Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Ön szerint hány nő, kisgyerek és idős migráns érkezett Európába?

2016. augusztus 1. 11:28

Elárulom: a bevándorlók 72 százaléka fiatal férfi. Ők egy idegen kultúrába kerülve, munka nélkül és lekötetlen energiákkal frusztráltak lesznek, s ez agresszióhoz vezet.

Fiatal férfiak, akik nem robbanó övet vagy mellényt viselnek, hanem késsel, baltával, vagy éppen újraélesített színházi pisztollyal gyilkolnak. Honnan ered az a rengeteg agresszió, amit az Iszlám Állam ideológiájának szikrája belobbant? Milyen stresszre, milyen frusztrációra épít a gyűlölet?

Magyarország legismertebb kriminológusa, Tamási Erzsébet szerint a válasz egyáltalán nem bonyolult. 

Kiindulópontként elég, ha a nemek közötti arány felborul egy közösségben, és túlsúlyba kerülnek a fiatal férfiak, ahogy ez megtörtént az arab világban, vagy ahogy megindult a folyamat Svédországban, Németországban és Franciaországban.

Európában Svédország az egyetlen olyan ország, ahol a férfiak száma megelőzi a nőkét, ráadásul a 15-25 év közötti férfiak száma 108 a 100-hoz, ami rendkívül magas. Ez nem a születés, hanem a bevándorlás miatt van. 

A hivatalos statisztikák szerint 1749 óta a svéd társadalomra mindig is egy enyhe női többség volt jellemző, azonban a tavalyi migránsáradat jócskán megbolygatta a több évszázados trendet. Ugyanis a legfrissebb statisztikák szerint mostanra már egy jelentősebb férfi többség alkotja a társadalmi összetételt, amely a tavalyi bevándorlási hullám kapcsán nem is meglepő. Svédországban tavaly mintegy 163 ezer migráns adott be elbírálási kérelmet, melynek mindössze csak harminc százaléka volt nő. 
A bevándorlók 72 százaléka fiatal férfi, 13 százaléka nő, és 15 százaléka gyerek, az utóbbiak főleg kamaszok. Ahol több a fiatal férfi, akik ráadásul nincsenek lekötve, az energiáik valahol helyet fognak keresni maguknak.

Továbbá bekerülnek egy idegen kultúrába, ahol nem ismerik a nyelvet, a szokásokat, ami frusztrációt okoz náluk. Olyan környezetből érkeznek, amelyben az agresszió napi természetességgel működik, viszont nagyon szigorú a rend. Ennek a következménye, amit most elszórtan látunk, és ez nem fog megállni – véli Tamási Erzsébet kriminológus.

Tamási Erzsébet kijelentette: olyan magas nemi erőszak arány, mint amilyen Svédországban van, sehol máshol nincs a világon, és nincs a földön még egy ország, ahol ezt így elhallgatnák – mégpedig képmutatásból.

A kriminológus arról is beszélt, hogy ahol nem ez a demográfiai arány, ott is előfordul az erőszak. Ennek több oka van. Az egyik problémának a munkanélküliséget nevezte; a férfiidentitás alapja ugyanis az aktív tevékenység: munka és pénzkeresés.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

A másik a házasság és apaság – aminek hiánya frusztrációt okoz. További problémát okoz a kimaradás a közösségből, márpedig ha egy közösség nem szab határokat, nem határozza meg, hogy milyen identitást fogad el, és tart normálisnak, akkor az a konfliktus melegágya. A férfiak ekkor társakat keresnek maguk mellé, ugyanis ők „bandában” léteznek, hasonszőrűekre, csoportra van szükségük.

Mindezek következménye egyrészt az agresszió, másrészt a depresszió, s ez nem csak a bevándorlókra jellemző, hanem bárkire, aki ezekkel a problémákkal küzd – hangsúlyozta Tamási Erzsébet.

Fotó: AFP

Az ember az ismeretlenre, a meg nem értett információra, arra, amitől fél, kétféleképpen reagál: védekezik vagy támad. S minél szorultabb helyzetben van, annál inkább előjönnek ezek a primitív reflexek.

A migráns népesség

2014. január 1-jén 33,5 millió olyan ember élt az EU-28-ban, aki e területen kívül született, 17,9 millióan pedig az Unió területén születtek ugyan, de később másik uniós tagállamba költöztek. A tagállamok közül csak Írországban, Magyarországon, Szlovákiában, Luxemburgban és Cipruson haladta meg a más uniós tagállamokban született lakosok száma a harmadik országban születettekét.

(MTI, ksh.hu, europa.eu, statisztika.hueurostatstatistic)

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Még a "toleráns" nyugat-európaiak sem viselik el a nők burkába kényszerítését

Még a "toleráns" nyugat-európaiak sem viselik el a nők burkába kényszerítését

amerika, london, párizs

Nyugat-Európa mind több állama döbben rá talán túl későn, hogy a bevándorlással nemcsak az olcsó és képzetlen munkaerő áramlott be az országukba, hanem a migránsok magukkal hoztak olyan szokásokat is, amelyek az európai értékekkel összeegyeztethetetlenek. Ilyen például a nők hidzsábba és burkába kényszerítése, amely mind több EU-tagállamban lesz illegális. A Pew Research közvélemény-kutató cég arra volt kíváncsi, hogy ezek a lépések tükrözik-e a átlagemberek véleményét.

Katasztrofális a svéd határvédelem

Katasztrofális a svéd határvédelem

amerika, london, párizs

Egy, a választásokig visszatartott jelentés szerint katasztrofális az, ami jelenleg Svédország határain zajlik.

Juncker helyére pályázik a bukott osztrák kancellár

Juncker helyére pályázik a bukott osztrák kancellár

amerika, london, párizs

Visszavonul az osztrák belpolitikától Christian Kern, mivel a szociáldemokraták színeiben kíván elindulni a jövő évi EP-választásokon.

"Orbán az, aki megvédi a nemzeti szuverenitást"

"Orbán az, aki megvédi a nemzeti szuverenitást"

kétharmad

Nem sokkal azután, hogy az Európai Parlamentben elfogadták a Soros-Sargentini-jelentést, Nadine Morano francia jobboldali politikus kitett egy posztot az Instagram-oldalára, melyben hosszasan méltatta a magyar miniszterelnököt, amiért megvédi a nemzeti szuverenitást.

Nem hagyja szó nélkül a Soros-Sargentini-jelentés hazugságait a kormány

Széles körű tájékoztató kampányt indít a kormány, hogy mindenki előtt világossá tegye: a Sargentini-jelentés hazugságokon alapul, és politikai nyomásgyakorlás céljából, a szabályokat felrúgva szavazta meg az Európai Parlament.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható ma.

Hé, EU! Lógtok egy csomó pénzzel!

Hé, EU! Lógtok egy csomó pénzzel!

kétharmad

Brüsszel "elfelejtette" elküldeni azt a pénzt, amelyet a magyar határvédelemre szántak.

Agyrém: abortuszellenes kiállása miatt akarják megbuktatni a finn külügyminisztert

Agyrém: abortuszellenes kiállása miatt akarják megbuktatni a finn külügyminisztert

amerika, london, párizs

Úgy tűnik, hogy a haladó Finnországban a lelkiismereti és vallásszabadság mindenkit megillet, kivéve azt, aki katolikus meggyőződése alapján elutasítja a magzatgyilkosságokat.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére