Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

Pofára estek, mint a zsíroskenyér. TEK-újságírók: 2-0

Vajaskenyér

2015. december 1. 22:00

Kéjes hahotázás közben szedte szanaszét a hazai online a TEK két akcióját a közelmúltban. Mai összeállításában a Népszabadság ismeri el kelletlenül: az újságírók pofára estek, mint a zsíroskenyér.

Az újságírók mindenhez értenek. Mindent sokkal jobbban átlátnak, legyen szó magfizikáról, a Jegybank monetáris politikájáról, vasútfejlesztésről vagy a vérplazma képződéséről. Egy újságíróra mindig lehet számítani, ha bele kell tolni az arcunkba a T.U.T.I.-t.

Az újságírók borzasztó kellemetlen alakok, mert olvasott hagyományos újságokban, vagy nagy portálokon írkálnak ökörségeket, és ha hatalmas arcraeséssel tévednek/csúsztatnak, akkor a másnap is lesz nap elve alapján minden megy tovább, és holnap is írkálják az újabb ökörségeiket.

Idehaza speciálisan súlyos a helyzet, a legványadtabb szellemi kapacitással bíró szerkesztőségi blogger, az utolsó szellemi térdnadrág is okosabb a teljes Magyar Tudományos Akadémiánál. Nincs olyan képszerkesztő tanonc, aki két tumblr-ről összelopkodott cicagif kontent után ne tudná kinyilatkoztatni, hogy a TEK az egy hatalmas nagy balfaszbrigád.

A magyar újságíró azért kellemetlen alak, mert miközben folytonosan önreflexióra buzdítja az egyébként általa megvetett olvasóprolikat, addig benne az önvizsgálatnak szemernyi nyoma nincs. Földes András legyen a talpán, aki ökörségeket hadovál össze-vissza és hibázik ebben a szakmában, mert a magyar újságíró biztosan nem! Hiszen kívülről fújja a T.U.T.I.-t.

Alig csengett le a migránszavar, ahol egytől-egyig leszerepeltek a net legnagyobb sztárjai, legutóbb a TEK került a legokosabb magyarok célkeresztjébe. Fordítva persze nyilván kellemetlenebb lenne.

Volt ugye két elfogás. Az egyik során felvidéki történelemrajongókat kapcsoltak le, mellesleg robbanószerekkel az autó csomijában és az otthonukban, a másikban pedig uriemberek mintegy ráutaló magatartással arról trécseltek a telefonban, hogy fegyverrel kell rávenni a kormányt a hatalmának átadására. Mindkét feltételezés eléggé BTK-pozitív, de ez a hazai újságírókat cseppet sem zavarta.

Az online sztárocskák mindkét sztorit azonnal bagatellizálni kezdték, és a TEK-ből csináltak bolondot, bi-bi-bi-bi-bííííííí. Holott se a furcsa történelemrajongónak nem kell kezébe fegyver és bomba, se a meglett szélsőjobbos urakért nem nagy kár. Bennünket nem zavar, ha 4, fejében zavaros zsidóösszeesküvéssel szaladgáló embernek nincsen fegyver vagy bomba a keze ügyében. A hazai újságírók a nagy T.U.T.I. megírása közben tehát rákenték a TEK-re az egészet, a 444-től az indexen át mindenhol ment a MU-UU-HA-HA-HHHAAA.

Az külön mókagyár, amikor újságírók minősítenek szolgálatokat, és a szolgálatok minőségét. Míg egy újságíró 5%-nyi információval rendelkezhet egy ilyen sztoriban, a szolgálatok esetleg többel. De ez nem akadályozza meg a mi derék újságíróinkat abban, hogy megírják: a TEK-nél mindenki megbolondult. Bezzeg újságíróéknál mindenkinek a szeme úgy csillog a sok okosságtól, hogy csak úgy ragyog. Erre ma a Népszabi hozza az alábbiakat:

"Értesülésünk szerint a szakértői vélemény a Terrorelhárítási Központ álláspontját igazolta az egy hete elfogott, majd őrizetbe vett négy, magát történelemrajongónak valló fiatal ügyében. Leizzadtak a fiúk, amikor meglátták, hogy mi van ott. Instabil robbanóanyagok, alumíniumpor, csapágygolyók – nyilván a pusztító erő fokozása érdekében. Először a tűzszerészek folyamatosan bombacsapdákat kerestek. Azt mondták, aki ilyen cuccokat készít és tart, bármire képes. Ezért viszonylag lassan haladt a hely feltérképezése. Egyes instabil anyagokat a tűzszerészek egy erre rendszeresített tartályban megsemmisítettek, mert senki nem vállalta a felelősséget azért, ha szállítás közben spontán beindulnak' – mondta az akcióban részt vevők jelentésére hivatkozva egy rendőrségi forrásunk."
Hogy is mondják ezt fiúk?

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A zsidózásért lemondott Szávay helyére zsidókat listázó politikust jelöl a Jobbik

A zsidózásért lemondott Szávay helyére zsidókat listázó politikust jelöl a Jobbik

kétharmad

A zsidóveréssel hencegő Szávay helyett azt a Bencsik Jánost jelölte az Országgyűlésbe a Jobbik, aki hosszasan mentegette Gyöngyösi Márton zsidók listázásáról szóló kijelentését.

Köves Slomó Karácsony Gergelyről: egy ilyen elszólás nem felkészülés kérdése

Köves Slomó Karácsony Gergelyről: egy ilyen elszólás nem felkészülés kérdése

kinyílott a pitypang

2019-ben, a XXI. században járunk - de vajon le tudtuk-e, le lehet-e zárni a XX. századot és annak traumáit? Az Echo TV műsorában, A nyolcasban ezúttal az antiszemitizmus, az értékrelativizálás, illetve az ezzel kapcsolatos civilizációs kihívások kerültek terítékre.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez lesz ma.

Egy nő vezette a meccset, ezért inkább az iráni tévé nem közvetítette

Az iráni köztévé nem közvetítette a Bayern München és az Augsburg pénteki meccsét, mert egy nő vezette a mérkőzést.

Trump vétózni fog, ha a bevándorláspártiak elutasítják a rendkívüli állapotot

Az amerikai elnök a déli határra építendő fal miatt vezette be az intézkedést.

Az amerikai Fox News szerint a magyar gyermekekről szóló akcióterv Amerikának is példa

Az amerikai Fox News szerint a magyar gyermekekről szóló akcióterv Amerikának is példa

amerika, london, párizs

A Fox News az egyik leghíresebb és legnépszerűbb amerikai televízió, ennek egyik legnagyobb sztárja és műsorvezetője, Tucker Carlson hívta meg Szijjártó Pétert esti műsorába, ahol egy beszélgetés keretében ismertette a magyar külügyminiszter a kormány családvédelmi terveit, melyet Carlson érdeklődve és elismerve hallgatott meg és méltányolt, példaként hazánkat az Egyesült Államok számára.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére