Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

Osztrák EP-képviselő: Orbán Viktor egy hős

2019. március 16. 19:45

Harald Vilimsky, FPÖ-s EP-képviselő egy interjúban beszélt a migrációról, Soros Györgyről és a magyar miniszterelnökről is.

Harald Vilimsky az M1-nek adott interjút, melyben elmondta, hogy komoly fenyegetést jelent Európa jövőjére nézve a tömeges bevándorlás, mint fogalmazott, Észak- Afrikából és más arab országokból százezrek érkeznek a kontinensre, ez egyértelműen veszélyt jelent a keresztény kultúrára és hagyományokra.

Fotó: AFP

A képviselő az interjúban arra is rámutatott: egyértelműen van összefüggés a tömeges bevándorlás és a bűncselekmények számának növekedése között, mert a bevándorlók nem tisztelik a törvényeket és a nőket, aminek oka a kulturális különbségekből fakad.

Ezek az emberek istentől eredőnek tekintik a törvényeket, és nem fogadják el, hogy a parlamentben szavazzák meg azokat. Igen, ez önmagában nagy problémát jelent. Ausztriában újra és újra követnek el gyilkosságokat, ijesztő, ahogyan a nőkkel bánnak”

– mondta Vilimsky arról, hogy Ausztriában az év elején számos gyilkosságot követtek el migránsok.

A politikus elmondta, 2015-ben egymillióan keltek át Ausztrián, a legtöbben Németországba vagy Svédországba szerettek volna eljutni. Közülük százezren vannak, akik akkor itt maradtak Ausztriában, és menedékkérelmet adtak be. A migránsok és menedékkérők áradata azonban azóta sem szűnt meg.  

A migráció veszélyeiről azt közölte, egyrészt veszélyt jelenthet a terrorizálódás, hiszen éveken át azt sem lehetett tudni, ki lépi át az ország határát. Emlékeztetett, hogy a párizsi merényletek, a Bataclan elleni támadás elkövetői is Ausztrián keresztül jutottak el a francia fővárosba, így az elsődleges veszély, hogy terroristákat és bűnözőket is beengednek.

Ugyanakkor létezik egy kulturális téren jelentkező fenyegetettség is; Európában a nyugati keresztény kultúra a meghatározó, és ha iszlám országokból, Észak-Afrikából, arab országokból tíz- és százezrek érkeznek ide, az hatással lesz erre a kultúrára is.

Mi azt mondjuk, hogy meg kell őrizni a saját kultúránkat, és nem szabad feláldozni más, idegen kultúráért, ami betolakszik ide. Elutasítjuk az iszlám kultúrát, ahol a nőkről alkotott kép nem egyezik a miénkkel. Az a legfontosabb, hogy megvédjük a saját társadalmunkat, és ez egyben a mi politikai feladatunk is"

– fogalmazott Harald Vilimsky.

Kitért arra is, egyetért Orbán Viktor miniszterelnök migrációs politikájával, s nem érti miért lép fel ellene olyan erőteljesen az Európai Unió.

Ő volt az, aki 2015-ben megvédte a határokat, és küzd az ellen, hogy Európa multikulturális legyen. Igaza van abban, hogy az Európa felé tartó migránsáradat nem fog megszűnni. Nagyon örülnék, ha közelebbről és jobban együttműködhetnénk annak érdekében, hogy ezt a veszélyt elhárítsuk"

– fűzte hozzá.

A politikus Orbán Viktort az Európai Parlamentben hősnek nevezte, és azért állt ki mellette, mert az Európai Néppárt tagjai, de a szocialisták, a liberálisok és a zöldek is nagyon kritikusan viszonyultak hozzá, kis híján úgy beszéltek róla, mintha közellenség lenne, aki megsérti az európai jogokat és szabályokat.

Én akkor azt mondtam, ez nem így van. Orbán Viktor Európa hőse, mert ő volt az, aki 2015-ben, amikor minden lehetséges szabályt megszegtek, főként Schengent, a határainkat nem védték meg, ő mindezt megtette, megvédte a határokat, és azóta is folyamatosan felhívja a figyelmet a szabályozatlan bevándorlás veszélyeire"

– emelte ki, azzal együtt, hogy támogatja azt is, a magyaroknak joguk legyen eldönteni, hogy Magyarországon a politikai döntéshozók határozzák meg, ki léphet be az országba, és ki nem.

A Magyarországon folyó plakátkampány kapcsán úgy fogalmazott, Soros György üzletembernek más a kapcsolata a magyarokkal, mint az osztrákokkal, de Harald Vilimsky úgy látja, Soros migrációt támogató szervezeteket finanszíroz Európában, éppen ezért lehetséges kell legyen, hogy bírálják őt, és annak is lehetségesnek kell lennie, hogy Jean-Claude Junckert, az Európai Bizottság elnökét kritizálják.

A Fidesz néppártból való kizárásának felvetését úgy értékelte, a magyar kormánypárt és annak vezetője nem illenek abba az Európai Néppártba, amelyben olyan emberek ülnek, mint Jean-Claude Juncker és Manfred Weber hiszen ők pontosan azok, akik meg akarják szüntetni a jelenlegi Európát, akik felelősek a tömeges migrációért.

Az Európai Parlamenti választások kapcsán Harald Vilimsky azt közölte, úgy hiszi, most valóban változás következhet be; az Európai Parlamentben a csoportok átalakulnak, a szociáldemokraták egész Európában nagy veszteséget fognak elszenvedni, az Európai Néppárt is meggyengül, míg az a csoport, amelyhez ő is tartozik, megerősödik. Befolyásuk lesz arra, ki legyen az Európai Bizottság elnöke, és nem szeretnék, ha megint olyan ember lenne, mint Juncker, vagy akit ő választ utódjának.

A teljes interjú IDE kattintva érhető el.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Trudeau foghatja a fejét: egyre népszerűtlenebbek a bevándorláspártiak Kanadában

Trudeau foghatja a fejét: egyre népszerűtlenebbek a bevándorláspártiak Kanadában

amerika, london, párizs

Újabb tartományi törvényhozási választáson arattak győzelmet az előrejelzések szerint a konzervatívok Kanadában, ezúttal a Prince Edward-szigeten, ahol az eddig kormányzó liberálisok - a Justin Trudeau kormányfő vezette szövetségi szintű liberális párt helyi szövetségesei - a harmadik helyre csúsztak vissza.

A Trónok harcáról

A Trónok harcáról

piszkostizenkettő

GFG a három nyolcason.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ezek lesznek ma a legfontosabbak!

Újabb eset bizonyítja, hogy a Facebooknál nincsenek biztonságban adataink

Újabb eset bizonyítja, hogy a Facebooknál nincsenek biztonságban adataink

century-on

Több száz millió Instagram-jelszót tárolt a Facebook mindenféle titkosítás és biztonsági óvintézkedés nélkül.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak ma a legfontosabb hírek.

Bíróság előtt felelnek tettükért a válogatás nélkül járókelőkre támadó migránsok

Egy migránsokból álló csoport válogatás nélkül támadt rá járókelőkre egy bajor városban még 2018. december 29-én. Kedden kezdték tárgyalni az ügyüket.

Miért nem írják le az amerikai ballibek, hogy keresztényeket gyilkoltak Srí Lankán?

Miért nem írják le az amerikai ballibek, hogy keresztényeket gyilkoltak Srí Lankán?

amerika, london, párizs

A közismert konzervatív televíziós személyiség, a Fox News kommentátora, Tucker Carlson úgy véli, hogy a balliberálisok egész egyszerűen azért nem hajlandóak nevén nevezni a keresztényellenes támadásokat, mert saját maguk is ellenzik a kereszténységet.

Már több mint 1 millióan írták alá Orbán Viktor hétpontos programját

Már több mint 1 millióan írták alá Orbán Viktor hétpontos programját

kétharmad

Erről Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója beszélt keddi sajtótájékoztatóján.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére