Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
spring is coming
 
 
 
 

Nyugaton tombol az antiszemitizmus, Magyarország a béke szigete

2017. november 17. 15:50

Mindezt francia baloldali lapok és izraeli szakértők állítják. Franciaországban különösen nagy intenzitással tombol az antiszemitizmus; Magyarország pedig különösen biztonságos a zsidók számára, és stabil partnere Izraelnek.

A nyugat-európai antiszemitizmust a baloldali sajtó teljességgel ignorál, sőt megpróbálják Magyarországot és Lengyelországot zsidóellenességgel vádolni. A fejlett és progresszív nyugaton tomboló zsidóellenesség viszont nagyon is valós, ennek megállapításához nem kell a bevándorlással szemben kritikus, jobboldali lapokat olvasnunk.

Ott van a balos Le Monde francia lap, ami már több cikket is közölt a témában. Éppen a hónap elején szólt egy cikke arról, hogy számos francia zsidó kap töltényeket dzsihadista üzenetekkel a postán. Máskor olyan üzeneteket kapnak, hogy „halál a zsidókra” vagy „éljen Palesztina!”

Az első komoly franciaországi zsidógyilkosság 2006-ban volt, amikor „bandák” elraboltak és halálra kínoztak egy francia zsidót származása miatt. Az áldozat emlékművét idén meggyalázták.  2012-ben egy zsidó iskolában,  2015-ben egy kóser boltban mészároltak, mindegyik esetben muszlimok. Csupán idén megvertek, majd megcsonkítottak zsidókat, és emeleti lakásából a halálba dobtak egy zsidó nőt Franciaországban. Utóbbit egy Korán-verseket kántáló bevándorló tette.

A mindenfajta incidenst, inzultust és abúzust számoló felmérés azonban még durvább eredményt mutat: 2005-2015 között 4092 antiszemita incidens volt Franciaországban, vagyis kb. évi 400, azaz több mint napi egy!

Fotó: 2015 Getty Images

A semmilyen szinten nem jobboldali New Yorker magazin is megállapította 2015-ben, hogy a francia zsidók teszik ki az ország gyűlölet-bűncselekményei áldozatainak felét, és hogy „az elmúlt években többször is gyilkos erőszak célpontjai voltak”.

Legutóbb magyar nyelven a Szombat zsidó magazin közölt hosszú beszámolót a hollandiai antiszemitizmusról: többek között arról, hogy migránsok akarták megölni a holland főrabbit, aki egyébként Orbán bevándorláspolitikáját támogatja.

Mindez azért érdekes, mert Eytan Gilboa izraeli biztonságpolitikai szakértő nemrég Budapesten, a Századvég konferenciáján elmondta: Nyugaton nagyon erős az antiszemitizmus, főleg a baloldal részéről, és a nyugati zsidóellenesség „rosszabb, mint bármifajta antiszemitizmus, amit Közép-Európában találni lehet”.

Ennyit a Magyarországon tomboló zsidóellenességről.

OLVASTAD MÁR?

spring is coming
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Újabb magyar szólalt meg a svédországi helyzetről

Újabb magyar szólalt meg a svédországi helyzetről

spring is coming

Egy, a 70-es években Göteborgba kivándorolt magyar férfi szerint a svéd kormány azért engedi be "orrvérzésig" a bevándorlókat, mert szavazatokat vár tőlük.

Nagyot égett Volner a jobbikos fórumon

Nagyot égett Volner a jobbikos fórumon

spring is coming

Vasárnap Nagykőrösön tartott kampányrendezvényt a Jobbik, de az előadásra szinte senki sem volt kíváncsi.

Megkéselte tanárát egy 7 éves diák Németországban

Már korábban is sok baj volt vele, de a hatóságok nem tettek semmit.

Orbán Viktor is üzent a rendkívüli hóhelyzet miatt

A miniszterelnök a rendkívülinek számító időjárási helyzet miatt ellátogatott az operatív törzs budapesti központjába, melyről egy videó is felkerült a Facebook-oldalára.

Egyre több magányos farkast küld az Iszlám Állam Európába

Egyre több magányos farkast küld az Iszlám Állam Európába

amerika, london, párizs

Az Iszlám Állam nem állt le, bár egyre több területet vesztenek el, egyes embereket még mindig könnyen tudnak mozgósítani szerte Európában.

Így imádkozik ötezer muszlim egyszerre Bécsben

Így imádkozik ötezer muszlim egyszerre Bécsben

amerika, london, párizs

Bécsi iszlám vezető ismerte el, hogy az integráció nem működik. Az Echo TV Informátor című műsora az osztrák fővárosban készített interjút a bécsi iszlám szövetség első emberével, aki őszintén beszélt arról, hogy már Bécsben is kialakultak párhuzamos társadalmak. Az oknyomozó műsornak sikerült bejutni Ausztria egyik legnagyobb mecsetébe is, ahol péntekenként ötezer muszlim imádkozik.

Íme a hosszú hétvége legcukibb és legmeghatóbb videója!

Egy székely kislány szaval gyönyörűen és büszkén, mindenkinek érdemes látnia, hallania!

A többség szerint az iszlám nem tartozik Németországhoz

A többség szerint az iszlám nem tartozik Németországhoz

amerika, london, párizs

A németek döntő többsége egyetért Horst Seehofer azon kijelentésével, miszerint az iszlám nem tartozik Németországhoz.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére