Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
közeleg a tél
 
 
 
 

Orbán: jobb, ha a magyarok tudják, mi Soros György terve

2017. július 7. 08:58

Soros György bevándorlási tervét hajtják végre Brüsszelben, és helyes, ha a magyarok tudnak erről - jelentette ki Orbán Viktor.

Soros György tervének egyik pontja az, hogy évente egymillió migránst hozzanak be Európába, a milliárdos tervének második pontja pedig a tervezett európai menekültügyi hatóság, amely – mint a kormányfő fogalmazott – elvenné a hatáskört a tagállami hatóságoktól.

A miniszterelnök a Kossuth Rádiónak adott interjúban a jelenlegi plakátkampány kapcsán elmondta, hogy jobb, ha a magyar választók tudják, mi Soros György terve. Orbán Viktor szerint az új menekültügyi ügynökség felállítása is csak egy újabb meghívólevél lehet a gazdasági bevándorlóknak. „Nem mi döntenénk el, kit fogadunk be”, ahogy a migránsok szétosztásáról sem – mondta a miniszterelnök.

Orbán Viktor

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Orbán Viktor szerint mindenki tudja, hogy bevándorlásügyben Magyarországnak van igaza – ez ma már „közhely” Európában –, és ezt négyszemközt szinte minden miniszterelnök el is ismeri. Ám Európát nem az emberek, hanem a közvélemény alakítói irányítják, akik ideológiailag, pénzügyi érdekeiket tekintve a liberalizmushoz kötődnek, és a saját országaik ellenében döntenek – tette hozzá.

Az NGO-król (nem kormányzati szervezetek) szólva a kormányfő elmondta, hogy azok nem igazi civil szervezetek, a civil szó megtévesztő,

az egész világ látja, hogy van egy pénzügyi központ, egy milliárdos, aki mindenkit támogat, aki a terve megvalósítását segíti.”

Az egyetlen megoldás a bevándorlási válságra a magyar kormányfő szerint az, ha Líbiában állítják meg a migránsokat.

A magyarok nem masíroztak át a határokon, hanem a határőrök utasítását követve menekülttáborokba mentek – utalt Frans Timmermans kijelentésére Orbán Viktor.

Közös nevezőn a V4 és az USA

A V4 és az Egyesült Államok álláspontja a bevándorlási kérdésben megegyezik. Vannak gazdasági együttműködések, látjuk az amerikai magáncégek magyarországi befektetéseit, amelyek minden évben rekordot döntenek, és van katonapolitikai együttműködésünk – jelentette ki a miniszterelnök.

Orbán Viktor elmondta, hogy kétségkívül van rivalizálás az orosz és az amerikai gáz között, aki szerint versenyezzenek ők a magyarok pénzéért. Ne reménykedjen Ausztria, hogy meg tudja bontani a V4 egységét, erős a visegrádi országok szövetsége – reagált az osztrák kancellár csütörtökön nyilvánosságra hozott szavaira.

A vizes vb-vel kapcsolatban a miniszterelnök kijelentette, szintet lépett Magyarország, hiszen még soha nem volt itthon ilyen nagy rendezvény. Hozzátette, hogy a vizes vb miatt két év alatt nagyot fejlődött Budapest, ami jó a város lakóinak is. Magyarország többre képes – tette hozzá.

OLVASTAD MÁR?

közeleg a tél
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Rogán: A kormánynak van listája az illegális bevándorlást segítő szervezetekről

Rogán: A kormánynak van listája az illegális bevándorlást segítő szervezetekről

közeleg a tél

A magyar kormánynak, hatóságoknak van listája azokról a szervezetekről, akik az illegális bevándorlást propagálják, jó dologként állítják be, ráadásul jogi segítséget nyújtanak ahhoz - mondta Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a Kossuth Rádió Vasárnap Újság című műsorának adott interjúban.

A törökök már szombaton keményen nekimentek a kurdoknak, de az igazi háború csak vasárnap kezdődhet el

A törökök már szombaton keményen nekimentek a kurdoknak, de az igazi háború csak vasárnap kezdődhet el

amerika, london, párizs

Ankara szombaton már a légierőt is bevetette a szíriai területeken élő kurdok ellen. A légicsapásokban hat civil és három fegyveres vesztette életét - legalábbis a Népvédelmi Egységek (YPG) nevű kurd milícia szóvivője szerint. Vasárnap viszont elkezdődhetnek a szárazföldi hadműveletek is.

Véget ért a kabuli túszdráma: kilenc áldozata van a terrortámadásnak

Véget ért a kabuli túszdráma: kilenc áldozata van a terrortámadásnak

amerika, london, párizs

Véget ért a kabuli Intercontinental szálloda elleni fegyveres támadás az afgán belügyminisztérium vasárnapi tájékoztatása szerint. A biztonsági erők az összes támadóval végeztek. A merényletben hat civil, köztük egy külföldi nő vesztette életét, állampolgárságát egyelőre nem közölték.

Csak fekete énekesek szerepelhetnének az Erkel Színház egyik előadásában

Az Erkel Színházban január 27-én mutatják be a a Gershwin fivérek Porgy és Bess című operáját. A jogtulajdonosok azonban betiltanák az előadást, mert fehér énekesek szerepelnek benne.

Színjáték volt Ferenc pápa "repülős" esküvője?

Színjáték volt Ferenc pápa "repülős" esküvője?

bulvár

Állítólag teljesen spontán történet az első repülőn celebrált pápai esküvő. Vagy mégsem?

Észak-Korea megegyezett Dél-Koreával

Észak-Korea megegyezett Dél-Koreával

amerika, london, párizs

Legalábbis a téli olimpiát illetően.

Nemsokára megérkezik az új amerikai nagykövet

Remélhetőleg tavasz végére, nyár elejére megérkezik Budapestre az új amerikai nagykövet - jelentette ki Megyesy Jenő, a miniszterelnök amerikai ügyekért felelős főtanácsadója.

Liberálisok kedvenc püspöke: a nemzetbiztonságot át kell gondolni, a migránsáradat megállíthatatlan

Liberálisok kedvenc püspöke: a nemzetbiztonságot át kell gondolni, a migránsáradat megállíthatatlan

kinyílott a pitypang

Beer Miklós váci püspök ismét megszólalt. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a korábbi, menekültbarát, szentimentális álláspontját is sikerült tovább gondolnia a püspöknek.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére