Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
 
 
 
 

Nyúljon az Iskolai-zsebbe a tanszervásárláshoz!

(x)

2016. április 18. 23:59

Bár még messzinek tűnhet, a nyár végi beiskolázási láz lassan újra időszerűvé válik. Annál is inkább, mert a szülők rohamának elkerülése érdekében nem árt még idejében túlesni a procedúrán. Az előrelátóknak különösen testhezálló az Erzsébet-utalvány Plusz kártya Iskolai zsebe, illetve a papíralapú Iskolai Erzsébet-utalvány, hiszen az ilyen béren kívüli juttatásokkal már a tanév megkezdése előtt két hónappal szabad a vásár.

Nem csupán tankönyvekre és taneszközökre, hanem irodaszerekre, de akár sportfelszerelésre és ruházati cikkekre is lehet költeni az Erzsébet-utalvány Plusz Iskolai zsebének, illetve az Iskolai Erzsébet-utalványnak a felhasználásával. A kedvezményezett termékek mellett az elfogadóhelyek köre is széles, így az elektronikus kártya és a papíralapú utalványok beváltása nem okoz komolyabb fejtörést.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap
Idén még nyugodt vizeken a cafeteria | Nincs változás az Erzsébet-utalvány forgalmazásában és elfogadásában, ahogyan az Erzsébet-utalvány Plusz kártya rendelése is zavartalan. Bár jövőre valószínűleg lesznek változások, 2016-ban még minden marad a régiben, vagyis az Erzsébet-utalványok kibocsátása, elfogadása és beváltása, illetve az Erzsébet-utalvány Plusz kártyák rendelése és feltöltése is folyamatos.

Mind az Erzsébet-utalvány Plusz kártya Iskolai zsebét mind pedig az Iskolai Erzsébet-utalványt abból a célból hozták létre, hogy jelentősen megkönnyítsék a tanévkezdést az iskoláskorú gyermekek szülei számára. A korábban már bemutatott cafeteriaelemekhez hasonlóan ezeket is a munkáltató adhatja a munkavállalónak, vagyis hogy minél többek részesülhessenek ilyen juttatásban, ahhoz a munkaadókat is érdekeltté kellett tenni. Úgy látszik, ez sikerült, mára ugyanis az iskolai „családtag” számít a harmadik legnépszerűbbnek az Erzsébet-utalványcsaládon belül.

Talán nem csoda, hiszen az Iskolai zseb az Iskolai Erzsébet-utalványhoz hasonlóan a cafeteria-rendszeren belül, vagy akár önálló béren kívüli juttatásként is alkalmazható. Az előnyök oldalára írható az is, hogy az adóvonzata mindössze 34,51 százalék, ráadásul gyermekenként és szülőnként valamivel több mint 33 ezer forint adható így a munkavállalóknak éves szinten. Ez a minimálbér 30 százalékának felel meg. Persze e határ felett is adható Iskolai Erzsébet-utalvány, ebben az esetben viszont az adókulcs már magasabb. Fontos tudni azt is, hogy az apa és az anya külön-külön is jogosult erre a béren kívüli juttatásra, vagyis mindkét szülő igénybe veheti azt. Az Iskolai Erzsébet-utalvány a névértékénél is többet érhet, mivel az elfogadóhelyek számos kedvezménnyel honorálják a velük való vásárlásokat.

Az Erzsébet-utalvány Plusz Iskolai zsebbe, illetve az Iskolai Erzsébet-utalvány a tanév első napját (ez idén is szeptember 1-je lesz) megelőző 60. naptól már felhasználhatóvá válik és kibocsátás évének a végéig, vagyis december 31-ig elkölthető. Ez tehát azt is jelenti, hogy nem kell megvárni a nagy nyári rohamot a taneszközök bevásárlásának lebonyolításáért, hanem már jóval előtte, júliusban neki lehet vágni a beszerzőtúrának.

Szakmai partnerünk:

OLVASTAD MÁR?

 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Orbán: Magyarország határait a magyaroknak kell megvédeni

Magyarország határait a magyaroknak kell megvédeni - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Salzburgban.

Orbán: ragaszkodunk a határvédelem jogához

Orbán: ragaszkodunk a határvédelem jogához

kétharmad

Magyarország ragaszkodik azon jogához, hogy az ő feladata megvédeni határait - jelentette ki újságíróknak Orbán Viktor szerdán Salzburgban, az európai uniós állam-, illetve kormányfők informális találkozója előtt, a néppárti miniszterelnökök tanácskozására érkezve.

Miért Magyarország? Miért Debrecen?

A BMW és Gyurcsány beszéde.

889
Cseh lap: az EU liberális demokráciája pont olyan, mint a szovjet népi demokrácia volt

Cseh lap: az EU liberális demokráciája pont olyan, mint a szovjet népi demokrácia volt

amerika, london, párizs

Magyarország és az Európai Unió vitájában Csehországnak a saját érdekében ki kell állnia Magyarország mellett - írta szerdán a Lidové Noviny című cseh konzervatív napilap.

Rögtön az első meccs sorsdöntő lehet a Vidinek az El-ben

Rögtön az első meccs sorsdöntő lehet a Vidinek az El-ben

hajrá, magyarok!

Csütörtökön a BATE Boriszov ellen kezdi meg szereplését a magyar csapat az Európa-liga csoportkörében.

Évek óta azon dolgoznak Merkelék, hogy átvegyék a határőrizetet

Évek óta azon dolgoznak Merkelék, hogy átvegyék a határőrizetet

amerika, london, párizs

A brüsszeli elit már évek óta arra készül, hogy ők mondják meg a nemzetállamoknak, ki léphet be Európába, így Magyarország területére is, és ki nem.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére