Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Ötforintosok gyűjtésébe kezd Bayer Zsolt a lyukas zoknis Hadházy számára

2019. január 17. 13:41

Bayer Zsolt úgy látja, hogy a ballibeknek szabad a trágár beszéd, a jobboldaliak esetében viszont ezt pénzbírsággal büntetik a bíróságok. Ezzel a kettősséggel szemben, valamint egy konkrétan Hadházy Ákos javára egyoldalúan döntő bírósági ítélet miatt is ötforintosok gyűjtésébe kezdett a jobboldali publicista.

Bayer Zsolt a Bádogblog nevű saját blogján számol be arról, hogy még 2017 májusában, a Tabáni Gösser sörözőben volt szerencséje találkozni mindenféle „civil” aktivistával, no és persze mindenféle ellenzéki politikussal, akik rátelepedtek a remek kis programra, amely azt igyekezett körüljárni, hogy ki és mit is szokott mondani a közbeszédben.

A jobboldali közíró szerint a libsi-bolsi megközelítés már akkor is az volt, hogy ők mindenkiről, mindent és bárhogyan mondhatnak, a jobboldaliaknak viszont senkiről, semmit, sehogyan nem szabad mondaniuk.

Fotó: Kozma Zsuzsi

Bayer Zsolt akkor és ott a sörözőben egyebek mellett felemlegette a jelen lévő Szélnek, hogy mostanában olyan transzparensekkel szoktak tüntikézni a városban, amelyre például ez van felírva: "ORBÁN G888I, ÁDER NYELI".

Megérdeklődte Széltől, hogy szerinte ez rendben van-e, s ha ez belefér (mert soha, egyetlenegyszer sem határolódtak el a szar prolik ilyetén transzparenseitől), akkor mit szólna hozzá, ha olvasna egy ilyen feliratot valahol: "HADHÁZY G888I SZÉL DETTI NYELI". S hogy ez jólesne-e neki?

Bayer szerint a libsi-bolsi tüntetők egy ocsmány és vállalhatatlan mondattal vonulgatnak, amelyre reagálva, ő csupán arra kérdezett rá, hogy az ezekkel közösséget vállaló politikusok mit szólnának, ha az ő neveik szerepelnének hasonló mondatban. A jobboldali publicista szerint tehát egész egyszerűen nem igaz, hogy ő g888nek nevezte volna Hadházyt.

A bíróság viszont ennek ellenére mégis elítélte Bayer Zsoltot a Tabánban elhangzottakért, akit 300 ezer forint megfizetésére és bocsánatkérés közlésére kötelezett Hadházy Ákos irányába.

Bayer Zsolt szerint ezzel egy olyan politikailag elfogult és elfogadhatatlan ítélet született, ami ellen a publicista tiltakozni fog.

Egyrészt azzal, hogy minden egyes O1G-ző trágár ellenzéki megnyilvánuláskor felidézi majd ezt az elfogult ítéletet.

Másrészt pedig azzal, hogy: 

Hadházynak 5 forintosokban fogom kifizetni a 300 ezer forintot. Egy szép nagy zsákban fogom tanúk jelenlétében behajítani a kertjébe, szedegesse csak össze szorgalmasan, és vegyen zoknit a büdös lábára. Ehhez kérem is az Önök segítségét, mert rengeteg 5 forintosra lesz szükségem. Kérek mindenkit, hogy hozzon, küldjön nekem 5 forintosokat az ECHO-ba, Karcba, Magyar Időkhöz. Félre ne értsenek, nem pénzt kunyerálok, én nem Juhász Péter meg a Jobbik vagyok, hogy másokkal fizettessem ki a saramat, mindenkinek odaadom más pénzegységben, amennyi 5-öst ad nekem, csak egyedül nem tudok ennyi ötforintost összehozni."

Harmadrészt pedig Bayer Zsolt azt is közölte, hogy a bíróság által megkövetelt bocsánatkérést, csak akkor fogja eszközölni Hadházy Ákos felé, amikor Hadházyék bocsánatot kérnek a miniszterelnöktől és a köztársasági elnöktől a trágár és sértő kifejezéseikért.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Bokros szerint éhezők viadala az ellenzéki politika, ezért megszünteti a pártját

Bokros szerint éhezők viadala az ellenzéki politika, ezért megszünteti a pártját

kinyílott a pitypang

A sikertelenségbe belefásult Bokros Lajos és követői úgy döntöttek, hogy megszüntetik pártjukat, a Modern Magyarországért Mozgalmat (Moma).

A Srí Lanka-i kormány szerint az új-zélandi merénylet megtorlása volt a húsvéti robbantássorozat

A Srí Lanka-i kormány szerint az új-zélandi merénylet megtorlása volt a húsvéti robbantássorozat

amerika, london, párizs

A húsvétvasárnapi Srí Lanka-i összehangolt merényleteket bosszúból követték el a christchurchi mecsetekben elkövetett március 15-i tömegmészárlásért - jelentette ki a Srí Lanka-i védelmi miniszter helyettese a nyomozás eddigi eredményei alapján.

A haladó emberiség tapsa

A haladó emberiség tapsa

piszkostizenkettő

Ha ma besétálok egy orvosi rendelőbe, és azt mondom, én vagyok Margaret Thacher, akkor az orvos azt mondja, téveszmés vagyok, és felír nekem antipszichotikumot, ha ellenben besétálok egy rendelőbe és azt mondom, helló, én férfi vagyok, akkor azt fogja mondani, gratulálok, transzgender vagy.

Egy magyar édesanya kér segítséget Párizsból

Ha gyermeke szenegáli származású apján múlik, soha nem térhetnek haza.

Háromszáznál is többen haltak meg a Srí Lanka-i merényletekben

Háromszáznál is többen haltak meg a Srí Lanka-i merényletekben

amerika, london, párizs

A rendőrség eddig negyven embert vett őrizetbe a robbantásokkal kapcsolatban.

Vádemelés jöhet a Magyarországon elkapott terrorista ügyében

Vádemelés jöhet a Magyarországon elkapott terrorista ügyében

kétharmad

Lapinformációk szerint vádemeléssel zárulhat Hasszan F. ügye. Bár a szíriai férfi tagadja, hogy az Iszlám Állam (ISIS) kötelékében részt vett kivégzésekben, szemtanúk vallomásai, titkosszolgálati adatok és egy videó is azt bizonyíthatja, hogy Hasszan F. bűnös.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható a mai napon.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére