Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
kétharmad
 
 
 
 

Orbán: jobb, ha a magyarok tudják, mi Soros György terve

2017. július 7. 08:58

Soros György bevándorlási tervét hajtják végre Brüsszelben, és helyes, ha a magyarok tudnak erről - jelentette ki Orbán Viktor.

Soros György tervének egyik pontja az, hogy évente egymillió migránst hozzanak be Európába, a milliárdos tervének második pontja pedig a tervezett európai menekültügyi hatóság, amely – mint a kormányfő fogalmazott – elvenné a hatáskört a tagállami hatóságoktól.

A miniszterelnök a Kossuth Rádiónak adott interjúban a jelenlegi plakátkampány kapcsán elmondta, hogy jobb, ha a magyar választók tudják, mi Soros György terve. Orbán Viktor szerint az új menekültügyi ügynökség felállítása is csak egy újabb meghívólevél lehet a gazdasági bevándorlóknak. „Nem mi döntenénk el, kit fogadunk be”, ahogy a migránsok szétosztásáról sem – mondta a miniszterelnök.

Orbán Viktor

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Orbán Viktor szerint mindenki tudja, hogy bevándorlásügyben Magyarországnak van igaza – ez ma már „közhely” Európában –, és ezt négyszemközt szinte minden miniszterelnök el is ismeri. Ám Európát nem az emberek, hanem a közvélemény alakítói irányítják, akik ideológiailag, pénzügyi érdekeiket tekintve a liberalizmushoz kötődnek, és a saját országaik ellenében döntenek – tette hozzá.

Az NGO-król (nem kormányzati szervezetek) szólva a kormányfő elmondta, hogy azok nem igazi civil szervezetek, a civil szó megtévesztő,

az egész világ látja, hogy van egy pénzügyi központ, egy milliárdos, aki mindenkit támogat, aki a terve megvalósítását segíti.”

Az egyetlen megoldás a bevándorlási válságra a magyar kormányfő szerint az, ha Líbiában állítják meg a migránsokat.

A magyarok nem masíroztak át a határokon, hanem a határőrök utasítását követve menekülttáborokba mentek – utalt Frans Timmermans kijelentésére Orbán Viktor.

Közös nevezőn a V4 és az USA

A V4 és az Egyesült Államok álláspontja a bevándorlási kérdésben megegyezik. Vannak gazdasági együttműködések, látjuk az amerikai magáncégek magyarországi befektetéseit, amelyek minden évben rekordot döntenek, és van katonapolitikai együttműködésünk – jelentette ki a miniszterelnök.

Orbán Viktor elmondta, hogy kétségkívül van rivalizálás az orosz és az amerikai gáz között, aki szerint versenyezzenek ők a magyarok pénzéért. Ne reménykedjen Ausztria, hogy meg tudja bontani a V4 egységét, erős a visegrádi országok szövetsége – reagált az osztrák kancellár csütörtökön nyilvánosságra hozott szavaira.

A vizes vb-vel kapcsolatban a miniszterelnök kijelentette, szintet lépett Magyarország, hiszen még soha nem volt itthon ilyen nagy rendezvény. Hozzátette, hogy a vizes vb miatt két év alatt nagyot fejlődött Budapest, ami jó a város lakóinak is. Magyarország többre képes – tette hozzá.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Feljelentést tettek Márki-Zay Péter kampányának finanszírozása miatt

Feljelentést tettek Márki-Zay Péter kampányának finanszírozása miatt

kétharmad

Bűnpártolás és pénzmosás gyanúja miatt feljelentést tett Márki-Zay Péter kampányának finanszírozása ügyében Szabó Bálint Hódmezővásárhelyen.

Egy hét késéssel, de már a holland miniszterelnök is gratulált Orbán Viktor győzelméhez

Nem siette el a magyar választási eredményhez való gratulálást, de végül csak megtette Hollandia miniszterelnöke, aki korábban többször is bírálta Orbán Viktor politikáját. A holland kormányfő többek közt azt írta Orbán Viktornak, hogy Európának hatékony vezetésre és együttműködésre van szüksége.

Brit fiatalok paintballal és gyúrással készültek az ISIS-hez való csatlakozásra

Londonban a napokban öt fiatalt ítélt el a helyi bíróság, akik az Iszlám Államhoz akartak csatlakozni. A legfiatalabb 15, a legidősebb 20 éves. A szíriai harcokra és a "mártírrá válásra" paintballal és gyúrással készültek volna fel.

Több migránst fog beengedni Brüsszel az EU-ba

Több migránst fog beengedni Brüsszel az EU-ba

amerika, london, párizs

A migránsok Észak-Afrikából és a Közel-Keletről fognak érkezni.

Dupla ön-tökönrúgással készül a Jobbik a pártszakadásra

Dupla ön-tökönrúgással készül a Jobbik a pártszakadásra

kétharmad

Kétszer ül majd össze a Jobbik kongresszusa, hogy az eddigi egy helyett két társelnököt válasszon meg. Persze csak ha minden jól megy, mert ha mégsem, akkor bizony minden hír szerint jön a pártszakadás, mivel a radikálisok és a Vona Gábort követő baloldaliak már nem férnek meg egy pártban.

Budaházy-per: hatályon kívül helyezték az elsőfokú ítéletet

Hatályon kívül helyezte az elsőfokú ítéletet és új eljárásra utasított a terrorcselekménnyel és más bűncselekményekkel vádolt Budaházy György és társai ügyében a Fővárosi Ítélőtábla.

Rogán: a bevándorlás kérdésében nem hátrálunk

Rogán: a bevándorlás kérdésében nem hátrálunk

kétharmad

Interjút készített Rogán Antallal a PestiSrácok.hu. A Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője szerint várhatóan nőni fog a nyomás Magyarországon, hogy migránsokat fogadjon be, ám a kormány nem fog meghátrálni. A miniszter beszélt a kampányról, a Jobbikról és a Mazsihiszről, a Magyar Nemzetről és Simicska Lajosról, valamint arról is, hogy mikor derülhet ki az új kormány névsora.

Az évtized öngólja: saját magát buktathatta le Gyárfás

Az évtized öngólja: saját magát buktathatta le Gyárfás

kétharmad

Gyárfás Tamás részletes vallomást tett és tagadta, hogy ő rendelte meg Fenyő János médiavállalkozó kivégzését. Az ügy furcsasága, hogy Gyárfás tavaly tett feljelentése nyomán foglalták le azt a hangfelvételt, amivel a sportvezetőt zsarolni próbálták, ám ez lehet az új bizonyíték, amelynek alapján a Nemzetközi Úszószövetség alelnökét meggyanúsították.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére