Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Parlamenti abszurd: Gyurcsány és a DK égett, mint a Reichstag

2018. május 8. 17:58

Gyurcsány Ferenc és a DK ki-be vonulósdit játszott a parlament alakuló ülésén a képviselők eskütétele előtt és után. Ezzel a teljesen értelmetlen és többszörösen tiszteletlen akcióval azonban csak azt értek el, hogy nem csak nevetségessé váltak, de végre ország világ előtt is kiderült: őket még a többi balliberális ellenzéki párt is megveti.

A DK a parlament alakuló ülésén is hozta a szokásos gusztustalan formáját.

A DK képviselői az előző parlamenti ciklusban úgy vették fel a fizetésüket, hogy tüntetőleg nem vettek részt egyáltalán az Országgyűlés munkájában. Most pedig azt találta ki Gyurcsány Ferenc pártja, hogy részt is vesz a parlament alakuló ülésén meg nem is. Illetve, hogy leteszik az esküt, de kicsit másként.

Fotó: MTI Fotóbank
       Amikor a történelmi zászlók előtt letették esküjüket az országgyűlési képviselők és ezzel megalakult az új parlament, akkor a Demokratikus Koalíció (DK) képviselői -  csak az eskütétel idejére jelentek meg az ülésteremben, azt követően pedig azonnal távoztak is. A tréfás kedvű - ki és bevonulgató - DK-s politikusok ráadásul még ki is egészítették a hivatalos esküszöveget, azzal a szöveggel, hogy minden törekvésükkel azon lesznek, hogy "helyreállítsák a köztársaságot, és új demokratikus alkotmányt adjanak a hazának".

Amit a DK tett (a kivonulósdi az eskü letétele előtt és után), az méltánytalan volt a választókkal és a legfőbb törvényhozói testülettel szemben is, de emellett ráadásul még  önpusztító módon nevetséges is. 

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Amikor ugyanis az eskütételt követően a korjegyző felolvasta a frakciók nevét, létszámát, illetve a frakcióvezető nevét, akkor a képviselők - a szokásnak megfelelően -  megtapsolták egymást, amikor azonban a jegyző Gyurcsány Ferenchez ért, akkor néma csend lett.

A DK-sok ugyanis ekkor már nem voltak az ülésteremben, mivel kivonultak, Gyurcsányt viszont még az ülésteremben jelen levő többi ellenzéki sem tapsolta meg (egyes beszámolók szerint egyedül Ungár Péter és Szél Bernadett tapsolta meg Gyurcsányt).

A kínos csenddel, ami a szemkilövető nevét fogadta parádésan bizonyítást nyert az elmúlt évek számtalan közvélemény kutatása, amelyek szerint a DK és Gyurcsány Ferenc Magyarország legelutasítottabb politikusa és politikai ereje. 

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap
Szomorú korrajzként, de volt még egy, a DK aberrált parlamenti eskütételi performanszánál is betegesebb akciózója a parlament alakuló ülésének. Ez pedig a napról napra egyre zavarodottabban viselkedő Hadházy Ákos értelmezhetetlen magánszáma volt, aki el sem ment az alakuló ülésre, mert ő úgymond nem volt hajlandó átvenni a mandátumát a Fidesszel és Orbán Viktorral együtt. Hadházy Ákos ezért azt mondta, hogy ő majd  később veszi át a mandátumát és írja alá az esküjét. Ez pedig finoman szólva is elég különös azt tekintve, hogy ő az az LMP-s politikus, aki a választások előtt még azt ígérte, hogy ha a Fidesz nyeri a választásokat, akkor ő nem lesz a tagja az új parlamentnek. Úgy látszik ennyit ér a szava.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Több ezer felhasználó személyes adatát adta ki a Google

Több ezer felhasználó személyes adatát adta ki a Google

amerika, london, párizs

A techóriás több száz appnak továbbítja a Gmail-felhasználók adatait, pedig ezen gyakorlatát a tavalyi évben elvileg befejezte. Ismét megkérdőjeleződik ezzel a techóriások megbízhatósága.

Cseh lap: kettős mércét alkalmaz az EU Magyarország esetében

A Mladá Fronta Dnes című cseh liberális napilap pénteki jegyzetében írt Magyarországról.

Soros keze is benne van a legújabb MeToo-botrányban

Soros keze is benne van a legújabb MeToo-botrányban

amerika, london, párizs

Folytatódik Trump főbírójelöltjének állítólagos zaklatási botránya. Brett Kavanaugh vádlója feltételeket szab a szenátusi meghallgatásához, közben pedig újabb részletek derültek ki az ügyről.

Amikor már egy szocinak is ciki az MSZP

Amikor már egy szocinak is ciki az MSZP

kétharmad

Bombaként robbant a hír még a hét közepén, hogy az MSZP győri erős embere bejelentette: otthagyja a pártot. Németh Árpádnál az tette be végleg a kaput, hogy a szocialisták EP-képviselői megszavazták a Soros-féle Sargentini-jelentést Strasbourgban. A volt MSZP-s politikus az Echo TV Informátor című műsorának beszélt csalódottságáról.

Se nem hangos, se nem mérges - semmi sem

Se nem hangos, se nem mérges - semmi sem

piszkostizenkettő

A rossz színész is színész. De ő még az sem. Statiszta. Karácsony Gergely a színpadon.

Dzsudzsák Balázs levelét megírta, te pedig most szavazhatsz róla!

Dzsudzsák Balázs levelét megírta, te pedig most szavazhatsz róla!

hajrá, magyarok!

A napokban sokat foglalkoztunk Dzsudzsák Balázzsal és a legújabb klubváltásával. A focista levélben mondta el véleményét a körülötte zajló felhajtásról.

Újabb sokk Németországban: nyugdíjasokat bántalmazott és rabolt ki egy migráns család

Egy öttagú társaság - a rendőrség feltételezése szerint egy migráns család - rabolt ki és bántalmazott súlyosan egy agg német házaspárt a Ruhr-vidéken.

Ha ebből a nyolc szokásból többet is űzöl, akkor téged sajnos minden autós gyűlöl

Bizonyára veletek is előfordult már a közlekedésetek során egy-egy jelenetsor láttán, hogy a pokolra kívántátok embertársatokat. Nem veletek van a baj!

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére