Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Puzsér egója nehezen viseli, hogy a Momentum inkább a szocikat választotta HELYETTE

2018. november 26. 19:30

Puzsér Róbert Budapest méretű egója ma posztolt egyet a Facebookra, ahol kiosztotta a szociknak nyaló momentumos fiúcskákat. Fekete-Győr András Elnök Urat pedig egyenesen gyávasággal és KORRUPCIÓVAL vádolta meg a két lábon sétáló bázisdemokrata, elempéaspiráns Puzsér.

Tudniillik, minden valamit magára adó haladó szellemű, belvárosi (Pozsonyi út, Kiskörút, Szabihíd) választópolgárnak kutya kötelessége tisztában lennie azzal, hogy a  Meglehetősen Fontos és Nagyon Nagy Társadalmi bázissal rendelkező Momentum valamiért neheztel Puzsér Róbert újságíróra, publicistára, kritikusra, nem celebre, városrendező szakemberre, FÜGGETLEN CIVILRE, zöld mozgalmárra, demokratára, megmondóemberre.

Ebből kifolyólag pedig a Bundestag egyes folyosóin már ismert Momentum úgy döntött, hogy a soron következő választáson nem támogatja Hajdú Péter ősellenségét, inkább eszdéeszes módszereket alkalmaznak, és pár "székért" összebújnak a posztkommunista múltat régóta levedleni próbáló MSZP-vel.

Ez természetesen nem tetszett a "Sétáló Budapest-projekt" atyjának, így ezen a ponton át is adnám a szót, a CIVIL, AKTIVISTAJELÖLTNEK, aki igen érzékletesen árnyalja a Momentum és az MSZP egymásra lelését.

Talán furcsán hangzik, de megtisztelő az MSZP-vel seftelő Momentum irántam tanúsított magatartása. Azt kértem, hogy üljünk le beszélgetni, hadd ismertessem velük az elképzeléseimet. Erre eddig minden ellenzéki párt hajlandó volt – még a DK is. A Momentum elnökségének azonban rangon aluli találkozni velem. A momentumos vezetők a brutális méretű arcukkal, a véleménybuborékjaikban hizlalt nárcizmusukkal, a tartalomhiányos szerepléseikkel, a kedélyes szelfijeikkel meg az ócska marketingközhelyeikkel olyanok, mint egy való villába költözött SZDSZ. Nem lehet nem érezni a romlást."

A descartesi értelemben vett GONDOLKODÓ annyira meghatódott saját posztján, hogy egy mondaton belül sikerült neki az, ami Vona Gábornak sok évébe és Simicska Lajosnak sok pénzébe került. Megfejtette önnön politikai identitását:

"Az SZDSZ még minisztériumokért, tényleges hatalomért adta el a lelkét a posztkommunista pártelitnek. Aztán a kárhozat eljött az én nemzedékemért, az LMP-ért is, hogy kihasítsa belőle a Párbeszédet, melynek tagjai valós hatalmat már nem nagyon, de polgármesterséget, uniós képviseletet és parlamenti frakciót azért még kaptak a szocialistáktól, amiért cserbenhagyták a modern, nyugatos Magyarország eszményét."

Fekete-Győr András és a f@szhelikopterezés

Puzsér szerint a Momentum olcsóbb céda, mint az SZDSZ, hiszen az ő jussuk csak néhány felügyelőbizottsági és néhány önkormányzati képviselői hely lesz.

Ennél még VV Aurelio is többet alkudott ki az RTL producereiből – igaz, ő képes a f@szával helikopterezni. Nem tagadom, hogy voltak illúzióim a Momentummal kapcsolatban, s még ma is bízom abban, hogy tagságuk egy ponton túl nem követi a kapzsi és korrupt vezetést."

Itt egy bugyuta videó Puzsérról! Nem mondom, hogy nézzétek végig, de ha már itt vagytok, akkor kattintsatok bele!

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

"A keresztényüldözés évente több mint négyezer halálos áldozatot követel"

Elfogadhatatlannak nevezte Azbej Tristan, a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkára, hogy bár a keresztények a világ legüldözöttebb vallási csoportja és a keresztényüldözés évente több mint négyezer halálos áldozatot követel a nemzetközi szervezetek mégis hallgatnak erről a tényről.

Orbán: "Magyarország elkötelezett partner a terrorizmus elleni globális küzdelemben"

Orbán: "Magyarország elkötelezett partner a terrorizmus elleni globális küzdelemben"

kétharmad

Magyarország továbbra is elkötelezett partner marad a terrorizmus és a vallási szélsőségesség elleni globális küzdelemben - írta Orbán Viktor miniszterelnök a Srí Lanka-i kormányfőnek a szigetországban húsvétvasárnap végrehajtott, sok áldozatot követelő robbantásos merényletek miatt küldött részvéttáviratában.

Legyen a húsvéti sör is az ünnep kelléke!

Legyen a húsvéti sör is az ünnep kelléke!

szabad vasárnap

Füstölt sonka, főtt tojás, csokinyúl. Ideje melléjük feljegyezni a húsvéti sört is!

Melyik országban dőlhet el Európa sorsa?

Melyik országban dőlhet el Európa sorsa?

amerika, london, párizs

A 888 európai parlamenti választásokról szóló sorozatának hetedik részében megnézzük, hogy állnak az európai politikai pártok Olaszországban, Spanyolországban, Németországban, Franciaországban és a "potyautas" Nagy-Britanniában.

A konzervatívok is Farage Brexit Pártjára szavaznának

A konzervatívok is Farage Brexit Pártjára szavaznának

amerika, london, párizs

Tiltakozásul az ellen, hogy Theresa May miniszterelnök a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) halasztásáról állapodott meg az Európai Unióval.

Szijjártó Péter: a kereszténység a legüldözöttebb vallás a világon

Szijjártó Péter: a kereszténység a legüldözöttebb vallás a világon

kétharmad

A külgazdasági és külügyminiszter a húsvétvasárnap Srí Lankán elkövetett, több mint kétszáz halálos áldozatot követelő merényletsorozattal kapcsolatban nyilatkozott az M1 aktuális csatornának.

Kétszáz fölé emelkedett a halálos áldozatok száma Srí Lankán

Kétszáz fölé emelkedett a halálos áldozatok száma Srí Lankán

amerika, london, párizs

Mindeközben őrizetbe vettek hét embert, három rendőr meghalt.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére