Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Óvodaforradalom

Megadja Gábor

2018. december 14. 17:30

Egyszer a kis gézengúzok is fel fognak nőni, meg fognak nyugodni, és tisztában lesznek majd azzal, hol a helyük a világban.

Ági, Benő, Peti és Laci egy problémás gyerekekkel foglalkozó oviba jártak. Probléma többnyire nem volt velük, mert ugyan nem tettek hozzá sokat a mindennapi tevékenységhez, viszont el se vettek belőle semmit. (Benő például egész napokat töltött a tükör előtt orrtúrás közben.) Maximum idegesítettek mindenkit maguk körül, de az emberek többsége már megszokta őket.

Ám Ági, Benő, Peti és Laci megunták azt az állapotot, hogy senki nem figyel rájuk, így hisztériázásba kezdtek. (Az óvoda független krónikásai ezt később obstrukciónak és forradalomnak nevezték el.) Bármire képesek voltak, hogy az emberek, és főleg Viktor, az óvó bácsi felfigyeljen rájuk. Ági sípolni kezdett, Laci kereplőzni, Peti pedig nem akart kiszállni az óvó bácsi foteljéből. Mindeközben Benő egy percre sem hagyta nyugton az óvó bácsit, állandóan mutogatta neki, hogy éppen mit bányászott ki.

A nagy zaj vonzotta a tömeget, ám itt tömeg nem volt a láthatáron, csak néhány bölcsődés, akik szerettek volna a nagyokkal játszani, de még nem voltak elég idősek az ovihoz. Ők rendre bámultak be az ablakon, és nézték, mit csinál Ági, Benő, Peti és Laci. Az ő tevékenységükön felbátorodva Andris és Tomi a kinti homokozóban fárasztottak mindenkit azzal, hogyan tudják lerombolni a várakat. A felnőttek egykedvűen meredtek újságjaikba, csak néha porolták le a nadrágjukat, amikor Andris és Tomi éppen homokszórással akartak reflektorfénybe kerülni.

Viktor, az óvó bácsi sokat látott, tapasztalt ember volt és birkatürelemmel tűrte Ági, Benő, Peti és Laci sajátos műsorszámát. Szája szélén apró mosollyal nyugtázta, hogy a gyerekek bizony ilyenek, ezek se voltak hajlandóak már hetek óta rendeltetésszerűen használni a délutáni alvás időszakát, állandóan csokival tömik magukat, hiperaktívak lettek (kivéve Ákit, aki valami másból ehetett sokat, mert állandóan le van szedálva, olyan, mintha mindig aludni készülne). Andris és Tomi kint előadott műsorszámát észre sem vette, pedig Andris legalább annyira kinézte magának Viktor bácsi foteljét, mint Peti.

Az óvoda személyzete már rendre akarta inteni a kis gézengúzokat, mert az agyukra mentek, de Viktor bácsi csitította őket. Közben elvégezte teendőit, kitakarította az ovit és még néhány fejezet elolvasására is jutott ideje – mintha nem is hallaná azt a fülsiketítő zajt, amit a gyerekzsivaj csinált ebben a problémás gyerekekkel foglalkozó óvodában.

Viktor bácsi egyszerűen értett a gyerekekhez. Született tehetsége is volt hozzá, de tanulta is. Tudta, hogy hiába minden figyelemfelkeltő gyerekhiszti, minden zajongás, holnap úgyis újra be kell jönniük az óvodába, és úgyis ő marad az óvó bácsi.

Arról nem is beszélve, hogy szentül hitt az emberek jóravalóságában. Tudta, hogy a kis gézengúzok is fel fognak nőni, meg fognak nyugodni, és tisztában lesznek majd azzal, hol a helyük a világban.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Hadházyék a rájuk vonatkozó jogszabályokat sem ismerik

Hadházyék a rájuk vonatkozó jogszabályokat sem ismerik

kétharmad

Az ellenzéki képviselők célja kezdettől fogva az volt, hogy megzavarják az intézmény működését, és beolvassák a követeléseiket - fogalmazott Kovács Katalin ügyészségi szóvivő.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Jó reggelt! Erről szólhat a mai nap.

Soros rákapcsolt: ismét brüsszeli vezetőkkel tárgyalt

Soros rákapcsolt: ismét brüsszeli vezetőkkel tárgyalt

amerika, london, párizs

Közeleg az EP-választás. A milliárdos rákapcsolt.

Homoszexuális kihívója lehet Trumpnak

A 37 éves Pete Buttigieg személyében újabb demokrata párti politikus jelentkezett be az elnökjelöltségért.

Csurom véresen ébredt fel a nő, miután elkábították és megerőszakolták a migránsok

Alig öt óra alatt meghozták az ítéletet az erőszakos migránsok ügyében, életfogytiglant kaptak.

A Fehér Házba is meghívták a fake news média áldozatául esett diákokat

A Fehér Házba is meghívták a fake news média áldozatául esett diákokat

amerika, london, párizs

A fiatal gimnazistákat aljas módon próbálták megszégyeníteni a Trump-ellenes liberálisok, azonban ez nem sikerült nekik. Most pedig Donald Trump meghívta őket a Fehér Házba.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

Súlyos vereséggel a tizedik helyen zárta a kézilabda-világbajnokságot Magyarország

Sajnos nem volt remény a helyosztóra, Norvégia sokkal jobban játszott, sokkal hatékonyabban használta ki a helyzeteit, mint Magyarország.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére