Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Orbán Viktor egész Európának is üzent az évértékelőjében

2019. február 11. 12:30

Orbán Viktor évértékelő beszéde a belpolitikai jelentősége mellett már a májusi európai parlamenti választások kampányának nyitóüzeneteként is szolgált.

Magyarország és a magyar kormány, ahogy már eddig is számtalan alkalommal, úgy most is bebizonyította, hogy mindenkit megelőzve képes megtenni azt, amiről addig mindenki azt mondta, hogy lehetetlen. 

A magyar kormány a lehetetlenre rácáfolva 2010 óta képes volt lerázni az IMF pénzügyi gyámságát, és egyúttal képes volt az adósságcsapdába belekényszerített ország pénzügyi egyensúlyát is helyreállítani, miközben különadót vetett ki olyan, addig érinthetetlen gazdasági szereplőkre, mint a bankok. 

Most pedig az évértékelő beszédben bejelentett hétpontos családsegítő program gyakorlati példát mutat egész Európának a jóléti nyugati társadalmakat sújtó negatív demográfiai tendenciák olyan természetes módon és csak hazai erőforrásokból történő megfordítására, amihez nincs szükség a globális balliberális elit egyedül lehetségesnek tartott megoldására, a tömeges migránsbetelepítésre. 

A családsegítő kormányzati intézkedések elindításával Orbán Viktor egyértelmű üzenetet küldött egész Európának: a migránsoknak az önfelszámolással egyenlő, kötelező és tömeges betelepítése helyett itt az ideje, hogy Európa a sarkára álljon és a saját nemzeteinek a támogatásával álljon talpra.

Jelenleg ugyanis az Európai Unióban az elitek semmibe veszik, hogy a saját hibás világnézetük és ideológiájuk miatt csökken a tagállamok természetes szaporulata, így a lakosságszáma is. Ráadásul ezek az elitek cinikus módon tovább tetézik a bajt azzal, hogy a csökkenő lakosságszámot a távolról tömegesen érkező migránsok betelepítésével kívánják szisztematikusan pótolni. 

Ilyen körülmények között pedig üzenetértéke van a magyar kormány családtámogatási programjának. Mégpedig az, hogy igenis lehet másként csinálni az európai politikát, mint ahogy azt a migránsok betelepítésében hívő globalista elit teszi. 

A magyar kormány családtámogató demográfiai intézkedéscsomagja nem irányul mások ellen, csak a saját nemzet támogatására fektet nagyobb hangsúlyt az eddigieknél. Ezzel pedig Orbán Viktor megüzente Európának, hogy a saját nemzettársaink kulturális és anyanyelvi közösségeinek támogatása is legitim módja az EU fejlődésének.

Nem is tetszik a migránsok betelepítése mellett végsőkig elkötelezett európai bevándorláspárti elitnek és az ő szolgalelkű magyarországi követőinek a magyar kormány lépése. Mindennél többet elmond a magyar ellenzék önállótlanságáról és kínos szervilizmusáról, hogy szinte már a közzététele pillanatában elutasította a családsegítő programot.

A hatalomra jutását ma már nagyrészt csakis valamilyen külföldről érkező, internacionalista segítségnyújtástól remélő magyar ellenzék gyakorlatilag mostanra annyira gondolattalan és önállótlan lett, hogy nem tud örülni neki és nem tudja támogatni a magyar családok gyarapodását támogató kormányzati intézkedéscsomagot. 

A képességeiből és a valódi szándékaiból ennek megfelelően már csak egyetlenegy dologra futja az ellenzéknek. Ez a minden értelmes dologra nemet mondás, a tagadás politikája.

A Liget Budapest projekt ellenzése és a családtámogatások pfujolása közben pedig már csak arra képes az ellenzék, hogy néhány száz fős trágár hangvételű tüntikéző csoportokban, teljesen értelmetlenül ide-oda vonulgasson Budapesten. 

Ennyit tud a magyar ellenzék, ami ugyanakkor azt is jelzi, hogy igazából csak ennyit tud a mögötte álló Soros-birodalom és globalista elit is. Ez pedig annyira kevés, ami alapján van remény arra, hogy az öntudatra ébredő európai nemzetek szavazói komoly változásokat érjenek el a májusi uniós választáson. 

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Trump bevetné a hadsereget a mexikói határnál a migránsokat segítő fegyveresek miatt

Trump bevetné a hadsereget a mexikói határnál a migránsokat segítő fegyveresek miatt

amerika, london, párizs

Egyre több esetben fegyveresek segítik az Egyesült Államok területére illegálisan belépni szándékozó migránsokat a mexikói-amerikai határon. Donald Trump emiatt az USA hadseregének a bevetését fontolgatja.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

Nyilvánosságra került az Iszlám Állam videója, amelyben hűséget esküdtek a Srí Lanka-i merénylők

Nyilvánosságra került az Iszlám Állam videója, amelyben hűséget esküdtek a Srí Lanka-i merénylők

amerika, london, párizs

Az iszlám szélsőségesek világszerte büszkén osztják meg egymás között azt a videót, amelyben a merénylet előtt felesküdnek az Iszlám Állam zászlajára a Srí Lanka-i merényletsorozat végrehajtói.

Márki-Zay Péter a bíróság szerint is hazudott

A helyi kórház jó hírnevét sértő kijelentései mellett két másik ügyben is elmarasztalta a Szegedi Ítélőtábla Márki-Zay Péter "független" hódmezővásárhelyi polgármestert.

Angliában tanult az egyik Srí Lanka-i terrorista

Angliában tanult az egyik Srí Lanka-i terrorista

amerika, london, párizs

Ezt az ázsiai ország védelmi minisztere jelentette be, azonban nem részletezte, melyik terroristáról van szó, valamint melyik brit egyetemre járt a merénylő.

A Magyarországon elkapott szír terrorista letartóztatását meghosszabbították

Három hónappal meghosszabbították a Magyarországon elfogott, terrorcselekménnyel gyanúsított szír férfi, Hasszán F. letartóztatását.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére