Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Neveljünk gyermekünkből kockát!

Pozsonyi Ádám

2018. december 27. 16:58

Egy konzervatív agglegény töprengéseiből | A kultúrrendőr - Pozsonyi (b)irodalma 8.

Ha már rászántuk magunkat a házasságra – sajnos előbb-utóbb mindenki sorra kerül, vannak dolgok, melyek csak halaszthatók, de nem megúszhatók – hármat pislantunk, s hipp-hopp azt vesszük észre, hogy gyermekünk született.

De milyen legyen az a gyermek? Milyennek neveljük? Ez a legfontosabb kérdés.

A konzervatív szülő nem pártolja a nyüzsgést, amikor forradalom, rebellió, izgágaság stb. jelenik meg a családban, s fertőzi a meg szülő-gyermek kapcsolatot. Elsősorban azért, mert ezek a dolgok mindig zajjal járnak.

„Le ezzel és ezzel!”

Az ilyesmit mindig kiabálni kell, eltorzult arccal, zajos tárgyakat rázva és alkalmazva.

Nem! A konzervatív, polgári szülő elveti 1789 örökségét, és egy rendes vármegyei hivatalnok életfilozófiáját követi: ülni egy székben és semmi változás.

Lehetőleg csendben!

Épp ezért a konzervatív szülő a gyermekét is így neveli. A kondicionálást – nevelést – már a gyermek piciny korában elkezdi. A legjobb nevelési módszer a büntetés és jutalmazás helyes megközelítése és alkalmazása.

Ajándéknak pl. legjobb egy négyjegyű függvénytáblázat. Azt csendben lapozgatja a gyermek a szoba magányában, nézegeti az ábrákat, elmereng – és hagyja a szüleit pihenni.

Elvem a következő: neveljünk gyermekünkből kockát! Ez a nyugodt élet kulcsa.

A kockák a barátaikkal – feltéve, ha vannak, mert a kockák jelentős részének nincsenek barátaik – csak az interneten keresztül találkoznak. Ott a Messenger szolid világában elbeszélgethetnek a legújabb frissítésekről, küldözgethetnek egymásnak linkeket az Apple fejlesztéseiről, s nem járnak kocsmába, koncertre, miáltal sem pénzt nem költenek, sem ruházatukat vagy egészségüket nem károsítják, melyekkel szüleiket váratlan anyagi jellegű kiadásokba verhetik. S ami a legfontosabb, barátaikat – kik remélhetőleg szintúgy kockák – magukhoz sem hívják át zajongani.

A kamaszkor beköszöntével óhatatlanul megjelenő versengési, rivalizálási, „majd én megmutatom” ösztöneiket az ekképpen nevelt gyermekek így nem kompenzálják értelmetlen szubkulturális magamutogatással, bakancsokkal, csuklószorítókkal, s fura hajzatokkal, hanem kiélhetik abban, hogy ki tud hamarabb feltörni egy tűzfalat.

A konzervatív, polgári szülő a kocka gyermekének születésnapjára kétsoros számológépet vesz, nem mindenféle bölcsész ostobaságokat, melyek csak azt az érzetet keltik, hogy őrült ideák világmegváltó hangoztatása egy életre elegendő cselekvéssor egy tisztességes embernek.

Nem! A kétsoros számológép, a négyjegyű függvénytáblázat és a növényhatározó forgatása abban erősíti meg a gyermeket, hogy a bölcsész elmebetegségek szajkózása beteges dolog, a társadalomra káros, s hozzájárul ahhoz, egy idő után a háttéresztétákat, filozófusokat meg genderaktivistákat közönséges bűnözőnek tekintse, melyet a közösség megvetése kísér.

És ez amellett, hogy a szülő számára nyugodt, csendes életet biztosít, még a haza és a nemzet üdvét is szolgálja!

Egy ilyen ajándék már csak azért is biztosíték a konzervatív életfelfogás magáévá tételével kapcsolatban, mert a logaritmus, a gyökvonás, valamint Newton első törvénye csak egyféleképpen értelmezhető, nincs alternatív megközelítése, nem lehet „forradalmasítani.” Ha gyermekünket ebben a szellemben neveljük, jó eséllyel mentesül a modern korszellem mentális fertőzéseitől, s hasznos tagja lesz a társadalomnak. S ami a legfontosabb, drága jó szüleinek is nyugodt életet és békés öregkort biztosít.

(A borítókép a szerző munkája.)

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Rekordszámú transznemű gyerek van az Egyesült Királyságban

Az Egyesült Királyságban egyre több 16 év alatti gyerek azonosítja magát transzneműként. Emiatt sok szülő kérvényezi a gyereke nevének megváltoztatását.

Egy illegális bevándorló fejszével támadt a migránsszálló munkatársaira

Egy illegális bevándorló fejszével támadt a migránsszálló munkatársaira

amerika, london, párizs

A németországi Gubenben egy illegális bevándorló fejszével támadt a migránsszálló munkatársaira. Két embert kórházba szállítottak.

Elkapták az "ISIS hangját"

Elkapták az "ISIS hangját"

amerika, london, párizs

Egy kanadai állampolgársággal rendelkező dzsihadistát fogtak el a kurdok. Minden bizonnyal azt a terroristát kapták el, aki az ISIS propagandavideóinak narrátora volt.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak a nap legfontosabb hírei.

Soros György birodalma Izraelt is folyamatosan támadja

Úgy tűnik, Soros György továbbra sem áll le Izrael-ellenes támadásaival. Már korábban is lehetett tudni, hogy a milliárdos tőzsdespekuláns feketelistáján ott szerepel a zsidó állam, épp ezért Soros György minden követ megmozgat Izrael ellehetetlenítése érdekében.

Különleges koncert ünnepelte meg a Bem rakparti Mini klub 50. évfordulóját

Különleges koncert ünnepelte meg a Bem rakparti Mini klub 50. évfordulóját

kétharmad

Különleges Mini-koncerttel tisztelegtek a legendás Bem rakparti művelődési ház (Budavári Művelődési Ház) és annak közönsége előtt a Mini klub fennállásának 50. évfordulója alkalmából Török Ádám és zenészbarátai január 20-án. Igazi sztárparádé volt az ünnepi koncert, hiszen Török Ádámmal együtt zenélt többek között Leslie Mandoki, Szakcsi-Lakatos Béla és Horváth Charlie is. A koncert megemlékezett az aznap elhunyt Andy Vajna filmproducerről is.

A gyász mocskolói

A gyász mocskolói

pszicho

Miért nem tisztelik a halottakat az ellenzékiek?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére