Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
közeleg a tél
 
 
 
 

Orbán: jobb, ha a magyarok tudják, mi Soros György terve

2017. július 7. 08:58

Soros György bevándorlási tervét hajtják végre Brüsszelben, és helyes, ha a magyarok tudnak erről - jelentette ki Orbán Viktor.

Soros György tervének egyik pontja az, hogy évente egymillió migránst hozzanak be Európába, a milliárdos tervének második pontja pedig a tervezett európai menekültügyi hatóság, amely – mint a kormányfő fogalmazott – elvenné a hatáskört a tagállami hatóságoktól.

A miniszterelnök a Kossuth Rádiónak adott interjúban a jelenlegi plakátkampány kapcsán elmondta, hogy jobb, ha a magyar választók tudják, mi Soros György terve. Orbán Viktor szerint az új menekültügyi ügynökség felállítása is csak egy újabb meghívólevél lehet a gazdasági bevándorlóknak. „Nem mi döntenénk el, kit fogadunk be”, ahogy a migránsok szétosztásáról sem – mondta a miniszterelnök.

Orbán Viktor

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Orbán Viktor szerint mindenki tudja, hogy bevándorlásügyben Magyarországnak van igaza – ez ma már „közhely” Európában –, és ezt négyszemközt szinte minden miniszterelnök el is ismeri. Ám Európát nem az emberek, hanem a közvélemény alakítói irányítják, akik ideológiailag, pénzügyi érdekeiket tekintve a liberalizmushoz kötődnek, és a saját országaik ellenében döntenek – tette hozzá.

Az NGO-król (nem kormányzati szervezetek) szólva a kormányfő elmondta, hogy azok nem igazi civil szervezetek, a civil szó megtévesztő,

az egész világ látja, hogy van egy pénzügyi központ, egy milliárdos, aki mindenkit támogat, aki a terve megvalósítását segíti.”

Az egyetlen megoldás a bevándorlási válságra a magyar kormányfő szerint az, ha Líbiában állítják meg a migránsokat.

A magyarok nem masíroztak át a határokon, hanem a határőrök utasítását követve menekülttáborokba mentek – utalt Frans Timmermans kijelentésére Orbán Viktor.

Közös nevezőn a V4 és az USA

A V4 és az Egyesült Államok álláspontja a bevándorlási kérdésben megegyezik. Vannak gazdasági együttműködések, látjuk az amerikai magáncégek magyarországi befektetéseit, amelyek minden évben rekordot döntenek, és van katonapolitikai együttműködésünk – jelentette ki a miniszterelnök.

Orbán Viktor elmondta, hogy kétségkívül van rivalizálás az orosz és az amerikai gáz között, aki szerint versenyezzenek ők a magyarok pénzéért. Ne reménykedjen Ausztria, hogy meg tudja bontani a V4 egységét, erős a visegrádi országok szövetsége – reagált az osztrák kancellár csütörtökön nyilvánosságra hozott szavaira.

A vizes vb-vel kapcsolatban a miniszterelnök kijelentette, szintet lépett Magyarország, hiszen még soha nem volt itthon ilyen nagy rendezvény. Hozzátette, hogy a vizes vb miatt két év alatt nagyot fejlődött Budapest, ami jó a város lakóinak is. Magyarország többre képes – tette hozzá.

OLVASTAD MÁR?

közeleg a tél
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Nyugat-európai kolóniák jönnek létre hazánkban, mert itt biztonság van

Nyugat-európai kolóniák jönnek létre hazánkban, mert itt biztonság van

közeleg a tél

Egyre többen érkeznek hazánkba a nyugat-európai országokból, mivel nálunk nincs jelen az iszlám a mindennapokban és nem kell félni egy esetleges terrortámadástól.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Merkelék már megint nem tudtak megegyezni; A legújabb közel-keleti darázsfészekről beszélgetett Trump és Macron; Hirtelen meghalt a katalán kormánytagok ellen vádat emelő spanyol főügyész - a nap legfontosabb hírei a 888-on.

Merkelék már megint nem tudtak megegyezni

Merkelék már megint nem tudtak megegyezni

amerika, london, párizs

Ismételten kudarcba fulladtak a vasárnap késő estére időzített berlini egyeztetések a CDU/CSU jobbközép pártszövetség, a liberális FDP és a Zöldek első közös kormányának megalakításáról, mivel az FDP kivonult a tárgyalásokról. Merkel ezután jelentette be, hogy az újbóli sikertelen tárgyalásról értesíteni fogja Frank-Walter Steinmeier államfőt.

Már alakulóban van a magyarok melletti koalíció az EU-ban

Járóka Lívia, a múlt héten megválasztott EP-alelnök a Magyar Időknek elmondta, bízik abban, hogy az unió idővel talál egy minden tagállamnak megfelelő konszenzusos megoldást a migrációval kapcsolatban.

Komédia: Mugabe nem mond le

Komédia: Mugabe nem mond le

amerika, london, párizs

A várakozásokkal ellentétben nem jelentette be lemondását vasárnap esti televíziós beszédében Robert Mugabe zimbabwei államfő, és közölte, hogy ő fog elnökölni pártja decemberi kongresszusán.

Ezúttal a német hadseregben robbant a szexbotrány

Ezúttal a német hadseregben robbant a szexbotrány

amerika, london, párizs

A szexuális zaklatások lelepleződése úgy tűnik az egész világon végigsöpör: most a Bundeswehr magyarázkodhat.

A migránsválságba törhet bele Merkel koalíciós-bicskája

A migránsválságba törhet bele Merkel koalíciós-bicskája

amerika, london, párizs

Annak ellenére, hogy a németországi koalíciós tárgyalásokon lassanként közelednek az álláspontok a legtöbb kérdésben, a migránsválság kezeléséről nem tudnak megállapodni a pártok.

Brüsszeli bürokraták szeszcsempészhálózatot működtettek Afganisztánban

Az Európai Unió afganisztáni képviseletének több alkalmazottját azzal vádolják, hogy saját fogyasztásra rendelt szeszesitalokat adtak el a kabuli feketepiacon. Az ügyben vizsgálat indult.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére