Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Összeállt a Jobbik Simicskáért Mozgalom

2016. július 20. 11:28

Nem bírták sokáig a médiapiac egyik legképmutatóbb szereplői az önáltatást. A Simicska Lajos érdekeltségben álló médiumok összehúzták magukat, fejet hajtottak és tulajdonosuk utasítására teljes mellszélességgel beálltak a báránybőrbe bújt Jobbik mögé. A "függetlenség" lufija pedig ismételten kipukkadt.

Simicska Lajos és Vona Gábor szerelemgyermekeként nyilvántartott Magyar Nemzet, Lánchíd Rádió, Hír TV és Heti Válasz médiakvartett új szintre emelte – az általában liberális médiumok által használt, végtelenül képmutató és az olvasókat ezzel teljesen hülyének néző – "független" szót. 

Az abszolút igazság bajnokai – többek között D. Bányász Gergő, Bella Levente és még sokan mások – annyira lesajnálják a magyarországi hírfogyasztókat, hogy a politikai motivációkkal mélységesen átitatott munkásságukat csupán mértéktelen tagadásban tudják végezni, még saját magukkal szemben is. 

Eljátszva azzal a teljes mértékben fiktív gondolattal, hogy munkájuk csupán a kérdezés, és nem a szélkakasként való ide-oda forgásról szól.

Mert a hitelesség első feltétele az önazonosság. Hogy szinkronban van-e az, amit tesz az ember, és amit mond. Hogy nem tagadja le tulajdonosi körét és az általa elfoglalt politikai teret. Ezzel szemben, amikor Novák Előd kitálalt Vona Gábor és Simicska kapcsolatáról, miszerint 

nem szabad Simicska elszámoltatását szorgalmaznom, hogy ne haragítsuk magunkra,"

akkor mind a Jobbik és mind a simicskista médiumok is kikérték maguknak, és a liberálisok hangnemében üvöltötték a szélbe, hogy márpedig ők függetlenek egymástól. Ezzel nemcsak a Jobbik nézte teljesen hülyének a saját támogatóit, hanem a Magyar Nemzet, a Hír TV és a Lánchíd Rádió is idiótának tekintette célközönségét. Elfelejtették, hogy ki van kiért, egy amúgy versengő, de szabad piacon.

A simicskista értelemben vett "függetlenség" koronázatlan gyöngyszeme ezt követően már színes formában is kiszúrta a többszörösen lesajnált hírfogyasztók szemét, amikor a Magyar Nemzetben a következő önfényezés jelent meg:

Azonban a Lánchíd Rádió főszerkesztőjét, Schlecht Csabát is feltehetően rettenetesen zavarhatta a maximálisan ellentmondásos munkaköre. Vélhetően ő sem tudta sokáig magában tartani azt, hogy egy önmagát "függetlennek" aposztrofáló médiacsoport miért hív meg már-már szinte kínosan rendszeres módon jobbikos

  • képviselőket interjúalanynak,
  • politikai elemzőket a vitaműsorokba,
  • és újságírónak álcázott Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tagot egy-egy szaftos beszélgetésre.

Megértjük tehát Schlecht Csaba főszerkesztő urat, amikor elsőként végre kibökte, hogy immár Simicska Lajos és a Vona Gábor vezette Jobbik között a frigy megköttetett, amelynek következő állomása az Index.hu bekebelezése lesz:

ha 2018-ban Vona lenne a miniszterelnök, az nagyon jót tenne az országnak. [...] Ha a korábbi tulajdonos Spédernek el kell engednie a portált (az Indexet - a szerk.), akkor Lajos valószínűleg el tudja kapni. "

Legalább akadt valaki a túloldalon, aki megelégelte a folyamatos tagadást és képmutatást, és ki merte jelenteni, hogy ezen médiumok teljes erővel azon lesznek, hogy a báránybőrbe bújt Jobbikot kormányra juttassák.

A kérdés már csak az, hogy akkor is "mindig ellenzékben" lesz-e a Magyar Nemzet, ha a politikai viszonyok megváltozni látszanak, vagy tovább zakatol-e majd a képmutatás vonata?

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Orbán Vik­tor szín­padra lé­pett a Szig­li­geti Szín­ház­ban

Orbán Vik­tor szín­padra lé­pett a Szig­li­geti Szín­ház­ban

bulvár

A miniszterelnök gya­lo­go­san ér­ke­zett Szol­no­kon a Szig­li­geti Szín­ház­hoz, test­ő­rök­ és dísz­kí­sé­ret­ nélkül.

Ilyen, amikor egy demokratává vedlett kommunista aggódik a demokratikus alapelvekért

António Guterres ENSZ-főtitkár arról beszélt a világszervezet Közgyűlésének 73. ülésszakának általános vitáján, hogy ostrom alatt állnak a demokratikus alapelvek.

A CDU és CSU nyíltan felkelt Angela Merkel ellen

A CDU és CSU nyíltan felkelt Angela Merkel ellen

amerika, london, párizs

Meglepetésre elveszítette a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) és a testvérpárt bajor Keresztényszociális Unió (CSU) közös szövetségi parlamenti képviselőcsoportjában kedden tartott frakcióvezető-választást Volker Kauder. Az Angela Merkel kancellár bizalmasaként számon tartott politikusnak így 13 év után távoznia kell a tisztségből.

Orbán: Európa kiváló szakemberek képzésével dolgozhatja le a versenyhátrányát

Elkezdődött az EuroSkills 2018, a szakmák Európa-bajnoksága Budapesten.

Trump ismét kiállt a szuverenitás eszméje mellett, elítélve a globális kormányzást

Trump ismét kiállt a szuverenitás eszméje mellett, elítélve a globális kormányzást

amerika, london, párizs

Az Egyesült Államok szuverenitását hangsúlyozta Donald Trump amerikai elnök az ENSZ Közgyűlése 73. ülésszakának kedden kezdődött általános vitájában, és elutasította "a globális kormányzást, ellenőrzést és uralmat".

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

A Maldív-szigeteken leromboltak egy gyönyörű alkotást az iszlám nevében

A Maldív-szigeteken leromboltak egy gyönyörű alkotást az iszlám nevében

amerika, london, párizs

A világ első ár-apály galériáját a Maldív-szigeteken állították fel, azonban a rendőrség lebontotta, mert az alkotást iszlámellenesnek minősítették.

Az osztrák belügyminiszter arra kötelezné a rendőrséget, hogy írja meg, ha migráns az elkövető

Arra is felkérték őket, hogy ne nyilatkozzanak az elfogult, liberális újságíróknak, riportot és nagyívű beszámolót pedig csak akkor készíthetnek, ha az újságírók garantálják a semlegességet.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére