Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
 
 
 
 

Nyúljon az Iskolai-zsebbe a tanszervásárláshoz!

(x)

2016. április 18. 23:59

Bár még messzinek tűnhet, a nyár végi beiskolázási láz lassan újra időszerűvé válik. Annál is inkább, mert a szülők rohamának elkerülése érdekében nem árt még idejében túlesni a procedúrán. Az előrelátóknak különösen testhezálló az Erzsébet-utalvány Plusz kártya Iskolai zsebe, illetve a papíralapú Iskolai Erzsébet-utalvány, hiszen az ilyen béren kívüli juttatásokkal már a tanév megkezdése előtt két hónappal szabad a vásár.

Nem csupán tankönyvekre és taneszközökre, hanem irodaszerekre, de akár sportfelszerelésre és ruházati cikkekre is lehet költeni az Erzsébet-utalvány Plusz Iskolai zsebének, illetve az Iskolai Erzsébet-utalványnak a felhasználásával. A kedvezményezett termékek mellett az elfogadóhelyek köre is széles, így az elektronikus kártya és a papíralapú utalványok beváltása nem okoz komolyabb fejtörést.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap
Idén még nyugodt vizeken a cafeteria | Nincs változás az Erzsébet-utalvány forgalmazásában és elfogadásában, ahogyan az Erzsébet-utalvány Plusz kártya rendelése is zavartalan. Bár jövőre valószínűleg lesznek változások, 2016-ban még minden marad a régiben, vagyis az Erzsébet-utalványok kibocsátása, elfogadása és beváltása, illetve az Erzsébet-utalvány Plusz kártyák rendelése és feltöltése is folyamatos.

Mind az Erzsébet-utalvány Plusz kártya Iskolai zsebét mind pedig az Iskolai Erzsébet-utalványt abból a célból hozták létre, hogy jelentősen megkönnyítsék a tanévkezdést az iskoláskorú gyermekek szülei számára. A korábban már bemutatott cafeteriaelemekhez hasonlóan ezeket is a munkáltató adhatja a munkavállalónak, vagyis hogy minél többek részesülhessenek ilyen juttatásban, ahhoz a munkaadókat is érdekeltté kellett tenni. Úgy látszik, ez sikerült, mára ugyanis az iskolai „családtag” számít a harmadik legnépszerűbbnek az Erzsébet-utalványcsaládon belül.

Talán nem csoda, hiszen az Iskolai zseb az Iskolai Erzsébet-utalványhoz hasonlóan a cafeteria-rendszeren belül, vagy akár önálló béren kívüli juttatásként is alkalmazható. Az előnyök oldalára írható az is, hogy az adóvonzata mindössze 34,51 százalék, ráadásul gyermekenként és szülőnként valamivel több mint 33 ezer forint adható így a munkavállalóknak éves szinten. Ez a minimálbér 30 százalékának felel meg. Persze e határ felett is adható Iskolai Erzsébet-utalvány, ebben az esetben viszont az adókulcs már magasabb. Fontos tudni azt is, hogy az apa és az anya külön-külön is jogosult erre a béren kívüli juttatásra, vagyis mindkét szülő igénybe veheti azt. Az Iskolai Erzsébet-utalvány a névértékénél is többet érhet, mivel az elfogadóhelyek számos kedvezménnyel honorálják a velük való vásárlásokat.

Az Erzsébet-utalvány Plusz Iskolai zsebbe, illetve az Iskolai Erzsébet-utalvány a tanév első napját (ez idén is szeptember 1-je lesz) megelőző 60. naptól már felhasználhatóvá válik és kibocsátás évének a végéig, vagyis december 31-ig elkölthető. Ez tehát azt is jelenti, hogy nem kell megvárni a nagy nyári rohamot a taneszközök bevásárlásának lebonyolításáért, hanem már jóval előtte, júliusban neki lehet vágni a beszerzőtúrának.

Szakmai partnerünk:

OLVASTAD MÁR?

 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Itt az újabb Facebook-botrány: a privát üzeneteinket is pénzre váltotta Zuckerberg

Itt az újabb Facebook-botrány: a privát üzeneteinket is pénzre váltotta Zuckerberg

century-on

Külsős cégek olvastak bele a személyes beszélgetéseinkbe.

Az arab nyelv tanulására biztatja a fiatalokat egy svéd vezető politikus

Az arab nyelv tanulására biztatja a fiatalokat egy svéd vezető politikus

amerika, london, párizs

A svéd után már így is az arabot beszélik a legtöbben az országban.

Parttalanná teszi a globális menekültügyi szabályozást az ENSZ?

Parttalanná teszi a globális menekültügyi szabályozást az ENSZ?

kétharmad

A nemzetközi gyakorlat azt mutatja, hogy az ENSZ kiemelt jelentőségű nyilatkozatai a nemzetközi jog részévé válhatnak. Amennyiben az ENSZ globális migrációs paktuma a nemzetközi jogi gyakorlatba ágyazódik, úgy kötelezettségvállalásai kötelező érvényre emelkedhetnek a tagállamok számára. Ezzel kötelezve az ENSZ-tagállamokat a migránsok befogadására és szétosztására - áll a Századvég 888.hu számára készített elemzésében.

Soros tüntetői több millió forintnyi kárt okoztak a Parlament épületében

Soros tüntetői több millió forintnyi kárt okoztak a Parlament épületében

kétharmad

Több millió forintnyi kár keletkezett az elmúlt hét tüntetései nyomán az Országház épületében és a Kossuth Lajos téren - közölte az Országgyűlés sajtófőnöke.

Hatalmas pofont kaptak a svéd feministák: jogsértő a férfimentes fesztivál

Hatalmas pofont kaptak a svéd feministák: jogsértő a férfimentes fesztivál

amerika, london, párizs

Az ombudsman döntése értelmében a férfiak diszkriminálása is diszkrimináció.

Soros György az év embere

Soros György az év embere

piszkostizenkettő

Legalábbis a spekulánsok egyik kedvenc lapja, a Finacial Times szerint. Mi összeszedtük, hogy szerintünk mivel érdemelhette ezt ki.

A belgák bevándorlásellenes erős embere: Theo Francken

A belgák bevándorlásellenes erős embere: Theo Francken

amerika, london, párizs

Charles Michel belga kormányfő kedden jelentette be lemondását, amelyhez nagyban hozzájárult Theo Francken azon döntése, hogy az Új Flamand Szövetség (N-VA) nevű flamand nacionalista pártot kivezette a kormánykoalícióból. Nézzük meg, mit is lehet tudni a belgák bevándorlásellenes erős emberéről!

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére