Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

Orbán: "a választásokon az egyik jelölt mögött Soros György fog állni"

2018. március 2. 08:26

Orbán Viktor pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorának vendége volt.

A műsorban a miniszterelnököt először a múlt vasárnapi hódmezővásárhelyi választásról kérdezték:

Először is köszönjük azoknak a vásárhelyi polgároknak a szavazatait, akik támogatták a mi jelöltünket, aki sokáig szolgálta a helyieket. Ő egy jó jelölt volt, jó kampányt vitt, de sajnos ennek vereség lett a vége, ezt meg kell érteni."

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

A helyi polgármester-választás Orbán Viktor szerint egy laboratóriumi kísérlet, egy parlamenti előválasztás volt.

Ez meg fog ismétlődni, az is lehet, hogy akár mindenhol egy jelölt lesz, talán már létre is jött az a paktum, amely alapján a bevándorlást ellenző nemzeti, polgári képviselőjelölttel szemben egyetlen ellenzéki, bevándorláspárti jelölt lesz a választókerületekben. Azt hittük, az nem fog megvalósulni, hogy a DK és a Jobbik egyszerre lépjen fel egy polgári kormánnyal szemben. Nem érdemes áltatni magunkat, a végén mindenhol lesz egy bevándorláspárti jelölt és egy bevándorlást ellenző jelölt"

— mondta.

Az ellenzék esetleges összefogásáról a miniszterelnök így vélekedett:

én egy utcai harcos vagyok, nem szeretem a bonyolult megoldásokat. Szerintem a politikában egyetlen dolog célravezető, a világos, egyenes beszéd. Persze én is látom az ellenzék mögött Soros György pénzét és a mesterkedést. Látni kell, hogy van egy komoly kihívás, van egy másik jövő Magyarország mögött, Magyarországból lehet bevándorlóországot csinálni. Emögött az elgondolás mögött sok pénz van, Soros György pénze, és ott van a magyarországi média nagy része is, ami szintén ezt támogatja."

Az egy taktika kérdés, hogy miként fogják ezt nevezni, de egy jelölt lesz, erre kell készülni"

— emelte ki Orbán Viktor, majd kitért arra is, hogy a szövetségeseinket sem szabad elfelejteni, mert Magyarország nincs egyedül.

A kampányban az a legrosszabb, ha a küzdelem heve és nagy tétje sündisznó vagy teknősszerű tartást ad az embernek. A kampányban a jó dolgokról is kell beszélni. Nemcsak azért nem akarunk bevándorlóország lenni, mert akkor itt is terror és erőszak lesz, hanem azért sem akarjuk, mert akkor az a jövő, amiben az elmúlt nyolc évben hittünk, amiért eddig dolgoztunk, véget ér."

Akik egyszer bejöttek, azokat nem tudjuk kitenni. Ha a fogkrém kijön a tubusból, nem lehet visszatenni, ha a gát átszakad, a folyóba már nem megy vissza a víz"

— szögezte le a miniszterelnök a bevándorlással kapcsolatban.

Az ENSZ migrációs javaslatáról elmondta, hogy bár többségben vannak a migrációt kibocsátó országok, de sok a szövetségesünk. Például az USA, Ausztrália, Japán, Ausztria és a V4-ek.

Nem egyedül vívjuk ezt a harcot, számos, nálunk sokkal erősebb szövetségesünk is van. Győzni fogunk, ha kitartunk. Az előttünk álló hónapok izgalmasak lesznek"

— fogalmazott.

Arról, hogy egyesek szerint a bevándorlás emberi jog, Orbán Viktor elmondta:

ez az emberiség primitizálásának receptje, az lehetetlen, hogy bárki bármelyik országba elmehessen élni alanyi jogon. Persze ez jól hangzik, Sorosék mindig ezt csinálták, jó embernek tüntetik fel magukat, ők az erkölcsi jók. De ha mögé nézünk a dolgoknak, látjuk, hogy az első pillantásra keresztényi, jó dolog valójában gonosz. Erkölcsileg a mi álláspontunk a helyes. Mindenkinek joga van ahhoz a kultúrához, amit felépített. A nemzetközi jognak is ez az alapja, az EU is azon alapul, hogy szuverén országok alkotják."

Az EU migrációt segítő csomagjáról elmondta, hogy az a baj, hogy most időt kell nyerni.

2019-ben európai parlamenti választás lesz, ami után a magunkfajta, bevándorlást elvető országok lesznek többségben, ezért át akarják nyomni ezt addig. Júliustól osztrák elnökség lesz, ők nem fogják támogatni a bevándorlást. Sorosék júliusig át akarják erőltetni a Dublin 4-et, ami például tartalmazza a kötelező kvótákat is."

A bolgár elnökséggel kapcsolatban Orbán Viktor kifejtette, hogy az ő javaslatuk vélhetően nem az övék, hanem Brüsszelé.

A miniszterelnök a bevándorlással kapcsolatban kifejezetten üzent a magyar embereknek a választással kapcsolatban:

akik bejönnének, most nem fognak kimenni, zsákország lettünk, mert Ausztria is lezárta a határait. Aki idejön, azzal együtt kell élni. Emberek, egyszer lehet elrontani, jogunk van elrontani. Ez a mi döntésünk lesz, a saját sorsunkról kell dönteni, ha elhibázzuk, bevándorlóország leszünk."

Azzal kapcsolatban, hogy politikai alapon osztanák az uniós forrásokat, Orbán Viktor kiemelte:

az EU költségvetéseit nem évről évre, hanem hét évre előre készítik. Ezt minden miniszterelnöknek el kell fogadnia, ezért nekünk komoly tárgyalási pozíciónk van."

Orbán Viktor megjegyezte azt is, hogy a franciák még soha nem tartottak olyan nemzeti konzultációt, mint Magyarország, ezért szívesen ad Macronnak is tanácsot ezzel kapcsolatban. Mint fogalmazott, a mi álláspontunk szerint a konzultáció jó.

Harcolni fogunk a bevándorlás ellen, mi is, a V4-ek és Ausztria is. Én elszánt vagyok, persze jó lenne, ha az áprilisi választás megerősítené ezt az álláspontot. Ha ez bekövetkezik, és azt gondolom, a magyarok inkább meg akarnak maradni magyarnak, és inkább meg akarják védeni a nemzeti függetlenséget. Az egyik jelölt mögött Soros fog állni, ha ezt az emberek átlátják, akkor jó esély lesz rá, hogy nemzeti kormányunk lesz. Ha így lesz, folytatjuk a harcot"

— mondta, majd kitért arra is, hogy bár a gazdasági kérdések is fontosak, de az elmúlt hónapok választásai (osztrák, cseh, német és most az olasz) az mutatják, hogy a bevándorlás a központi kérdés.

Magyarország szép eredményeket ért el, de még sokat kell dolgozni. A gazdasági növekedését fent kell tartani. A családtámogatási rendszerünk párját ritkítja, a nők megbecsülése fontos, ide tartozik a "Nők 40", amit az én dolgom volt átvinni a parlamenten, de az fájt, hogy a Jobbik nem szavazta meg. Látni kell, hogy amik ma már természetesek, azok is elvehetők."

Magyarország jövője azon múlik, hogy az asszonyok akarnak-e velünk együtt élni, akarnak-e gyereket. Ez személyes döntése a nőknek, de akik így döntenek, azokat támogatjuk és fogjuk is. Ez mind hiába való viszont, ha a migránsok elárasztják az országot. Akkor a pénz és az energia arra fog menni. Családtámogatás helyett együttélési gondokra megy majd. Ezt én nem akarom, ezért a bevándorlást támogató ellenzéket távol kell tartani a kormányzástól"

— zárta a beszélgetést Orbán Viktor.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Szíriában nem volt ott anyuci, ezért most hazatérne a gyilkoló dzsihadista

Szíriában nem volt ott anyuci, ezért most hazatérne a gyilkoló dzsihadista

amerika, london, párizs

2014-ben Jack Letts, az oxfordi diák Szíriába szökött. Hamar rájött azonban, hogy ott sem fenékig tejfel az élet: hiányzik az anyukája, ezért most már hazatérne Nagy-Britanniába.

Ezt is "megfejtették": az első ember románul beszélt

Ezt is "megfejtették": az első ember románul beszélt

kinyílott a pitypang

Már Romániában is elavult a dákoromán kontinuitás elmélete?

Így zsidózik a jobbikos Bencsik János

Ilyen lenne a "néppártosodás"?

Megszavazták a dánok: mehetnek a migránsok a lakatlan szigetre

Megszavazták a dánok: mehetnek a migránsok a lakatlan szigetre

amerika, london, párizs

Új bevándorlásellenes törvényeket szavaztak meg a dánok, többek között kitoloncolási központot fognak létrehozni egy lakatlan szigeten.

Ilyen városi rangadó még soha nem volt az NB I-ben

Ilyen városi rangadó még soha nem volt az NB I-ben

hajrá, magyarok!

Szombaton kerül sor a magyar labdarúgó-bajnokság 22. fordulójára.

Dzsihadistákkal szűrte össze a levet, most már inkább visszatérne Nagy-Britanniába

Dzsihadistákkal szűrte össze a levet, most már inkább visszatérne Nagy-Britanniába

amerika, london, párizs

A 24 éves Sufyan Mustafa 2013-ban döntött úgy, hogy Szíriába megy harcolni. Ennek meg is lett a következménye, ugyanis megfosztották a brit állampolgárságától. Ő azonban most már szívesen visszatérne a szigetországba.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére