Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Pofára estek, mint a zsíroskenyér. TEK-újságírók: 2-0

Vajaskenyér

2015. december 1. 22:00

Kéjes hahotázás közben szedte szanaszét a hazai online a TEK két akcióját a közelmúltban. Mai összeállításában a Népszabadság ismeri el kelletlenül: az újságírók pofára estek, mint a zsíroskenyér.

Az újságírók mindenhez értenek. Mindent sokkal jobbban átlátnak, legyen szó magfizikáról, a Jegybank monetáris politikájáról, vasútfejlesztésről vagy a vérplazma képződéséről. Egy újságíróra mindig lehet számítani, ha bele kell tolni az arcunkba a T.U.T.I.-t.

Az újságírók borzasztó kellemetlen alakok, mert olvasott hagyományos újságokban, vagy nagy portálokon írkálnak ökörségeket, és ha hatalmas arcraeséssel tévednek/csúsztatnak, akkor a másnap is lesz nap elve alapján minden megy tovább, és holnap is írkálják az újabb ökörségeiket.

Idehaza speciálisan súlyos a helyzet, a legványadtabb szellemi kapacitással bíró szerkesztőségi blogger, az utolsó szellemi térdnadrág is okosabb a teljes Magyar Tudományos Akadémiánál. Nincs olyan képszerkesztő tanonc, aki két tumblr-ről összelopkodott cicagif kontent után ne tudná kinyilatkoztatni, hogy a TEK az egy hatalmas nagy balfaszbrigád.

A magyar újságíró azért kellemetlen alak, mert miközben folytonosan önreflexióra buzdítja az egyébként általa megvetett olvasóprolikat, addig benne az önvizsgálatnak szemernyi nyoma nincs. Földes András legyen a talpán, aki ökörségeket hadovál össze-vissza és hibázik ebben a szakmában, mert a magyar újságíró biztosan nem! Hiszen kívülről fújja a T.U.T.I.-t.

Alig csengett le a migránszavar, ahol egytől-egyig leszerepeltek a net legnagyobb sztárjai, legutóbb a TEK került a legokosabb magyarok célkeresztjébe. Fordítva persze nyilván kellemetlenebb lenne.

Volt ugye két elfogás. Az egyik során felvidéki történelemrajongókat kapcsoltak le, mellesleg robbanószerekkel az autó csomijában és az otthonukban, a másikban pedig uriemberek mintegy ráutaló magatartással arról trécseltek a telefonban, hogy fegyverrel kell rávenni a kormányt a hatalmának átadására. Mindkét feltételezés eléggé BTK-pozitív, de ez a hazai újságírókat cseppet sem zavarta.

Az online sztárocskák mindkét sztorit azonnal bagatellizálni kezdték, és a TEK-ből csináltak bolondot, bi-bi-bi-bi-bííííííí. Holott se a furcsa történelemrajongónak nem kell kezébe fegyver és bomba, se a meglett szélsőjobbos urakért nem nagy kár. Bennünket nem zavar, ha 4, fejében zavaros zsidóösszeesküvéssel szaladgáló embernek nincsen fegyver vagy bomba a keze ügyében. A hazai újságírók a nagy T.U.T.I. megírása közben tehát rákenték a TEK-re az egészet, a 444-től az indexen át mindenhol ment a MU-UU-HA-HA-HHHAAA.

Az külön mókagyár, amikor újságírók minősítenek szolgálatokat, és a szolgálatok minőségét. Míg egy újságíró 5%-nyi információval rendelkezhet egy ilyen sztoriban, a szolgálatok esetleg többel. De ez nem akadályozza meg a mi derék újságíróinkat abban, hogy megírják: a TEK-nél mindenki megbolondult. Bezzeg újságíróéknál mindenkinek a szeme úgy csillog a sok okosságtól, hogy csak úgy ragyog. Erre ma a Népszabi hozza az alábbiakat:

"Értesülésünk szerint a szakértői vélemény a Terrorelhárítási Központ álláspontját igazolta az egy hete elfogott, majd őrizetbe vett négy, magát történelemrajongónak valló fiatal ügyében. Leizzadtak a fiúk, amikor meglátták, hogy mi van ott. Instabil robbanóanyagok, alumíniumpor, csapágygolyók – nyilván a pusztító erő fokozása érdekében. Először a tűzszerészek folyamatosan bombacsapdákat kerestek. Azt mondták, aki ilyen cuccokat készít és tart, bármire képes. Ezért viszonylag lassan haladt a hely feltérképezése. Egyes instabil anyagokat a tűzszerészek egy erre rendszeresített tartályban megsemmisítettek, mert senki nem vállalta a felelősséget azért, ha szállítás közben spontán beindulnak' – mondta az akcióban részt vevők jelentésére hivatkozva egy rendőrségi forrásunk."
Hogy is mondják ezt fiúk?

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A férfinek inget, a nőnek bikinit ajánlott a ruhabolt: erre elszabadult a feministák pokla

A férfinek inget, a nőnek bikinit ajánlott a ruhabolt: erre elszabadult a feministák pokla

amerika, london, párizs

Nagyon kiakadt egy magát nőjogi egyesületnek hívó feminista gittegylet a Marks & Spencer egyik kirakata miatt.

Magyar film készült Bud Spencerről

Magyar film készült Bud Spencerről

szabad vasárnap

A premier péntek este lesz az M5 kulturális csatornán.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Erről szólt a mai nap.

A Soros-féle migránstaxi a bevándorlókat pátyolgatja, a környezetet nem

A Soros-féle migránstaxi a bevándorlókat pátyolgatja, a környezetet nem

amerika, london, párizs

Az olasz ügyészség azzal vádolta meg az Orvosok Határok Nélkül nevű Soros-szervezetet, hogy hajójuk, a migránsokat rendszeresen taxiztató Aquarius a szicíliai Cataniában illegálisan rakott le veszélyes, mérgező anyagokat a szemétbe keverve.

Újabb tagokkal bővült Botka László börtönválogatottja

A mai napon utolérte a szegedi szocialistákat és Botka László udvari beszállítóját az igazság: a szegedi járásbíróság minősített csődbűntett miatt 5 év 2 hónap szabadságvesztésre ítélte Ujhelyi István szocialista képviselő sameszait és Botka László udvari beszállítóit, Pistrui Lászlót, Baranyi Sándort, és Oltványi Józsefet.

Az egyik legnagyobb iszlám országban naponta sor kerül egy becsületgyilkosságra

Az egyik legnagyobb iszlám országban naponta sor kerül egy becsületgyilkosságra

amerika, london, párizs

Egy 26 éves muszlim lány a családja akarta ellenére összeházasodott a szerelmével. Ezért az édesanyja és a testvérei becsületből brutálisan meggyilkolták. Az egyik legnépesebb iszlám országban, Pakisztánban szinte mindennaposak az ilyen esetek. Az Európába érkező migránsok egyik legnagyobb csoportját pedig a pakisztániak teszik ki.

"Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen"

"Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen"

kétharmad

Szijjártó Péter kedden találkozott szlovén kollégájával, Miro Cerarral, akivel egyetért abban, hogy Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen, Európának meg kell tudnia védeni külső határait.

TGM és a magyar értelmiség örök tragédiája

TGM és a magyar értelmiség örök tragédiája

piszkostizenkettő

A Jóisten nemcsak ételt-italt és tetőt ad a fejünk fölé, hanem gondoskodik a színvonalas szórakoztatásunkról is: ezért találta ki nekünk a magyar ellenzéki figurákat.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére