Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Orbán: "meg akarjuk védeni a saját mostani életünket"

2018. március 30. 09:14

Orbán Viktor péntek reggel a Kossuth Rádióban azt mondta, hogy a kereszténység hitbéli kérdés és ez a keresztény hit kultúrát is létrehozott. A miniszterelnök szerint ettől érezzük magunkat itthon Európában. A kormányfő kifejtette, hogy Európában mindenki keresztény, függetlenül attól, hogy miként talál utat Istenhez.

A kereszténység Európában politikai kérdéssé vált. Az a kérdés, hogy meg tudjuk-e őrizni az eddig elfogadott felfogást. A Nyugat-Európában élő fiatalok még látni fogják, hogy elveszítik a keresztény Európát, és a saját világukban kisebbségbe kerülnek majd"

– fogalmazott Orbán Viktor, majd hozzátette, hogy ez a veszély mindenki feje felett ott lebeg

A miniszterelnök szerint a kérdés az, milyen választ adnak erre az országok. Van olyan ország, amelyik erre elfogadóan, úgymond a nyitott társadalom formájában határvédelem nélkül reagál.

Fotó: Kozma Zsuzsi

Vannak társadalmak, nemzetek, közösségek – ilyen a közép-európaiak többsége, benne mi magyarok is –, akik meg akarjuk védeni a saját mostani életünket. Szívesen segítünk bajbajutottaknak, oda hajlandóak vagyunk segélyt és segítséget vinni, de nem akarjuk tönkretenni az életünket, nem akarjuk a bajt ide hozni"

– mondta.

A kormányfő szerint két ok miatt nehéz meggyőzni a nyugat-európai vezetőket. A modern európai politikában a legtöbb vezető a jelen időben él, ezért a döntéseknél a választási ciklusok a meghatározóak, azaz négy évnél hosszabb időintervallum háttérbe kerül.

Ezek a migrációs folyamatok hosszabb időintervallumról szólnak. A brüsszeli vezetők az átlagos emberektől eltérő, tőlük különböző világban élnek. Nem ott, ahol a migráció és a bevándorlás problémái jelentkeznek. Védett kerületekben, biztonságosabb környezetben, ezért az ő életük látványosan nem változik meg a migráció kérdése kapcsán"

– ismertette Orbán Viktor, aki szerint Magyarországon a politika nem karrierpálya, de ennek a munkának a különlegessége, hogy egy hosszú távú jövőért kell felelős döntéseket hozni.

A magyaroknak van a közelmúltból személyes tapasztalata a váratlan, migrációs támadásról. Elég ha visszaemlékezünk 2015-re, miként nézett ki a Keleti pályaudvar környéke. Természetes, hogy azokban az országokban, ahol jelenleg nincsenek migránsok, erősebb a politikai hangulat, hiszen ahol jelen vannak, az a kérdés, miként éljenek együtt az emberek a bevándorlókkal, míg ahol még nincsenek jelen, az a kérdés, hogy akarnak-e az emberek együtt élni velük"

– mondta a kormányfő, majd hozzátette, hogy hitelt érdemlő információk és hangfelvételek láttak napvilágot az utóbbi időben a Soros-hálózat működése kapcsán. Ha valaki eddig nem akart hinni a politikusok által elmondottaknak vagy az összeesküvés-elméletekben, a nyilvánosságra került felvételek alapján már hihet a saját szemének és fülének.

Orbán Viktor úgy fogalmazott, hogy a Soros-pénzből beszervezett aktivistákat különböző NGO-ba szervezik, amelyek aztán megtámadják a bevándorlásellenes kormányokat Európában. Céljuk bevándorlókontinenssé tenni Európát, kicserélve annak szereplőit, megváltoztatva alapját.

A miniszterelnök szerint Magyarországon nagyjából kétezer fizetett ember lehet, aki Soros György zsoldjából él és feladatuk, hogy megbuktassák a választási kampány során a kormányt. A kormányfő hozzátette, hogy a jelenlegi kormánynak elég sok tudása van róluk: információk, jelentések, nevek. Ezért alkotta meg a kormány a Stop Sorost, amely nemzetbiztonsági kérdésnek minősíti a bevándorlást.

Magyarország sorsa szempontjából a legfontosabb kérdés most a bevándorlás. Hiába fejlődik az ország, hiába érünk el sikereket, ha ezen erőforrások a bevándorlás hatására nem a magyar emberekhez, hanem a bevándorlókhoz kerülne, hiszen őket kellene befogadnunk és fenntartanunk"

– közölte a miniszterelnök, majd arra kérte a választókat, hogy ne csak a jelenre, hanem a jövőre is gondoljanak.

Két jövő lehetősége előtt áll az ország: vagy nemzeti kormány lesz és marad most Magyarország magyar ország és harcolni fog egy európai Európáért, vagy egy internacionalista kormány, amelyet Soros György állít majd fel, és akkor Magyarország bevándorlóország lesz"

– mondta a kormányfő.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Finnek kipipálva, nyert a magyar válogatott

Finnek kipipálva, nyert a magyar válogatott

hajrá, magyarok!

A magyar válogatott Finnország ellen zárta a Nemzetek Ligája C divíziójának 2. csoportjában a küzdelmeket. Győzelemmel!

Most már politikai lúzerképzést is kaphatsz Vona Gábortól

Most már politikai lúzerképzést is kaphatsz Vona Gábortól

kinyílott a pitypang

A Jobbik egykori bukott elnöke, Vona Gábor politikai tanfolyamot tart december 8-án.

Szanaszét hazudják a vörös terrort a balos történészek

Szanaszét hazudják a vörös terrort a balos történészek

kinyílott a pitypang

Vörös terror. Ha kell, ha nem: jobbról és balról is ugranak a témára. Most épp a baloldali történetírás ragadta meg az alkalmat, hogy egy történelemhamisítással felérő mosdatást vigyen véghez Szamuely Tiborék "munkássága" kapcsán. Felkészül a jobboldal.

Merkel ellenfele sincs kibékülve az ENSZ globális migrációs csomagjával

Miután a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) Szász-Anhalt tartományi szervezete elutasította az ENSZ globális migrációs csomagját a hét végi kongresszusán és felszólította a szövetségi kormányt, megszólalt a leköszönő CDU-elnök lehetséges utódja, Jens Spahn is.

Merkelnél bujkált Macron, majd programot hirdetett

Merkelnél bujkált Macron, majd programot hirdetett

amerika, london, párizs

Miközben Franciaországban polgárháborús állapotok uralkodnak, addig a francia köztársasági elnök, Emmanuel Macron Németországban pitizett a német kancellárnál, Angela Merkelnél.

Centenáriumi megemlékezést és autonómiatüntetést tartottak Sepsiszentgyörgyön

Centenáriumi megemlékezést és autonómiatüntetést tartottak Sepsiszentgyörgyön

amerika, london, párizs

Az utóbbi száz év jogküzdelmeit felidéző centenáriumi nagygyűlést, Székelyföldnek területi autonómiát követelő tüntetést tartottak vasárnap Sepsiszentgyörgy főterén, amelyen a szónokok az 1918-as gyulafehérvári határozatban tett, máig beváltatlan autonómiaígéretet kérték számon Bukaresten.

Mozgalmat indított a hazug polgármester

Mozgalmat indított a hazug polgármester

kinyílott a pitypang

Márki-Zay Péter, aki azzal vétette magát észre, hogy két orbitális hazugsággal szállt be a hódmezővásárhelyi kampányba, most mozgalmat alapított egy csapatnyi értelmiségivel. Végre egy új, "független" mozgalom, amely az EU-s és az önkormányzati választáson is darálja az ellenzéki pártokat az összefogás-mantrával.

Trump Soros migránsairól: ha valóban utálják az országokat, ahonnan jöttek, miért lengetik a zászlóikat?

Trump Soros migránsairól: ha valóban utálják az országokat, ahonnan jöttek, miért lengetik a zászlóikat?

amerika, london, párizs

Az USA felé tartó migránskaraván tagjai elvileg azért indultak útnak, mert félnek saját hazájukban élni, mégis milyen büszkén lengetik nemzetük zászlóit - írta Donald Trump amerikai elnök Twitter-bejegyzésében.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére