsala egyik külvárosában, Gottsundában pokoliak az állapotok. Ha kigyullad valami és a tűzoltók kimennek, akkor nagy valószínűséggel rájuk támadnak a migránsok. A múlt héten nem sokkal este hét után riasztották a lánglovagokat, mivel több autó és egy parkolóház lángolt a kerületben. A tűzoltók azonban csak 3/4 órával később érkeztek ki a helyszínre, mondván: csak akkora kaptak rendőri védelmet. Abban az esetben ötven autó sérült meg, több totálisan kiégett. Lisa Sannervik, a helyi rendőrség szóvivője elmondta, hogy a tűzoltók biztonsága került volna veszélybe, ha rendőri biztosítás nélkül végezték volna a munkájukat. Az utóbbi időben ugyanis többször is volt példa arra, hogy a hatóságok embereire migránsok támadtak.

Teljesen kiakadtak a szülők, amiért az egyik florisdorfi iskolában nem lesz idén Mikulás. Az ügyből akkora botrány lett, hogy a városi tanácsnak is reagálnia kellett. A kétségbeesett szülők az egyik napilapot keresték meg azzal, hogy az oktatási intézményben eltörölnek minden kereszténységhez köthető hagyományt. Az egyik apa beszámolója szerint a Mikulást már évekkel ezelőtt betiltották, most már ott tartanak az iskolában, hogy a karácsonyt "télünnepnek" nevezik, és természetesen a Jézuska sem érkezik meg az intézményhez. Ugyanebben a kisgyerekeknek fenntartott intézményben az ebédre már nem szolgálnak fel disznóhúsból készült ételt, az úszás- és tornaórákról pedig szabadon lehet hiányozni vallási okokra hivatkozva.

OLVASTAD MÁR?

7:59
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Török lap: az amerikaiak fogva tartják az ISIS vezetőjét

Amerikai csapatok fogták el Abu Bakr al-Bagdadit, az Iszlám Állam terrorszervezet vezetőjét, akit most egyik szíriai bázisukon tartanak fogva - állította vasárnap a Yeni Safak kormányközeli török napilap.

Tüntetés a Majdanon: tovább folytatódik Szaakasvili és Porosenko harca

Tüntetés a Majdanon: tovább folytatódik Szaakasvili és Porosenko harca

amerika, london, párizs

Több ezren tüntettek Miheil Szaakasvili volt odesszai kormányzó, egykori georgiai elnök vezetésével vasárnap Kijevben Petro Porosenko ukrán elnök menesztését követelve.

Mi lesz így az NFL-el?

Mi lesz így az NFL-el?

bulvár

Harmadik hónapja gyalázatos mélységekben az amerikai futball népszerűsége.

Belgium kemény választ adott egy ISIS-harcosnak, aki haza szeretne térni Európába

Belgium kemény választ adott egy ISIS-harcosnak, aki haza szeretne térni Európába

amerika, london, párizs

Semmiféle párbeszéd vagy tárgyalás sem kezdődhet egy terrorszervezet volt tagjaival, háborús bűnösökkel - mondta Charles Michel belga miniszterelnök azt követően, hogy egy Irakban fogva tartott belga állampolgár, egykori dzsihadista harcos felajánlotta, hogy információkkal segítené a belga titkosszolgálatokat.

Német belügyminiszter: a szerencsén is múlt, hogy idén 3 terrortámadást sikerült megakadályozni

Három terrortámadást akadályoztak meg az idén Németországban, 2000 óta pedig 16-ot - mondta Thomas de Maiziere szövetségi belügyminiszter egy vasárnapi lapinterjúban. Ez azt jelenti, hogy míg korábban évente átlagosan egy merényletet akadályoztak meg, idén már hármat kellett. Nagyon észnél kell lennie a német hatóságoknak.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére