Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#sport
#Orbán Viktor
#bevándorlás
#belföld
#Soros György
#külföld
#demográfia
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
kétharmad
 
 
 
 

Nyugaton tombol az antiszemitizmus, Magyarország a béke szigete

2017. november 17. 15:50

Mindezt francia baloldali lapok és izraeli szakértők állítják. Franciaországban különösen nagy intenzitással tombol az antiszemitizmus; Magyarország pedig különösen biztonságos a zsidók számára, és stabil partnere Izraelnek.

A nyugat-európai antiszemitizmust a baloldali sajtó teljességgel ignorál, sőt megpróbálják Magyarországot és Lengyelországot zsidóellenességgel vádolni. A fejlett és progresszív nyugaton tomboló zsidóellenesség viszont nagyon is valós, ennek megállapításához nem kell a bevándorlással szemben kritikus, jobboldali lapokat olvasnunk.

Ott van a balos Le Monde francia lap, ami már több cikket is közölt a témában. Éppen a hónap elején szólt egy cikke arról, hogy számos francia zsidó kap töltényeket dzsihadista üzenetekkel a postán. Máskor olyan üzeneteket kapnak, hogy „halál a zsidókra” vagy „éljen Palesztina!”

Az első komoly franciaországi zsidógyilkosság 2006-ban volt, amikor „bandák” elraboltak és halálra kínoztak egy francia zsidót származása miatt. Az áldozat emlékművét idén meggyalázták.  2012-ben egy zsidó iskolában,  2015-ben egy kóser boltban mészároltak, mindegyik esetben muszlimok. Csupán idén megvertek, majd megcsonkítottak zsidókat, és emeleti lakásából a halálba dobtak egy zsidó nőt Franciaországban. Utóbbit egy Korán-verseket kántáló bevándorló tette.

A mindenfajta incidenst, inzultust és abúzust számoló felmérés azonban még durvább eredményt mutat: 2005-2015 között 4092 antiszemita incidens volt Franciaországban, vagyis kb. évi 400, azaz több mint napi egy!

Fotó: 2015 Getty Images

A semmilyen szinten nem jobboldali New Yorker magazin is megállapította 2015-ben, hogy a francia zsidók teszik ki az ország gyűlölet-bűncselekményei áldozatainak felét, és hogy „az elmúlt években többször is gyilkos erőszak célpontjai voltak”.

Legutóbb magyar nyelven a Szombat zsidó magazin közölt hosszú beszámolót a hollandiai antiszemitizmusról: többek között arról, hogy migránsok akarták megölni a holland főrabbit, aki egyébként Orbán bevándorláspolitikáját támogatja.

Mindez azért érdekes, mert Eytan Gilboa izraeli biztonságpolitikai szakértő nemrég Budapesten, a Századvég konferenciáján elmondta: Nyugaton nagyon erős az antiszemitizmus, főleg a baloldal részéről, és a nyugati zsidóellenesség „rosszabb, mint bármifajta antiszemitizmus, amit Közép-Európában találni lehet”.

Ennyit a Magyarországon tomboló zsidóellenességről.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Jól halad a német behódolás: egyre több az iszlám előírásoknak megfelelő húskészítmény

Jól halad a német behódolás: egyre több az iszlám előírásoknak megfelelő húskészítmény

amerika, london, párizs

A német Evangélikus Hírügynökség beszámolója szerint Németország vezető hús-termelő és húsfeldolgozó válallatai ma már jelentős részben az iszlám vallási törvényeknek megfelelő, úgynevezett halal termékeket állítanak elő.

Minden Salviniről szól Olaszországban

Minden Salviniről szól Olaszországban

amerika, london, párizs

Elképesztő energiákat fordítanak arra a balliberális politikai erők, migránssimogató "álcivilek", hogy befeketítsék az ország bevándorlásellenes belügyminiszterét, Matteo Salvinit.

Roma cserkészek Esterházy könyveivel etették meg a menekülteket

Roma cserkészek Esterházy könyveivel etették meg a menekülteket

8)8)8

Ti olvastátok, hogy lelkes önkéntesek kitakarítanák a teljes kórházat? Tudtátok, hogy balos aktivisták börtönbe is kerülhetnek ha etetik a migránsokat? Azt hallottátok, hogy Békés Márton szerint Esterházy rossz író? A baloldali álhírgyártás nem ismer határokat, szinte alig akad olyan cikkük, amely kiállná a racionalitás és a tényszerűség próbáját.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

"Mi a fa888om az a Sevilla?"

"Mi a fa888om az a Sevilla?"

hajrá, magyarok!

Nem hiszem el még most sem, hogy az Újpest tényleg a Sevilla ellen fog játszani a jövő héten az Európa-ligában...

Nagyon sok fontos ügyben döntött a parlament a nyári szünet előtti utolsó ülésnapján

Nagyon sok fontos ügyben döntött a parlament a nyári szünet előtti utolsó ülésnapján

kétharmad

A nyári szünet előtti utolsó, rendkívüli ülésnapján a magyar Országgyűlés a jövő évi köütségvetés mellet többek között elfogadta a hajléktalanok közterületi tartózkodásáról, a kútfúrásról, a btk buszozással kapcsolatos szigorításáról, az új gyülekezési törvényről és a magánélet védelméről, illetve a bevándorlási adóról, és az adózási változásokról szóló törvényeket is.

Egy "menekültbuli" megrendezését kérte az LMP afgán tanácsadója

Egy "menekültbuli" megrendezését kérte az LMP afgán tanácsadója

kétharmad

Az LMP afgán származású tanácsadója, Mirwais Janan azt kérte a Morrison's nevű budapesti szórakozóhely üzemeltetőjétől, hogy rendezzen egy "menekültbulit", ahová ingyenes lesz a belépés, miután a bíróság az ő javára döntött egy diszkriminációs perben.

Orbán Viktor úgy el van szigetelődve, hogy mindenki vele akar találkozni

Orbán Viktor úgy el van szigetelődve, hogy mindenki vele akar találkozni

kétharmad

A baloldali politikusok helyébe lépő liberális álhírgyárak napról-napra megírják, hogy Orbán Viktort már senki sem látja szívesen.
Szeretnénk felhívni a liberális újságírók figyelmét, arra, hogy Orbán Viktor két hét alatt találkozott a világelittel.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére