Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Orbán Viktor egész Európának is üzent az évértékelőjében

2019. február 11. 12:30

Orbán Viktor évértékelő beszéde a belpolitikai jelentősége mellett már a májusi európai parlamenti választások kampányának nyitóüzeneteként is szolgált.

Magyarország és a magyar kormány, ahogy már eddig is számtalan alkalommal, úgy most is bebizonyította, hogy mindenkit megelőzve képes megtenni azt, amiről addig mindenki azt mondta, hogy lehetetlen. 

A magyar kormány a lehetetlenre rácáfolva 2010 óta képes volt lerázni az IMF pénzügyi gyámságát, és egyúttal képes volt az adósságcsapdába belekényszerített ország pénzügyi egyensúlyát is helyreállítani, miközben különadót vetett ki olyan, addig érinthetetlen gazdasági szereplőkre, mint a bankok. 

Most pedig az évértékelő beszédben bejelentett hétpontos családsegítő program gyakorlati példát mutat egész Európának a jóléti nyugati társadalmakat sújtó negatív demográfiai tendenciák olyan természetes módon és csak hazai erőforrásokból történő megfordítására, amihez nincs szükség a globális balliberális elit egyedül lehetségesnek tartott megoldására, a tömeges migránsbetelepítésre. 

A családsegítő kormányzati intézkedések elindításával Orbán Viktor egyértelmű üzenetet küldött egész Európának: a migránsoknak az önfelszámolással egyenlő, kötelező és tömeges betelepítése helyett itt az ideje, hogy Európa a sarkára álljon és a saját nemzeteinek a támogatásával álljon talpra.

Jelenleg ugyanis az Európai Unióban az elitek semmibe veszik, hogy a saját hibás világnézetük és ideológiájuk miatt csökken a tagállamok természetes szaporulata, így a lakosságszáma is. Ráadásul ezek az elitek cinikus módon tovább tetézik a bajt azzal, hogy a csökkenő lakosságszámot a távolról tömegesen érkező migránsok betelepítésével kívánják szisztematikusan pótolni. 

Ilyen körülmények között pedig üzenetértéke van a magyar kormány családtámogatási programjának. Mégpedig az, hogy igenis lehet másként csinálni az európai politikát, mint ahogy azt a migránsok betelepítésében hívő globalista elit teszi. 

A magyar kormány családtámogató demográfiai intézkedéscsomagja nem irányul mások ellen, csak a saját nemzet támogatására fektet nagyobb hangsúlyt az eddigieknél. Ezzel pedig Orbán Viktor megüzente Európának, hogy a saját nemzettársaink kulturális és anyanyelvi közösségeinek támogatása is legitim módja az EU fejlődésének.

Nem is tetszik a migránsok betelepítése mellett végsőkig elkötelezett európai bevándorláspárti elitnek és az ő szolgalelkű magyarországi követőinek a magyar kormány lépése. Mindennél többet elmond a magyar ellenzék önállótlanságáról és kínos szervilizmusáról, hogy szinte már a közzététele pillanatában elutasította a családsegítő programot.

A hatalomra jutását ma már nagyrészt csakis valamilyen külföldről érkező, internacionalista segítségnyújtástól remélő magyar ellenzék gyakorlatilag mostanra annyira gondolattalan és önállótlan lett, hogy nem tud örülni neki és nem tudja támogatni a magyar családok gyarapodását támogató kormányzati intézkedéscsomagot. 

A képességeiből és a valódi szándékaiból ennek megfelelően már csak egyetlenegy dologra futja az ellenzéknek. Ez a minden értelmes dologra nemet mondás, a tagadás politikája.

A Liget Budapest projekt ellenzése és a családtámogatások pfujolása közben pedig már csak arra képes az ellenzék, hogy néhány száz fős trágár hangvételű tüntikéző csoportokban, teljesen értelmetlenül ide-oda vonulgasson Budapesten. 

Ennyit tud a magyar ellenzék, ami ugyanakkor azt is jelzi, hogy igazából csak ennyit tud a mögötte álló Soros-birodalom és globalista elit is. Ez pedig annyira kevés, ami alapján van remény arra, hogy az öntudatra ébredő európai nemzetek szavazói komoly változásokat érjenek el a májusi uniós választáson. 

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak a mai nap legfontosabb eseményei.

Több embert leszúrtak Marseilleben

A támadót a rendőrség végül lelőtte.

Soros tüntetői szerint a határvédelem rasszizmus

Soros tüntetői szerint a határvédelem rasszizmus

amerika, london, párizs

Pár száz bevándorláspárti demonstráló gyűlt össze hétfőn a Fehér Ház előtt, hogy Donald Trump ellen tüntessen.

A bevándorlásellenes spanyol párt lehet a tavaszi választás nagy nyertese

A bevándorlásellenes spanyol párt lehet a tavaszi választás nagy nyertese

amerika, london, párizs

Május 26-án tartanak Spanyolországban helyhatósági választásokat, ugyanazon a napon, mikor az EP-szavazás lesz a mediterrán országban. A legfrissebb felmérések szerint a Vox lehet az egyik legnagyobb meglepetés a választáson.

A baloldal migránsokra cserélte le a munkásosztályt

A Migrációkutató Intézet az egyik friss tanulmányában számadatokkal alátámasztott elemzést közöl arról, hogy az európai baloldal a klasszikus munkásosztály helyett ma már igen nagy mértékben a bevándorlók szavazataira támaszkodik. Sőt, a vallásokat egyébként általában elutasító mai baloldal egyik legerősebb új szavazóbázisa a nagyon vallásos és antiszemita iszlamista csoportokra épül.

Miféle Bajnokok Ligája? Végre folytatódik a Magyar Kupa!

Miféle Bajnokok Ligája? Végre folytatódik a Magyar Kupa!

hajrá, magyarok!

Kedden végre folytatódik az ország első számú kupasorozata, a Magyar Kupa!

Szijjártó felmosta a padlót a magyarokat lemigránsozó Euronews-riporterrel

Szijjártó felmosta a padlót a magyarokat lemigránsozó Euronews-riporterrel

kétharmad

A sorosista Euronews munkatársa megpróbálta összemosni az illegális bevándorlást a munkaerő szabad áramlásával, de Szijjártó Péterben emberére talált.

Így segítenek a civil szervezetek aktivistái a migránsoknak Franciaországban

Így segítenek a civil szervezetek aktivistái a migránsoknak Franciaországban

amerika, london, párizs

Négy évvel a migránshullám kirobbanását követően még mindig akadnak olyan lelkes civil szervezetek és aktivisták, akik továbbra is abban érdekeltek, hogy minél több illegális bevándorlót törvénytelenül segítsenek át egyes országhatárokon.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére