Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
 
 
 
 

Nyúljon az Iskolai-zsebbe a tanszervásárláshoz!

(x)

2016. április 18. 23:59

Bár még messzinek tűnhet, a nyár végi beiskolázási láz lassan újra időszerűvé válik. Annál is inkább, mert a szülők rohamának elkerülése érdekében nem árt még idejében túlesni a procedúrán. Az előrelátóknak különösen testhezálló az Erzsébet-utalvány Plusz kártya Iskolai zsebe, illetve a papíralapú Iskolai Erzsébet-utalvány, hiszen az ilyen béren kívüli juttatásokkal már a tanév megkezdése előtt két hónappal szabad a vásár.

Nem csupán tankönyvekre és taneszközökre, hanem irodaszerekre, de akár sportfelszerelésre és ruházati cikkekre is lehet költeni az Erzsébet-utalvány Plusz Iskolai zsebének, illetve az Iskolai Erzsébet-utalványnak a felhasználásával. A kedvezményezett termékek mellett az elfogadóhelyek köre is széles, így az elektronikus kártya és a papíralapú utalványok beváltása nem okoz komolyabb fejtörést.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap
Idén még nyugodt vizeken a cafeteria | Nincs változás az Erzsébet-utalvány forgalmazásában és elfogadásában, ahogyan az Erzsébet-utalvány Plusz kártya rendelése is zavartalan. Bár jövőre valószínűleg lesznek változások, 2016-ban még minden marad a régiben, vagyis az Erzsébet-utalványok kibocsátása, elfogadása és beváltása, illetve az Erzsébet-utalvány Plusz kártyák rendelése és feltöltése is folyamatos.

Mind az Erzsébet-utalvány Plusz kártya Iskolai zsebét mind pedig az Iskolai Erzsébet-utalványt abból a célból hozták létre, hogy jelentősen megkönnyítsék a tanévkezdést az iskoláskorú gyermekek szülei számára. A korábban már bemutatott cafeteriaelemekhez hasonlóan ezeket is a munkáltató adhatja a munkavállalónak, vagyis hogy minél többek részesülhessenek ilyen juttatásban, ahhoz a munkaadókat is érdekeltté kellett tenni. Úgy látszik, ez sikerült, mára ugyanis az iskolai „családtag” számít a harmadik legnépszerűbbnek az Erzsébet-utalványcsaládon belül.

Talán nem csoda, hiszen az Iskolai zseb az Iskolai Erzsébet-utalványhoz hasonlóan a cafeteria-rendszeren belül, vagy akár önálló béren kívüli juttatásként is alkalmazható. Az előnyök oldalára írható az is, hogy az adóvonzata mindössze 34,51 százalék, ráadásul gyermekenként és szülőnként valamivel több mint 33 ezer forint adható így a munkavállalóknak éves szinten. Ez a minimálbér 30 százalékának felel meg. Persze e határ felett is adható Iskolai Erzsébet-utalvány, ebben az esetben viszont az adókulcs már magasabb. Fontos tudni azt is, hogy az apa és az anya külön-külön is jogosult erre a béren kívüli juttatásra, vagyis mindkét szülő igénybe veheti azt. Az Iskolai Erzsébet-utalvány a névértékénél is többet érhet, mivel az elfogadóhelyek számos kedvezménnyel honorálják a velük való vásárlásokat.

Az Erzsébet-utalvány Plusz Iskolai zsebbe, illetve az Iskolai Erzsébet-utalvány a tanév első napját (ez idén is szeptember 1-je lesz) megelőző 60. naptól már felhasználhatóvá válik és kibocsátás évének a végéig, vagyis december 31-ig elkölthető. Ez tehát azt is jelenti, hogy nem kell megvárni a nagy nyári rohamot a taneszközök bevásárlásának lebonyolításáért, hanem már jóval előtte, júliusban neki lehet vágni a beszerzőtúrának.

Szakmai partnerünk:

OLVASTAD MÁR?

 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Keresztény Európától a bevándorláspárti Európáig

Keresztény Európától a bevándorláspárti Európáig

amerika, london, párizs

Új sorozatot indított a 888. Célkeresztbe az Európai Unió (EU), a 2019-es európai parlamenti választások kerültek. Két héttel ezelőtt azzal foglalkoztunk, mit érdemes tudni az EP-voksolásról; az előző és a mostani részben pedig az EU történetét taglaljuk.

Más emberek kisemmizésében is részt vett Varga-Damm Andrea

Más emberek kisemmizésében is részt vett Varga-Damm Andrea

kétharmad

Az Echo TV Informátor című műsora korábbi adásában bemutatta, hogy a jobbikos Varga-Damm Andreának a '90-es évek végén és a 2000-es évek elején köze lehetett a lakásmaffiához. Sőt, személy szerint ő jegyzett ellen egy olyan szerződést, amely azt eredményezte, hogy egy idős nőnek el kellett hagynia a saját otthonát. Az oknyomozó műsor újabb gyanús szerződést talált.

Elfoglalták az Iszlám Állam utolsó bástyáját

Győzelmet hirdetett szombaton az Iszlám Állam felett Kelet-Szíriában a kurd-arab fegyveres koalíció, a Szíriai Demokratikus Erők, miután elfoglalták a dzsihadisták utolsó bástyáját.

Egy lengyel lány, aki magyarul vlogol: "rajongok Magyarországért!"

Egy lengyel lány, aki magyarul vlogol: "rajongok Magyarországért!"

szabad vasárnap

Interjú egy fiatal lengyel vloggerrel, Olga Groszekkal, aki magyar nyelven készíti videóit, mert Magyarországért való rajongása mellett missziójának érzi, hogy tovább mélyítse a lengyel-magyar barátságot.

Nyugaton nagyobb eséllyel radikalizálódnak a muszlimok

Nyugaton nagyobb eséllyel radikalizálódnak a muszlimok

amerika, london, párizs

A Nyugaton - Nyugat-Európában és Észak-Amerikában - született muszlimok nagyobb fogékonyságot mutatnak a szélsőséges iszlám iránt, mint azok, akik például a Közel-Keleten vagy Afrikában születtek - állítja egy tanulmány, amelyet a svédországi Uppsalai Egyetemen készítettek.

Teljes fejetlenség uralkodik a német integrációs törekvések terén

Egyre több kritika éri a szövetségi bevándorlási és menekültügyi hatóságot (BAMF).

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei!

Az MLSZ vezetősége előbújhatna a csigaházából és körülnézhetne egy kicsit

Az MLSZ vezetősége előbújhatna a csigaházából és körülnézhetne egy kicsit

hajrá, magyarok!

Egészen elképesztő az, ahogy Magyarországon elherdáljuk a tehetséges labdarúgóinkat.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére