Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nyílt levél egy guruló bőröndös vidékitől

Olvasói vélemény | szerző: B.A.

2018. április 27. 13:12

Mindig tudtuk, hogy a pesti liberálisok (a momentumosok most kiakadnak) egy jelentős része lenézi a vidéki magyar embert. Mi ezzel nem igen törődtünk, mert nem érünk rá hülyeségekkel foglalkozni, de most belegyalogoltatok az "agyhalott" vidéki emberek lelkivilágába.

Ti úgy gondoljátok, hogy vidéken csak idült alkoholisták élnek, akik két értelmes mondatot nem tudnak kinyögni, és az egyedüli igazi tudás birtokosai ti vagytok. Nektek, akik nem hagytátok el Budapest határát csak repülővel, nehogy találkozni kelljen a pórnéppel, fogalmatok sincs milyen az élet a lenézett vidéki településeken.

Néhány tapasztalatomat azért megosztanám veletek, mivel 10 évvel ezelőtt egy 300 fős kis faluba költöztem ki családommal egy megyeszékhelyről. A faluban tényleg mély szegénység uralkodik. A folyamatosan lenézett közmunka program visszavezette az embereket a munka világába. Amit ti hülyeségnek tartottatok, bevált. 70 közmunkásból mára már csak 22 van, mert a többiek elmentek a városba dolgozni. Itt a faluban a legszegényebb ember sem hajléktalan. A közösség gondoskodik róla, van fedél a feje felett és ennivaló is csak kerül asztalra valahogy. Itt sem az emberek sem pedig az önkormányzat nem mond le senkiről.

Nem kell a lábam elé nézni, amikor megérkezem a házam elé, nehogy emberi ürülékbe lépjek, mint a pesti belvárosban. Nem tolja le egyetlen hajléktalan sem a gatyáját fényes nappal, hogy magán könnyítsen, mint Budapesten a Liszt Ferenc téren, mikor sétáltattam az unokámat.

Szomszédaim többsége már német, akik elmenekültek a hazájukból. Merkel nevét csak úgy ejtik ki, hogy utána köpnek egyet, és szegényes magyar tudásukkal hozzáteszik, hogy „Orbán az igen". A választás után kitették a magyar zászlót is annak örömére, hogy nyert a migránsellenesség. Még ők is többet értenek a magyar valóságból, mint ti.

Tudjátok, itt jó a levegő, őzek ugrálnak a házunk körül, este ragyogó csillagos égben gyönyörködünk. Roston sütünk, borozgatunk a barátainkkal, ha kedvünk tartja, elmegyünk színházba, moziba és van internetünk is. Mindenről tájékozódunk, nehogy azt képzeljétek, hogy ide még a madár sem jár, hogy teljes sötétség uralkodik.

Persze titeket ez az élet nem tenne boldoggá, mert megszoktátok, hogy a kávéházak mélyén beleájuljatok önnön nagyszerűségetekbe, és egymást tömjénezve azon örömködjetek, milyen nagyszerű „européer gondolat" fogant meg az agyatokban.

Itt a félig írástudatlan ember, aki a neve helyett is x-et ír, még az is tudja, hogy a választási cédulán hova kell tenni azt az egy x-et, amit le tud írni. Büszke vagyok a falumra, mert itt a baloldal még soha egyetlen választáson sem nyert.

Ezért azt ajánlom nektek, sürgősen keressetek valami munkát magatoknak, mert ti Magyarországon, amíg egy „agyhalott" vidéki is él, nem fogtok hatalomra kerülni. Akkor meg George bá pénzcsapjai is elapadnak, és kamatostól fizethetitek vissza a vén uzsorástól kapott júdáspénzt.

Ezt a cikket egy olvasónk írta. Amennyiben Te is kedvet kaptál, várjuk írásodat a velemeny@888.hu címre. A további részletekről itt olvashatsz.

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Behódol-e a Néppárt Sorosnak?

amerika, london, párizs

Ma tárgyal az Európai Néppárt a Fidesz kizárásáról, melyet a frakció bevándorláspárti tábora kezdeményezett.

Reggel 7:59

Ez várható ma.

Németország még több migránst toloncolhat ki az uniós tagországokba

Az Európai Bíróság kimondta, hogy Németországnak joga van kitoloncolni azokat a migránsokat, akiket egy szegényebb uniós tagországba szállítanának vissza. Mindez idáig vita tárgyát képezte, ezért számos kitoloncolás meghiúsult. Ennek azonban vége, az illegális bevándorlóknak vissza kell menniük oda, ahol elsőként léptek az Európai Unió területére.

Bolsonaro-Trump találkozó: hosszú idő után először érkezik Amerika-barát brazil elnök Washingtonba

amerika, london, párizs

Washingtonban találkozott egymással Donald Trump amerikai és Jair Bolsonaro, újévkor beiktatott brazil elnök.

Este 7:59

Ez a nap is gyorsan eltelt, nézzük a legfontosabb híreket!

Az oltáselleneseknek is jár a szólásszabadság!

censored

Veszélyeztetik a gyerekeink életét, de attól még megilleti őket a szabad szólás joga.

Merkel belátta, a migránsokat a hazájukban kellett volna támogatni

amerika, london, párizs

A hazájukhoz minél közelebb, helyben kell segíteni a menekülteknek, ez a 2015-ös menekülthullám tanulsága - jelentette ki kedden Berlinben Angela Merkel német kancellár.

Bemutatjuk a bevándorláspárti politikusokat

kétharmad

Közeleg a május, ideje közelebbről megismerni a bevándorláspártiakat.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére