Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Orbán: először Brüsszelt kell megfékeznünk

2016. március 15. 11:48

Orbán Viktor miniszterelnök az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulóján a Nemzeti Múzeum előtt mondott beszédet.
Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

A miniszterelnök ünnepi beszédét a Lengyel Légió köszöntésével indította:

Mellettetek állunk, veletek üzenjük Brüsszelnek: több tiszteletet a lengyeleknek, több tiszteletet Lengyelországnak.

Minden forradalom olyan, mint azok, akik csinálják.

A kormányfő szerint ha kell, a magyar ember kiáll az igazáért, de nem keresi feleslegesen a bajt. A mi fajtánk ritkán adja forradalomra a fejét. Amikor igen, akkor nyomós okunk volt rá. Így volt ez 1848-ban és 1956-ban is. A mai magyar életet is ennek a két forradalomnak a szellemi örökösei és leszármazottai rendezték be.

A mi forradalmainkat tisztes polgárok és nemzeti érzelmű munkások vezették. A magyar forradalmárok nem hagymázas utópiák és zavart elmék lovagjai, és nem botcsinálta, kielégültetlen filozófusok délibábos utópiáit kergették.

Két hagyomány él ma Magyarországon. Az 1848-as és az 1956-os forradalmi hagyomány, amely ma is irányítja az országot; valamint az 1919-es, jakubinus forradalmi hagyomány, amely sajnos még mindig velünk él még ha csak pislákol is, de néha azért hangoskodik. De ezek

A magyar nép nem lehet szabad, ha Európa nem az.

Ma, 168 évvel az európai népek nagy szabadságharcai után a mi közös otthonunk, Európa nem szabad.

Európa ma nem szabad, mert a szabadság az igazság kimondásával kezdődik, és ma Európában tilos kimondani az igazat. Tilos kimondani, hogy nem menekültek érkeznek, hanem népvándorlás fenyegeti Európát. Tilos kimondani, hogy a más civiláziók elemei veszélyt jelentenek a hagyományaikra, hogy a bevándorlók egy előre kitervelt és irányított akció keretében bűnözést és terrort hoznak ránk. Az a cél, hogy Európa kulturális-vallási-etnikai talapzatát felszámolják, miközben Brüsszel lopakodva felszámolja a nemzeti szuverenitásunkat, egy Európai Egyesült Államok tervén dolgozik, amire soha senki nem adott felhatalmazást.

De Európa népei lassan felébrednek, rendezik soraikat és lábra kapnak. Európa népei most talán megértették, a jövőjük forog kockán. Biztonságunk és életünk rendje is veszélybe került. Végveszély fenyegeti az értékeket, amelyekre Európát építettük.

A migráció megállításához először Brüsszelt kell megfékeznünk.

Eljött az idő, hogy megkongassuk a vészharangokat, szembeforduljunk és ellenálljunk. Nem hagyhatjuk, hogy Brüsszel a törvények fölé helyezze magát,  nálunk nem lesznek törvényen kívüli városnegyedek, nem fognak bandák vadászni asszonyainkra és lányainkra, nem fogunk zsinagógákat gyújtogató antiszemitizmust importálni. Nem mondhatják meg mások, hogy kit engedjünk be a házunkba.

Ezért utasítja el a kormány a kényszerbetelepítést és nem enged a zsarolásnak.

Egységbe hívjuk Magyarország minden polgárát és Európa minden nemzetét! Együtt erő vagyunk, szerteszét gyöngeség, vagy együtt vagy sehogy, ez ma a törvény.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Elérte az Egyesült Államok határát a migránsok előőrse

Elérte az Egyesült Államok határát kedden a Közép-Amerika több országából indult migránsok előőrse, mintegy 350 ember.

Rendszeresek a zsidóellenes megmozdulások Amszterdamban

Rendszeresek a zsidóellenes megmozdulások Amszterdamban

amerika, london, párizs

Heti rendszerességgel tartanak Izrael-ellenes, antiszemita tüntetéseket a második világháború holland áldozatainak emléket állító szobornál.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek a nap legfontosabb hírei.

Orbán Viktor: kiválóak a magyar-amerikai kapcsolatok

Orbán Viktor: kiválóak a magyar-amerikai kapcsolatok

kétharmad

A közép-európai régió energetikai kérdéseit és a magyar-amerikai kétoldalú kapcsolatokat tekintették át Orbán Viktor miniszterelnök és Rick Perry, az Egyesült Államok energiaügyi minisztere megbeszélésén az Országházban - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

Három éve, hogy vérfürdőt rendeztek a muszlim terroristák Párizsban

Három éve, hogy vérfürdőt rendeztek a muszlim terroristák Párizsban

amerika, london, párizs

Edouard Philippe francia miniszterelnök részvételével nemzeti megemlékezésen hajtottak fejet kedden a 2015. november 13-i, 130 halálos áldozatot követelő párizsi merényletek harmadik évfordulóján Párizsban és a fővároshoz közeli Saint-Denis-ben a Stade de France nemzeti stadionnál.

Trump: az amerikaiak nélkül már németül beszélnének Párizsban

Trump: az amerikaiak nélkül már németül beszélnének Párizsban

amerika, london, párizs

Donald Trump amerikai elnök "finoman" emlékeztette Emmanuel Macront a második világháború alakulására.

Videó: Birminghamben macsétával, kalapáccsal verték egymást a migránsok

Megdöbbentő videó látott napvilágot. Az eset Birminghamben, a migráció által egyik leginkább sújtott brit nagyvárosban történt. A migránsok macsétával, kalapáccsal estek egymásnak.

Herr Tusk, a hű szolga

Herr Tusk, a hű szolga

piszkostizenkettő

Tusk kiváló példa arra, mit jelenít meg ma Brüsszel: olyan politikusokat, akik a brüsszeli/berlini elitnek tett hűséges szolgálataikért pozíciót kaptak, és akiket árulónak tartanak saját hazájukban.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére