Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

Ön szerint hány nő, kisgyerek és idős migráns érkezett Európába?

2016. augusztus 1. 11:28

Elárulom: a bevándorlók 72 százaléka fiatal férfi. Ők egy idegen kultúrába kerülve, munka nélkül és lekötetlen energiákkal frusztráltak lesznek, s ez agresszióhoz vezet.

Fiatal férfiak, akik nem robbanó övet vagy mellényt viselnek, hanem késsel, baltával, vagy éppen újraélesített színházi pisztollyal gyilkolnak. Honnan ered az a rengeteg agresszió, amit az Iszlám Állam ideológiájának szikrája belobbant? Milyen stresszre, milyen frusztrációra épít a gyűlölet?

Magyarország legismertebb kriminológusa, Tamási Erzsébet szerint a válasz egyáltalán nem bonyolult. 

Kiindulópontként elég, ha a nemek közötti arány felborul egy közösségben, és túlsúlyba kerülnek a fiatal férfiak, ahogy ez megtörtént az arab világban, vagy ahogy megindult a folyamat Svédországban, Németországban és Franciaországban.

Európában Svédország az egyetlen olyan ország, ahol a férfiak száma megelőzi a nőkét, ráadásul a 15-25 év közötti férfiak száma 108 a 100-hoz, ami rendkívül magas. Ez nem a születés, hanem a bevándorlás miatt van. 

A hivatalos statisztikák szerint 1749 óta a svéd társadalomra mindig is egy enyhe női többség volt jellemző, azonban a tavalyi migránsáradat jócskán megbolygatta a több évszázados trendet. Ugyanis a legfrissebb statisztikák szerint mostanra már egy jelentősebb férfi többség alkotja a társadalmi összetételt, amely a tavalyi bevándorlási hullám kapcsán nem is meglepő. Svédországban tavaly mintegy 163 ezer migráns adott be elbírálási kérelmet, melynek mindössze csak harminc százaléka volt nő. 
A bevándorlók 72 százaléka fiatal férfi, 13 százaléka nő, és 15 százaléka gyerek, az utóbbiak főleg kamaszok. Ahol több a fiatal férfi, akik ráadásul nincsenek lekötve, az energiáik valahol helyet fognak keresni maguknak.

Továbbá bekerülnek egy idegen kultúrába, ahol nem ismerik a nyelvet, a szokásokat, ami frusztrációt okoz náluk. Olyan környezetből érkeznek, amelyben az agresszió napi természetességgel működik, viszont nagyon szigorú a rend. Ennek a következménye, amit most elszórtan látunk, és ez nem fog megállni – véli Tamási Erzsébet kriminológus.

Tamási Erzsébet kijelentette: olyan magas nemi erőszak arány, mint amilyen Svédországban van, sehol máshol nincs a világon, és nincs a földön még egy ország, ahol ezt így elhallgatnák – mégpedig képmutatásból.

A kriminológus arról is beszélt, hogy ahol nem ez a demográfiai arány, ott is előfordul az erőszak. Ennek több oka van. Az egyik problémának a munkanélküliséget nevezte; a férfiidentitás alapja ugyanis az aktív tevékenység: munka és pénzkeresés.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

A másik a házasság és apaság – aminek hiánya frusztrációt okoz. További problémát okoz a kimaradás a közösségből, márpedig ha egy közösség nem szab határokat, nem határozza meg, hogy milyen identitást fogad el, és tart normálisnak, akkor az a konfliktus melegágya. A férfiak ekkor társakat keresnek maguk mellé, ugyanis ők „bandában” léteznek, hasonszőrűekre, csoportra van szükségük.

Mindezek következménye egyrészt az agresszió, másrészt a depresszió, s ez nem csak a bevándorlókra jellemző, hanem bárkire, aki ezekkel a problémákkal küzd – hangsúlyozta Tamási Erzsébet.

Fotó: AFP

Az ember az ismeretlenre, a meg nem értett információra, arra, amitől fél, kétféleképpen reagál: védekezik vagy támad. S minél szorultabb helyzetben van, annál inkább előjönnek ezek a primitív reflexek.

A migráns népesség

2014. január 1-jén 33,5 millió olyan ember élt az EU-28-ban, aki e területen kívül született, 17,9 millióan pedig az Unió területén születtek ugyan, de később másik uniós tagállamba költöztek. A tagállamok közül csak Írországban, Magyarországon, Szlovákiában, Luxemburgban és Cipruson haladta meg a más uniós tagállamokban született lakosok száma a harmadik országban születettekét.

(MTI, ksh.hu, europa.eu, statisztika.hueurostatstatistic)

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A tehetségtelen ellenzék és az ő kútmérgező sajtója

A tehetségtelen ellenzék és az ő kútmérgező sajtója

piszkostizenkettő

Aczél elvtárs szellemi örökösei és a rájuk támaszkodó rezsimbontók a szombati fiaskó után teljesen leszerepeltek.

Újabb alapszervezeti vezető hagyta ott a Jobbikot

Újabb szög került a kamunéppárt koporsójába.

A németek hozzáláttak Brüsszel tervének végrehajtásához

A németek hozzáláttak Brüsszel tervének végrehajtásához

amerika, london, párizs

Migránsokat utasítanak ki, de nem a származási országukba küldik vissza a bevándorlókat, hanem az uniós tagállamok között osztanák szét őket.

A 888 a Maccabi Játékok médiapartnere

A 888 a Maccabi Játékok médiapartnere

hajrá, magyarok!

Büszkén vállaljuk a médiapartnerségünket a Maccabi Európa Játékokkal.

Hivatalos: jogosan távolította el az MTVA az ellenzéki képviselőket

Hivatalos: jogosan távolította el az MTVA az ellenzéki képviselőket

kétharmad

A Központi Nyomozó Főügyészség az MTVA-székháznál történt eseményeket elbírálta. Több mint 2500 GB terjedelmű, mintegy 1000 órányi felvételt vizsgáltak meg, végül megállapították, hogy az ellenzéki képviselők rendbontást követtek el, így eltávolításuk jogos és jogszerű volt.

Hollywoodi klasszikusok, amelyek Andy Vajna nélkül nem jöhettek volna létre

Hollywoodi klasszikusok, amelyek Andy Vajna nélkül nem jöhettek volna létre

szabad vasárnap

Életének 75. évében hunyt el Andy Vajna, a magyar és a nemzetközi filmipar meghatározó alakja, filmproducer és a nemzeti filmipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos. Munkássága idején számos klasszikus létrejöttét szorgalmazta, lássuk melyek ezek.

A migrációs válság óta Európa több országában is nőtt az antiszemitizmus

Több nyugat- és észak-európai országot is érint a muszlim migránsok beáramlása következtében megnőtt antiszemitizmus a Migrációkutató Intézet legfrissebb kutatása szerint.

Heil Sneider: náci karlendítéssel pózolnak a Jobbik elnökének esküvőjén

Heil Sneider: náci karlendítéssel pózolnak a Jobbik elnökének esküvőjén

kétharmad

Miközben baloldali elemzők és politikusok arról értekeznek, hogy a szavazóik hajlandóak lennének átszavazni a Jobbikra, amely már levedlette múltját és a néppártosodás rögös útját maga mögött hagyva a célegyenesbe érkezett, kiderült, hogy a párt elnökének esküvőjén náci karlendítéssel pózolnak.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére