Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Orbán: "meg akarjuk védeni a saját mostani életünket"

2018. március 30. 09:14

Orbán Viktor péntek reggel a Kossuth Rádióban azt mondta, hogy a kereszténység hitbéli kérdés és ez a keresztény hit kultúrát is létrehozott. A miniszterelnök szerint ettől érezzük magunkat itthon Európában. A kormányfő kifejtette, hogy Európában mindenki keresztény, függetlenül attól, hogy miként talál utat Istenhez.

A kereszténység Európában politikai kérdéssé vált. Az a kérdés, hogy meg tudjuk-e őrizni az eddig elfogadott felfogást. A Nyugat-Európában élő fiatalok még látni fogják, hogy elveszítik a keresztény Európát, és a saját világukban kisebbségbe kerülnek majd"

– fogalmazott Orbán Viktor, majd hozzátette, hogy ez a veszély mindenki feje felett ott lebeg

A miniszterelnök szerint a kérdés az, milyen választ adnak erre az országok. Van olyan ország, amelyik erre elfogadóan, úgymond a nyitott társadalom formájában határvédelem nélkül reagál.

Fotó: Kozma Zsuzsi

Vannak társadalmak, nemzetek, közösségek – ilyen a közép-európaiak többsége, benne mi magyarok is –, akik meg akarjuk védeni a saját mostani életünket. Szívesen segítünk bajbajutottaknak, oda hajlandóak vagyunk segélyt és segítséget vinni, de nem akarjuk tönkretenni az életünket, nem akarjuk a bajt ide hozni"

– mondta.

A kormányfő szerint két ok miatt nehéz meggyőzni a nyugat-európai vezetőket. A modern európai politikában a legtöbb vezető a jelen időben él, ezért a döntéseknél a választási ciklusok a meghatározóak, azaz négy évnél hosszabb időintervallum háttérbe kerül.

Ezek a migrációs folyamatok hosszabb időintervallumról szólnak. A brüsszeli vezetők az átlagos emberektől eltérő, tőlük különböző világban élnek. Nem ott, ahol a migráció és a bevándorlás problémái jelentkeznek. Védett kerületekben, biztonságosabb környezetben, ezért az ő életük látványosan nem változik meg a migráció kérdése kapcsán"

– ismertette Orbán Viktor, aki szerint Magyarországon a politika nem karrierpálya, de ennek a munkának a különlegessége, hogy egy hosszú távú jövőért kell felelős döntéseket hozni.

A magyaroknak van a közelmúltból személyes tapasztalata a váratlan, migrációs támadásról. Elég ha visszaemlékezünk 2015-re, miként nézett ki a Keleti pályaudvar környéke. Természetes, hogy azokban az országokban, ahol jelenleg nincsenek migránsok, erősebb a politikai hangulat, hiszen ahol jelen vannak, az a kérdés, miként éljenek együtt az emberek a bevándorlókkal, míg ahol még nincsenek jelen, az a kérdés, hogy akarnak-e az emberek együtt élni velük"

– mondta a kormányfő, majd hozzátette, hogy hitelt érdemlő információk és hangfelvételek láttak napvilágot az utóbbi időben a Soros-hálózat működése kapcsán. Ha valaki eddig nem akart hinni a politikusok által elmondottaknak vagy az összeesküvés-elméletekben, a nyilvánosságra került felvételek alapján már hihet a saját szemének és fülének.

Orbán Viktor úgy fogalmazott, hogy a Soros-pénzből beszervezett aktivistákat különböző NGO-ba szervezik, amelyek aztán megtámadják a bevándorlásellenes kormányokat Európában. Céljuk bevándorlókontinenssé tenni Európát, kicserélve annak szereplőit, megváltoztatva alapját.

A miniszterelnök szerint Magyarországon nagyjából kétezer fizetett ember lehet, aki Soros György zsoldjából él és feladatuk, hogy megbuktassák a választási kampány során a kormányt. A kormányfő hozzátette, hogy a jelenlegi kormánynak elég sok tudása van róluk: információk, jelentések, nevek. Ezért alkotta meg a kormány a Stop Sorost, amely nemzetbiztonsági kérdésnek minősíti a bevándorlást.

Magyarország sorsa szempontjából a legfontosabb kérdés most a bevándorlás. Hiába fejlődik az ország, hiába érünk el sikereket, ha ezen erőforrások a bevándorlás hatására nem a magyar emberekhez, hanem a bevándorlókhoz kerülne, hiszen őket kellene befogadnunk és fenntartanunk"

– közölte a miniszterelnök, majd arra kérte a választókat, hogy ne csak a jelenre, hanem a jövőre is gondoljanak.

Két jövő lehetősége előtt áll az ország: vagy nemzeti kormány lesz és marad most Magyarország magyar ország és harcolni fog egy európai Európáért, vagy egy internacionalista kormány, amelyet Soros György állít majd fel, és akkor Magyarország bevándorlóország lesz"

– mondta a kormányfő.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Miért Magyarország? Miért Debrecen?

A BMW és Gyurcsány beszéde.

889
Cseh lap: az EU liberális demokráciája pont olyan, mint a szovjet népi demokrácia volt

Cseh lap: az EU liberális demokráciája pont olyan, mint a szovjet népi demokrácia volt

amerika, london, párizs

Magyarország és az Európai Unió vitájában Csehországnak a saját érdekében ki kell állnia Magyarország mellett - írta szerdán a Lidové Noviny című cseh konzervatív napilap.

Rögtön az első meccs sorsdöntő lehet a Vidinek az El-ben

Rögtön az első meccs sorsdöntő lehet a Vidinek az El-ben

hajrá, magyarok!

Csütörtökön a BATE Boriszov ellen kezdi meg szereplését a magyar csapat az Európa-liga csoportkörében.

Évek óta azon dolgoznak Merkelék, hogy átvegyék a határőrizetet

Évek óta azon dolgoznak Merkelék, hogy átvegyék a határőrizetet

amerika, london, párizs

A brüsszeli elit már évek óta arra készül, hogy ők mondják meg a nemzetállamoknak, ki léphet be Európába, így Magyarország területére is, és ki nem.

Elmarad az apokalipszis: közel a Brexit-megállapodás

Az EU bejelentette, hogy tud megoldást az észak-írországi határ kérdésére, vagyis arra a problémakörre, amely a leginkább foglalkoztatja a briteket a Brexit kapcsán. Eközben Theresa May brit miniszterelnök levelet írt az egyik legnagyobb német lapba, a Die Weltbe. A Brexit kérdése az uniós állam- és kormányfők ma kezdődő, informális találkozóján is szóba kerül.

Még a "toleráns" nyugat-európaiak sem viselik el a nők burkába kényszerítését

Még a "toleráns" nyugat-európaiak sem viselik el a nők burkába kényszerítését

amerika, london, párizs

Nyugat-Európa mind több állama döbben rá talán túl későn, hogy a bevándorlással nemcsak az olcsó és képzetlen munkaerő áramlott be az országukba, hanem a migránsok magukkal hoztak olyan szokásokat is, amelyek az európai értékekkel összeegyeztethetetlenek. Ilyen például a nők hidzsábba és burkába kényszerítése, amely mind több EU-tagállamban lesz illegális. A Pew Research közvélemény-kutató cég arra volt kíváncsi, hogy ezek a lépések tükrözik-e a átlagemberek véleményét.

Katasztrofális a svéd határvédelem

Katasztrofális a svéd határvédelem

amerika, london, párizs

Egy, a választásokig visszatartott jelentés szerint katasztrofális az, ami jelenleg Svédország határain zajlik.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére