Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Nincs mese: demográfiai katasztrófa felé közelít Európa

2018. június 24. 14:48

Az Osztrák Tudományos Akadémia (ÖAW) kutatói tüzetesen megvizsgálták az európai népesség tendenciáit az 1990 és 2017 közti időszak között, és igen aggasztó eredmények születtek.

Az ÖAW kutatását a Kronen Zeitung megbízásából készítette el, és ebben kimutatták: az európai népességnövekedést immáron szinte kizárólag a migráció okozza.

Fotó: AFP

Összességében az olvasható ki a kutatásból, hogy a nyugat-európai országokban a népességnövekedés főleg a bevándorlásnak köszönhető – ez igaz például Franciaországra, amelyet nemsokára be fognak kebelezni a muszlimok. Ez annak "köszönhető", hogy a muszlimok egyszerűen óriási mértékben túlszülik az őshonos franciákat.

Sajnos szinte ugyanezzel a katasztrófával néz farkasszemet Olaszország: ott egy tavalyi kutatás alapján 2065-re több mint 22 millió első és másodgenerációs migráns lesz az olaszoknál – gyakorlatilag az ország lakosságának 40 százalékát migránsok fogják alkotni.

Németországban pedig már olyan komoly hatásokkal bír a migráció, hogy minden ötödik lakos bevándorló. A német Szövetségi Statisztikai Hivatal adata szerint kis híján 13 százaléknyi olyan ember él Németországban, aki Németország határain kívül jött világra.

Svájcra, Norvégiára, Spanyolországra és Svédországra is igaz az, hogy a bevándorlás növeli a népességüket. Az egyetlen kivételt a lista tetejére felkapaszkodó Írország alkotja. Egyedül az íreknél fordul meg a tendencia, azaz a népességnövekedés 36 százalékát a gyermekek születése okozta, nem pedig az idegenek bevándorlása.

"Folytatódik a nemzetnek és a családoknak kedvező kormányzás"

A nyugati országokba való vándorlás elsősorban a balkáni és a balti államokat érinti, de a kutatás kitér Közép-Európára, így Magyarországra is. Itt a népességnövekedés nem olyan gyors ütemű, ami nem is csoda, tekintve, hogy ezen államok demográfiai helyzetüket nem a migrációval, hanem a családok támogatásával kívánják javítani.

A tendencia azonban kristálytiszta: a migráció alapjaiban rázza meg a nyugati országok demográfiáját, és tekintettel a bevándorlás egyértelműen káros következményeire, ez nem sok jót jelent az őshonos lakosságra nézve. A demográfiához való felelőtlen hozzáállás azzal fenyeget, hogy egész egyszerűen megszűnhet az az Európa, amit most ismerünk. 

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A férfinek inget, a nőnek bikinit ajánlott a ruhabolt: erre elszabadult a feministák pokla

A férfinek inget, a nőnek bikinit ajánlott a ruhabolt: erre elszabadult a feministák pokla

amerika, london, párizs

Nagyon kiakadt egy magát nőjogi egyesületnek hívó feminista gittegylet a Marks & Spencer egyik kirakata miatt.

Magyar film készült Bud Spencerről

Magyar film készült Bud Spencerről

szabad vasárnap

A premier péntek este lesz az M5 kulturális csatornán.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Erről szólt a mai nap.

A Soros-féle migránstaxi a bevándorlókat pátyolgatja, a környezetet nem

A Soros-féle migránstaxi a bevándorlókat pátyolgatja, a környezetet nem

amerika, london, párizs

Az olasz ügyészség azzal vádolta meg az Orvosok Határok Nélkül nevű Soros-szervezetet, hogy hajójuk, a migránsokat rendszeresen taxiztató Aquarius a szicíliai Cataniában illegálisan rakott le veszélyes, mérgező anyagokat a szemétbe keverve.

Újabb tagokkal bővült Botka László börtönválogatottja

A mai napon utolérte a szegedi szocialistákat és Botka László udvari beszállítóját az igazság: a szegedi járásbíróság minősített csődbűntett miatt 5 év 2 hónap szabadságvesztésre ítélte Ujhelyi István szocialista képviselő sameszait és Botka László udvari beszállítóit, Pistrui Lászlót, Baranyi Sándort, és Oltványi Józsefet.

Az egyik legnagyobb iszlám országban naponta sor kerül egy becsületgyilkosságra

Az egyik legnagyobb iszlám országban naponta sor kerül egy becsületgyilkosságra

amerika, london, párizs

Egy 26 éves muszlim lány a családja akarta ellenére összeházasodott a szerelmével. Ezért az édesanyja és a testvérei becsületből brutálisan meggyilkolták. Az egyik legnépesebb iszlám országban, Pakisztánban szinte mindennaposak az ilyen esetek. Az Európába érkező migránsok egyik legnagyobb csoportját pedig a pakisztániak teszik ki.

"Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen"

"Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen"

kétharmad

Szijjártó Péter kedden találkozott szlovén kollégájával, Miro Cerarral, akivel egyetért abban, hogy Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen, Európának meg kell tudnia védeni külső határait.

TGM és a magyar értelmiség örök tragédiája

TGM és a magyar értelmiség örök tragédiája

piszkostizenkettő

A Jóisten nemcsak ételt-italt és tetőt ad a fejünk fölé, hanem gondoskodik a színvonalas szórakoztatásunkról is: ezért találta ki nekünk a magyar ellenzéki figurákat.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére