Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Putyin alaposan megtrollkodta az FBI menesztett igazgatóját

2017. június 15. 19:28

MOSZKVA, 19:28

Vlagyimir Putyin orosz államfő megtartotta szokásos, éves sajtótájékoztatóját, amelyen a média képviselői órákon keresztül kérdezhettek tőle. Az orosz elnök komoly fejfájást okozhat egyik mondatával az FBI leváltott igazgatójának.

Comey hirtelen előállt azzal, hogy felvette a Trumppal történt egyik beszélgetését és ezt átadta a médiának, ami nagyon furcsa"

– mondta Putyin a sajtóeseményen. Hozzátette: a kiszivárogtatás ténye nagyon sebezhetővé tette Comey-t.

James Comey volt FBI igazgató.

Az egyik újságíró kérdése arra is vonatkozott, hogy mi a különbség Comey és Edward Snowden között. Putyin szerint az egyikük egy emberi jogi aktivista, míg a másikuk egy hírszerzési igazgató – írja az RT.

Amennyiben ez az ügy azzal végződik, hogy vádat emelnének Comey ellen, akkor készek vagyunk neki menedéket biztosítani Oroszországban. Erről tudnia kell"

– mondta Putyin.

Ezek a szavak biztosan komoly visszhangra találnak az oroszoktól egyre jobban rettegő amerikai közvéleményben. A Trump-adminisztráció minden olyan tagja ellen, aki valaha is, akár áttételesen kapcsolatban állt orosz állami vezetőkkel, üzletemberekkel, orosz állampolgárságú személyekkel, azok ellen brutális boszorkányüldözésbe kezdett a balliberális amerikai média. Emiatt ez a mondat komoly fejfájást okozhat a botrányba keveredett korábbi FBI-vezetőnek.

Putyin szerint James Comey Kongresszus előtt tett vallomása után egyértelműen kijelenthető: Oroszország egyáltalán nem befolyásolta az amerikai választást. Az orosz elnök szerint Oroszország befolyása az amerikai közvéleményre nem volt nagyobb, mint Amerika befolyása az orosz közvéleményre.

Vlagyimir Putyin orosz elnök.

Fotó: AFP

Putyin szerint Oroszország nem tekint az USA-ra ellenségként. Az orosz elnök elmondta azt is, hogy az oroszoknak sok barátjuk van Amerikában, ám a jelenlegi hisztéria nem tesz jót a kétoldalú kapcsolatoknak. Összességében Putyin szerint egy idő múlva minden visszatér a normális kerékvágásba.

Putyin azt is kiemelte, hogy ideje lenne számos sürgető kérdést megvitatni: az atomsorompó-szerződést, a fegyverkezési korlátozásokat, a szegénység elleni küzdelmet és a klímaváltozást. Az elnök szerint a világ hatalmai közötti politikai civakodás ezen nem segít.

A nagyhatalmak közötti együttműködésre a 2015-ös iráni atommegállapodást hozta fel pozitív példaként az orosz elnök. Putyin szerint hasonlóan konstruktív párbeszédet kellene folytatni Szíria és a Közel-Kelet kapcsán.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Románia 100 éve alatt Moldva csak még jobban leszakadt Erdélytől

100 év után is még mindig Erdély a legfejlettebb területe Romániának. Sőt, mostanra gazdaságilag még jobban leszakadt Erdélytől Moldva - mondja Lucian Boia román történész, aki szerint bár a területét az elmúlt évszázadban sikeresen megtartotta Románia, most mégis nagy gondban van az ország, mert a lakosai milliószámra költöznek el.

Soros György rajongója Svédország új miniszterelnök-jelöltje

Soros György rajongója Svédország új miniszterelnök-jelöltje

amerika, london, párizs

Újabb érdekes állomásához érkezett a svéd kormányalakítási procedúra.

Úgy be volt állva Juncker, hogy felemás cipőben ment tárgyalni

Úgy be volt állva Juncker, hogy felemás cipőben ment tárgyalni

amerika, london, párizs

Úgy tűnik, hogy az Európai Bizottság elnöke, Jean-Claude Juncker már olyan súlyos függőségi problémákkal küzd, hogy öltöztetni sem képes önmagát.

"Menekült" erőszakolt meg egy hároméves kisfiút Görögországban

"Menekült" erőszakolt meg egy hároméves kisfiút Görögországban

amerika, london, párizs

Már az ENSZ által támogatott, migránsokat segítő szervezetek munkatársai is szóvá tették, hogy feltűnően sok Európába igyekvő bevándorló bántalmaz szexuálisan kiskorúakat a görög menekülttáborokban, mégsem történik ez ügyben érdemi változás.

Kényes dolgokat tudhat Gyurcsányról a volt macedón kormányfő

Kényes dolgokat tudhat Gyurcsányról a volt macedón kormányfő

kétharmad

Gyurcsány Ferenc a miniszterelnöksége idején még feltűnően udvarolt az akkori macedón kormányfőnek, Nikola Gruevszkinek, aki a napokban kért menedékjogot Magyarországon. A DK elnöke most közönséges bűnözőként beszél a politikusról, aki a hírek szerint számos kényes dolgot tudhat Gyurcsány üzleti birodalmának balkáni nyomulásáról.

Színvonalas oktatás helyett genderlobbi: üdv a bölcsészkaron

Színvonalas oktatás helyett genderlobbi: üdv a bölcsészkaron

kinyílott a pitypang

Az ELTE már a gyakorlatban is a balliberális eszmék szócsöve lett, a kormányellenes propaganda beszőtte magát az órák tematikái közé is. Nincs olyan nap, amikor ne hangzana el a "diktatúra" vagy a "rezsim" miatti sivalkodás. Ez lett a BTK.

A migránskaraván tagjai bevallották, hogy nem menekültek, csak munkakeresők

A migránskaraván tagjai bevallották, hogy nem menekültek, csak munkakeresők

amerika, london, párizs

Az amerikai határ felé tartó 7-10 ezer fős migránskaraván tagjai egymás után ismerik be, hogy igazából nem is menekültek, hanem gazdasági migránsok, és azért akarnak az Egyesült Államokba menni, hogy ott dolgozhassanak.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére