Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
hajrá, magyarok!
 
 
 
 

Nincs még egy olyan izgalmas bajnokság, mint a magyar!

2017. május 6. 22:23

Az NB I 30. fordulójának eredményei.

A 30. forduló legnagyobb lúzere egyértelműen a Diósgyőr. A csapat a már kiesett Gyirmót ellen lépett pályára, és sokáig vezetett is, azonban az utolsó percben egyenlítettek a győriek, 1—1 lett a vége, nagyon sokba kerülhet ez még a DVTK-nak, például az elsőosztályú tagságukba.

A Honvéd adott egy félidőnyi előnyt a Mezőkövesdnek, aztán lemészárolta ellenfelét 5—1-re, a Kispest, ezzel továbbra is az élen áll. Nincs azonban pontelőnyük, mert a Videoton is simán, 2—0-ra győzött a Haladás ellen.

A Debrecen nagyot lépett a bennmaradás felé azzal, hogy 1—0-ra nyert egy öngóllal, emberhátrányban az Újpest ellen. Na igen, ha nincs a Diósgyőr blamája, az Újpest lenne a nap legszerencsétlenebb csapata.

A Vasas 3—0-ra kikapott a Pakstól, ez könnyen a dobogójába kerülhet a csapatnak.

Az örökrangadón a Fradi kiütötte az MTK-t, 3—1-re nyertek a zöldek úgy, hogy már az első félidőben 3—0 volt az állás. A győzelmével a Fradi megelőzte a Vasast.

Három fordulóval a vége előtt az élen a Honvéd, 56 ponttal, ugyanennyije van a Videotonnak is, de kevesebb győzelme miatt a fehérvári gárda a második. A Fradi egypontos előnnyel a harmadik, 48 pontjuk van, a Vasasnak 47.

A kiesés elleni küzdelem sem kevésbé izgalmas. A 11. MTK-nak 35 pontja van, akárcsak a Diósgyőrnek és a Mezőkövesdnek. A győzelmek száma miatt a két borsodi csapat áll jobban, a kövesdiek a kilencedikek. A Debrecen a nyolcadik 37 ponttal, előttük az Újpest áll 39 ponttal.

Három forduló van még hátra, az egyik kiesőn kívül semmi nem dőlt el, és nemigen lehet megjósolni semmit. Ha másért nem is, ezért biztosan a magyar bajnokság a legjobb a  világon!

OLVASTAD MÁR?

hajrá, magyarok!
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Kurdok tüntettek Párizsban

Több ezer kurd tüntetett szombaton a kelet-franciaországi Strasbourgban az 1999-ben .

Világsztárral ünnepelte Koszovó a tizedik születésnapját

Világsztárral ünnepelte Koszovó a tizedik születésnapját

amerika, london, párizs

2008-ban ezen a napon kiáltotta ki függetlenségét Koszovó, melyet Szerbián kívül többek között Szlovákia, Románia és Görögország sem ismer el.

A migránsok miatt egyre több a poligámista Svédországban

A migránsok miatt egyre több a poligámista Svédországban

amerika, london, párizs

A Dagens Juridik svéd lap információi szerint legalább 307 poligámista él Svédországban.

Ukrán nacionalisták orosz gyerekek előtt vertek szét egy kiállítást

Bátor ukrán szélsőjobboldaliak egy orosz ügynökség épületére támadtak. Megrongálták az épületet, megbecstelenítették az orosz zászlót, és szétvertek egy kiállítást.

Szél Bernadett ismét bebizonyította, hogy a Soros-hálózat kezében van

Az LMP-s Szél Bernadett egyre több bizonyítékát adja annak, hogy ő is a "Soros-hálózat" zsebében van - így reagált a Fidesz Szél Bernadett évértékelő beszédére.

A migránsok miatt még mindig nem biztos a nagykoalíció Németországban

A migránsok miatt még mindig nem biztos a nagykoalíció Németországban

amerika, london, párizs

Sokan vannak az SPD-ben, akiknek nem tetszik, hogy korlátozni akarják a bevándorlást.

Hanyatlik a Nyugat, egyre több magyar tér vissza a hazájába

Hanyatlik a Nyugat, egyre több magyar tér vissza a hazájába

kinyílott a pitypang

Egyre több magyar tér haza külföldről, mert Magyarország ismét vonzó. Ezek az ő történeteik. Eszternek Karácsony Gergely megjelenése adott új reményt, Ágnes kiborult a franciaországi fenyegető légkörtől, Annamari a brit iskolarendszer és egészségügy miatt jött haza, Kálmán pedig úgy érezte, hogy kiölték belőle a hazafiasságot

Gyurcsány mindenben feladta a nemzeti szuverenitást

Gyurcsány mindenben feladta a nemzeti szuverenitást

spring is coming

Gyurcsány Ferenc mindenben feladta a nemzeti szuverenitást és a bevándorláspolitikában is feladná - így reagált a Fidesz Gyurcsány ígéreteire, melyeket egy esetleges kormányváltás utáni első napon valósítana meg.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére