Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
közeleg a tél
 
 
 
 

Rács mögött karácsonyozik a drogkereskedelemmel vádolt MSZP-s

2017. december 17. 14:18

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője szerint harminc napra rács mögé kerül Simonka Csaba, akit korábban zsarolás, ügyvédi visszaélés és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt vették őrizetbe.

A 24.hu értesülései szerint a kényszerintézkedést a bizonyítás megnehezítésének veszélye miatt rendelte el a bíró, miután Simonka a vasárnapi tárgyaláson tagadta, hogy bűncselekményt követett volna el. A lap megjegyzi, a döntés nem jogerős, a gyanúsított és az ügyészség is fellebbezett. 

Korábban megírtuk, Simonka júliusban egy szerződés szerinti örököst fenyegetéssel arra kényszerített, hogy az általa örökölt ingatlan tulajdoni hányadát hatmillió forintért – az értékénél alacsonyabb áron – adásvételi szerződéssel ruházza át egy harmadik félre. Mi több, amikor a budapesti nyomozó ügyészek december 15-én akciót hajtottak végre az MSZP-s képviselő budapesti tartózkodási helyén, a házkutatáskor

kábítószert és kábítószer fogyasztásához szükséges eszközöket is lefoglaltak.

Az MSZP azonnali hatállyal felfüggesztette Simonka Csaba önkormányzati képviselő párttagságát. A szocialisták pénteki közleményükben leszögezték, hogy az önkormányzati képviselő saját maga felel tetteiért.

OLVASTAD MÁR?

közeleg a tél
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

A migránsok egy újfajta tuberkulózis kórokozót hoztak Európába

A migránsok egy újfajta tuberkulózis kórokozót hoztak Európába

amerika, london, párizs

Menekültek révén, egy líbiai táborból érkezhetett Európába a tuberkulózis (tbc) kórokozójának egy korábban ismeretlen, gyógyszerekkel szemben ellenálló fajtája - írta a Die Welt című német lap szerdán.

Újratárgyalják a migránskérdést a franciák és az angolok

Újratárgyalják a migránskérdést a franciák és az angolok

amerika, london, párizs

A francia elnöki hivatal szerdán jelentette be, hogy Emmanuel Macron francia elnök és Theresa May brit miniszterelnök egy új határőrizeti szerződést jelent be a Nagy-Britanniába átjutni próbáló migránsok kezelésére vonatkozó Le Touquet-megállapodás kiegészítésére.

Merkel és Kurz nagyon másképp látják a migránskvóta kérdéskörét

A német és az osztrák kormány nem ért egyet a migránsok EU-n belüli elosztását szabályozó kvóták ügyében, de mindketten fontosnak ítélik meg a határvédelmet és a migránsok helyben, hazájuk közelében történő támogatását.

Zseniális videó: 60 különböző gendert köszöntött egy német politikus

A megszámlálhatatlanul sok nemi identitással rendelkező liberális mikroközösséget egy német politikus alázta porig.

Újabb középületet rongált meg Gulyás Márton

Soros kedvenc provokátora az embereivel együtt narancssárga festékkel öntötte le az Állami Számvevőszék épületét.

Jön a Stop Soros!

Jön a Stop Soros!

közeleg a tél

Törvényjavaslattal lépne fel a kormány az illegális bevándorlás ellen. A nemzeti konzultáció eredményével összhangban, a magyarok akaratának megfelelően készül a tervezet - jelentette be Pintér Sándor belügyminiszter a kormányülés szünetében.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére