Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

Ön szerint hány nő, kisgyerek és idős migráns érkezett Európába?

2016. augusztus 1. 11:28

Elárulom: a bevándorlók 72 százaléka fiatal férfi. Ők egy idegen kultúrába kerülve, munka nélkül és lekötetlen energiákkal frusztráltak lesznek, s ez agresszióhoz vezet.

Fiatal férfiak, akik nem robbanó övet vagy mellényt viselnek, hanem késsel, baltával, vagy éppen újraélesített színházi pisztollyal gyilkolnak. Honnan ered az a rengeteg agresszió, amit az Iszlám Állam ideológiájának szikrája belobbant? Milyen stresszre, milyen frusztrációra épít a gyűlölet?

Magyarország legismertebb kriminológusa, Tamási Erzsébet szerint a válasz egyáltalán nem bonyolult. 

Kiindulópontként elég, ha a nemek közötti arány felborul egy közösségben, és túlsúlyba kerülnek a fiatal férfiak, ahogy ez megtörtént az arab világban, vagy ahogy megindult a folyamat Svédországban, Németországban és Franciaországban.

Európában Svédország az egyetlen olyan ország, ahol a férfiak száma megelőzi a nőkét, ráadásul a 15-25 év közötti férfiak száma 108 a 100-hoz, ami rendkívül magas. Ez nem a születés, hanem a bevándorlás miatt van. 

A hivatalos statisztikák szerint 1749 óta a svéd társadalomra mindig is egy enyhe női többség volt jellemző, azonban a tavalyi migránsáradat jócskán megbolygatta a több évszázados trendet. Ugyanis a legfrissebb statisztikák szerint mostanra már egy jelentősebb férfi többség alkotja a társadalmi összetételt, amely a tavalyi bevándorlási hullám kapcsán nem is meglepő. Svédországban tavaly mintegy 163 ezer migráns adott be elbírálási kérelmet, melynek mindössze csak harminc százaléka volt nő. 
A bevándorlók 72 százaléka fiatal férfi, 13 százaléka nő, és 15 százaléka gyerek, az utóbbiak főleg kamaszok. Ahol több a fiatal férfi, akik ráadásul nincsenek lekötve, az energiáik valahol helyet fognak keresni maguknak.

Továbbá bekerülnek egy idegen kultúrába, ahol nem ismerik a nyelvet, a szokásokat, ami frusztrációt okoz náluk. Olyan környezetből érkeznek, amelyben az agresszió napi természetességgel működik, viszont nagyon szigorú a rend. Ennek a következménye, amit most elszórtan látunk, és ez nem fog megállni – véli Tamási Erzsébet kriminológus.

Tamási Erzsébet kijelentette: olyan magas nemi erőszak arány, mint amilyen Svédországban van, sehol máshol nincs a világon, és nincs a földön még egy ország, ahol ezt így elhallgatnák – mégpedig képmutatásból.

A kriminológus arról is beszélt, hogy ahol nem ez a demográfiai arány, ott is előfordul az erőszak. Ennek több oka van. Az egyik problémának a munkanélküliséget nevezte; a férfiidentitás alapja ugyanis az aktív tevékenység: munka és pénzkeresés.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

A másik a házasság és apaság – aminek hiánya frusztrációt okoz. További problémát okoz a kimaradás a közösségből, márpedig ha egy közösség nem szab határokat, nem határozza meg, hogy milyen identitást fogad el, és tart normálisnak, akkor az a konfliktus melegágya. A férfiak ekkor társakat keresnek maguk mellé, ugyanis ők „bandában” léteznek, hasonszőrűekre, csoportra van szükségük.

Mindezek következménye egyrészt az agresszió, másrészt a depresszió, s ez nem csak a bevándorlókra jellemző, hanem bárkire, aki ezekkel a problémákkal küzd – hangsúlyozta Tamási Erzsébet.

Fotó: AFP

Az ember az ismeretlenre, a meg nem értett információra, arra, amitől fél, kétféleképpen reagál: védekezik vagy támad. S minél szorultabb helyzetben van, annál inkább előjönnek ezek a primitív reflexek.

A migráns népesség

2014. január 1-jén 33,5 millió olyan ember élt az EU-28-ban, aki e területen kívül született, 17,9 millióan pedig az Unió területén születtek ugyan, de később másik uniós tagállamba költöztek. A tagállamok közül csak Írországban, Magyarországon, Szlovákiában, Luxemburgban és Cipruson haladta meg a más uniós tagállamokban született lakosok száma a harmadik országban születettekét.

(MTI, ksh.hu, europa.eu, statisztika.hueurostatstatistic)

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A franciáknak a Notre-Dame leégése kapcsán is a migránsok sorsa jut az eszükbe

A franciáknak a Notre-Dame leégése kapcsán is a migránsok sorsa jut az eszükbe

amerika, london, párizs

Beindultak az érzékenyítő órák Franciaországban, melyeken azt vetették össze, melyik a nagyobb tragédia, hogy a keresztény vallás ikonikus épülete majdnem megsemmisül, vagy hogy illegális bevándorlók a tengerbe fulladnak.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak a húsvéthétfő legfontosabb hírei!

Obama és Clinton nem merték leírni azt, hogy keresztényeket gyilkoltak Srí Lankán

Obama és Clinton nem merték leírni azt, hogy keresztényeket gyilkoltak Srí Lankán

amerika, london, párizs

Az amerikai baloldal meghatározó arcai, a volt elnök és a volt külügyminiszter inkább csak azt írták, hogy "Húsvét-hívők" az áldozatok.

Székelyföld felszámolásával kampányol egy román az EP-választásokon

Bízzunk benne, hogy a románok már túljutottak azon, hogy ezzel sok szavazatot lehessen gyűjteni...

A hét karikatúrája a 888-on

A hét karikatúrája a 888-on

8)8)8

A nyúl, aki megint mellényúl

A bevándorláspárti Juncker minden felelősség alól ki akar bújni

A bevándorláspárti Juncker minden felelősség alól ki akar bújni

amerika, london, párizs

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke szerint az európai parlamenti választások és annak kampányidőszakának legforróbb kérdése nem a bevándorlás, a terrorizmus és az iszlamizáció megfékezése, hanem az álhírek terjedésének megakadályozása lesz.

A 24.hu húsvétkor kezdett bele a kereszténygyalázásba

A szélsőségesen bevándorláspárti 24.hu a kereszténység legnagyobb ünnepén, húsvétkor érezte szükségét annak, hogy elkezdje gyalázni a világ legüldözöttebb vallásának követőit.

Iszlamisták követték el a húsvétvasárnapi támadásokat

Iszlamisták követték el a húsvétvasárnapi támadásokat

amerika, london, párizs

Habár a liberális mainstream média folyamatosan arról cikkezett, hogy mélyen húzódó társadalmi konfliktus osztják meg Srí Lankát, és ez állhat a húsvétvasárnap elkövetett terrortámadások hátterében, bebizonyosodott, hogy egy szélsőséges iszlamista csoport felelős a robbantásokért. A merényletben több mint 290 ember vesztette életét és legalább 500-an megsebesültek.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére