Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
889

Nyílt levél a MÚOSZ-nak

Olvasói levél | Szerző: Gémesi Gábor

2017. szeptember 11. 12:58

Tisztelt MÚOSZ!

Felháborító, hogy a MÚOSZ hivatalos közleménye szerint Soros Györgynek megrendelésre írni teljesen rendben van. Összeegyeztethető az újságírói etikával. A 888 által megnevezettek független újságírónak hazudják magukat. Őket védjük? Ha igen, kilépek a MÚOSZ-ból.

Soros György bevallottan pénzügyi spekuláns, tehát más kárán nyerészkedik.

A múltban több ország, köztünk hazánk bankjai és így adófizetői kárára végzett inkorrekt pénzügyi manővereket. Holott magyar születésű. Az Egyesült Államokban is feljelentették. Izraelben sem látják szívesen. Nemzetbiztonsági kockázatot jelent.

A 888 stílusa sokszor tényleg nyers, de az olvasóknak joguk van tudni: az őket tájékoztató újságírók kik és kinek dolgoznak. A 888 és a Pesti Srácok nyílt kártyákkal játszik. Bevállalják.

Egyébként a 444 és más ellenzéki honlapok is rendszeresen és név szerint támadnak nekik nem szimpatikus újságírókat. Mikor ítéli el a MÚOSZ őket is? Kettős mérce?

Elhatárolódom a MÚOSZ nyilatkozatától. Kár, hogy nem egyeztették a tagsággal. Nem ezért és nem erre jött létre a MÚOSZ!

Üdvözlettel:

Gémesi Gábor, MÚOSZ-tag

OLVASTAD MÁR?

889

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

A Soros-hálózat speciális szótárral akadályozza meg a migránsok kitoloncolását

amerika, london, párizs

A Soros szervezetek készítettek egy szótárt, amelyben olyan szavak és javaslatok szerepelnek, amelyek hozzásegítik az illegális migránsokat ahhoz, hogy könnyedén megkapják a menekültstátuszt.

Kiderült, hogy honnan származnak az Árpád-házi királyok

Azonosította az Árpád-ház férfi tagjaira jellemző DNS-t III. Béla király csontmaradványaiból az Országos Onkológiai Intézet vezette nemzetközi kutatócsoport, s kiderült, hogy az Árpád-ház tagjai egészen biztosan eurázsiai, nem pedig finnugor eredetűek - nyilatkozta Kásler Miklós professzor, az intézet vezetője a szerdai Magyar Időkben.

Elkezdődtek a tárgyalások az egész világra kiterjedő migránspaktumról

amerika, london, párizs

Az Egyesült Államok kivételével a világszervezet tagállamai kedden megkezdték a tárgyalásokat az ENSZ migrációs egyezményének tervezetéről New Yorkban.

Svájcig rohanna az egyik katalán függetlenségi politikus

amerika, london, párizs

Anna Gabriel katalán függetlenségpárti politikus a svájci közszolgálati televíziónak, az RTS-nek kedden úgy fogalmazott, nem kizárt, hogy Svájcban beadja a politikai menedékjogi kérelmet, ugyanis ha visszautazna Spanyolországba, akkor a bíróság elé kellene állnia, amiért aktív szerepet vállalt a katalán népszavazás előkészítésében.

Több mint kétszázezer illegális bevándorló érkezett az Európai Unió területére tavaly

A Frontex uniós határvédelmi ügynökség keddi jelentése szerint 2017-ben összesen 205 ezer migráns lépett be illegálisan az Európai Unió területére.

Brüsszel úgy papol a szolidaritásról, hogy közben verik a migránsokat

Miközben Brüsszel kizárólag az európai szolidaritásról, a migránsok befogadásáról és korlátlan szétosztásáról papol, addig egyre több illegális bevándorló panaszkodik arról, hogy rendőri erőszak áldozataivá válnak a belga fővárosban.

A liberálisok szerint rasszizmus, hogy nincsenek fekete karakterek egy cseh játékban

kinyílott a pitypang

A balliberális politikai korrektség fasisztái fehér felsőbbrendűséggel vádolják a "Kingdom Come: Deliverance" című cseh számítógépes játékot, mert a XV. századi Cseh királyságban játszódó akció szerepjátékban nincsenek színes bőrű karakterek. A készítők szerint azonban csak azért nincsenek a középkor végén játszódó játékban fekete szereplők, mert a történelmi hűség ezt diktálja.

Wass Albert-megemlékezés miatt riasztanák a román hatóságokat

szabad vasárnap

Wass Albert-megemlékezés miatt riasztaná a román hatóságokat az Elie Wiesel Intézet, mivel Romániában még mindig háborús bűnösként tartják nyilván a magyar írót.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére