Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
közeleg a tél
 
 
 
 

Orbán: sehol sem írják elő a nemzeti öngyilkosságot

2017. január 12. 11:18

A következő években sem fog megszűnni a magyar határra nehezedő nyomás, ezért a határvédelem továbbra is kiemelt fontosságú nemzetbiztonsági ügy – jelentette ki Orbán Viktor.
Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

A miniszterelnök a határvadász-képzés első ütemében részt vevő állomány ünnepélyes eskütételén elmondta, hogy a határvadászok arra tettek esküt, hogy megvédjék a magyar embereket és Magyarország határait.

Ezzel Európát is védik, ahogy ez mifelénk az utóbbi 500 évben lenni szokott”

– jelentette ki Orbán Viktor.

A miniszterelnök elmondta, hogy a tények nem azt mutatják, hogy akik ide jönnek, azok a mi törvényeink szerint akarnak élni. Ők a saját életüket szeretnék folytatni, csak éppen európai életszínvonalon, vagy épp abban az országban, ahova az európai bürokraták szét akarják osztani őket. Brüsszelből tehát továbbra sem várhatunk megoldást, így „nekünk kell megvédenünk saját magunkat”.

A honvédség és a rendőrség munkájának köszönhetően Magyarország ma az Európai Unió egyik legbiztonságosabb országa. „Nálunk nincs terrorizmus, nincs tömeges erőszak, nem hajtanak teherautóval ünneplő emberek közé”, de mindez nem jelenti azt, hogy a magyarokkal ne fordulhatnának elő ilyen szörnyűségek – jelentette ki Orbán.

Az illegális bevándorlókkal együtt terroristák is érkeztek Európába, ezért pedig ártatlan emberek vesztették életüket, és fizettek életükkel a saját országuk gyengeségért. Orbán Viktor hangsúlyozta, hogy a migránsok áldozatok is, az embercsempészek, a beengedést és meghívást ígérgető európai politikusok, valamint saját illúzióik áldozatai.

Értjük őket, de nem engedhetünk a követelésüknek, nem engedhetjük be őket Európába. Az emberi jogok sehol sem írják elő a nemzeti öngyilkosságot”

– mondta a kormányfő.

A kontinens tehát jobban járt volna, ha nem támadja a magyar megoldásokat, melyek működőképesnek bizonyultak – jelentette ki a miniszterelnök, majd hozzátette:

Tettekkel bizonyítottuk, hogy megálljt lehet parancsolni a bevándorlásnak”

Orbán Viktor kiemelte, hogy a kormány továbbra is biztosítja a határvédelem három vonalának fizikai, jogi és emberi feltételeit. A kormányfő végül megköszönte a határvadászoknak, hogy volt bátorságuk vállalni ezt a szolgálatot.

Az 532 tiszthelyettes rendőr ünnepélyes eskütételén a hozzátartozók mellett jelen volt Pintér Sándor belügyminiszter, Simicskó István honvédelmi miniszter és Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója is.

OLVASTAD MÁR?

közeleg a tél
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Egy hatalmas villanás szelte át az űr sötétjét

Két neutroncsillag ütközése során keletkezett gravitációs hullámokat figyeltek meg a LIGO-Virgo tudományos együttműködés kutatói. A legújabb felfedezéssel a gravitációs hullámok mellett már optikailag megfigyelhető jeleket is sikerült detektálni, ami a "többcsatornás csillagászat" megszületéséhez vezetett.

Újabb mozgolódás a balkáni migránsútvonalon

Újabb mozgolódás a balkáni migránsútvonalon

amerika, london, párizs

Növekedett a migránsok száma Bosznia-Hercegovinában.

Így búcsúzott Bernd Storck

Így búcsúzott Bernd Storck

hajrá, magyarok!

A labdarúgó-válogatott volt edzője búcsúzóul elmondta, hogy a fejlődés már elindult a magyar labdarúgásban, és további alázatos munkával fenn is tartható.

Vajon a liberális kanadai kormány engedi majd, hogy Québec betiltsa a burkát?

Vajon a liberális kanadai kormány engedi majd, hogy Québec betiltsa a burkát?

amerika, london, párizs

Bár nagyon kicsi az esély arra, hogy engedélyezzék a teljes testet elfedő, a muszlim nők számára kötelezően hordandó ruhadarab betiltását, Québec mégis szigorítana.

Afrikában legyenek a hotspotok, ne Európában!

A Migrációkutató Intézet szerint afrikai hotspotok létrehozása jelentősen csökkentené a Földközi-tengernél tapasztalható migrációs nyomást, orvosolná a katasztrofális líbiai humanitárius helyzetet, és apasztaná az embercsempész és dzsihadista csoportok bevételeit.

A rendőrök hétvégén és ünnepnapokon nem figyelték meg Anis Amrit, a berlini terroristát

A rendőrök hétvégén és ünnepnapokon nem figyelték meg Anis Amrit, a berlini terroristát

amerika, london, párizs

Bruno Jost különleges nyomozó lezárta a berlini terrortámadással kapcsolatos vizsgálatát. Az eredményekből kiderült, hogy a rendőröknek lehetősége volt még időben elkapni Amrit.

Bannon: a lázadás tovább folytatódik 2018-ban

Bannon: a lázadás tovább folytatódik 2018-ban

amerika, london, párizs

Steve Bannon, Donald Trump elnök egykori tanácsadója és a Breitbart News ügyvezető elnöke arra figyelmeztetett, hogy hiba megbízni a Szilícium-völgy uraiban és a washingtoni elitben.

Szabadon bűnözhetsz két hétig Budapesten

Van egy felfestett buszsáv, amit büntetlenül lehet használni, csak épp senki sem tud róla.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére