Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
közeleg a tél
 
 
 
 

Orbán: jobb, ha a magyarok tudják, mi Soros György terve

2017. július 7. 08:58

Soros György bevándorlási tervét hajtják végre Brüsszelben, és helyes, ha a magyarok tudnak erről - jelentette ki Orbán Viktor.

Soros György tervének egyik pontja az, hogy évente egymillió migránst hozzanak be Európába, a milliárdos tervének második pontja pedig a tervezett európai menekültügyi hatóság, amely – mint a kormányfő fogalmazott – elvenné a hatáskört a tagállami hatóságoktól.

A miniszterelnök a Kossuth Rádiónak adott interjúban a jelenlegi plakátkampány kapcsán elmondta, hogy jobb, ha a magyar választók tudják, mi Soros György terve. Orbán Viktor szerint az új menekültügyi ügynökség felállítása is csak egy újabb meghívólevél lehet a gazdasági bevándorlóknak. „Nem mi döntenénk el, kit fogadunk be”, ahogy a migránsok szétosztásáról sem – mondta a miniszterelnök.

Orbán Viktor

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Orbán Viktor szerint mindenki tudja, hogy bevándorlásügyben Magyarországnak van igaza – ez ma már „közhely” Európában –, és ezt négyszemközt szinte minden miniszterelnök el is ismeri. Ám Európát nem az emberek, hanem a közvélemény alakítói irányítják, akik ideológiailag, pénzügyi érdekeiket tekintve a liberalizmushoz kötődnek, és a saját országaik ellenében döntenek – tette hozzá.

Az NGO-król (nem kormányzati szervezetek) szólva a kormányfő elmondta, hogy azok nem igazi civil szervezetek, a civil szó megtévesztő,

az egész világ látja, hogy van egy pénzügyi központ, egy milliárdos, aki mindenkit támogat, aki a terve megvalósítását segíti.”

Az egyetlen megoldás a bevándorlási válságra a magyar kormányfő szerint az, ha Líbiában állítják meg a migránsokat.

A magyarok nem masíroztak át a határokon, hanem a határőrök utasítását követve menekülttáborokba mentek – utalt Frans Timmermans kijelentésére Orbán Viktor.

Közös nevezőn a V4 és az USA

A V4 és az Egyesült Államok álláspontja a bevándorlási kérdésben megegyezik. Vannak gazdasági együttműködések, látjuk az amerikai magáncégek magyarországi befektetéseit, amelyek minden évben rekordot döntenek, és van katonapolitikai együttműködésünk – jelentette ki a miniszterelnök.

Orbán Viktor elmondta, hogy kétségkívül van rivalizálás az orosz és az amerikai gáz között, aki szerint versenyezzenek ők a magyarok pénzéért. Ne reménykedjen Ausztria, hogy meg tudja bontani a V4 egységét, erős a visegrádi országok szövetsége – reagált az osztrák kancellár csütörtökön nyilvánosságra hozott szavaira.

A vizes vb-vel kapcsolatban a miniszterelnök kijelentette, szintet lépett Magyarország, hiszen még soha nem volt itthon ilyen nagy rendezvény. Hozzátette, hogy a vizes vb miatt két év alatt nagyot fejlődött Budapest, ami jó a város lakóinak is. Magyarország többre képes – tette hozzá.

OLVASTAD MÁR?

közeleg a tél
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Németország választ | Élő közvetítés

Németország választ | Élő közvetítés

amerika, london, párizs

Kövessétek a 888-on a német szövetségi parlamenti választások legfontosabb mozzanatait! Vajon ki lesz Merkel első számú ellenzéke? Milyen koalíciós megállapodás születik? Késő estig tartó közvetítésünkből mindent megtudhattok.

Dieter Stein: "Orbán megvédte a magyar népet"

Dieter Stein: "Orbán megvédte a magyar népet"

Big pikcsör

Exkluzív interjú a Junge Freiheit című német hetilap főszerkesztőjével, Dieter Steinnel a német választásokról, a bevándorlásról, a médiáról és az újságírókról, valamint arról, hogy Orbán megvédte a magyar népet.

London meglebegtette, mennyivel tartozik Brüsszelnek valójában

London meglebegtette, mennyivel tartozik Brüsszelnek valójában

amerika, london, párizs

A Brexitért felelős miniszter vasárnap kifejtette: London jórészt tudja, hogy milyen pénzügyi kötelezettségei lesznek az Európai Unióval szemben tagságuk megszűnése után.

Sziszüphosz is hamarabb felgörgeti a követ, minthogy Ukrajna visszafizesse az IMF-hitelt

Sziszüphosz is hamarabb felgörgeti a követ, minthogy Ukrajna visszafizesse az IMF-hitelt

amerika, london, párizs

Az ukrán nyugdíjreformról szóló kormányzati törvénytervezethez tett parlamenti képviselői kiegészítések komolyan aggasztják a Világbankot és a Nemzetközi Valutaalapot (IMF), és emiatt késhetnek az újabb hitelfolyósításaik.

A gyilkoló migráns azt követeli, engedjék kicsit ki a börtönből, hogy mekizhessen egyet

A migráns brutálisan megölt két ember egy svédországi Ikeában, ám a börtön nem tetszik neki: szeretne kicsit shoppingolni.

Itt van Gyurcsány újabb magyarellenes kijelentése

Itt van Gyurcsány újabb magyarellenes kijelentése

kinyílott a pitypang

Sokan hittük, hogy "Őszöd" után nincs lejjebb - tévedtünk.

Orbán Vietnamban a gazdasági kapcsolatokat erősítheti

Orbán Vietnamban a gazdasági kapcsolatokat erősítheti

közeleg a tél

Orbán Viktor szeptember 24-26. között hivatalos látogatást tesz Vietnamban és Szingapúrban. Két nappal a lengyelországi látogatás után.

Kisgyerekekre kényszerítik a hidzsábokat a brit állami iskolákban

Kisgyerekekre kényszerítik a hidzsábokat a brit állami iskolákban

amerika, london, párizs

Egy elvileg szekuláris társadalomban ilyesmi nem nagyon fordulhatna elő, nem?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére