Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nyílt levél a MÚOSZ-nak

Olvasói levél | Szerző: Gémesi Gábor

2017. szeptember 11. 12:58

Tisztelt MÚOSZ!

Felháborító, hogy a MÚOSZ hivatalos közleménye szerint Soros Györgynek megrendelésre írni teljesen rendben van. Összeegyeztethető az újságírói etikával. A 888 által megnevezettek független újságírónak hazudják magukat. Őket védjük? Ha igen, kilépek a MÚOSZ-ból.

Soros György bevallottan pénzügyi spekuláns, tehát más kárán nyerészkedik.

A múltban több ország, köztünk hazánk bankjai és így adófizetői kárára végzett inkorrekt pénzügyi manővereket. Holott magyar születésű. Az Egyesült Államokban is feljelentették. Izraelben sem látják szívesen. Nemzetbiztonsági kockázatot jelent.

A 888 stílusa sokszor tényleg nyers, de az olvasóknak joguk van tudni: az őket tájékoztató újságírók kik és kinek dolgoznak. A 888 és a Pesti Srácok nyílt kártyákkal játszik. Bevállalják.

Egyébként a 444 és más ellenzéki honlapok is rendszeresen és név szerint támadnak nekik nem szimpatikus újságírókat. Mikor ítéli el a MÚOSZ őket is? Kettős mérce?

Elhatárolódom a MÚOSZ nyilatkozatától. Kár, hogy nem egyeztették a tagsággal. Nem ezért és nem erre jött létre a MÚOSZ!

Üdvözlettel:

Gémesi Gábor, MÚOSZ-tag

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Este 7:59

A nap legfontosabb hírei!

Ez a hétvége megmutatta, miért a foci a világ legszebb sportága

hajrá, magyarok!

A Pörge szurkol sorozatunk legfrissebb része ugyan nem a válogatott győzelméről szól, de természetesen az is hatással volt rá.

A migránskvóta és a nyílt társadalom mellett tett hitet Weber pártja

amerika, london, párizs

Manfred Weber pártja, a CSU és testvérpártja, a CDU közös programmal készül az EP-választásra.

Orbán Viktor Yoram Hazony világhírű konzervatív írót fogadta

Orbán Viktor miniszterelnök hétfő délután a Karmelita kolostorban fogadta Yoram Hazony izraeli filozófust, a jeruzsálemi Herzl Intézet elnökét, akinek A nacionalizmus erénye című könyve elnyerte a 2019-es év Konzervatív Könyve díját - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Miért láthatatlan a balliberálisok hazafiassága?

piszkostizenkettő

A balliberálisok ma már annyira elleneznek mindent, ami a hazával, nemzettel és a nemzeti érzelmű gondolkodással hozható összefüggésbe, hogy minden alap nélkül képesek nacionalizmusnak meg sovinizmusnak minősíteni a legártatlanabb dolgokat is.

Mi történik a vízzel, miután elhagyja az otthonunkat?

ökojobb

Magyarország egyik legkorszerűbb szennyvíztisztítója a Dél-pesti Szennyvíztisztító Telep, amely még európai szinten is az élvonalba tartozik. A telepen egy különleges magyar fejlesztés is helyet kapott. Megnéztük, hogyan tisztítják a bekerülő szennyvizet.

Egy humorista nyerheti az ukrán elnökválasztást

Tovább erősítette pozícióját Volodimir Zelenszkij humorista - derült ki egy friss közvélemény-kutatásból, melyet egy héttel a vasárnap esedékes ukrajnai elnökválasztás előtt készítettek.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére