Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
bulvár
 
 
 
 

Nyolcvanhárom éves néni verte át a balek rablót

2017. szeptember 19. 13:02

Az idős asszony túljárt a rabló eszén.

A gyanúsított hétfő délután megpróbálta kirabolni az egyik petőfiszállási tanya lakóját. A férfi elbújt a mellékhelyiségben, majd amikor a 83 éves idős néni közelebb ért hozzá, kiugrott a rejtekhelyéről és egy kést szorított az asszony torkához – írja a police.hu.

A rabló pénzt követelt, az idős asszony pedig átadta neki a nála lévő néhány ezer forintot. A gyanúsított azonban nem érte be ennyivel, további 50 ezer forintot követelt a nénitől, aki elmondta, hogy nincs több készpénze, ezért át kell mennie a pár száz méterre lévő szomszédjához kölcsönkérni. A rabló beleegyezett. Az idős nő így végül a szomszédból kért segítséget.

Forrás: police.hu

A helyszínre érkező rendőrök a közeli erődben percek alatt elfogták a férfit, akinek a ruházatából előkerült a sértett pénze, valamint a kés is, amit lefoglaltak a rendőrök. A gyanúsítottat kihallgatták, őrizetbe vették és előzetes letartóztatását indítványozták.

OLVASTAD MÁR?

bulvár
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Putyin: Oroszország hibázott, amikor megbízott a Nyugatban

Putyin: Oroszország hibázott, amikor megbízott a Nyugatban

amerika, london, párizs

Oroszország haladéktalanul és szimmetrikus módon reagál, ha az Egyesült Államok felmondja a szárazföldi állomásoztatású rövid és közepes hatótávolságú rakéták felszámolásáról megkötött (INF) szerződést - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök csütörtökön Szocsiban, a Valdaj vitaklub tanácskozásán. Putyin szerint az USA ki akarja szorítani Oroszországot a világ energiapiacairól, és nagyrészt ezt a célt szolgálják az oroszellenes amerikai lépések.

A CIA szerint egy USA elleni támadásra készülhet az Iszlám Állam

A CIA szerint egy USA elleni támadásra készülhet az Iszlám Állam

amerika, london, párizs

A Központi Hírszerző Ügynökség vezetője arra figyelmeztetett csütörtökön, hogy az Iszlám Állam támadást intézhet az Egyesült Államok ellen.

Hét éve nincsenek nokiás dobozok Budapesten

Hét éve nincsenek nokiás dobozok Budapesten

közeleg a tél

Hét éve nincsenek korrupciós ügyek és ebből származó botrányok a fővárosban - mondta Tarlós István főpolgármester a Magyar Időknek nyilatkozva.

Megdöbbentő, hogy mivel támadják Donald Trumpot

Ritkán szólal meg a nyilvánosság előtt a Fehér Ház kabinetfőnöke, de most megtette, mert tűrhetetlennek tartja az amerikai elnök ellen indított legújabb hadjáratot.

A cseh Trump nem támogatja az EU föderális átalakítását

Ma kezdődik a két napon át tartó cseh parlamenti választás. Andrej Babis, a hétvégi cseh képviselőházi választások megnyerésére esélyesének tartott ANO mozgalom elnöke az utolsó, csütörtöki televíziós vitában elutasította az európai integráció elmélyítését, és az euró bevezetését Csehországban.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Dübörög a Soros-terv, miközben börtönbüntetésre ítélték Gyurcsány titkosszolgálati emberét. Továbbá jó hír, hogy Budapest 2019-ben nagy presztízsű csúcskonferenciát rendezhet. Indul a nap a 888-on, tartsatok velünk!

Szorul a hurok Weinstein nyaka körül

Szorul a hurok Weinstein nyaka körül

amerika, london, párizs

Nyomozást indított a Los Angeles-i rendőrség Harvey Weinstein ellen. Valaki szexuális zaklatás vádjával tett feljelentést "ellene".

Módosult az osztrák választások végeredménye

A levélszavazatok beérkezése után a szocdemek szerezték meg a második helyet, alig 1 százalékkal az FPÖ előtt.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére