Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Német rendőrség: 2016-ban drasztikusan emelkedett a migránsbűnözés

2017. április 9. 14:28

BERLIN, 13:58

A Német Szövetségi Bűnügyi Hivatal (BKA) közzétette a 2016-os bűnügyi statisztikákat. A számok szerint drasztikusan emelkedett a migránsok által elkövetett bűncselekmények száma az előző évhez képest.

A jelentés szerint összesen 295 000 bűncselekmény során merült fel, hogy a gyanúsított migráns. Ez 90 000-rel több, mint 2015-ben, amikor összesen 205 000 bűncselekmény felderítése során gyanúsítottak meg migránsokat azok elkövetésével. Az adatok nem foglalják magukba azokat az olyan, migránsspecifikus bűncselekményeket, mint mondjuk a határok illegális átlépése, vagy a Németországban való illegális tartózkodás – írja a Die Welt című német lap.

A három leggyakoribb, migránsok által elkövetett bűncselekmény a hamisítás (az összes, migránsok által elkövetett bűncselekmény 29 százaléka), rablás, lopás (26 százalék), testi sértés (24 százalék).

A BKA adatai szerint összesen 450 esetben követtek el gyilkossági kísérletet migránsok. 66 migránst gyanúsítottak meg gyilkosság elkövetésével, összesen 82 áldozat ellen. A számok tartalmazzák a decemberi, 12 áldozattal járó terrortámadást, amely során a tunéziai származású Anis Amri egy kamionnal belehajtott egy berlini karácsonyi vásárba.

Fotó: AFP

A gyilkossági ügyek kétharmadában maguk az áldozatok is migránsok voltak: 59 migráns, 5 EU-s állampolgár, két EU-n kívüliről érkező állampolgár és 16 német esett áldozatul a migránsok támadásainak.

A BKA jelentésében a bevándorló vagy migráns kifejezést használják a menedékkérőkre, a menekültstátuszúakra, az illegális bevándorlókra és az olyan migránsokra, akiknek elutasították a menedékkérelmét, ám ennek ellenére maradhattak.

A BKA 2015 óta vezet statisztikát a migránsok által elkövetett bűncselekmények számáról. Előtte ilyen adatbázis nem létezett.

Nemcsak szövetségi statisztika létezik, számos tartomány is évente készít statisztikát a migránsok által elkövetett bűncselekményekről 2015 óta és ezen adatsorok mindegyike alátámasztja azt a tendenciát, hogy növekszik a migránsok által elkövetett bűncselekmények száma. Münchenben például az elkövetők fele "nem német" származású – írja a Breitbart.

Berlinben olyan riasztó számok láttak napvilágot, hogy a helyi szenátus vizsgálatot indított, hogy kiderítsék: mitől nőtt meg annyira a bűnözés a városban. Az adatok azt mutatták, hogy a Berlinben élő migránsok 13 százalékát gyanúsította meg a hatóság valamilyen törvénysértés elkövetésével. Ha Németország teljes népességét nézzük, akkor a németeknek csupán 6 százalékát gyanúsította meg valamilyen bűncselekmény elkövetésével a hatóság.

A Baden-Württembergi Tartományi Rendőrség rendőrfőnöke márciusban elmondta, hogy

nagyon aggaszt minket a menedékkérők között egyre jobban elharapódzó erőszak."

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Soros György most épp Sebastian Kurznak puncsolt

Soros György most épp Sebastian Kurznak puncsolt

amerika, london, párizs

A tőzsdespekuláns az osztrák fővárosba utazott, hogy több politikussal is tárgyaljon az egyeteme Bécsbe költöztetéséről.

A ballib Politico kétharmados Fidesz-győzelmet jósol az EP-választásra

A ballib Politico kétharmados Fidesz-győzelmet jósol az EP-választásra

amerika, london, párizs

Már a Soros György érdekkörébe tartozó Politico is elismeri, hogy összességében jobboldali győzelem, Magyarországon pedig a Fidesz minden eddiginél nagyobb, kétharmados mandátumszerzése várható a jövő májusi európai parlamenti választáson. A lap előrejelzése szerint az ellenzékből csak a Jobbiknak, az MSZP-nek és talán a DK-nak lehet majd EP-képviselője.

"Kirekesztő lehet a karácsonyi koncert, ezért nincs rá szükség"

"Kirekesztő lehet a karácsonyi koncert, ezért nincs rá szükség"

amerika, london, párizs

Így érvel az olaszországi Terni városának egyik iskolaigazgatója, aki idén megtiltotta a diákjainak, hogy karácsonyi koncertet, ünnepélyt tartsanak.

Pető Iván ifjú szívekben él

Pető Iván ifjú szívekben él

piszkostizenkettő

Liberálisnak lenni a világ más tájain is rém kellemetlen, de az kétségkívül hazai sajátosság, hogy egy Pető Iván, Heller Ágnes vagy Tamás Gáspár Miklós bármiféle hatást gyakorolhat a politikai közösség döntéseire.

Osztrák kormány: 10 évesnél fiatalabb muszlim gyerek ne viseljen fejkendőt

Osztrák kormány: 10 évesnél fiatalabb muszlim gyerek ne viseljen fejkendőt

amerika, london, párizs

A kormány kezdeményezésének célja, hogy az óvodás és az általános iskolás gyerekeknek egyáltalán ne kelljen fejkendőt hordaniuk. Az osztrák jobboldali pártok szerint ugyanis a fejkendő elkülöníti egymástól a gyerekeket, ezáltal hátráltatja az integrációt, ami a politikai iszlám malmára hajtja a vizet.

Fekete Péter miatt estek egymásnak a hagyományőrzők és a píszí élharcosai

Fekete Péter miatt estek egymásnak a hagyományőrzők és a píszí élharcosai

amerika, london, párizs

Hollandia-szerte dulakodtak az emberek egy képzeletbeli karakter, Fekete Péter miatt.

Nem tolták a meleglobbit, ezért ellehetetlenítették a magazint

Nem tolták a meleglobbit, ezért ellehetetlenítették a magazint

bulvár

Egy neves ausztrál esküvői magazint fenyegettek meg a melegjogi aktivisták, mert a keresztény beállítottságú újság nem szívesen működött együtt azonos nemű párokkal.

Ezért gyulladt ki Gyurcsányék irodája

Az ATV híradója szerint egy szagelszívó miatt gyulladt ki annak a Teréz körúti irodaháznak a teteje, amelyben a Demokratikus Koalíció központja is volt.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére