Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

Orbán: először Brüsszelt kell megfékeznünk

2016. március 15. 11:48

Orbán Viktor miniszterelnök az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulóján a Nemzeti Múzeum előtt mondott beszédet.
Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

A miniszterelnök ünnepi beszédét a Lengyel Légió köszöntésével indította:

Mellettetek állunk, veletek üzenjük Brüsszelnek: több tiszteletet a lengyeleknek, több tiszteletet Lengyelországnak.

Minden forradalom olyan, mint azok, akik csinálják.

A kormányfő szerint ha kell, a magyar ember kiáll az igazáért, de nem keresi feleslegesen a bajt. A mi fajtánk ritkán adja forradalomra a fejét. Amikor igen, akkor nyomós okunk volt rá. Így volt ez 1848-ban és 1956-ban is. A mai magyar életet is ennek a két forradalomnak a szellemi örökösei és leszármazottai rendezték be.

A mi forradalmainkat tisztes polgárok és nemzeti érzelmű munkások vezették. A magyar forradalmárok nem hagymázas utópiák és zavart elmék lovagjai, és nem botcsinálta, kielégültetlen filozófusok délibábos utópiáit kergették.

Két hagyomány él ma Magyarországon. Az 1848-as és az 1956-os forradalmi hagyomány, amely ma is irányítja az országot; valamint az 1919-es, jakubinus forradalmi hagyomány, amely sajnos még mindig velünk él még ha csak pislákol is, de néha azért hangoskodik. De ezek

A magyar nép nem lehet szabad, ha Európa nem az.

Ma, 168 évvel az európai népek nagy szabadságharcai után a mi közös otthonunk, Európa nem szabad.

Európa ma nem szabad, mert a szabadság az igazság kimondásával kezdődik, és ma Európában tilos kimondani az igazat. Tilos kimondani, hogy nem menekültek érkeznek, hanem népvándorlás fenyegeti Európát. Tilos kimondani, hogy a más civiláziók elemei veszélyt jelentenek a hagyományaikra, hogy a bevándorlók egy előre kitervelt és irányított akció keretében bűnözést és terrort hoznak ránk. Az a cél, hogy Európa kulturális-vallási-etnikai talapzatát felszámolják, miközben Brüsszel lopakodva felszámolja a nemzeti szuverenitásunkat, egy Európai Egyesült Államok tervén dolgozik, amire soha senki nem adott felhatalmazást.

De Európa népei lassan felébrednek, rendezik soraikat és lábra kapnak. Európa népei most talán megértették, a jövőjük forog kockán. Biztonságunk és életünk rendje is veszélybe került. Végveszély fenyegeti az értékeket, amelyekre Európát építettük.

A migráció megállításához először Brüsszelt kell megfékeznünk.

Eljött az idő, hogy megkongassuk a vészharangokat, szembeforduljunk és ellenálljunk. Nem hagyhatjuk, hogy Brüsszel a törvények fölé helyezze magát,  nálunk nem lesznek törvényen kívüli városnegyedek, nem fognak bandák vadászni asszonyainkra és lányainkra, nem fogunk zsinagógákat gyújtogató antiszemitizmust importálni. Nem mondhatják meg mások, hogy kit engedjünk be a házunkba.

Ezért utasítja el a kormány a kényszerbetelepítést és nem enged a zsarolásnak.

Egységbe hívjuk Magyarország minden polgárát és Európa minden nemzetét! Együtt erő vagyunk, szerteszét gyöngeség, vagy együtt vagy sehogy, ez ma a törvény.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Soros György birodalma Izraelt is folyamatosan támadja

Soros György birodalma Izraelt is folyamatosan támadja

amerika, london, párizs

Úgy tűnik, Soros György továbbra sem áll le Izrael-ellenes támadásaival. Már korábban is lehetett tudni, hogy a milliárdos tőzsdespekuláns feketelistáján ott szerepel a zsidó állam, épp ezért Soros György minden követ megmozgat Izrael ellehetetlenítése érdekében.

Különleges koncert ünnepelte meg a Bem rakparti Mini klub 50. évfordulóját

Különleges koncert ünnepelte meg a Bem rakparti Mini klub 50. évfordulóját

kétharmad

Különleges Mini-koncerttel tisztelegtek a legendás Bem rakparti művelődési ház (Budavári Művelődési Ház) és annak közönsége előtt a Mini klub fennállásának 50. évfordulója alkalmából Török Ádám és zenészbarátai január 20-án. Igazi sztárparádé volt az ünnepi koncert, hiszen Török Ádámmal együtt zenélt többek között Leslie Mandoki, Szakcsi-Lakatos Béla és Horváth Charlie is. A koncert megemlékezett az aznap elhunyt Andy Vajna filmproducerről is.

A gyász mocskolói

A gyász mocskolói

pszicho

Miért nem tisztelik a halottakat az ellenzékiek?

Szijjártó: Brüsszel vissza akarja hozni az elbukott bevándorlási politikát

Szijjártó: Brüsszel vissza akarja hozni az elbukott bevándorlási politikát

kétharmad

Lopakodó kísérlet zajlik arra, hogy az egyszer már megbukott uniós bevándorlási politikát Brüsszel visszahozza - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az európai uniós tagországok külügyminiszterei hétfői brüsszeli tanácskozásának szünetében.

Izraelben is megunták a liberális média hazugságait

A hagyományos baloldali pártok gyengülése után a liberális eszmék fő képviseletét a baloldali és liberális médiumok vették át. Habár a tendencia Magyarországon már régóta megfigyelhető, ez Izraelben sincs másképp.

Soros emberei szemet vetettek Budapestre

Soros emberei szemet vetettek Budapestre

kétharmad

Vasárnap tartották az ellenzéki előválasztási vitát, melyen a szocialista Horváth Csaba és a párbeszédes Karácsony Gergely vett részt. Utóbbi azonban gyönyörűen lebuktatta magát.

A tehetségtelen ellenzék és az ő kútmérgező sajtója

A tehetségtelen ellenzék és az ő kútmérgező sajtója

piszkostizenkettő

Aczél elvtárs szellemi örökösei és a rájuk támaszkodó rezsimbontók a szombati fiaskó után teljesen leszerepeltek.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére