Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
közeleg a tél
 
 
 
 

Orbán: jobb, ha a magyarok tudják, mi Soros György terve

2017. július 7. 08:58

Soros György bevándorlási tervét hajtják végre Brüsszelben, és helyes, ha a magyarok tudnak erről - jelentette ki Orbán Viktor.

Soros György tervének egyik pontja az, hogy évente egymillió migránst hozzanak be Európába, a milliárdos tervének második pontja pedig a tervezett európai menekültügyi hatóság, amely – mint a kormányfő fogalmazott – elvenné a hatáskört a tagállami hatóságoktól.

A miniszterelnök a Kossuth Rádiónak adott interjúban a jelenlegi plakátkampány kapcsán elmondta, hogy jobb, ha a magyar választók tudják, mi Soros György terve. Orbán Viktor szerint az új menekültügyi ügynökség felállítása is csak egy újabb meghívólevél lehet a gazdasági bevándorlóknak. „Nem mi döntenénk el, kit fogadunk be”, ahogy a migránsok szétosztásáról sem – mondta a miniszterelnök.

Orbán Viktor

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Orbán Viktor szerint mindenki tudja, hogy bevándorlásügyben Magyarországnak van igaza – ez ma már „közhely” Európában –, és ezt négyszemközt szinte minden miniszterelnök el is ismeri. Ám Európát nem az emberek, hanem a közvélemény alakítói irányítják, akik ideológiailag, pénzügyi érdekeiket tekintve a liberalizmushoz kötődnek, és a saját országaik ellenében döntenek – tette hozzá.

Az NGO-król (nem kormányzati szervezetek) szólva a kormányfő elmondta, hogy azok nem igazi civil szervezetek, a civil szó megtévesztő,

az egész világ látja, hogy van egy pénzügyi központ, egy milliárdos, aki mindenkit támogat, aki a terve megvalósítását segíti.”

Az egyetlen megoldás a bevándorlási válságra a magyar kormányfő szerint az, ha Líbiában állítják meg a migránsokat.

A magyarok nem masíroztak át a határokon, hanem a határőrök utasítását követve menekülttáborokba mentek – utalt Frans Timmermans kijelentésére Orbán Viktor.

Közös nevezőn a V4 és az USA

A V4 és az Egyesült Államok álláspontja a bevándorlási kérdésben megegyezik. Vannak gazdasági együttműködések, látjuk az amerikai magáncégek magyarországi befektetéseit, amelyek minden évben rekordot döntenek, és van katonapolitikai együttműködésünk – jelentette ki a miniszterelnök.

Orbán Viktor elmondta, hogy kétségkívül van rivalizálás az orosz és az amerikai gáz között, aki szerint versenyezzenek ők a magyarok pénzéért. Ne reménykedjen Ausztria, hogy meg tudja bontani a V4 egységét, erős a visegrádi országok szövetsége – reagált az osztrák kancellár csütörtökön nyilvánosságra hozott szavaira.

A vizes vb-vel kapcsolatban a miniszterelnök kijelentette, szintet lépett Magyarország, hiszen még soha nem volt itthon ilyen nagy rendezvény. Hozzátette, hogy a vizes vb miatt két év alatt nagyot fejlődött Budapest, ami jó a város lakóinak is. Magyarország többre képes – tette hozzá.

OLVASTAD MÁR?

közeleg a tél
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Elérkezett a jövő egy zalai kórházban

Elérkezett a jövő egy zalai kórházban

közeleg a tél

Nem akármilyen fejlesztést jelentettek be a vidéki kórházban.

Megfosztottak egy ukrán kormányzót ukrán állampolgárságától

Megfosztottak egy ukrán kormányzót ukrán állampolgárságától

amerika, london, párizs

Petro Porosenko ukrán elnök rendeletben döntött Miheil Szaakasvili volt odesszai kormányzó és Georgia egykori államfőjének ukrán állampolgárságáról - írja az MTI.

Irán fegyverkezésbe kezd, válaszul az amerikai szankciókra

Irán már megszokta, hogy a szankciók árnyékába éljen és tovább növeli védelmi képességeit válaszul a legújabb amerikai szankciókra - mondta Hasszán Roháni iráni miniszterelnök.

Atommal fenyeget Észak-Korea

Atommal fenyeget Észak-Korea

amerika, london, párizs

A kemény fenyegetéshez elég volt egyetlen nyilatkozat a CIA igazgatójának részéről.

Egy évvel ezelőtt gyilkolták meg brutálisan a dzsihadisták a francia papot

Egy évvel ezelőtt gyilkolták meg brutálisan a dzsihadisták a francia papot

amerika, london, párizs

Éppen egy évvel ezelőtt, július 26-án gyilkolták meg Jacque Hamel katolikus papot misézés közben, rá emlékeztek a mai napon - számol be a Hirado.hu.

Német dzsihádista nőket találtak Moszulban

Az Iszlám Állam terrorszervezethez tartozó öt német nőt vettek őrizetbe Moszulban - jelentette a dpa német hírügynökség az iraki terrorellenes erők egyik tisztségviselőjére hivatkozva.

Vajon sikerül-e a nagy ellenzéki összekapaszkodás?

Vajon sikerül-e a nagy ellenzéki összekapaszkodás?

kinyílott a pitypang

A Jobbik, az MSZP és az LMP összefogását sürgetik értelmiségi körök Róna Péter közgazdász, az LMP programírójának vezetésével - értesült a Magyar Idők. A lehetséges együttműködésről meg is kezdődtek az informális egyeztetések, az alku legnehezebb részét a lap szerint az MSZP jelenti.

Korábban is milliárdokat kapott az Index és az RTL

Korábban is milliárdokat kapott az Index és az RTL

közeleg a tél

Hangosan sivalkodik az ellenzéki sajtó az állami reklámköltésekről, érdekes módon azonban ezek a médiumok (Magyar Nemzet, Index, RTL-csoport) a baloldali, majd a későbbi, 2010-2014 közti időszakban egy rossz szót sem szóltak az állami hirdetések miatt.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére