Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Német zsenialitás: a migránsbűnözést csak a még nagyobb integráció enyhítheti

2018. január 4. 08:28

BERLIN, 08:28

Kimutatták, hogy ha vissza akarják szorítani a migránsok bűnözését, akkor még több lehetőséget kell nekik kínálni nyelvórákból, sportolási lehetőségekből és szakmai képzésekből.

A Zürichi Egyetem vezető német kriminológusai végezték el azt a kutatást, amely szerint a még erősebb integráció segíthet visszaszorítani a migránsok bűnözését. A kutatást a német családügyi minisztérium rendelte el a Deutsche Welle szerint.

Fotó: AFP

A kriminológusok kimutatták, hogy a bűnözés tényleg megnő, ha egy város nagyobb számú migránst fogad be. Alsó-Szászországban például a rendőrség 10,4 százalékos növekedést jelentett erőszakos bűncselekmények terén 2015 és 2016 között, ez pedig 92,1 százalékban migránsoknak köszönhető.

A kutatás egyik javaslata az, hogy még több pénzt kell áldozni arra, hogy a migránsok „szakmai tudásukat” érvényesíthessék.

Az elsődleges prioritást a nyelvtanításnak kell tulajdonítani. Ez szolgálja a társadalomba történő integrációt. Ha nem tudod a nyelvet, nem tudsz beilleszkedni sem”

– fogalmazott a kutatás egyik vezetője.

Az egyetlen, épkézláb megállapítása a kutatásnak az, hogy ezen embereket saját hazájukban kell segíteni, egyrészt azért, hogy ne akarjanak Európába jönni, másrészt pedig, hogy ne érje őket veszély, ha esetleg nem kapnak menekültstátuszt. Az viszont kérdéses, hogy ez az álláspont mennyit old meg Németország problémáiból azután, hogy egymillió bevándorló érkezett az országba.

Fotó: AFP

A kutatás felfedte azt is, hogy a migránsok azért felülreprezentáltak a bűnözési statisztikákban, mert elképesztően kevés köztük a nő – a Németországba érkezett bevándorlók több mint háromnegyede férfi. Ezért a migránsok a családalapítás helyett a bűnözés felé fordulnak, ebből az következik a kutatást vezető egyik kriminológus szerint, hogy „a megoldás a családegyesítés lehet”.

Akadályozni a bevándorlók családegyesítését etikai és alkotmányos szempontból is megkérdőjelezhető, ám kriminológiai szempontból minden a családegyesítés mellett szól. Ez a kulcsa a sikeres integrációnak.”

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Megbüntetnének a románok egy iskolát, amiért annak diákjai egészben ábrázolták Magyarországot

Megbüntetnének a románok egy iskolát, amiért annak diákjai egészben ábrázolták Magyarországot

amerika, london, párizs

A románoknak nem tetszik, hogy a székelyudvarhelyi iskola tanulói június 4-én felrajzolták Nagy-Magyarországot az udvarra.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

Ezúttal egy Serena Williams-jelmez miatt hisztiznek a haladás bajnokai

Ezúttal egy Serena Williams-jelmez miatt hisztiznek a haladás bajnokai

amerika, london, párizs

A libsik ezúttal egy viccnek szánt kép miatt kiáltanak rasszizmust és sírják tele a közösségi médiát. A bűnt megint Ausztrália földjén követték el.

Orbán: Magyarország határait a magyaroknak kell megvédeni

Magyarország határait a magyaroknak kell megvédeni - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Salzburgban.

Orbán: ragaszkodunk a határvédelem jogához

Orbán: ragaszkodunk a határvédelem jogához

kétharmad

Magyarország ragaszkodik azon jogához, hogy az ő feladata megvédeni határait - jelentette ki újságíróknak Orbán Viktor szerdán Salzburgban, az európai uniós állam-, illetve kormányfők informális találkozója előtt, a néppárti miniszterelnökök tanácskozására érkezve.

Miért Magyarország? Miért Debrecen?

A BMW és Gyurcsány beszéde.

889
Cseh lap: az EU liberális demokráciája pont olyan, mint a szovjet népi demokrácia volt

Cseh lap: az EU liberális demokráciája pont olyan, mint a szovjet népi demokrácia volt

amerika, london, párizs

Magyarország és az Európai Unió vitájában Csehországnak a saját érdekében ki kell állnia Magyarország mellett - írta szerdán a Lidové Noviny című cseh konzervatív napilap.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére