Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
889
 
 
 
 

Övék a mennyek országa

Olvasói vélemény | Szerző: Sirok Mihály

2017. szeptember 20. 16:28

Botka László húsz éve a magyar politikum részese. Azóta ismerjük úgy, hogy minden tény ellenére erő-emberként legalább retorikából a szigorlatait jelesre szokta abszolválni. Most azonban történt valami, ami látványos...

Botka nem ugrotta meg a lécet a múlt hétvégén. Eddig szálfaként retorizált, erős gyökérzettel állta a sarat. Mindig mutatott magából valamit, ami a sok esetben valóságot torzító és bugyuta szoci „handa-banda” sűrűjében erőt tudott mutatni. Most azonban történt valami, ami látványos. Bizonytalanul hebegett-habogott, kapkodott a levegő után, remegett a félelemtől és a bizonytalanságtól. Nemcsak neki, a hallgatóságnak is gyomoridege volt a látottak alapján. Tőle és általa. Felkészületlen, arcpirítóan közhelyes és félig kész csinálmány, amely lesugárzott a nézőtérre az MSZP őszi szezonnyitányán. De ha az eltévedt baloldalnak ez kell, hát legyenek boldogok vele.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Hová lett a vészcsengő a szocik táborában? Amikor a szegedi városvezető körül lángolnak a problémák, menekülni látszik a Parlamentbe, mentelmi jogával a mellényzsebében szeretne nyugodtan hátra dőlni. Nem csoda, hogy menekül, tucatnál több büntetőjogi vizsgálat kötődik közvetetten a nevéhez – mondják többen a dél-alföldi nagyvárosban. És tavaszig sok mindenki kezdhet még el beszélni Szegeden, ami nagyon-nagyon kínos lesz Botkának – szummázzák a helyzetet – ugyanis az, hogy ő beül a Parlamentbe, azzal még a haverok és városvezető munkatársak nincsenek kimentve az ügyekből. Senki sem fogja helyette vállalni a felelősséget, és a balhékat elvinni – rebesgetik a szegedi városházán.  Véleményük szerint, ami a következő hónapokban Botkára vár, így mondják: „az unokái is megemlegetik”.

Mintha a kergemarhakór tünetei jelentkeznének az MSZMP utódpártjának képviselőin. A valós helyzet ellenére Megváltónak állítják be a hebegő-habogó kampány-embert. Egyértelműek a jelek, hogy káder és tehetséghiány van a szegfűsöknél. A polgármester főminiszter-jelölti bejelentkezése óta nemhogy emelkedett, csökkent az „emeszpé” bázisa, a szavazók nagymértékben elfordulnak a sok esetben agresszívnek és összeférhetetlennek mutatkozó szegedi ember hangvételétől.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

"Ahhoz, hogy potenciális és hihető alternatívát mutassunk magunkról, összefogásra sarkalló, kohéziót teremtő kampányt kellett volna indítani már idén tavasszal, és nem egy „embékettes” jelölttel nekifutni a betonfalnak" – jegyezte meg egy beszélgetés alkalmával a szegedi MSZP egyik embere.

Botka nagyon elrontotta a bemutatkozóját. Súlytalan, futottak még embereket mutatott be szövetségeseiként. A legnagyobb baj egyébként a személyiségéhez köthető. Minden pillanatában zavar érzékelhető, talán ez abból fakad, hogy nagyon karizmatikusnak gondolja magát. De közben iszonyatosan negatív a létezése, és ez nem kell az embereknek.

"Nem értjük, mit akar az elnökség. Csak becsületből állnak a startvonalhoz, ímmel-ámmal. Reménytelenül tét nélküli a helyzetünk. Ha idő előtt Botka veszi a kalapját, vagy kilincset mutatnak neki, egy új és hiteles figura a maradék idő alatt már nem fogja tudni visszaépíteni azt, amit a Jeti lerombolt" - tette hozzá az emeszpés pártmunkás.

Így az SZDSZ sorsára fogunk jutni"

– zárta gondolatait.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

A Vörös Október Ruhagyár reklám-és marketingtevékenysége a hatvanas-hetvenes években. Így jellemezhető tehát a szoci propagandagyár választási felkészülése. Persze azon sem lepődnénk meg, ha heteken belül Botka többed magával fotóztatná magát a Jobbik elnökével, miközben a képen Gyurcsány Ferenc és Herényi Károly együtt köszörülik Vona Gábor szemöldökcsipeszét.

És vannak, akiknek ez kell? Egészségükre. Övék a Mennyek országa.

Ezt a cikket egy olvasónk írta. Amennyiben Te is kedvet kaptál, várjuk írásodat a velemeny@888.hu címre. A további részletekről itt olvashatsz.

OLVASTAD MÁR?

889
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Schiffer sem kér a brüsszeli kényszerkvótából

Schiffer sem kér a brüsszeli kényszerkvótából

közeleg a tél

Az LMP korábbi társelnöke hétfőn határozottan elutasította a kötelező betelepítési kvótát.

Szijjártó: a Közel-Kelet és Afrika biztonsága szorosan összefügg Európa biztonságával

Szijjártó: a Közel-Kelet és Afrika biztonsága szorosan összefügg Európa biztonságával

közeleg a tél

A Közel-Kelet és Afrika biztonsága rendkívül szorosan összefügg Európa biztonságával; a térségben továbbra is nagy az instabilitás, és ez újabb migrációs hullámmal fenyegethet a jövőben - emelte ki Szijjártó Péter hétfőn, az európai uniós tagországok brüsszeli külügyminiszteri tanácsülésének szünetében tartott sajtóértekezletén.

Bécsben már az adventi koszorúkat is betiltanák

A bécsi városi tanács biztonsági okokra hivatkozva betiltaná az ajtókra kihelyezett koszorúkat.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei - csak a 888-on!

Brit lap: Orbán és a tavalyi kvótanépszavazás borsot tört az EU vezetőinek orra alá

Brit lap: Orbán és a tavalyi kvótanépszavazás borsot tört az EU vezetőinek orra alá

közeleg a tél

Az Express nevű brit konzervatív napilap terjedelmes írásban foglalkozik Magyarország és Brüsszel kapcsolatával, különös tekintetben a kvóták elleni küzdelem szempontjából.

Liberális jogvédők, akik a magyar emberek pénzéből kártalanítanák a "sértett" migránsokat

Liberális jogvédők, akik a magyar emberek pénzéből kártalanítanák a "sértett" migránsokat

közeleg a tél

Százmilliók Sorostól és brüsszeli haknik újabb milliókért. Ez a Magyar Helsinki Bizottság, ami már-már nemcsak jogvédő szervezetként, hanem politikai tömörülésként harcol az illegális bevándorlókért. A magyar kormány migrációs kérdésekre adott válaszaival élesen szembehelyezkedő "civil" szervezet manapság sokszor száll politikai síkra, ezzel is helyettesítve a balfék magyar balliberális ellenzéket.

Hivatalos: Morawiecki miniszterelnök, Szydlo pedig miniszterelnök-helyettes lett

Hivatalos: Morawiecki miniszterelnök, Szydlo pedig miniszterelnök-helyettes lett

amerika, london, párizs

Andrzej Duda lengyel elnök hétfőn kinevezte miniszterelnöknek Mateusz Morawieckit a múlt héten lemondott Beata Szydlo helyére, aki miniszterelnök-helyettes lesz az új kormányban.

Ráfaraghat a hazudozó Hadházy, feljelentést tett a magyar kormány

Ráfaraghat a hazudozó Hadházy, feljelentést tett a magyar kormány

közeleg a tél

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye szerint a kormány feljelentést tett ismeretlen tettes ellen a nemzeti konzultáció hitelességét rontó megnyilvánulások, illetve becsület csorbítására alkalmas hamis felvételek készítése és nyilvánosságra hozatala miatt.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére