Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Nemzeti radikális tüntetők és müezzin várta Vonát Csepelen

2018. március 27. 06:38

A saját egykori emberei várták Vonát Csepelen, ám a pártelnök nem akart velük szóba állni. Toroczkai elhatárolódott Mirkóczki szavaitól. Ez a hétfő nem a Jobbiké volt.

Hétfőn Vona Gábor repülő cirkusza Csepelre érkezett, hogy ott kampányoljon a Jobbik jelöltje mellett. Az esemény ugyanakkor a Jobbik budapesti kampányzárója is volt. A pártelnököt a rendezvény előtt kiábrándult nemzeti radikálisok várták, néhány szót szerettek volna váltani vele, ám erre nem kaptak lehetőséget. A tüntetők azt is szerették volna elérni, hogy Vona írja alá a Budaházy György amnesztiáját támogató petíciót, és meghívták volna egy nyílt vitára is a Polgári Mulatóba – írja a Magyar Idők.

Miután a pártelnök eltűnt az épületben, a demonstrálók egy Vona Gábor és két másik Jobbik-tisztviselő képmásával ellátott marhatrágyás zsákot helyeztek a párt vezetőjének autója elé. A rögtönzött sajtótájékoztatón a felszólalók elmondták, hogy számukra az egyetlen alternatíva április nyolcadikán a Fidesz maradt.

Toroczkai is elhatárolódott

Elhatárolódott Mirkóczki Ádám őszödi beszédétől Toroczkai László is.

Mint ismert, Mirkóczki Ádám elmondta, hogy

...igazából mi nem azok voltunk, akiknek láttattuk magunkat. Azt is mondhatnám, hogy az a retorika, ami 2010 előtt ment, az volt a nem igaz.”

Toroczkai László válaszul elmondta, hogy "Mir­kóczki Ádám nem az én nevemben mondta az" elhangzottakat.

A Magyar Idők jobbikos informátorokra hivatkozva azt írja, hogy Mirkóczki szavai a párttagságot is megosztották és amúgy is egyre komolyabb ellentétek feszítik a Jobbikot.

Korrupció, szexbotrány

A belső elégedetlenséget az utóbbi hetek botrányai csak fokozták.

Mint ismert, Janiczak Dávid, Ózd jobbikos polgármestere súlyos, nőket gyalázó kijelentéseket tett női alkalmazottja felé. Az esetek jól beleillenek a #MeToo-mozgalom profiljába, hiszen a polgármester hatalmi pozícióból bánt és beszélt minősíthetetlenül például a titkárnőjével, ám a mozgalom eddigi arcai mélyen hallgatnak – akárcsak egykor Havas Henrik vagy Juhász Péter ügyében.

Emellett ott van a Független Kisgazdapárt ügye, akivel a Jobbik megállapodást kötött arról, hogy anyagi juttatásokkal ellentételezné a kisgazda politikusok visszalépését. Vagyis korrupcióval vásárolnák meg a pártot – Simicska Lajos pénzén.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A német balosok Trianonnal játszadoznak

A német balosok Trianonnal játszadoznak

kinyílott a pitypang

Ott tart ma a hazai és a nemzetközi politikai és kulturális baloldal, hogy Nagy-Magyarország feldarabolásáról szerveznek játékot Budapesten. Mindezt német pénzen, az első világháború lezárásának századik évfordulóján, s két évvel a gyalázatos békediktátum centenáriuma előtt.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Erről szólt a mai nap.

Román elemző: Csíkszereda Románia szívében van

Román elemző: Csíkszereda Románia szívében van

amerika, london, párizs

Egy befolyásos román szakértő azt kifogásolta bejegyzésében, hogy Magyarország két erdélyi focicsapatot is támogat. Írásának címében Csíkszeredát és Sepsiszentgyörgyöt Románia szívének nevezi.

A globalista Macron és Merkel páros semmibe veszi Európa történelmét

A globalista Macron és Merkel páros semmibe veszi Európa történelmét

piszkostizenkettő

Macron és Merkel "az örök világbéke" jegyében úgy emlékezett meg az első világháborúról, hogy az Osztrák-Magyar Monarchia, valamint Kelet- és Közép-Európa gyakorlatilag megemlítésre sem került. Az, hogy megemlítsék a trianoni békediktátumot és annak következményeit, természetesen egy pillanatra sem merült fel a globális világrendért aggódó, és ezért a nacionalizmus és a nemzetállamok ellen küzdő Merkel-Macron dream teamben.

Három éve az egész ország ünnepelt

Ma is pályára lép majd a nemzeti tizenegy, de három évvel ezelőtt ezen a napon sokkal fontosabb mérkőzésre került sor.

A szégyen elkerüléséért játszik ma a magyar válogatott

Utolsó szakaszába érkezik a Nemzetek Ligájának csoportköre: minden szinten és csoportban eldől, hogy ki esik ki, és ki játszhat az adott divízió megnyeréséért.

Nem Magyarországon, hanem az Európai Parlamentben köpik szembe a demokráciát

Nem Magyarországon, hanem az Európai Parlamentben köpik szembe a demokráciát

amerika, london, párizs

Nem nyugszanak a migránspárti brüsszeliták, ismét az Európai Parlament (EP) elé citálják a migránsvízumok ügyét. Szerdán ugyanis nem lett meg az abszolút többség a "humanitárius célú vízumok" bevezetését kezdeményező határozatról szóló európai parlamenti szavazáson.

A holland liberálisoknak már Fekete Péter is rasszista

A bíróság egyelőre elutasította a karakter betiltását célzó javaslatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére