Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Német zsenialitás: a migránsbűnözést csak a még nagyobb integráció enyhítheti

2018. január 4. 08:28

BERLIN, 08:28

Kimutatták, hogy ha vissza akarják szorítani a migránsok bűnözését, akkor még több lehetőséget kell nekik kínálni nyelvórákból, sportolási lehetőségekből és szakmai képzésekből.

A Zürichi Egyetem vezető német kriminológusai végezték el azt a kutatást, amely szerint a még erősebb integráció segíthet visszaszorítani a migránsok bűnözését. A kutatást a német családügyi minisztérium rendelte el a Deutsche Welle szerint.

Fotó: AFP

A kriminológusok kimutatták, hogy a bűnözés tényleg megnő, ha egy város nagyobb számú migránst fogad be. Alsó-Szászországban például a rendőrség 10,4 százalékos növekedést jelentett erőszakos bűncselekmények terén 2015 és 2016 között, ez pedig 92,1 százalékban migránsoknak köszönhető.

A kutatás egyik javaslata az, hogy még több pénzt kell áldozni arra, hogy a migránsok „szakmai tudásukat” érvényesíthessék.

Az elsődleges prioritást a nyelvtanításnak kell tulajdonítani. Ez szolgálja a társadalomba történő integrációt. Ha nem tudod a nyelvet, nem tudsz beilleszkedni sem”

– fogalmazott a kutatás egyik vezetője.

Az egyetlen, épkézláb megállapítása a kutatásnak az, hogy ezen embereket saját hazájukban kell segíteni, egyrészt azért, hogy ne akarjanak Európába jönni, másrészt pedig, hogy ne érje őket veszély, ha esetleg nem kapnak menekültstátuszt. Az viszont kérdéses, hogy ez az álláspont mennyit old meg Németország problémáiból azután, hogy egymillió bevándorló érkezett az országba.

Fotó: AFP

A kutatás felfedte azt is, hogy a migránsok azért felülreprezentáltak a bűnözési statisztikákban, mert elképesztően kevés köztük a nő – a Németországba érkezett bevándorlók több mint háromnegyede férfi. Ezért a migránsok a családalapítás helyett a bűnözés felé fordulnak, ebből az következik a kutatást vezető egyik kriminológus szerint, hogy „a megoldás a családegyesítés lehet”.

Akadályozni a bevándorlók családegyesítését etikai és alkotmányos szempontból is megkérdőjelezhető, ám kriminológiai szempontból minden a családegyesítés mellett szól. Ez a kulcsa a sikeres integrációnak.”

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Észtországot is megosztja az ENSZ migrációs paktuma

A baloldali külügyminiszter támogatja, a jobboldali ellenzék aláírásokat gyűjt ellene. A bolgárok kilépnek.

Salvini: elegem van a szarakodásból

Salvini: elegem van a szarakodásból

amerika, london, párizs

Egyre fokozódik a vita az olasz, a máltai és a francia hatóságok között a migráció kérdésében. Matteo Salvini hangot is adott felháborodásának.

Őszintén a hajléktalanokról

Őszintén a hajléktalanokról

piszkostizenkettő

Volt egy nekem egy barátom, aki mérhetetlenül sokat ivott. Egyszer megmondtam neki, hogy ne igyon annyit, mert nem lesz ennek jó vége, teljesen leépül, elveszíti a maradék kapcsolatait, a munkáját, végül az életét is. Igazad van - sóhajtott az én barátom, és mintha egyet is értett volna velem. Aztán másnap ugyanott folytatta, ahol abbahagyta.

Fekete-Győr András nem mert az ukrán és román barátaival a kisebbségi magyarok helyzetéről beszélni

Fekete-Győr András amerikai kiképzése során egy ukrán politikussal meg egy román "civillel" találkozott, akikkel nem mert a kárpátaljai és az erdélyi magyarok helyzetéről beszélni, mert érezte, hogy érzékeny a téma, amivel megsértené a román és az ukrán kollégáinak a lelkivilágát.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei.

A cenzorok nem pihennek: a Facebook leszedte Megadja 888-as oldalát

A cenzorok nem pihennek: a Facebook leszedte Megadja 888-as oldalát

censored

Ismét lesújtott a Facebook-diktatúra az egyik három nyolcas aloldalra. Megadja Gábor 888-as publicista Facebook-oldalát indoklás nélkül szedte le a Zuckerberg-kommandó. UPDATE: Gellértet három napra kitiltotta a Facebook, mert oldalán megosztotta, hogy cenzúrázták Megadját.

Ilyen egy igazán jó meccsélmény

Ilyen egy igazán jó meccsélmény

hajrá, magyarok!

Ismét magyar meccsel, újra a harmadosztállyal folytatódik a Pörge szurkol!

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére