Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Pár tucat afrikai migráns kitúrja a helyieket Amszterdamból

2018. június 19. 22:00

A magát "We are here" névvel illető csoport lakásokat, raktárakat, gyárakat, sőt iskolákat is elfoglalt már.

A csoport nagyjából hatvan főből áll, akik mind illegális bevándorlók, menedékkérelmüket korábban már elutasították. Elmondásuk szerint csak üresen álló épületeket foglalnak el, hogy ott éljenek, ám a valóság mást mutat.

Június 5-én már egy politikus fiához is beköltöztek, a liberális VVD frakcióvezetőjének fiához. Szerinte a politika a felelős azért, hogy a helyzet idáig fajult.

Bűnözők egy csoportja elüldözi a hétköznapi amszterdami embereket az otthonukból"

– így foglalta össze a helyzetet egy helyi lap.

A "We are here" nevű csoport 2012 óta létezik a holland városban, a lakók egyre nagyobb bosszúságára. Az egyre inkább elfajuló helyzet ellenére a baloldali városvezetés nem lép fel ellenük.

Az ilyen jellegű, önkényes lakásfoglalás 2010 óta illegális Amszterdamban, de a törvényt alig tartják be. Áprilisban például a bíróság úgy döntött egy ilyen ügyben, hogy a lakásfoglaló migránsok maradhatnak, amíg nem találnak másik lakást maguknak.

A Junge Freiheit beszámolója szerint a lakásfoglalások általában úgy zajlanak, hogy az afrikai bevándorlók értesítik a kiszemelt bérlőt, aki ezután "önként" elhagyja a lakást. A főbérlők vagy a tulajdonosok pedig semmit sem tesznek. Előfordult, hogy a bérlő éppen zuhanyozott, amikor a lakásfoglalók megérkeztek.

Az elfajuló helyzet miatt egyre többen kiragasztják az ajtajukra azt, hogy "itt élnek emberek". Azonban ez sem volt elég, így odáig eszkalálódott a szituáció, hogy a bevándorlásellenes Identitás Mozgalom (Identitair Verzet) és a lakásfoglalókat segítő szélsőbaloldaliak már többször egymásnak estek.

Az Identitás több lakást is kibérelt már, ahová holland zászlókat tűztek ki, és egy transzparenst, amin az állt:

ami illegális, az bűncselekmény."

A háznál később szélsőbaloldaliak tüntetéseket szerveztek, a szervezetet nácinak bélyegezték, az ajtót megrongálták. A rendőrség a rongálás ellen semmit nem tett, a kárt is a bérlőknek kellett megtéríteniük.

A lakásfoglalókkal nem tudnak mit kezdeni. A helyiek nem látják őket szívesen, ahol megjelennek, a környék közbiztonsága leromlik, azonban a bírók és a közvélemény egy része velük szimpatizál, így szinte érinthetetlenek, nem tudják őket kirakni a lakásokból.

A CDA és a Geert Wilders vezette PVV egyértelműen a lakásfoglalókkal szemben foglalt állást, azonban a városban a szélsőbaloldal erősebb, ők pedig a migránsok mellett állnak.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Öt EU-s tagállamba vándorolhatott Kadhafi titkos pénze

Öt EU-s tagállamba vándorolhatott Kadhafi titkos pénze

amerika, london, párizs

Moammer Kadhafi egykori líbiai diktátor pénzalapjait 2011-ben befagyasztotta az ENSZ. Vagyis azokhoz elvben nem lehetne hozzáférni, a közelmúltban azonban kiderült, hogy több százmillió euró hiányzik ezekről a számlákról. A legújabb információk alapján a líbiai pénzügyi alapokat összesen 5 EU-s ország csapolhatta meg. Belgium, Nagy-Britannia, Németország, Olaszország és Luxembourg érintett.

Bekérették az ukrán külügyminisztériumba az új, kinevezett magyar nagykövetet

Orbán Viktor miniszterelnök és Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes legutóbbi, Ukrajnával kapcsolatos kijelentései miatt problémáznak az ukránok.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt a mai nap.

Mesterséges intelligenciával cenzúrázzák a férfiak nyilatkozatait

Mesterséges intelligenciával cenzúrázzák a férfiak nyilatkozatait

fehér férfi

High-tech módszert talált a Financial Times, hogy kevesebb férfi nyilatkozzon a cikkeikben.

Munkatársunkat megbüntette a Facebook, amiért a homoszexuálisokról mert írni

Munkatársunkat megbüntette a Facebook, amiért a homoszexuálisokról mert írni

censored

A jobboldali véleményt tűzzel-vassal üldöző Facebook-cenzúra ismét lecsapott, ezúttal Horváth Zsófia munkatársunkat, a Pszicho sorozatunk arcát tiltotta a Facebook három napra.

Orbán: összefogásra van szükség a közép-európai országok között

Orbán: összefogásra van szükség a közép-európai országok között

kétharmad

A magyar kormányfő a dunaszerdahelyi Mol Labdarúgó Akadémia megnyitó ünnepségén hangsúlyozta a közép-európai országok együttműködésének fontosságát.

Románia 100 éve alatt Moldva csak még jobban leszakadt Erdélytől

100 év után is még mindig Erdély a legfejlettebb területe Romániának. Sőt, mostanra gazdaságilag még jobban leszakadt Erdélytől Moldva - mondja Lucian Boia román történész, aki szerint bár a területét az elmúlt évszázadban sikeresen megtartotta Románia, most mégis nagy gondban van az ország, mert a lakosai milliószámra költöznek el.

Soros György rajongója Svédország új miniszterelnök-jelöltje

Soros György rajongója Svédország új miniszterelnök-jelöltje

amerika, london, párizs

Újabb érdekes állomásához érkezett a svéd kormányalakítási procedúra.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére