Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#sport
#Orbán Viktor
#bevándorlás
#belföld
#Soros György
#külföld
#demográfia
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Nincs mese: demográfiai katasztrófa felé közelít Európa

2018. június 24. 14:48

Az Osztrák Tudományos Akadémia (ÖAW) kutatói tüzetesen megvizsgálták az európai népesség tendenciáit az 1990 és 2017 közti időszak között, és igen aggasztó eredmények születtek.

Az ÖAW kutatását a Kronen Zeitung megbízásából készítette el, és ebben kimutatták: az európai népességnövekedést immáron szinte kizárólag a migráció okozza.

Fotó: AFP

Összességében az olvasható ki a kutatásból, hogy a nyugat-európai országokban a népességnövekedés főleg a bevándorlásnak köszönhető – ez igaz például Franciaországra, amelyet nemsokára be fognak kebelezni a muszlimok. Ez annak "köszönhető", hogy a muszlimok egyszerűen óriási mértékben túlszülik az őshonos franciákat.

Sajnos szinte ugyanezzel a katasztrófával néz farkasszemet Olaszország: ott egy tavalyi kutatás alapján 2065-re több mint 22 millió első és másodgenerációs migráns lesz az olaszoknál – gyakorlatilag az ország lakosságának 40 százalékát migránsok fogják alkotni.

Németországban pedig már olyan komoly hatásokkal bír a migráció, hogy minden ötödik lakos bevándorló. A német Szövetségi Statisztikai Hivatal adata szerint kis híján 13 százaléknyi olyan ember él Németországban, aki Németország határain kívül jött világra.

Svájcra, Norvégiára, Spanyolországra és Svédországra is igaz az, hogy a bevándorlás növeli a népességüket. Az egyetlen kivételt a lista tetejére felkapaszkodó Írország alkotja. Egyedül az íreknél fordul meg a tendencia, azaz a népességnövekedés 36 százalékát a gyermekek születése okozta, nem pedig az idegenek bevándorlása.

"Folytatódik a nemzetnek és a családoknak kedvező kormányzás"

A nyugati országokba való vándorlás elsősorban a balkáni és a balti államokat érinti, de a kutatás kitér Közép-Európára, így Magyarországra is. Itt a népességnövekedés nem olyan gyors ütemű, ami nem is csoda, tekintve, hogy ezen államok demográfiai helyzetüket nem a migrációval, hanem a családok támogatásával kívánják javítani.

A tendencia azonban kristálytiszta: a migráció alapjaiban rázza meg a nyugati országok demográfiáját, és tekintettel a bevándorlás egyértelműen káros következményeire, ez nem sok jót jelent az őshonos lakosságra nézve. A demográfiához való felelőtlen hozzáállás azzal fenyeget, hogy egész egyszerűen megszűnhet az az Európa, amit most ismerünk. 

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Bámulatos: engedélyezték az iráni nőknek, hogy meccsekre járjanak

Haszan Róháni iráni elnök engedélyezte, hogy nők is látogathassák a labdarúgó mérkőzéseket - közölte a ISNA félhivatalos helyi hírügynökség hétfőn.

Geert Wilderst nem engedték be Nagy-Britanniába

Geert Wilderst nem engedték be Nagy-Britanniába

amerika, london, párizs

Geert Wilders bevándorlásellenes holland politikus óriáskivetítőn üzent a hétvégén a szólásszabadságért tüntető briteknek, ugyanis nem engedték be az országba.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak a mai nap legfontosabb történései!

Erről szólt Putyin és Trump találkozója

Erről szólt Putyin és Trump találkozója

amerika, london, párizs

Lezajlott a nagy találkozás Donald Trump és Vlagyimir Putyin között Helsinkiben. Több mint két órán át tartott a találkozó, ahol a két elnök rengeteg témát körbejárt.

Film készült a józsefvárosi gettó Rocky Balboájáról

Film készült a józsefvárosi gettó Rocky Balboájáról

szabad vasárnap

Dokumentumfilmet készítettek egy józsefvárosi ökölvívó edzőről, Sipos Mihályról és tanítványáról, a kisváltósúlyú magyar bajnok Szabó Zoltánról. A Getto Balboa című magyar dokumentumfilmet beválogatták a 24. Szarajevói Filmfesztivál nemzetközi dokumentumfilmes versenyprogramjába is.

Nem a liberálisok napja a mai: bezár az Auróra

A mai napon a hatóság elrendelte a Marom Klub Kft. által üzemeltetett Auróra Kioszk és Auróra Kert, valamint a Corvin-tető Vendéglátóipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. által üzemeltetett Corvin Club üzlet bezárását is.

Miskolchoz kevés volt Rokker Zsoltiban a humor

Miskolchoz kevés volt Rokker Zsoltiban a humor

piszkostizenkettő

Már a Jobbik és az MSZP eddigi állítólagos fellegvárában, Miskolcon sem jött össze az időközi választási győzelem a minden identitását és hitelességét elveszített ellenzéknek. Hiába volt Rokker Zsolti indítása. Ez a vicc már nem érdekelt senkit.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére