Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#focivébé
#Orbán Viktor
#bevándorlás
#belföld
#Soros György
#külföld
#demográfia
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
889
 
 
 
 

Övék a mennyek országa

Olvasói vélemény | Szerző: Sirok Mihály

2017. szeptember 20. 16:28

Botka László húsz éve a magyar politikum részese. Azóta ismerjük úgy, hogy minden tény ellenére erő-emberként legalább retorikából a szigorlatait jelesre szokta abszolválni. Most azonban történt valami, ami látványos...

Botka nem ugrotta meg a lécet a múlt hétvégén. Eddig szálfaként retorizált, erős gyökérzettel állta a sarat. Mindig mutatott magából valamit, ami a sok esetben valóságot torzító és bugyuta szoci „handa-banda” sűrűjében erőt tudott mutatni. Most azonban történt valami, ami látványos. Bizonytalanul hebegett-habogott, kapkodott a levegő után, remegett a félelemtől és a bizonytalanságtól. Nemcsak neki, a hallgatóságnak is gyomoridege volt a látottak alapján. Tőle és általa. Felkészületlen, arcpirítóan közhelyes és félig kész csinálmány, amely lesugárzott a nézőtérre az MSZP őszi szezonnyitányán. De ha az eltévedt baloldalnak ez kell, hát legyenek boldogok vele.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Hová lett a vészcsengő a szocik táborában? Amikor a szegedi városvezető körül lángolnak a problémák, menekülni látszik a Parlamentbe, mentelmi jogával a mellényzsebében szeretne nyugodtan hátra dőlni. Nem csoda, hogy menekül, tucatnál több büntetőjogi vizsgálat kötődik közvetetten a nevéhez – mondják többen a dél-alföldi nagyvárosban. És tavaszig sok mindenki kezdhet még el beszélni Szegeden, ami nagyon-nagyon kínos lesz Botkának – szummázzák a helyzetet – ugyanis az, hogy ő beül a Parlamentbe, azzal még a haverok és városvezető munkatársak nincsenek kimentve az ügyekből. Senki sem fogja helyette vállalni a felelősséget, és a balhékat elvinni – rebesgetik a szegedi városházán.  Véleményük szerint, ami a következő hónapokban Botkára vár, így mondják: „az unokái is megemlegetik”.

Mintha a kergemarhakór tünetei jelentkeznének az MSZMP utódpártjának képviselőin. A valós helyzet ellenére Megváltónak állítják be a hebegő-habogó kampány-embert. Egyértelműek a jelek, hogy káder és tehetséghiány van a szegfűsöknél. A polgármester főminiszter-jelölti bejelentkezése óta nemhogy emelkedett, csökkent az „emeszpé” bázisa, a szavazók nagymértékben elfordulnak a sok esetben agresszívnek és összeférhetetlennek mutatkozó szegedi ember hangvételétől.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

"Ahhoz, hogy potenciális és hihető alternatívát mutassunk magunkról, összefogásra sarkalló, kohéziót teremtő kampányt kellett volna indítani már idén tavasszal, és nem egy „embékettes” jelölttel nekifutni a betonfalnak" – jegyezte meg egy beszélgetés alkalmával a szegedi MSZP egyik embere.

Botka nagyon elrontotta a bemutatkozóját. Súlytalan, futottak még embereket mutatott be szövetségeseiként. A legnagyobb baj egyébként a személyiségéhez köthető. Minden pillanatában zavar érzékelhető, talán ez abból fakad, hogy nagyon karizmatikusnak gondolja magát. De közben iszonyatosan negatív a létezése, és ez nem kell az embereknek.

"Nem értjük, mit akar az elnökség. Csak becsületből állnak a startvonalhoz, ímmel-ámmal. Reménytelenül tét nélküli a helyzetünk. Ha idő előtt Botka veszi a kalapját, vagy kilincset mutatnak neki, egy új és hiteles figura a maradék idő alatt már nem fogja tudni visszaépíteni azt, amit a Jeti lerombolt" - tette hozzá az emeszpés pártmunkás.

Így az SZDSZ sorsára fogunk jutni"

– zárta gondolatait.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

A Vörös Október Ruhagyár reklám-és marketingtevékenysége a hatvanas-hetvenes években. Így jellemezhető tehát a szoci propagandagyár választási felkészülése. Persze azon sem lepődnénk meg, ha heteken belül Botka többed magával fotóztatná magát a Jobbik elnökével, miközben a képen Gyurcsány Ferenc és Herényi Károly együtt köszörülik Vona Gábor szemöldökcsipeszét.

És vannak, akiknek ez kell? Egészségükre. Övék a Mennyek országa.

Ezt a cikket egy olvasónk írta. Amennyiben Te is kedvet kaptál, várjuk írásodat a velemeny@888.hu címre. A további részletekről itt olvashatsz.

OLVASTAD MÁR?

889
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Botka a Soros-hálózat irodavezetője Szegeden?

Botka a Soros-hálózat irodavezetője Szegeden?

kétharmad

A Demokrata egy kiváló cikkben tárta fel a szegedi Soros-titkokat. A napfény városában a helyzet sokkal komplexebb, mint Pécsett vagy Debrecenben, ugyanis Szegeden sokkal több van egy egyszerű irodánál és a köré építgetett kezdetleges hálózatnál. A Demokrata cikke szerint a szegedi Soros-hálózatot maga Botka László vezeti, és a város teljes hivatali gépezete mögötte áll.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek a nap legfontosabb hírei.

Felejthető mérkőzésen nyert Uruguay

Uruguay Luís Suárez góljával 1-0-ra legyőzte Szaúd-Arábiát, és így a házigazda Oroszországgal együtt biztosította helyét a legjobb 16 között.

Az Aquarius hajó Spanyolországban "megmentett"  bevándorlói máris elkezdtek illegálisan továbbállni

Az Aquarius hajó Spanyolországban "megmentett" bevándorlói máris elkezdtek illegálisan továbbállni

amerika, london, párizs

Maguk az ügyben érintett illegális migránsok bizonyították be, hogy Olaszország nagyon is jó döntést hozott, amikor nem engedte kikötni Itáliában a Soros-hálózatba tartozó francia migránssegítő szervezet Aquarius nevű hajóját, a fedélzetén több száz afrikai bevándorlóval. A spanyol baloldal által "megmentett" bevándorlók ugyanis azonnal elkezdtek eltünedezni.

Botrány lett lord Sugar szenegáli válogatottra tett rasszista poénjából

Nagy botrányt keltett Nagy-Britanniában az egyik közismert brit milliárdos pénzembernek, lord Sugarnek a Twitteren közzétett képe, amely a szenegáli labdarúgó-válogatottal sértő módon viccelődik, mivel az a játékosokat olyan migránsokként ábrázolja, akik az illegális utcai áruk eladásából élnek.

Verhofstadt a rémkirály újabb fenekedése

Verhofstadt a rémkirály újabb fenekedése

piszkostizenkettő

Guy Verhofstadt bíróság elé citálná az állam és kormányfők tanácsát "döntéshozatal elmulasztása" miatt. Nem bátorság ez, de még nem is vakmerőség. Valójában ócska blöff, liberális köntösben.

Akinek semmi sem szent: kilencvenéves hölgyre támadt rá egy afrikai migráns

A 21 éves gambiai bevándorló zaklatta, majd kirabolta áldozatát.

Ronaldo góljával győzött Portugália

Cristiano Ronaldo negyedik percben szerzett találatával Portugália 1-0-ra legyőzte Marokkót a világbajnokságon, így utóbbi az első búcsúzó a tornán.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére