Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Összeállt a Jobbik Simicskáért Mozgalom

2016. július 20. 11:28

Nem bírták sokáig a médiapiac egyik legképmutatóbb szereplői az önáltatást. A Simicska Lajos érdekeltségben álló médiumok összehúzták magukat, fejet hajtottak és tulajdonosuk utasítására teljes mellszélességgel beálltak a báránybőrbe bújt Jobbik mögé. A "függetlenség" lufija pedig ismételten kipukkadt.

Simicska Lajos és Vona Gábor szerelemgyermekeként nyilvántartott Magyar Nemzet, Lánchíd Rádió, Hír TV és Heti Válasz médiakvartett új szintre emelte – az általában liberális médiumok által használt, végtelenül képmutató és az olvasókat ezzel teljesen hülyének néző – "független" szót. 

Az abszolút igazság bajnokai – többek között D. Bányász Gergő, Bella Levente és még sokan mások – annyira lesajnálják a magyarországi hírfogyasztókat, hogy a politikai motivációkkal mélységesen átitatott munkásságukat csupán mértéktelen tagadásban tudják végezni, még saját magukkal szemben is. 

Eljátszva azzal a teljes mértékben fiktív gondolattal, hogy munkájuk csupán a kérdezés, és nem a szélkakasként való ide-oda forgásról szól.

Mert a hitelesség első feltétele az önazonosság. Hogy szinkronban van-e az, amit tesz az ember, és amit mond. Hogy nem tagadja le tulajdonosi körét és az általa elfoglalt politikai teret. Ezzel szemben, amikor Novák Előd kitálalt Vona Gábor és Simicska kapcsolatáról, miszerint 

nem szabad Simicska elszámoltatását szorgalmaznom, hogy ne haragítsuk magunkra,"

akkor mind a Jobbik és mind a simicskista médiumok is kikérték maguknak, és a liberálisok hangnemében üvöltötték a szélbe, hogy márpedig ők függetlenek egymástól. Ezzel nemcsak a Jobbik nézte teljesen hülyének a saját támogatóit, hanem a Magyar Nemzet, a Hír TV és a Lánchíd Rádió is idiótának tekintette célközönségét. Elfelejtették, hogy ki van kiért, egy amúgy versengő, de szabad piacon.

A simicskista értelemben vett "függetlenség" koronázatlan gyöngyszeme ezt követően már színes formában is kiszúrta a többszörösen lesajnált hírfogyasztók szemét, amikor a Magyar Nemzetben a következő önfényezés jelent meg:

Azonban a Lánchíd Rádió főszerkesztőjét, Schlecht Csabát is feltehetően rettenetesen zavarhatta a maximálisan ellentmondásos munkaköre. Vélhetően ő sem tudta sokáig magában tartani azt, hogy egy önmagát "függetlennek" aposztrofáló médiacsoport miért hív meg már-már szinte kínosan rendszeres módon jobbikos

  • képviselőket interjúalanynak,
  • politikai elemzőket a vitaműsorokba,
  • és újságírónak álcázott Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tagot egy-egy szaftos beszélgetésre.

Megértjük tehát Schlecht Csaba főszerkesztő urat, amikor elsőként végre kibökte, hogy immár Simicska Lajos és a Vona Gábor vezette Jobbik között a frigy megköttetett, amelynek következő állomása az Index.hu bekebelezése lesz:

ha 2018-ban Vona lenne a miniszterelnök, az nagyon jót tenne az országnak. [...] Ha a korábbi tulajdonos Spédernek el kell engednie a portált (az Indexet - a szerk.), akkor Lajos valószínűleg el tudja kapni. "

Legalább akadt valaki a túloldalon, aki megelégelte a folyamatos tagadást és képmutatást, és ki merte jelenteni, hogy ezen médiumok teljes erővel azon lesznek, hogy a báránybőrbe bújt Jobbikot kormányra juttassák.

A kérdés már csak az, hogy akkor is "mindig ellenzékben" lesz-e a Magyar Nemzet, ha a politikai viszonyok megváltozni látszanak, vagy tovább zakatol-e majd a képmutatás vonata?

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Gyurcsány felesége csak a mentelmi jog miatt akar EP-képviselő lenni

Gyurcsány felesége csak a mentelmi jog miatt akar EP-képviselő lenni

kétharmad

Deutsch Tamás szerint azért lett Dobrev Klára a DK európai parlamenti listavezetője, mert a folyamatban lévő ügyei miatt szüksége lehet a mentelmi jogra.

Segélyszállítmány miatt sodródik a polgárháború felé Venezuela

Segélyszállítmány miatt sodródik a polgárháború felé Venezuela

amerika, london, párizs

Magyar idő szerint szombat hajnalban a szélbalos venezuelai kormány elrendelte a kolumbiai határ egyes átkelőinek lezárását, közvetlen azelőtt, hogy egy kolumbiai segélyszállítmányt próbáltak volna meg bejuttatni az országba. A helyzet pattanásig feszült, ugyanis a világ túlnyomó többsége által támogatott és elfogadott Juan Guaidó venezuelai ellenzéki vezető megérkezett a helyszínre és személyesen akarja átkísérni a segélyszállítmányt, ehhez azonban át kell verekednie magát a Maduro-hű venezuelai hadseregen.

Felfüggesztették a hallgatót, mert kritizálta a muszlimok szokásait

A diák a halal élelmiszerpiacot embertelennek nevezte, továbbá elmondta, hogy szerinte nem szabadna hagyni, hogy a migránsok ingyenesen kapjanak állami egészségügyi ellátást.

A bevándorlásellenes osztrák belügyminiszter szerint nem szabad visszafogadni az Iszlám Állam zsoldosait

A Közel-Keleten működő különbíróságok létrehozását javasolta Herbert Kickl osztrák belügyminiszter azon dzsihadisták ügyében, akik európai országokból érkeztek és csatlakoztak az Iszlám Állam nevű terrorszervezethez Szíriában vagy Irakban.

Macron párttársa szerint, aki a hagyományos családmodellben hisz, iszlamista nézeteket vall

Macron párttársa szerint, aki a hagyományos családmodellben hisz, iszlamista nézeteket vall

amerika, london, párizs

Marléne Schiappa érdekes megállapítása szerint az azonosneműek házassága ellen tiltakozó Manif Pour Tous szervezet kísértetiesen hasonlít az iszlamista radikálisokhoz.

A hét karikatúrája a 888-on

A hét karikatúrája a 888-on

8)8)8

Svédország, Kr. u. 30

Szíriában nem volt ott anyuci, ezért most hazatérne a gyilkoló dzsihadista

Szíriában nem volt ott anyuci, ezért most hazatérne a gyilkoló dzsihadista

amerika, london, párizs

2014-ben Jack Letts, az oxfordi diák Szíriába szökött. Hamar rájött azonban, hogy ott sem fenékig tejfel az élet: hiányzik az anyukája, ezért most már hazatérne Nagy-Britanniába.

Ezt is "megfejtették": az első ember románul beszélt

Ezt is "megfejtették": az első ember románul beszélt

kinyílott a pitypang

Már Romániában is elavult a dákoromán kontinuitás elmélete?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére