Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Progresszív olimpiát szeretnénk!

Megadja Gábor

2017. február 23. 10:58

Most, hogy úgy néz ki, nem lesz budapesti olimpia, érdemes gondolkodni az alternatív lehetőségeken.

Kicsit aggódom azért, mert az utóbbi hónapokban, években azt tanultam meg a haladó sajtóból, hogy a népszavazás Belzebub eszköze, aljas és antidemokratikus támadás a liberális demokrácia ellen. Hála istennek mégsem lesz róla népszavazás, mert ez így a liberális demokrácia védelmét jelenti. Nem szeretnék minden reggel Tocqueville figyelmeztetéseire ébredni a többség zsarnokságáról.

Vajon milyen lehet az az olimpia, amit egy haladó is teljes szívvel támogatni tud?

Megpróbáltuk szakavatott kollégáimmal összegyűjteni azokat a versenyszámokat, melyek biztosan megfelelnek ennek a kritériumnak.

(Trigger warning: érzékenyebb olvasóknak javasoljuk, töltsék le a safe space appot.)

Először is, teljesen retrográd egyetlen várost kijelölni egy haladó olimpiához.Európa, sőt a világ számos városában lehetnének a versenyszámok, melyekre a haladók nevezhetnének, Los Angelestől Rakkáig és tovább. Továbbá nyilvánvaló, hogy a versenynek mindenki nyertese már induláskor, hiszen nem a győzelem, hanem a részvétel számít. Alább bemutatok néhány ötletet, persze mindez csak a kezdethez elegendő.

A rendezvényt a United Colors of Benetton és a Soros Alapítvány támogatja.

Flúgos futam. Kamionos kergetőzés Nyugat-Európa nagyvárosaiban. Itt fontos, hogy titok legyen, hol és mikor kerül sor a futamra. Szükség van egy dzsihadistára, egy kamionra és a vállalkozó szellemű versenyzőkre.

Bújócska. Pajkos, gyermeki játszadozás Molenbeekben. Külön nehezíti a pályát, hogy az „A” csapat segít bújtatni valakit, míg a „B” megpróbálja megtalálni. Aktív résztvevőként jelen vannak a belga (?) hatóságok.

Tour de Continent. Gyalogtúra a görög partoktól a Spitzbergákig. Aki több országban tud menedékkérelmet beadni, több városban tud támogatásokat felvenni, majd nyomtalanul eltűnni, az nyer. (Az aranyérmet postázzuk.)

Itt a piros, hol a piros. Érvényes útlevelek keresése a bevándorlóknál. 

Walking Dead. Középtempós gyaloglás a Ligetből a legközelebbi dohánybolthoz cigipapírért. Figyelem, több bolt is szóba jöhet, és nem biztos, hogy a legközelebbinél kapható!

Túlélni Rinkebyt. Kis éji bandaháború Stockholm külvárosában.

Survivor, aka. Attack of the killer Dykes. Feminista felvonulás túlélése ép bőrrel. Vigyázat, pihenő- és mentőállomás nincs!

River of Tears. Versenypityergés az Oscar-díjátadón. Az összesírt könnyeket jótékony célra, az ózonréteg összeforrasztására szánjuk. A felajánlást George Clooney teszi, a kezdőrinya Meryl Streepet illeti.

Human Rights Watch futam, Rakka. Barátkozás a mérsékelt szír ellenzékkel, valamint emberi jogi előadás megtartása. A futamot a túlélő nyeri.

Madonna ajkai. Intim maraton a művésznővel.

Casting. Baloldali miniszterelnök-jelölt keresése, csoportos verseny.

Safe cities. Városok átalakítása abból a szempontból, hogy egyetlen egy jelkép, épület, szobor se legyen bennük, ami bárkinek az érzékenységét sértené. Különös tekintettel a mohamedánokra, a melegekre, a feministákra és ezek meglepő elegyeire.

Decolonization march. Az összes valaha létezett gyarmat felkeresése és ünnepélyes elnézés kérése az ott lakóktól, mert őseink az ott hagyott telefonvonalak, utak, iskolák és kórházak fenntarthatóságáról nem gondoskodtak 50-100 évre megfelelő készpénzmennyiség biztosításával.

Love Trumps Hate. Véletlenszerűen, sorsolás útján kiválasztott háborúk és polgárháborúk megnyerése mindössze két szál rózsa és egy John Lennon-felvétel segítségével.

Azt hiszem, ezen a vonalon el tudnánk indulni közösen, hogy ne legyen szükség olyan idejétmúlt eszközökre, mint a népszavazás. Tudjuk ugyanis, hogy utóbbi nem a konszenzust, hanem a széthúzást erősíti.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Parttalanná teszi a globális menekültügyi szabályozást az ENSZ?

Parttalanná teszi a globális menekültügyi szabályozást az ENSZ?

kétharmad

A nemzetközi gyakorlat azt mutatja, hogy az ENSZ kiemelt jelentőségű nyilatkozatai a nemzetközi jog részévé válhatnak. Amennyiben az ENSZ globális migrációs paktuma a nemzetközi jogi gyakorlatba ágyazódik, úgy kötelezettségvállalásai kötelező érvényre emelkedhetnek a tagállamok számára. Ezzel kötelezve az ENSZ-tagállamokat a migránsok befogadására és szétosztására - áll a Századvég 888.hu számára készített elemzésében.

Itt az újabb Facebook-botrány: a privát üzeneteinket is pénzre váltotta Zuckerberg

Itt az újabb Facebook-botrány: a privát üzeneteinket is pénzre váltotta Zuckerberg

century-on

Külsős cégek olvastak bele a személyes beszélgetéseinkbe.

Az arab nyelv tanulására biztatja a fiatalokat egy svéd vezető politikus

Az arab nyelv tanulására biztatja a fiatalokat egy svéd vezető politikus

amerika, london, párizs

A svéd után már így is az arabot beszélik a legtöbben az országban.

Soros tüntetői több millió forintnyi kárt okoztak a Parlament épületében

Soros tüntetői több millió forintnyi kárt okoztak a Parlament épületében

kétharmad

Több millió forintnyi kár keletkezett az elmúlt hét tüntetései nyomán az Országház épületében és a Kossuth Lajos téren - közölte az Országgyűlés sajtófőnöke.

Hatalmas pofont kaptak a svéd feministák: jogsértő a férfimentes fesztivál

Hatalmas pofont kaptak a svéd feministák: jogsértő a férfimentes fesztivál

amerika, london, párizs

Az ombudsman döntése értelmében a férfiak diszkriminálása is diszkrimináció.

Soros György az év embere

Soros György az év embere

piszkostizenkettő

Legalábbis a spekulánsok egyik kedvenc lapja, a Finacial Times szerint. Mi összeszedtük, hogy szerintünk mivel érdemelhette ezt ki.

A belgák bevándorlásellenes erős embere: Theo Francken

A belgák bevándorlásellenes erős embere: Theo Francken

amerika, london, párizs

Charles Michel belga kormányfő kedden jelentette be lemondását, amelyhez nagyban hozzájárult Theo Francken azon döntése, hogy az Új Flamand Szövetség (N-VA) nevű flamand nacionalista pártot kivezette a kormánykoalícióból. Nézzük meg, mit is lehet tudni a belgák bevándorlásellenes erős emberéről!

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére