Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a Lázadókhoz!”
közeleg a tél
 
 
 
 

Orbán: sehol sem írják elő a nemzeti öngyilkosságot

2017. január 12. 11:18

A következő években sem fog megszűnni a magyar határra nehezedő nyomás, ezért a határvédelem továbbra is kiemelt fontosságú nemzetbiztonsági ügy – jelentette ki Orbán Viktor.
Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

A miniszterelnök a határvadász-képzés első ütemében részt vevő állomány ünnepélyes eskütételén elmondta, hogy a határvadászok arra tettek esküt, hogy megvédjék a magyar embereket és Magyarország határait.

Ezzel Európát is védik, ahogy ez mifelénk az utóbbi 500 évben lenni szokott”

– jelentette ki Orbán Viktor.

A miniszterelnök elmondta, hogy a tények nem azt mutatják, hogy akik ide jönnek, azok a mi törvényeink szerint akarnak élni. Ők a saját életüket szeretnék folytatni, csak éppen európai életszínvonalon, vagy épp abban az országban, ahova az európai bürokraták szét akarják osztani őket. Brüsszelből tehát továbbra sem várhatunk megoldást, így „nekünk kell megvédenünk saját magunkat”.

A honvédség és a rendőrség munkájának köszönhetően Magyarország ma az Európai Unió egyik legbiztonságosabb országa. „Nálunk nincs terrorizmus, nincs tömeges erőszak, nem hajtanak teherautóval ünneplő emberek közé”, de mindez nem jelenti azt, hogy a magyarokkal ne fordulhatnának elő ilyen szörnyűségek – jelentette ki Orbán.

Az illegális bevándorlókkal együtt terroristák is érkeztek Európába, ezért pedig ártatlan emberek vesztették életüket, és fizettek életükkel a saját országuk gyengeségért. Orbán Viktor hangsúlyozta, hogy a migránsok áldozatok is, az embercsempészek, a beengedést és meghívást ígérgető európai politikusok, valamint saját illúzióik áldozatai.

Értjük őket, de nem engedhetünk a követelésüknek, nem engedhetjük be őket Európába. Az emberi jogok sehol sem írják elő a nemzeti öngyilkosságot”

– mondta a kormányfő.

A kontinens tehát jobban járt volna, ha nem támadja a magyar megoldásokat, melyek működőképesnek bizonyultak – jelentette ki a miniszterelnök, majd hozzátette:

Tettekkel bizonyítottuk, hogy megálljt lehet parancsolni a bevándorlásnak”

Orbán Viktor kiemelte, hogy a kormány továbbra is biztosítja a határvédelem három vonalának fizikai, jogi és emberi feltételeit. A kormányfő végül megköszönte a határvadászoknak, hogy volt bátorságuk vállalni ezt a szolgálatot.

Az 532 tiszthelyettes rendőr ünnepélyes eskütételén a hozzátartozók mellett jelen volt Pintér Sándor belügyminiszter, Simicskó István honvédelmi miniszter és Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója is.

OLVASTAD MÁR?

közeleg a tél
 
 
 
 
Az EB alelnöke Magyarország és Lengyelország elleni fellépésre buzdítja a tagállamokat

Az EB alelnöke Magyarország és Lengyelország elleni fellépésre buzdítja a tagállamokat

amerika, london, párizs

Frans Timmermans nem adja alább egy jó kis jogállami sivalkodásnál. A holland szociáldemokrata politikus meg is mutatta, hogyan kell ezt csinálni egy jó kis német lapinterjúban.

Pornót nézetett a 10 éves áldozatával a migráns, majd megerőszakolta

Pornót nézetett a 10 éves áldozatával a migráns, majd megerőszakolta

amerika, london, párizs

Az erőszakoló migráns most azért könyörög, hogy a svéd kormány ne toloncolja vissza Irakba.

Magyarországon fogták el korábban a londoni merénylőt

Magyarországon fogták el korábban a londoni merénylőt

amerika, london, párizs

Az idő haladtával egyre többet tudni a londoni merénylőről. Abu Izzadeen jamaicai származású brit iszlamista hitszónokot 2015. novemberében Lőkösházán is elfogták.

Az ISIS radikális hitszónoka volt a londoni terrorista

A brit Channel 4 úgy tudja, hogy a szerdai merénylő a terrorszervezet brit toborzója és radikális térítője, Abu Izzadeen volt.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Terror Londonban; A francia muszlim fiatalok elfogadják a terrorizmust; Brüsszelben tárgyalják a vérlázító Benes-dekrétumok ügyét. A nap legfontosabb hírei, szerintünk.

Szijjártó adna egy pofont a terrorizmusnak

A külgazdasági és külügyminiszter a szerdán Washingtonban megrendezett terrorellenes nemzetközi konferencián felajánlotta a magyar katonai részvétel növelését és meghosszabbítását Irakban.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére