Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Németország európai FBI-t hozna létre a jelenlegi Europolból

2019. március 26. 17:09

A CDU/CSU európai uniós választási programja a közös hadsereg mellett már egy európai rendőri nyomozóhatóság, egy európai FBI létrehozását is a német jobbközép pártok uniós céljai között nevesít.

A CDU és szövetségese, a CSU hétfőn nyilvánosságra hozta első közös EP-választási programját, amely felvázolja az EU jövőjéről alkotott elképzeléseiket. A CDU/CSU választási programja szerint a Németországot kormányzó nagykoalíció jobboldali tagjai az európai választások révén meg akarják erősíteni az EU terrorizmusellenes erőit, ami mellett egy egész Európára kiterjedő közös hadsereget is létrehoznának.

A CDU/CSU uniós választási programja egy európai közös katonai erő 2030-ig történő létrehozása mellett az európai kül-, védelmi, biztonsági és határvédelmi politika minden eddiginél magasabb szintre emelését tűzi ki célul. Ugyanakkor a Frontexet, az unió határvédelmi ügynökségét konkrétan is fejleszteni tervezi egy tízezer fős létszám-megerősítés révén.

Fotó: AFP

Az EP-választási program ezek mellett javasolja még a tagállamok közötti egységes belügyi adatrendszer kialakítását, valamint egy, az EU-tagállamok hatóságai közötti intenzív információcserét szolgáló belügyi, biztonságpolitikai együttműködés létrehozását is a szervezett bűnözés és a terrorizmus elleni küzdelem jegyében.

Amire Európának szüksége van, az egy biztonsági unió. Az Európán belüli biztonság növelése nagyobb biztonságot jelentene Németország számára is […] Szeretnénk bővíteni a belbiztonsági ügynökségek közötti együttműködési programokat. Az európai rendőrségnek, az Europolnak pedig európai FBI-já kell alakulnia”

– olvasható a CDU/CSU EP-választási nyilatkozatában.

A német kereszténydemokraták uniós választási programtervezete ugyanakkor nevesíti a migrációs ellenőrzések szigorításának szükségességét, valamint azt is, hogy ezzel párhuzamosan egységes szabványokat kellene bevezetni az EU minden tagállamában a menekültügyi eljárásokban. 

A korábbi években az európai FBI létrehozására irányuló uniós tervek nagyrészt már a keletkezésükkel egy időben visszautasításra is kerültek (főként például a britek részéről), mondván azok túlzottan föderalista elképzelések.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Havonta átlagosan 345 keresztényt ölnek meg a világban

Havonta átlagosan 345 keresztényt ölnek meg a világban

amerika, london, párizs

Ezzel a kereszténység lett az egyik legüldözöttebb vallás a Földön.

Trudeau foghatja a fejét: egyre népszerűtlenebbek a bevándorláspártiak Kanadában

Trudeau foghatja a fejét: egyre népszerűtlenebbek a bevándorláspártiak Kanadában

amerika, london, párizs

Újabb tartományi törvényhozási választáson arattak győzelmet az előrejelzések szerint a konzervatívok Kanadában, ezúttal a Prince Edward-szigeten, ahol az eddig kormányzó liberálisok - a Justin Trudeau kormányfő vezette szövetségi szintű liberális párt helyi szövetségesei - a harmadik helyre csúsztak vissza.

A Trónok harcáról

A Trónok harcáról

piszkostizenkettő

GFG a három nyolcason.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ezek lesznek ma a legfontosabbak!

Újabb eset bizonyítja, hogy a Facebooknál nincsenek biztonságban adataink

Újabb eset bizonyítja, hogy a Facebooknál nincsenek biztonságban adataink

century-on

Több száz millió Instagram-jelszót tárolt a Facebook mindenféle titkosítás és biztonsági óvintézkedés nélkül.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak ma a legfontosabb hírek.

Bíróság előtt felelnek tettükért a válogatás nélkül járókelőkre támadó migránsok

Egy migránsokból álló csoport válogatás nélkül támadt rá járókelőkre egy bajor városban még 2018. december 29-én. Kedden kezdték tárgyalni az ügyüket.

Miért nem írják le az amerikai ballibek, hogy keresztényeket gyilkoltak Srí Lankán?

Miért nem írják le az amerikai ballibek, hogy keresztényeket gyilkoltak Srí Lankán?

amerika, london, párizs

A közismert konzervatív televíziós személyiség, a Fox News kommentátora, Tucker Carlson úgy véli, hogy a balliberálisok egész egyszerűen azért nem hajlandóak nevén nevezni a keresztényellenes támadásokat, mert saját maguk is ellenzik a kereszténységet.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére