Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Olyan cuki, amikor a holokausztkutató arra biztat, hogy szavazzunk a nácikra

2017. december 8. 20:48

A baloldal díszjobboldali értelmiségije, Ungváry Krisztián bevette a jobbikos propagandát és úgy tűnik, hogy elcsöppent nála valami.

Ungváry Krisztiánnál elcsöppenhetett valami, mert már egy jó órája arra biztatja a népet, hogy szavazzon a Jobbikra.

A holokausztkutatásból élő "történészről" azt tartja a köznyelv, hogy ő az első, autentikus magyar cuckold jobboldali. Ő az, aki állítólagos jobboldaliként már az első adandó alkalommal ágyba bújt a baloldallal – ha szabad ezzel az érzékletes hasonlattal élnünk, ezekben a szexuálisan túlfűtött Havas-időkben. Ungváry nem vonakodik, szerinte az Állami Számvevőszék meghurcolja a Simicska milliárdjaival kitömött Jobbikot, és a holokausztkutató szerint kötelességünk a báránybőrbe bújtatott Jobbikra szavazni.

Ungvárynak szíves figyelmébe ajánljuk ezt az érzékletes videót, és arra kérjük, hogy hallgassa végig jobbikosok véleményét, mondjuk a holokausztról vagy a szálasista időszakról!

Addig is,

Jövőre a Spinozában!

Ezt a videót érdemes lenne megnéznie:

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

A migránsok egy újfajta tuberkulózis kórokozót hoztak Európába

A migránsok egy újfajta tuberkulózis kórokozót hoztak Európába

amerika, london, párizs

Menekültek révén, egy líbiai táborból érkezhetett Európába a tuberkulózis (tbc) kórokozójának egy korábban ismeretlen, gyógyszerekkel szemben ellenálló fajtája - írta a Die Welt című német lap szerdán.

Újratárgyalják a migránskérdést a franciák és az angolok

Újratárgyalják a migránskérdést a franciák és az angolok

amerika, london, párizs

A francia elnöki hivatal szerdán jelentette be, hogy Emmanuel Macron francia elnök és Theresa May brit miniszterelnök egy új határőrizeti szerződést jelent be a Nagy-Britanniába átjutni próbáló migránsok kezelésére vonatkozó Le Touquet-megállapodás kiegészítésére.

Merkel és Kurz nagyon másképp látják a migránskvóta kérdéskörét

A német és az osztrák kormány nem ért egyet a migránsok EU-n belüli elosztását szabályozó kvóták ügyében, de mindketten fontosnak ítélik meg a határvédelmet és a migránsok helyben, hazájuk közelében történő támogatását.

Zseniális videó: 60 különböző gendert köszöntött egy német politikus

A megszámlálhatatlanul sok nemi identitással rendelkező liberális mikroközösséget egy német politikus alázta porig.

Újabb középületet rongált meg Gulyás Márton

Soros kedvenc provokátora az embereivel együtt narancssárga festékkel öntötte le az Állami Számvevőszék épületét.

Jön a Stop Soros!

Jön a Stop Soros!

közeleg a tél

Törvényjavaslattal lépne fel a kormány az illegális bevándorlás ellen. A nemzeti konzultáció eredményével összhangban, a magyarok akaratának megfelelően készül a tervezet - jelentette be Pintér Sándor belügyminiszter a kormányülés szünetében.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére