Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Pride-hónap: hamarosan elkészül az első LMBTQ-s stadion Svédországban

2018. június 29. 13:01

Svédországban már épül az ország első LMBTQ-s stadionja, amely kifejezetten az ilyen beállítottságú svédek sportkomplexuma lesz. Az öltözők, a mosdók és minden helyiség úgy lesz megépítve, hogy mindenki használhassa "a nemi identitásától függetlenül". Az elmebaj ezúttal Uppsala városában ütötte fel a fejét.

Azoknak a csapatoknak és sportegyesületeknek, amelyek a Studenternas stadiont szeretnék használni, először egy képzésen kell részt venniük. A képzés témája az LMBTQ-s közösségre vonatkozó jogszabályok, illetve maga az ideológia – írja a Breitbart svéd lapokra hivatkozva.

A Studenternas "LMBTQ-stadion" látványterve Uppsala városában, Svédországban. Kép: Creative Commons erkannande, inga bearbetningar; FOJAB arkitekter.

Az "LMBTQ-diploma", amelyet a stadion minden dolgozójának is meg kell szereznie, külön képzést nyújt a "normakritikus gondolkodás" terén, mely szerint "a társadalom uralkodó normái" problémát jelentenek. Az uralkodó normák kifejezés alatt azt értik, hogy a társadalom többsége fehér bőrű és alapvetően nőként vagy férfiként határozza meg magát. Az LMBTQ-sok szerint ez probléma, mert diszkriminációhoz vezet, így ezt a gondolkodást némi fejmosással próbálják meg kiirtani.

Uppsala városának célja, hogy nyitott és befogadó legyen, valamint hogy egy olyan hellyé váljon, ahol mindenkinek egyenlő jogai és lehetőségei vannak"

– írta a város sportért és rekreációért felelős testülete.

A Studenternas stadionban számos koncert és buli is megrendezésre kerül majd. A rendezvények miatt annyira nemsemlegesre tervezték az épületet, amennyire csak lehet. Uniszex öltözők, egyszemélyes zuhanyfülkék és uniszex WC-k várják az LMBTQ-csoporthoz tartozó bulizni és kikapcsolódni vágyókat.

Örülök, hogy Uppsalában épül Svédország első LMBTQ-soknak ajánlott arénája"

– nyilatkozta Rickard Malmström, az uppsalai sport és rekreációs bizottság elnöke. A Zöld Párt politikusa hozzátette, hogy "manapság egyértelműen mindenkinek joga van, hogy úgy sportoljon, eddzen, vagy úgy kövesse a sporteseményeket, ahogyan ő szeretné, diszkrimináció nélkül".

A 2019-re teljeskörűen elkészülő stadion LMBTQ-s minősítése két évig lesz érvényben, ezután ezt meg kell újítani.

A sportkomplexum felépítésében szerepet játszhatott az is, hogy Svédország az utóbbi években rosszul teljesített a Szivárvány Index felmérésében, valamint az Európai Szivárvány Térképen is. A svédek visszaestek, jelenleg épphogy beférnek a top10-be és vélhetően ezen (is) szerettek volna javítani.

Az ügyben a leginkább az ILGA-Europe nevű "civil szervezet" figyelmeztette tavaly Svédországot. Az ILGA az LMBTQ-s érdeksérelmeket emberi jogi köntösbe öltöztette és így tudatta a nyilvánossággal, hogy Svédországnak sok tennivalója van a gyűlölet-bűncselekmények, a gyűlöletbeszéd és más, kisebbségvédelemmel kapcsolatos területen.

Az LMBTQ-s stadionépítés jól beleillik abba a nemzetközi elmebajba, amely Nyugat- és Észak-Európában felütötte a fejét az utóbbi évtizedekben. Miközben az LMBTQ-kisebbség lépten-nyomon azt sulykolja, hogy ők is ugyanolyan átlagos, normális emberek, mint mindenki más, aközben az ehhez hasonló akciókkal igyekeznek minél több előjogot szerezni. Bizonyos esetekben többet, mint amennyivel a valódi átlagemberek rendelkeznek.

A genderlobbi nyomulására a legkeményebb példa Nagy-Britanniában található, hiszen ott lassan elérték, hogy már a 14. életévüket betöltött kamaszok is megkezdhessék a nemváltást – gyógyszerekkel, hormoninjekciókkal – az állam pénzén. Eközben a szigetországban élő nők képtelenek elérni a kormánynál, hogy tegyék ingyenessé, vagy legalábbis adjanak állami támogatást a betétekre, tamponokra. Jelenleg Nagy-Britanniában olcsóbb megváltoztatnia a nemét valakinek – ez ugyanis "ingyenes", pontosabban a brit adófizetők pénzén történik –, mint nőként élni és kifizetni a menzesszel járó havi költségeket. Sajnos ezen kívül még számos hasonló esetről tudunk. Fehér Férfi című rovatunkban többek között ebben a témában is találtok cikkeket.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Az ellenzék rárontott a hazájára

Deák Dániel politológus szerint óriási a tétje a 2019-es EP-választásnak, az Európa jövőjét féltő tömegeknek utolsó lehetőségük lesz arra, hogy változást érjenek el a brüsszeli testületekben.

Ismét választás lehet a briteknél, hogy megmentsék a Brexitet

Ismét választás lehet a briteknél, hogy megmentsék a Brexitet

amerika, london, párizs

Brüsszel addig keverte a lapokat, míg a sajtóhírek szerint Theresa May azt tervezi, hogy újabb választásokat ír ki Nagy-Britanniában.

Újabb svájci kantonban tiltották be a burkát

Újabb svájci kantonban tiltották be a burkát

amerika, london, párizs

Mától Sankt Gallen kanton területén sem lehet közterületen burkát, nikábot és egyéb, az egész arcot eltakaró öltözéket viselni.

Észt belügyminiszter: Orbán Viktor megvédte Európát és Észtország is igyekszik követni őt ebben

Észt belügyminiszter: Orbán Viktor megvédte Európát és Észtország is igyekszik követni őt ebben

amerika, london, párizs

Andres Anvelt, észt belügyminiszter bejelentette, hogy nem hajlandó bevándorlókat betelepíteni és teljesen egyetért a magyar miniszterelnökkel abban, hogy le kell zárni a határokat, hogy megakadályozzák a harmadik világbeli bevándorlók áradatát.

Javarészt bevándorlók lakta dél-francia település lett Európa legveszélyesebb városa

A legveszélyesebb városok listájának első tíz helyén csak nyugat-európai városokat találni.

Elfogtak egy brit ISIS-terroristát Szíriában

A bevándorlókkal teli Birminghamből négy éve költözött Szíriába az a férfi, akinek az elfogásáról készült felvételt vasárnap hozták nyilvánosságra.

Megint át kell rajzolni Európa térképét?

Megint át kell rajzolni Európa térképét?

amerika, london, párizs

Svájcban van egy kis olasz exklávé. Úgy hívják: Campione d'Italia. A kaszinóváros eddig Olaszországhoz tartozott, ám nemrég csődöt jelentett a kaszinó, emiatt pedig felmerült, hogy csatlakoznának Svájchoz.

Ujhelyi István saját magát hazaárulózta le 2015-ös nyilatkozata alapján

Ujhelyi István saját magát hazaárulózta le 2015-ös nyilatkozata alapján

kinyílott a pitypang

A szocialista politikus a Soros-Sargentini-jelentés kapcsán azt hangoztatta, "hazafias" kötelességből védte meg a magyar embereket Orbánnal szemben, és ezért szavazta meg a jelentést. Fura, hogy 2015-ben még teljesen mást mondott, olyannyira, hogy három évvel ezelőtti nyilatkozatai alapján ma Ujhelyi István is hazaárulónak gondolná Ujhelyi Istvánt.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére