Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Putyin alaposan megtrollkodta az FBI menesztett igazgatóját

2017. június 15. 19:28

MOSZKVA, 19:28

Vlagyimir Putyin orosz államfő megtartotta szokásos, éves sajtótájékoztatóját, amelyen a média képviselői órákon keresztül kérdezhettek tőle. Az orosz elnök komoly fejfájást okozhat egyik mondatával az FBI leváltott igazgatójának.

Comey hirtelen előállt azzal, hogy felvette a Trumppal történt egyik beszélgetését és ezt átadta a médiának, ami nagyon furcsa"

– mondta Putyin a sajtóeseményen. Hozzátette: a kiszivárogtatás ténye nagyon sebezhetővé tette Comey-t.

James Comey volt FBI igazgató.

Az egyik újságíró kérdése arra is vonatkozott, hogy mi a különbség Comey és Edward Snowden között. Putyin szerint az egyikük egy emberi jogi aktivista, míg a másikuk egy hírszerzési igazgató – írja az RT.

Amennyiben ez az ügy azzal végződik, hogy vádat emelnének Comey ellen, akkor készek vagyunk neki menedéket biztosítani Oroszországban. Erről tudnia kell"

– mondta Putyin.

Ezek a szavak biztosan komoly visszhangra találnak az oroszoktól egyre jobban rettegő amerikai közvéleményben. A Trump-adminisztráció minden olyan tagja ellen, aki valaha is, akár áttételesen kapcsolatban állt orosz állami vezetőkkel, üzletemberekkel, orosz állampolgárságú személyekkel, azok ellen brutális boszorkányüldözésbe kezdett a balliberális amerikai média. Emiatt ez a mondat komoly fejfájást okozhat a botrányba keveredett korábbi FBI-vezetőnek.

Putyin szerint James Comey Kongresszus előtt tett vallomása után egyértelműen kijelenthető: Oroszország egyáltalán nem befolyásolta az amerikai választást. Az orosz elnök szerint Oroszország befolyása az amerikai közvéleményre nem volt nagyobb, mint Amerika befolyása az orosz közvéleményre.

Vlagyimir Putyin orosz elnök.

Fotó: AFP

Putyin szerint Oroszország nem tekint az USA-ra ellenségként. Az orosz elnök elmondta azt is, hogy az oroszoknak sok barátjuk van Amerikában, ám a jelenlegi hisztéria nem tesz jót a kétoldalú kapcsolatoknak. Összességében Putyin szerint egy idő múlva minden visszatér a normális kerékvágásba.

Putyin azt is kiemelte, hogy ideje lenne számos sürgető kérdést megvitatni: az atomsorompó-szerződést, a fegyverkezési korlátozásokat, a szegénység elleni küzdelmet és a klímaváltozást. Az elnök szerint a világ hatalmai közötti politikai civakodás ezen nem segít.

A nagyhatalmak közötti együttműködésre a 2015-ös iráni atommegállapodást hozta fel pozitív példaként az orosz elnök. Putyin szerint hasonlóan konstruktív párbeszédet kellene folytatni Szíria és a Közel-Kelet kapcsán.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei egy helyen.

It­ta­san oko­zott bal­ese­tet egy ukrán dip­lo­mata Bu­da­pes­ten

It­ta­san oko­zott bal­ese­tet egy ukrán dip­lo­mata Bu­da­pes­ten

kinyílott a pitypang

Az il­lető bár dip­lo­mata-ko­csi­val köz­le­ke­dett, de nem tudta vagy nem akarta iga­zolni, hogy dip­lo­mata. Szon­dát fújni sem volt haj­landó. A rend­őr­ség a za­var­tan vi­sel­kedő férfit be­vitte a János kór­házba.

Soros alapítványa bíróságon veszi célba a bevándorlás megállításáért felelős törvényt

A strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságához (EJEB) fordult a "Stop Soros" törvénycsomag miatt a Nyílt Társadalom Alapítvány (Open Society Foundations) - jelentette be honlapján hétfőn a szervezet.

A britek tudják, hogy öngyilkosság kiengedni a terroristákat, mégis erre készülnek

A britek tudják, hogy öngyilkosság kiengedni a terroristákat, mégis erre készülnek

amerika, london, párizs

A túlterhelt titkosszolgálat nem tudja majd nyomon követni azokat az iszlamistákat, akiket a közeljövőben tervez szabadon engedni a szigetország.

Bezáratnák az ukrán nacionalisták a beregszászi magyar külképviseletet

Mintegy másfél tucat ukrán nacionalista tüntetett hétfő délelőtt Magyarország beregszászi konzulátusa előtt, követelve az összes magyar konzul kiutasítását és a konzulátus működésének beszüntetését, mert szerintük a képviselet "az ukránellenes politika eszközévé vált".

Műmájer vagy, Bono!

Műmájer vagy, Bono!

piszkostizenkettő

Bono nem politizáló zenész, hanem zenélő politikus (persze a gagyi kategóriából). Vagy hogy a politikus kifejezést fajsúlyosabb figuráknak tartogassuk, mondjuk azt, hogy közönséges küldönc, aki történetesen nem papírból olvassa fel a Szabad Nép vezércikkét, hanem merő véletlenségből egy basszusgitáros is álldogál mellette, a háta mögött pediglen egy dobos üldögél.

Románia mégiscsak a Tiszáig terjed?

Románia mégiscsak a Tiszáig terjed?

amerika, london, párizs

Románia egyesülésének századik évfordulója alkalmából a keleti szomszédunk már megint túltolja a biciklit, a románok most egy olyan térképpel házalnak, amelyen az országuk határa Debrecenig és Szolnokig, vagyis a Tisza vonaláig terjed.

Komolyabb büntetésre számíthatnak a szemetelők

Komolyabb büntetésre számíthatnak a szemetelők

kétharmad

Az illegális szemétlerakás már mindenkinek az agyára megy. Annak érdekében, hogy megfékezzék a szemetelőket, a kormány azt tervezi, bűncselekménnyé minősíti az illegális hulladéklerakást.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére