Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

Osztódással szaporodik a Jobbik

2018. szeptember 8. 17:00

Kicsit olyan, mintha a haláltusáját vívná a Jobbik. Először jött Vona bukása, később Toroczkai kikosarazása, aztán Sneider Tamás lett az elnök, most meg egyre többen beszélnek arról, hogy újabb puccs jön a párton belül. Sikertörténetnek ez semmiképp sem nevezhető.

Augusztus végén "derült égből villámcsapásként" jött a hír: puccskísérlet készül a Jobbikon belül. Már akkor is Volner János neve merült fel az összeesküvés mögött. Most az Echo TV műsora, az Informátor járt utána, hogy mi a helyzet a "második legnagyobb ellenzéki erőnél".

A pénteki adásból kiderült, valóban van ráció abban, hogy gond van a Jobbikon belül. A párt alelnöke elégedetlen a szkinhedmúltú elnökkel, Sneider Tamással és a vezetőséggel. Volner szerint a Jobbik már hónapok óta nem tudja tematizálni a közbeszédet és csak negatív hírek jelennek meg róluk. (Egyébként ugyanezt a reménytelenséget véltük felfedezni a Jobbik elnökhelyettesének, Gyöngyösi Márton legutóbbi interjújában is.)

Mirkóczki Ádám, a Jobbik sajtószóvivője – a sajtóhírekre reagálván – úgy fogalmazott, hogy konfliktus nincs, csak vita, ami helyes.

Hogy a vitás kérdéseket ki, hogyan kezeli én nem tartom minden esetben szerencsésnek. Az, hogy a nyilvánosság előtt tesznek olyan politikai állásfoglalást, amely házon belül még nem eldöntött, nem szerencsés. Ezek generálják a sajtófelületeken a vélt vagy valós konfliktusokat."

Azt Mirkóczki Ádám is elismerte a műsorban, hogy a Jobbikban állandóak a politikai viták. Ideológiai kérdésekben is élesek az ellentétek. A szóvivő azonban hozzátette: nem tart attól, hogy Volner távozna a Jobbikból, vagyis szerinte nem fog szakadni a párt. Volner János nemzeti Jobbikot szeretne, de kérdés, hogy a párt többi tagja is így gondolja-e.

Bohár Dániel azon kérdésére, előfordulhat-e, hogy megjelenik a Mi Hazánk Mozgalomban (Toroczkai László, Dúró Dóra és Novák Előd által gründolt mozgalomban) Volner János, úgy fogalmazott:

Nem szeretne, mert neki a Jobbikban van dolga."

Nagy Ervin, a Jobbik egykori alapítója ezzel szemben azt mondta a műsorban: könnyen előfordulhat, hogy Volner János a Mi Hazánkhoz csatlakozik vagy új platformot hoz létre.

Nagyon úgy tűnik, hogy a Jobbik osztódással szaporodik. Tehát egyre inkább szétszakad. Van esély arra, hogy Volner János is egy új formációt hoz létre, ha a párton belül nem sikerül hatalomra jutnia"

– fogalmazott.

Nagy Ervin kiemelte: Volner János a Magyar Gárdára támaszkodik.

Volnernek jó kapcsolatai vannak a Magyar Gárdával. Vezetője és kiképzőtisztje is volt. Most úgy tűnik, azokat az embereket gyűjti maga köré, akik a Magyar Gárdában megmaradtak, de a Jobbik néppártosodása során elhagyták a pártot."

 

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Hollywood ismét eleget tett a liberális elvárásoknak: az lehetsz, ami lenni akarsz

Hollywood ismét eleget tett a liberális elvárásoknak: az lehetsz, ami lenni akarsz

szabad vasárnap

A Sebezhetetlen és a Széttörve folytatásaként M. Night Shyamalan univerzumának újabb fejezetéhez érkeztünk. Van az a hollywoodi legenda, hogy Shyamalan minden nagyon jó filmjére jut egy igazán rossz. A legenda sajnos ismét igaznak bizonyult, az Üveg ugyanis nem lett más, mint egy darabokra tört álom.

Salvini pártját nem lehet megállítani: tovább erősödött a Liga támogatottsága

Salvini pártját nem lehet megállítani: tovább erősödött a Liga támogatottsága

amerika, london, párizs

Megközelíti a 36 százalékot a Matteo Salvini vezette olasz kormánypárt, a Liga támogatottsága egy szombaton közölt közvélemény-kutatás szerint, amelynek eredménye a Liga egyeduralmát mutatja ki az országban négy hónappal az európai parlamenti választások előtt.

A téves párhuzam

A téves párhuzam

kétharmad

A mostani tüntetéssorozat miatt a balliberális médiumok, illetve politikum egyre gyakrabban emlegeti 2006-ot. A két esemény között párhuzamot vonni nemcsak téves, veszélyes, hanem nettó butaság - erre világított rá az Echo TV Informátor című műsora.

A hét karikatúrája a 888-on

A hét karikatúrája a 888-on

8)8)8

Az "Árnyékszékkormány"

Megtámadták a tüntetők az Echo TV stábját

Az Echo TV kollégái kint vannak a budapesti demonstráción, többen az operatőrre támadtak. A rendőröknek kellett közbeavatkozniuk.

Az Index fake news gyár megint hírt hamisított: most éppen Székesfehérvárról

A tények és a valóság egyáltalán nem érdekli a ballib álhírgyártó médiumokat. A minden áron az ellenzéket propagálni akaró nagy igyekezetében az Index most épp a valójában történteknek az ellenkezőjét közölte a Székesfehérvár pénteki közgyűléséről megírt álhírében.

Itt a bizonyíték arra, hogy semmi értelme a mai tüntetésnek

Itt a bizonyíték arra, hogy semmi értelme a mai tüntetésnek

kétharmad

Ismét bebizonyosodott, hogy valójában minden épeszű munkavállaló támogatja a Munka törvénykönyvének módosítását, hiszen az ő érdeküket szolgálja, hogy több pénzt kereshessenek.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére