Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Pukli komp akart lenni

Kovács Tibor

2016. augusztus 11. 20:28

Nekem semmi bajom a közéleti bohócokkal, de az a Pukli tényleg komp akart lenni. Hiába igyekezett nem komp lett, hanem tanár, most már biztos vagyok benne, hogy tanulóink nagy kárára.

Történt, hogy Pukli válaszolt a minisztériumnak a migráns tanulók számáról szóló adatkérésre. Nem bírta ki, hogy a levélben ne okoskodjon valami oltárit, ne fejezze ki politikai és ideológiai elkötelezettségét és ideológiai nemkomplettségét. Ezért ezt a kis mondatocskát csempészte az levélbe.

“Neadjisten migránsnak számít-e az a tanuló, aki Erdélyből, Délvidékről vagy Kárpátaljáról betelepülő magyar? Ha tágabb értelemben nézzük, a honfoglaláskor a Kárpát-medencébe érkező magyarok is migránsok. Ebben az értelemben jelenleg 576 migráns jár az iskolába.”

Azt hiszem elsőre is látszik, hogy aki képes egy ennyire értelmetlen és szélsőségesen ideologikus mondatot leírni, annak valóban nem sikerült kompnak lennie. Ráadásul ez az ember tanár és gyerekeinket oktatja. Ekkora marhaságokra.

Persze mindannyian emberek vagyunk és mindannyian Afrikából rajzottunk ki és az evolúció szerint mindannyian egy amőbából fejlődtünk ki, ilyen értelemben Pukli és családja afrikai,  amőba és még csimpánz is. Kb. Ennyi az értelem az ő mondatában is.

A határon túli magyarok éljenek bárhol a világban, amennyiben magyarnak vallják magukat, magyarok. Ahogy a német törvények is azonnali állampolgárságot garantálnak minden a történelem által külföldre sodort németnek, úgy a magyar állam is ezt teszi. Egy magyar származású, magyar anyanyelvű állampolgár pedig semmiképp nem nevezhető bevándorlónak, csak annyira, mint Pukli amőbának.

A magyar honfoglalást természetesen mi csak jogos jussunknak, hazánk megszerzésének tekintjük, de kérdezzük meg az avarokat, akik óriási hibát követtek el, amikor ezeket a Pukli szerint bevándorlókat beengedték ide. Ha Pukli terminológiáját használjuk, akkor éppen azt kell kiemelni, hogy milyen veszélyes lehet a bevándorlás. Gyanítom, ő nem ezt akarta. Az avarok ugyanis Pukli elveit vallották, beengedték a bevándorlókat és amőbák lettek. Eltűntek örökre. Ez inkább intő példa lehet a bevándorlás veszélyeit illetően.

De a magyarokat nem willkommenskultur juttatta a mai országunkba, hanem a fegyvereik. Ők hódító hadseregként jöttek ide, és az avarok nem tudták megakadályozni, hogy hont foglaljanak. Ahogy Pukli kitalálhatta volna a "honfoglalás" szóból, itt bizony nem kedves migrik jöttek a menekülttáborba nőket erőszakolni, hanem fegyveres katonák nőket rabolni. A helyi hatóságokat pedig menekülttáborba zárták.

Pukli értelmében a szovjet hadsereg, ami itt élvezte vendégszeretetünket szintén bevándorló csupán. Ahogy a törökök is csak bevándoroltak 150 évre hozzánk, aztán kivándoroltak. Talán szerinte ha az EU nem is veszi be őket, nekünk kéne állampolgárságot adni nekik, hiszen sok ma élő török felmenője magyar területen élt.

Pukli forradalmi történelemszemléletében, amire gyerekeinket oktatja a gyarmatosítás csupán a bevándorlás egyik formája, a felfedezések idején a spanyolok dél-amerikai pusztítása is egy bevándorlási túra volt, esetleg osztálykirándulás.

Hitler is csupán bevándorolt Lengyelországba és a barbárok is Rómába.

Amit ír, annyira értelmetlen, hogy még poénkodni is fájdalmas rajta. Szerintem jobban járna Pukli és mindenki más is, ha kivonulna a közéletből, akkor senki nem idézné soha ökörségeit és szabadon írhatna amit akar.

A baj az, hogy még akkor is ott maradnak a diákok, akik között terjesztheti nem komp ideológiáját.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Orbán: Budapest ma óriási fejlődés kapujában áll

Orbán: Budapest ma óriási fejlődés kapujában áll

kétharmad

Orbán Viktor miniszterelnök és Tarlós István, a harmadik ciklusára készülő főpolgármester szombaton aláírta a főváros és a kormány együttműködéséről szóló, 15 pontból álló megállapodást, amelynek része a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsának létrehozása.

Az utcán maszturbált, majd egy 68 éves asszonyt erőszakolt meg egy "menekült"

Az utcán maszturbált, majd egy 68 éves asszonyt erőszakolt meg egy "menekült"

amerika, london, párizs

A felkavaró eset Olaszországban történt, a hajléktalan migráns egy hónappal ezelőtt kapott menekültstátuszt.

Hatalmas fölényben a Brexit-pártiak Nagy-Britanniában

Hatalmas fölényben a Brexit-pártiak Nagy-Britanniában

amerika, london, párizs

Drasztikusan apad a brüsszelita, maradáspártiak csoportja Nagy-Britanniában, miután egy friss felmérés szerint a megkérdezettek mindössze 28 százaléka gondolja úgy, hogy el kellene vetni egy az egyben az unióból való kilépés ötletét.

Országos tüntetés Macron ellen - az elnök nem érti a mindennapi emberek nehézségeit

Országos tüntetés Macron ellen - az elnök nem érti a mindennapi emberek nehézségeit

amerika, london, párizs

Növekszik az elégedetlenség Franciaországban, miután emelkedik az üzemanyagok ára. Szombaton gigatüntetésre készülnek a franciák: mintegy 1500 helyszínen fogják korlátozni a forgalmat az autósok.

Kövekkel dobálták meg az elégedetlen mexikóiak az illegális migránskaravánt

Kövekkel dobálták meg az elégedetlen mexikóiak az illegális migránskaravánt

amerika, london, párizs

A balliberális nemzetközi eliten kívül sem a helyiek, sem pedig egyes politikusok nem örülnek a fokozódó bevándorlásnak. Például az Egyesült Államokkal közös határnál fekvő mexikói Tijuana polgármestere a városban tartózkodó, az Egyesült Államokba igyekvő több mint 2 ezer migráns távozását sürgette pénteken.

Öt EU-s tagállamba vándorolhatott Kadhafi titkos pénze

Öt EU-s tagállamba vándorolhatott Kadhafi titkos pénze

amerika, london, párizs

Moammer Kadhafi egykori líbiai diktátor pénzalapjait 2011-ben befagyasztotta az ENSZ. Vagyis azokhoz elvben nem lehetne hozzáférni, a közelmúltban azonban kiderült, hogy több százmillió euró hiányzik ezekről a számlákról. A legújabb információk alapján a líbiai pénzügyi alapokat összesen 5 EU-s ország csapolhatta meg. Belgium, Nagy-Britannia, Németország, Olaszország és Luxembourg érintett.

Bekérették az ukrán külügyminisztériumba az új, kinevezett magyar nagykövetet

Orbán Viktor miniszterelnök és Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes legutóbbi, Ukrajnával kapcsolatos kijelentései miatt problémáznak az ukránok.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt a mai nap.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére