Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
7:59
 
 
 
 

Reggel 7:59

2017. december 5. 07:59

Címert lopott egy román csapat

A román "élvonal" utolsó helyezettje, a Juventus Bukarest nem bíbelődött sokat, mikor címert kellett választania, egyszerűen lelopták az olasz Juve logóját, belepingálták a saját dátumaikat és ennyi. Természetesen ez feltűnt a zebráknál is, a torinói sztárcsapat ezért figyelmeztette a csapatot, hogy jogtalanul használják a "Juventus" nevet és a csapat címerét. A román együttes edzője és a tulajdonosa ezért most könyörög a torinóiaknak, hogy a szezon végéig hadd használják a címert, mert a román szövetség szabályzata szerint szezon közben nem lehet nevet változtatni. Úgy tudni, a bukaresti csapat 2018 nyarán várhatóan a székhelyéül szolgáló bukaresti városrész, Colentina nevét veszi majd fel. A lelopott címert ITT lehet megnézni.

Annyira eldurvult a helyzet a svéd no-go zónákban, hogy a tűzoltók rendőri kíséret nélkül már be sem mernek menni. Uppsala egyik külvárosában, Gottsundában pokoliak az állapotok. Ha kigyullad valami és a tűzoltók kimennek, akkor nagy valószínűséggel rájuk támadnak a migránsok. A múlt héten nem sokkal este hét után riasztották a lánglovagokat, mivel több autó és egy parkolóház lángolt a kerületben. A tűzoltók azonban csak 3/4 órával később érkeztek ki a helyszínre, mondván: csak akkora kaptak rendőri védelmet. Abban az esetben ötven autó sérült meg, több totálisan kiégett. Lisa Sannervik, a helyi rendőrség szóvivője elmondta, hogy a tűzoltók biztonsága került volna veszélybe, ha rendőri biztosítás nélkül végezték volna a munkájukat. Az utóbbi időben ugyanis többször is volt példa arra, hogy a hatóságok embereire migránsok támadtak.

Teljesen kiakadtak a szülők, amiért az egyik florisdorfi iskolában nem lesz idén Mikulás. Az ügyből akkora botrány lett, hogy a városi tanácsnak is reagálnia kellett. A kétségbeesett szülők az egyik napilapot keresték meg azzal, hogy az oktatási intézményben eltörölnek minden kereszténységhez köthető hagyományt. Az egyik apa beszámolója szerint a Mikulást már évekkel ezelőtt betiltották, most már ott tartanak az iskolában, hogy a karácsonyt "télünnepnek" nevezik, és természetesen a Jézuska sem érkezik meg az intézményhez. Ugyanebben a kisgyerekeknek fenntartott intézményben az ebédre már nem szolgálnak fel disznóhúsból készült ételt, az úszás- és tornaórákról pedig szabadon lehet hiányozni vallási okokra hivatkozva.

OLVASTAD MÁR?

7:59
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Kim Dzsongun megígérte, hogy leszereli atomfegyvereit, amelyek Európát is elérhetik

Kim Dzsongun megígérte, hogy leszereli atomfegyvereit, amelyek Európát is elérhetik

amerika, london, párizs

Az észak-koreai diktátor a szavát adta, hogy kész leszerelni atomfegyvereit - állítja a dél-koreai külügyminiszter, Kang Kjungva.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

A hétvége legfontosabb hírei.

Az olaszok lefoglalták az egyik Soros-hajót

Az olaszok lefoglalták az egyik Soros-hajót

amerika, london, párizs

Az olasz hatóságok ügyészi utasítás alapján lefoglalták az egyik spanyol civil szervezet migránsokat szállító hajóját, miután az nem volt hajlandó utasait átadni a líbiai hatóságoknak.

Trump nem hátrál: leszámol a drogokkal

Trump nem hátrál: leszámol a drogokkal

amerika, london, párizs

Az elnök hétfőn terjeszti elő kormányzata tervét az opiáttartalmú kábítószerek és gyógyszerek okozta válság leküzdésére, ha hinni lehet a sajtóértesüléseknek, akkor Trump a kábítószer-kereskedőkre halálbüntetés kiszabását szorgalmazza.

Szájer: sorsdöntő választásra készülünk

Szájer: sorsdöntő választásra készülünk

spring is coming

Összeköt bennünket, hogy magyarok vagyunk, hogy ehhez a földhöz kötődünk, ezt a hazát szeretjük, és azt szeretnénk, ha ez a haza ilyen is maradna, ezért április 8-án sorsdöntő választásra készülünk - jelentette ki Szájer József fideszes európai parlamenti képviselő vasárnap a Bács-Kiskun megyei Solton.

"Olaszországban a migránsok elhelyezését szolgáló pénz egy része a maffiához kerül"

Gyarmati István biztonságpolitikai szakértő szerint folyamatosan változik a migráció megítélése az európai országokban.

Nyugi, nem lesz atomháború

Nyugi, nem lesz atomháború

amerika, london, párizs

Kim Dzsongun megígérte, nincs tehát miért aggódni.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére