Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Összeállt a Jobbik Simicskáért Mozgalom

2016. július 20. 11:28

Nem bírták sokáig a médiapiac egyik legképmutatóbb szereplői az önáltatást. A Simicska Lajos érdekeltségben álló médiumok összehúzták magukat, fejet hajtottak és tulajdonosuk utasítására teljes mellszélességgel beálltak a báránybőrbe bújt Jobbik mögé. A "függetlenség" lufija pedig ismételten kipukkadt.

Simicska Lajos és Vona Gábor szerelemgyermekeként nyilvántartott Magyar Nemzet, Lánchíd Rádió, Hír TV és Heti Válasz médiakvartett új szintre emelte – az általában liberális médiumok által használt, végtelenül képmutató és az olvasókat ezzel teljesen hülyének néző – "független" szót. 

Az abszolút igazság bajnokai – többek között D. Bányász Gergő, Bella Levente és még sokan mások – annyira lesajnálják a magyarországi hírfogyasztókat, hogy a politikai motivációkkal mélységesen átitatott munkásságukat csupán mértéktelen tagadásban tudják végezni, még saját magukkal szemben is. 

Eljátszva azzal a teljes mértékben fiktív gondolattal, hogy munkájuk csupán a kérdezés, és nem a szélkakasként való ide-oda forgásról szól.

Mert a hitelesség első feltétele az önazonosság. Hogy szinkronban van-e az, amit tesz az ember, és amit mond. Hogy nem tagadja le tulajdonosi körét és az általa elfoglalt politikai teret. Ezzel szemben, amikor Novák Előd kitálalt Vona Gábor és Simicska kapcsolatáról, miszerint 

nem szabad Simicska elszámoltatását szorgalmaznom, hogy ne haragítsuk magunkra,"

akkor mind a Jobbik és mind a simicskista médiumok is kikérték maguknak, és a liberálisok hangnemében üvöltötték a szélbe, hogy márpedig ők függetlenek egymástól. Ezzel nemcsak a Jobbik nézte teljesen hülyének a saját támogatóit, hanem a Magyar Nemzet, a Hír TV és a Lánchíd Rádió is idiótának tekintette célközönségét. Elfelejtették, hogy ki van kiért, egy amúgy versengő, de szabad piacon.

A simicskista értelemben vett "függetlenség" koronázatlan gyöngyszeme ezt követően már színes formában is kiszúrta a többszörösen lesajnált hírfogyasztók szemét, amikor a Magyar Nemzetben a következő önfényezés jelent meg:

Azonban a Lánchíd Rádió főszerkesztőjét, Schlecht Csabát is feltehetően rettenetesen zavarhatta a maximálisan ellentmondásos munkaköre. Vélhetően ő sem tudta sokáig magában tartani azt, hogy egy önmagát "függetlennek" aposztrofáló médiacsoport miért hív meg már-már szinte kínosan rendszeres módon jobbikos

  • képviselőket interjúalanynak,
  • politikai elemzőket a vitaműsorokba,
  • és újságírónak álcázott Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tagot egy-egy szaftos beszélgetésre.

Megértjük tehát Schlecht Csaba főszerkesztő urat, amikor elsőként végre kibökte, hogy immár Simicska Lajos és a Vona Gábor vezette Jobbik között a frigy megköttetett, amelynek következő állomása az Index.hu bekebelezése lesz:

ha 2018-ban Vona lenne a miniszterelnök, az nagyon jót tenne az országnak. [...] Ha a korábbi tulajdonos Spédernek el kell engednie a portált (az Indexet - a szerk.), akkor Lajos valószínűleg el tudja kapni. "

Legalább akadt valaki a túloldalon, aki megelégelte a folyamatos tagadást és képmutatást, és ki merte jelenteni, hogy ezen médiumok teljes erővel azon lesznek, hogy a báránybőrbe bújt Jobbikot kormányra juttassák.

A kérdés már csak az, hogy akkor is "mindig ellenzékben" lesz-e a Magyar Nemzet, ha a politikai viszonyok megváltozni látszanak, vagy tovább zakatol-e majd a képmutatás vonata?

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Mesterséges intelligenciával cenzúrázzák a férfiak nyilatkozatait

Mesterséges intelligenciával cenzúrázzák a férfiak nyilatkozatait

fehér férfi

High-tech módszert talált a Financial Times, hogy kevesebb férfi nyilatkozzon a cikkeikben.

Munkatársunkat megbüntette a Facebook, amiért a homoszexuálisokról mert írni

Munkatársunkat megbüntette a Facebook, amiért a homoszexuálisokról mert írni

censored

A jobboldali véleményt tűzzel-vassal üldöző Facebook-cenzúra ismét lecsapott, ezúttal Horváth Zsófia munkatársunkat, a Pszicho sorozatunk arcát tiltotta a Facebook három napra.

Orbán: összefogásra van szükség a közép-európai országok között

Orbán: összefogásra van szükség a közép-európai országok között

kétharmad

A magyar kormányfő a dunaszerdahelyi Mol Labdarúgó Akadémia megnyitó ünnepségén hangsúlyozta a közép-európai országok együttműködésének fontosságát.

Románia 100 éve alatt Moldva csak még jobban leszakadt Erdélytől

100 év után is még mindig Erdély a legfejlettebb területe Romániának. Sőt, mostanra gazdaságilag még jobban leszakadt Erdélytől Moldva - mondja Lucian Boia román történész, aki szerint bár a területét az elmúlt évszázadban sikeresen megtartotta Románia, most mégis nagy gondban van az ország, mert a lakosai milliószámra költöznek el.

Soros György rajongója Svédország új miniszterelnök-jelöltje

Soros György rajongója Svédország új miniszterelnök-jelöltje

amerika, london, párizs

Újabb érdekes állomásához érkezett a svéd kormányalakítási procedúra.

Úgy be volt állva Juncker, hogy felemás cipőben ment tárgyalni

Úgy be volt állva Juncker, hogy felemás cipőben ment tárgyalni

amerika, london, párizs

Úgy tűnik, hogy az Európai Bizottság elnöke, Jean-Claude Juncker már olyan súlyos függőségi problémákkal küzd, hogy öltöztetni sem képes önmagát.

"Menekült" erőszakolt meg egy hároméves kisfiút Görögországban

"Menekült" erőszakolt meg egy hároméves kisfiút Görögországban

amerika, london, párizs

Már az ENSZ által támogatott, migránsokat segítő szervezetek munkatársai is szóvá tették, hogy feltűnően sok Európába igyekvő bevándorló bántalmaz szexuálisan kiskorúakat a görög menekülttáborokban, mégsem történik ez ügyben érdemi változás.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére