Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Orbán Viktor egész Európának is üzent az évértékelőjében

2019. február 11. 12:30

Orbán Viktor évértékelő beszéde a belpolitikai jelentősége mellett már a májusi európai parlamenti választások kampányának nyitóüzeneteként is szolgált.

Magyarország és a magyar kormány, ahogy már eddig is számtalan alkalommal, úgy most is bebizonyította, hogy mindenkit megelőzve képes megtenni azt, amiről addig mindenki azt mondta, hogy lehetetlen. 

A magyar kormány a lehetetlenre rácáfolva 2010 óta képes volt lerázni az IMF pénzügyi gyámságát, és egyúttal képes volt az adósságcsapdába belekényszerített ország pénzügyi egyensúlyát is helyreállítani, miközben különadót vetett ki olyan, addig érinthetetlen gazdasági szereplőkre, mint a bankok. 

Most pedig az évértékelő beszédben bejelentett hétpontos családsegítő program gyakorlati példát mutat egész Európának a jóléti nyugati társadalmakat sújtó negatív demográfiai tendenciák olyan természetes módon és csak hazai erőforrásokból történő megfordítására, amihez nincs szükség a globális balliberális elit egyedül lehetségesnek tartott megoldására, a tömeges migránsbetelepítésre. 

A családsegítő kormányzati intézkedések elindításával Orbán Viktor egyértelmű üzenetet küldött egész Európának: a migránsoknak az önfelszámolással egyenlő, kötelező és tömeges betelepítése helyett itt az ideje, hogy Európa a sarkára álljon és a saját nemzeteinek a támogatásával álljon talpra.

Jelenleg ugyanis az Európai Unióban az elitek semmibe veszik, hogy a saját hibás világnézetük és ideológiájuk miatt csökken a tagállamok természetes szaporulata, így a lakosságszáma is. Ráadásul ezek az elitek cinikus módon tovább tetézik a bajt azzal, hogy a csökkenő lakosságszámot a távolról tömegesen érkező migránsok betelepítésével kívánják szisztematikusan pótolni. 

Ilyen körülmények között pedig üzenetértéke van a magyar kormány családtámogatási programjának. Mégpedig az, hogy igenis lehet másként csinálni az európai politikát, mint ahogy azt a migránsok betelepítésében hívő globalista elit teszi. 

A magyar kormány családtámogató demográfiai intézkedéscsomagja nem irányul mások ellen, csak a saját nemzet támogatására fektet nagyobb hangsúlyt az eddigieknél. Ezzel pedig Orbán Viktor megüzente Európának, hogy a saját nemzettársaink kulturális és anyanyelvi közösségeinek támogatása is legitim módja az EU fejlődésének.

Nem is tetszik a migránsok betelepítése mellett végsőkig elkötelezett európai bevándorláspárti elitnek és az ő szolgalelkű magyarországi követőinek a magyar kormány lépése. Mindennél többet elmond a magyar ellenzék önállótlanságáról és kínos szervilizmusáról, hogy szinte már a közzététele pillanatában elutasította a családsegítő programot.

A hatalomra jutását ma már nagyrészt csakis valamilyen külföldről érkező, internacionalista segítségnyújtástól remélő magyar ellenzék gyakorlatilag mostanra annyira gondolattalan és önállótlan lett, hogy nem tud örülni neki és nem tudja támogatni a magyar családok gyarapodását támogató kormányzati intézkedéscsomagot. 

A képességeiből és a valódi szándékaiból ennek megfelelően már csak egyetlenegy dologra futja az ellenzéknek. Ez a minden értelmes dologra nemet mondás, a tagadás politikája.

A Liget Budapest projekt ellenzése és a családtámogatások pfujolása közben pedig már csak arra képes az ellenzék, hogy néhány száz fős trágár hangvételű tüntikéző csoportokban, teljesen értelmetlenül ide-oda vonulgasson Budapesten. 

Ennyit tud a magyar ellenzék, ami ugyanakkor azt is jelzi, hogy igazából csak ennyit tud a mögötte álló Soros-birodalom és globalista elit is. Ez pedig annyira kevés, ami alapján van remény arra, hogy az öntudatra ébredő európai nemzetek szavazói komoly változásokat érjenek el a májusi uniós választáson. 

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Egykettőre eljuthatnak a britek oda, hogy már nem csak nők lehetnek anyák

Nem csak Franciaország sziporkázik a maga szülő 1 és szülő 2 megnevezéseivel. A briteknél könnyen lehet, hogy jogi szempontból már nem csak nők válhatnak anyává.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak ma a legfontosabb hírek.

A csoportos nemi erőszakot elkövető 22 éves szíriai migránst kiskorúként kezelik a német bíróságon

A csoportos nemi erőszakot elkövető 22 éves szíriai migránst kiskorúként kezelik a német bíróságon

amerika, london, párizs

A Baden-Württemberg tartománybeli Freiburgban 2018. október 14-re virradó éjjel csoportosan megerőszakoltak egy 18 éves német lányt. Az tettesek közül heten szíriai migránsok voltak. A 22 éves elsőrendű gyanúsítottat kiskorúként fogják kezelni a német bíróságon, mivel a bűntény elkövetésekor még nem számított nagykorúnak.

"Bud Spencer egy jóságos óriás volt, aki szerette a magyarokat"

"Bud Spencer egy jóságos óriás volt, aki szerette a magyarokat"

csak neked, csak most

Nemsokára a mozikba kerül a "Piedone nyomában" című, Bud Spencer életét feldolgozó portréfilm. Ez alkalomból beszélgettünk Király Leventével, a film rendezőjével, hogy rávilágítsunk pár dologra: milyen ember is volt Bud Spencer, azaz Carlo Pedersoli a magánéletében, hogyan viszonyult családjához, a magyarokhoz és a kereszténységhez.

Van egy komoly mulasztása a Magyar Tudományos Akadémiának, amiről mélyen hallgat

Az ellenzéki sajtó tele van az MTA működését átláthatóbbá tenni akaró kormányzati szándék elleni politikai sivalkodással. A ballib megmondóemberek reggeltől estig a tudomány szabadságát féltik a Fidesz képzeletbeli diktatúrájától, miközben viszont arról mélyen hallgatnak, hogy a valóságban az MTA tevékenysége teljesen átláthatatlan, nem utolsósorban azért, mert az Akadémia évtizedek óta nem hajlandó kommunikálni semmit a tevékenységéről a közvélemény felé.

Szijjártó: Sorost a víziója miatt kritizálja a magyar kormány

Szijjártó: Sorost a víziója miatt kritizálja a magyar kormány

kétharmad

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Jerusalem Post című izraeli lapnak nyilatkozva elmondta, hogy a magyar kormánynak Soros György nézeteivel van problémája, nem pedig a milliárdos származásával.

Miért fáj az Indexnek, ha muszlim migránsok helyett magyarokon segítünk?

Miért fáj az Indexnek, ha muszlim migránsok helyett magyarokon segítünk?

kinyílott a pitypang

Hatalmas sivalkodásba kezdtek az idegenszívű propagandagyárak amiatt, mert a kormány - a magyar honosítási törvényekkel összhangban - venezuelai magyaroknak nyújtott segítséget.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére